برای آپدیت به تاپیک زیر مراجعه کنید:من بازی هایی رو انتخاب کردم که قبلا روی wii ميومد اما الان نه
چه جوری اپدیت کنم و چه جوری بکاپ بگیرم
لطفا بگید
شما بازی رو از کجا گرفتین؟؟ آخه اکثر ISO ها که از سایت های رایگان دانلود میشن مشکل دارن.دوست عزیز شما خودتان چجوری رایت کردین لطفا دقیق توضیح دهید با تشکر
سلام دوستان
2تا سوال داشتم
اول اينكه من موقع اجراي academy of champions با يك صفحه ي سياه روبرو مي شم.چه طوري مي تونم اين مشكل رو حل كنم؟
دوم اينكه بازي monster hunter 3 اجرا ميشه ولي بعد از پخش دمو جايي كه بايد از منوي 3تايي بالايي رو انتخاب كنم دستگاه هنگ مي كنه
علت چيه و جه جوري مي تونم حلش كنم؟
ممنون
سلام .سلام
بعد از کلی سرچ و خوندن فروم و رفتن به جاهایی مثل efnet هنوز در گل ام!
آقا من میخوام internet channel رو نصب کنم و دستگاه از من میخواد system update کنم
چون boomii روی boot2 نصب نشد می ترسم آپدیت کنم. آدمای زیادی هم میگن update==brick or no backup game
دستگاهم کره ای 3.2u
کم چیکار کنم اینترنت چنل داشته باشم، البته بصورت امن؟
دستگاهم مودچیپ داره
امشب با WiiSCU موارد ios61-trucha و shop channel رو هم آپدیت کردم
کمک لطفا![]()
این آقا مرتضی بازی رو از هارد برگردونده به ISO واسه همین ممکنه مشکل دار شده باشه.از این دوستمون mori morteza گرفتم تازه تو تراچا هم یک پارت داره
برای گرفتن بکآپ برین تو hbc و از منوی اون bootmii رو اجرا کنید و در قسمت تنظیمات گزینه ای که عکس فلش به سمت sd داره رو بزنید.سلام .
من هم همین مشکل رو دارم . boomii رو ios نصب شد . رو sd یه فولدر ساخت و اصلا نمیدونم چطوری رانش کنم تا بتونم بک آپ بگیرم . preloader رو هم خواستم نصب کنم تو صفحه اول که اخطار هارو میده میمونه بعد از 2-3 دقیقه میاد بیرون .
مشکل 2 :
cios 14 رو نصب کردم ورژن وی 3.2 u است با neogamma و backup luncher بازیها به راحتی میان ولی با gecko یا سافت چیپ ارور دیسک میدن .
بعد از نصب cios 14 فکر میکنم سیستم کندتر شده مثلا ماریو گالاکسی تو بازی خوبه ولی تو دموها سیستم انگار کم میاره .
لطفا اگه امکانش هست راهنمایی هارو کمی واضح تر بیان کنید من این تاپیکو همشو خوندم در مورد بکاپ گیری با boomii یا preloader برای وی های نرم افزاری کمی مطالب گنگند یا شاید خیلی حرفه ای نوشته شدند. ممنون
از كدوم ورژن نئوگاما استفاده مي كنيد؟؟
نمي دونم ولي تقريبا مال يك سال پيش
اگه كمكي هم مي كنه اين اسم كامل فايل:neogammaR4_1195