مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

ميون بحث بگم كه منم از هر دو عزيز زياد بازي گرفتم و تقريبا همش سالم بوده
حالا يه موضوع كه به تاپيك مربوط:
من academy of champions رو با نئو گاما لانچ كردم.قسمتي كه بايد بين playaer.dol يا main.dol انتخاب كني وقتي كه player.dol رو انتخاب مي كنم ارور001 ميده و وقتي هم كه main.dol رو انتخاب مي كنم صفحه سياه مي شه
بايد چي كار كنم؟
ممنون

من academy of champions رو با نئو گاما لانچ كردم.قسمتي كه بايد بين playaer.dol يا main.dol انتخاب كني وقتي كه player.dol رو انتخاب مي كنم ارور001 ميده و وقتي هم كه main.dol رو انتخاب مي كنم
تبریک میگم
اقا من تو نوگاما خودم جایی برای انتخواب فایل .dol مثل usb loader نمیبینم یه کم دوستان بیشتر توضیح بدن
==================================
دوستان یه dvd 9 خریدم 2500
زورم میاد متروید رو رایت کنم دوستان بگن اول چه اعمالی رو رو iso انجام بدم یا که نه اگه بدون ورداشتن ارور ها میشه هر 3 تا رو اورد

من این رو تو وبلاگم نوشته بودم ... کامل کامل هست !

۱ - برنامه neogamma r6 رو دانلود کنید .
2- بعد از اجرای برنامه به config option رفته و altern . .dol رو disc بزارید . همچنین error 002 fix رو anti کنید !
3 - وقتی گزینه لود رو زدید و دستگاه داره دی وی دی رو میخونه صبر کنید و بعد گزینه ای را که میتوانید تغییر بدید رو از main.dol به player.dol تغییر بدید و بعد A را بزنید .
4 - به بازی برید و بعد از نگاه کردن فیلم دستگاه ریست میشه . دوباره به neogamma برید و altern . .dol رو به حالت اول در بیاورید !
5 و حالا وارد بازی شوید

دوستان یه dvd 9 خریدم 2500
زورم میاد متروید رو رایت کنم دوستان بگن اول چه اعمالی رو رو iso انجام بدم یا که نه اگه بدون ورداشتن ارور ها میشه هر 3 تا رو اورد
اگه بدون قاب گرفتی گرون گرفتی.
من کاری رو iso انجام ندادم مستقیم رایت کردم راحت اومد.

مگه فایل DVDش رو نداری؟؟ از کی گرفتی بازی رو؟؟
اونی که بازی رو بهت داده یا از اونجایی که بازی رو دانلود کردی باید همراه ISO فایل DVDش رو هم بهت میداده.

مگه فایل DVDش رو نداری؟؟ از کی گرفتی بازی رو؟؟
اونی که بازی رو بهت داده یا از اونجایی که بازی رو دانلود کردی باید همراه ISO فایل DVDش رو هم بهت میداده.
یکم در مورد فایل تو ضیح میدی
من فقط یه ISO هستو خورده ای گیگ دارم که اگه بطلبه میخوام با سرعت 4 رایتش کنم اونم با IMGBURN
نکنه منظورت از DVD همون فایل که بعضی وقتا وقتی IMAGE میگیرم یه فایل ISO چند کیلو بایتی میاد و یه فایل که شاید DVD باشه که تمام اطلاعلت تو اونه
منظورت همینه

یکم در مورد فایل تو ضیح میدی
من فقط یه ISO هستو خورده ای گیگ دارم که اگه بطلبه میخوام با سرعت 4 رایتش کنم اونم با IMGBURN
نکنه منظورت از DVD همون فایل که بعضی وقتا وقتی IMAGE میگیرم یه فایل ISO چند کیلو بایتی میاد و یه فایل که شاید DVD باشه که تمام اطلاعلت تو اونه
منظورت همینه
نه.
ببین یه فایل هم نام با ایمیج بازیت باید باشه با پسوند دی وی دی.
همین. بازی رو چجوری گرفتی؟؟ رو دیسک؟؟ رو هارد؟؟ دانلود؟؟ ببین اون سایت یا شخصی که گرفتی باید فایل .dvd رو که چند کیلوبیت هم نمی شه بهت میداد. حتی تورنت هم که دانلود می کنی این فایل توش هست.(برای حجم های بالای 4.5 گیگ)
شاید هم با انتخاب همون ISO بتونی رایتش کنی اما من امتحانش نکردم و هیچ تضمین و مسئولیتی هم نمی پذیرم. یهو می زنی دی وی دی 2500ـی رو خراب می کنی.

سلام به همگی

بنده Wii ندارم و اطلاعاتم در موردش زیاد نیست گفتم این سوال رو از دوستان بپرسم.

من چندتا بازیه NGC که همگی ریجنشون UC بود رو با نرو روی DVD-R با سرعت 4 زدم برای یکی از دوستان که Wii داشت.ایشون به من گفتند که همگی بازی ها کار نکردند و بعضی ها اومدند و بعضی ها نیاومدند....

میخوام بدونم که مشکل از چیه؟
مشکل از دیسک بوده یا از رایت یا برنامه و....
در ظمن میدونم که ایمیج ها سالم بدوند چون با شبیه ساز تستشون کردم.

یه چیزهایی راجع به این خوندم که روی Wii با یک لودر نمیشه همه بازی ها رو اجرا کنه و برای اجرا یکسری بازی خاص باید با لودر ها و نرمافزار های مختلف کار کرد ...... آیا این درسته؟

خیلی ممنون.

نه.
ببین یه فایل هم نام با ایمیج بازیت باید باشه با پسوند دی وی دی.
همین. بازی رو چجوری گرفتی؟؟ رو دیسک؟؟ رو هارد؟؟ دانلود؟؟ ببین اون سایت یا شخصی که گرفتی باید فایل .dvd رو که چند کیلوبیت هم نمی شه بهت میداد. حتی تورنت هم که دانلود می کنی این فایل توش هست.(برای حجم های بالای 4.5 گیگ)
شاید هم با انتخاب همون ISO بتونی رایتش کنی اما من امتحانش نکردم و هیچ تضمین و مسئولیتی هم نمی پذیرم. یهو می زنی دی وی دی 2500ـی رو خراب می کنی.
OK
دانلود کردم اما نداشته
اشکالی نداره فدای سر هر 3 تامون(نفر سوم خورزو خان :d )

سلام به همگی

بنده Wii ندارم و اطلاعاتم در موردش زیاد نیست گفتم این سوال رو از دوستان بپرسم.

من چندتا بازیه NGC که همگی ریجنشون UC بود رو با نرو روی DVD-R با سرعت 4 زدم برای یکی از دوستان که Wii داشت.ایشون به من گفتند که همگی بازی ها کار نکردند و بعضی ها اومدند و بعضی ها نیاومدند....

میخوام بدونم که مشکل از چیه؟
مشکل از دیسک بوده یا از رایت یا برنامه و....
در ظمن میدونم که ایمیج ها سالم بدوند چون با شبیه ساز تستشون کردم.

یه چیزهایی راجع به این خوندم که روی Wii با یک لودر نمیشه همه بازی ها رو اجرا کنه و برای اجرا یکسری بازی خاص باید با لودر ها و نرمافزار های مختلف کار کرد ...... آیا این درسته؟

خیلی ممنون.
یه ذره اطلاعات بیشتر بده مثلا بازی ها چی بوده یا اطلاعاتی از ویه طرف مثلا با چی بازی ها رو میاره.
OK
دانلود کردم اما نداشته
اشکالی نداره فدای سر هر 3 تامون(نفر سوم خورزو خان )
پس سرت کلاه رفته :biggrin1:

-----------------------------------------------------------------------------------
تاپیک هم مهم شد چون مهمه!!!

یه ذره اطلاعات بیشتر بده مثلا بازی ها چی بوده یا اطلاعاتی از ویه طرف مثلا با چی بازی ها رو میاره.

خیلی ممنون از پاسخ ولی نمیشه چون من بازی ها رو دادم به یه نفر که ایشون هم داد به یک نفر دیگه و میشه اینطوری گفت که دوست دوست من Wii داره و دوست بنده نمیدونه ماجرا چیه و وظیفه من این وسط این بوده که بازی هارو برسونم.

حالا من فقط میخوام بدونم احتمال اینکه از بین 20 بازیه NGC پنج تاش نیاد هست یا نه؟
اصلا ممکنه بازیی نیاد؟

اینم بازی هایی بود که من به ایشون دادم و تست کردند:

Alien Hominid
Animal Crossing
Eternal Darkness
F-Zero GX
Harvest Moon A Wonderful Life
Harvest Moon Another Wonderful Life
Harvest Moon Magical Melody
Ikaruga
Metal Gear Solid -The Twin Snakes
Metroid Prime
Metroid Prime 2 - Echoes
Paper Mario The Thousand Year Door
Pikmin
Pikmin 2
Resident Evil 0
Resident Evil 1
Resident Evil 2
Resident Evil 3
Resident Evil 4
Resident Evil Code Veronica X
Super Mario Sunshine
Tales Of Symphonia
The Legend of Zelda The Wind Waker
The Legend of Zelda Twilight Princess

همونطور که گفتم من فقط میخوام بدونم ممکنه یک لودر همه بازی ها رو نیاره؟مثلا بعضی هارو نیاره و مجبور بشید که با یک روش دیگه بیارید یا اصلا نشه یه بازی خاص رو آورد؟

باز هم ممنون و ببخشید به خاطر سوال نافرم.:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or