مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام دوستان
من به یه مشکل بد فرم خوردم
ببینید من بازی Okami رو نمیتونم اجرا کنم
یعنی وقتی با مودچیپ (یا همون دیسک چنل) یا سافت چیپ و یا هر املاتور دیگه ای که اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و داخل بازی نمیره
ورژن دستگاه من 3.2 جی هستش
حالا دوستم که 3.2 یوسی هست اجراش میکنه با هر املاتوری
نکته دوم در مورد بازی ایندیانا جونز من با هری برنامه ای که اجراش میکنم ( سافت چیپ و گاما) صفحه سبز میشه و میمونه اما دوستم با همین گاما راحت اجراش میکنه
فقط یه نکته به ذهن خودم رسیده , اونم اینکه وقتی گاما رو اجرا میکنیم برای من در قسمت ای او اس (Ios) که در پایین صفحه است یه شماره ای متفاوت با شماره دوستم مینویسه
همین
با تشکر
عماد
Okami‌ يه كم بدقلقه اگه تونستي با USB Loader بيار ببين مشكلت حل ميشه.
در مورد اينديانا بايد بگم كه تو سافت چيپ Patch country String و Fake IOS و Fix 002‌رو روشن كن تا بياد.من هم 4.0 جي دارم و با اجراي اين دو بازي مشكلي ندارم.
دوستان یه سوال:
بخوام Disc Channel رو پاک کنم و دوباره بریزم دقیقا باید چیکار کنم ؟ تو تاپیک درست کردن Mii Channel من کد Disc Channel رو پیدا نکردم...
ديسك چنل اصلا پاك نميشه فقط مي توني با Preloader جابجاش كني.

سلام علی جان
ممنون از راهنمایی که کردی
اما متاسفانه ایندیانا جونز اجرا نشد
صفحه سبز میشه و میمونه
اوکامی هم سیاه میشه و میمونه
نکته اینکه در هر دو بازی بعد از سیاه و سبز شده تصویر دسته ها خاموش میشن و ...
علی جون آخه یه نکته ای منو اذیت میکنه
وی من و دوستم هیچ تفاوتی نداره
اونا هم جی یوسی شده هستن
هر دو هم 3.2
اما اونا اوکامی اجرا میشه و من نه
آخه مگه سخت افزار یک وی با وی دیگه فرق میکنه ؟

نه علی جان
یعنی من وقتی وی رو گرفتم یه مودچیپ روش بود
بعد هم فقط هوم برو چنل ( که حتما زحمتای ما سرنصبش یادت هست) رو نصب کردم و با املاتور ها بازی رو اجرا میکنم. فکر میکنم وقتی املاتور نیو گاما رو اجرا میکنم IOS36 مینویسه برام
چجوری باید نصب کنم ؟

ها :cheesygri
اگه میشه یه لینک دانلودشون و آموزش نصبشون با ود منیجر رو بزارین
( فکر کنم آماده داشته باشیم ؟)
بعد خود این ود منیجر چجوری نصب میشه ؟
با هوم برو چنل>؟
علی جون من سیکلم رو تازه تو وی گرفتما:cheesygri

سلام.من 3 تا بازی دارم که هر کاریش میکنم احرا نمیشه.
undercover یه نوشته ژاپنی میاد که یه جاش نوشته off.
animal croosingوmad world هم که رو آیکون بازی میزنی صفحه سیاه میشه و دسته هم خاموش.
ورژن دستگاهمم 0.4 j هست.
:sick:

من هم بالاخره گرفتم (از تقی زاده ، کپی نرم افزاری)
یه مشکلی دارم و اونم این هست که روی تلویزیونی که میخومام دستگاه بهش وصل باشه NTCS 43 هستش و بازی ها سیاه سفید میان روی تلویزیون های جدید مشکلی ندارم

تو Bakup Launcher وقتی Force Pal روشن میکنم 1 لحظه صفحه رنگی میشه و دستگاه هنگ میکنه که باید از برق بکشمش.
راهی هست بتونم رنگی بازی کنم ؟؟؟؟؟

ها :cheesygri
اگه میشه یه لینک دانلودشون و آموزش نصبشون با ود منیجر رو بزارین
( فکر کنم آماده داشته باشیم ؟)
بعد خود این ود منیجر چجوری نصب میشه ؟
با هوم برو چنل>؟
علی جون من سیکلم رو تازه تو وی گرفتما
ببين ميري تو تاپيك نصب فريمور 4 بعد نرم افزاره NUSD رو دانلود مي كني و بعد از تو DATABASE اين دو تا IOS رو پيدا مي كني و مي زني كه دانلود كنه.(به صورت WAD)
سلام.من 3 تا بازی دارم که هر کاریش میکنم احرا نمیشه.
undercover یه نوشته ژاپنی میاد که یه جاش نوشته off.
animal croosingوmad world هم که رو آیکون بازی میزنی صفحه سیاه میشه و دسته هم خاموش.
ورژن دستگاهمم 0.4 j هست.
سافت چيپ رو امتحان كردين؟؟
من هم بالاخره گرفتم (از تقی زاده ، کپی نرم افزاری)
یه مشکلی دارم و اونم این هست که روی تلویزیونی که میخومام دستگاه بهش وصل باشه NTCS 43 هستش و بازی ها سیاه سفید میان روی تلویزیون های جدید مشکلی ندارم

تو Bakup Launcher وقتی Force Pal روشن میکنم 1 لحظه صفحه رنگی میشه و دستگاه هنگ میکنه که باید از برق بکشمش.
راهی هست بتونم رنگی بازی کنم ؟؟؟؟؟
ريجن دستگاه چيه؟؟
سافت چيپ رو امتحان كردين؟؟

سلام
پس بايد بازي رو دوباره رايت كنيد.
نه علی جان اصلا نیاز به این کار نیست ؟! :confused:
تو وی های نرم افزاری چون دیسک چنل از کار میافته بنابراین همه لودر ها هم از کار میافتن . فقط Backup Launcher هست که میتونه بازی ها رو اجرا کنه
با Backup Launcher اجرا میشه بازی ها . با این حال باز باید رایت کنم؟؟؟؟

من HBC Beta 8 نصب دارم . چجوری میتونم Update کتم؟
شما برای سیاه و سفید بودن هیچ کاری نمیتونی بکنی چون TV تون اگه اشتباه نکنم مولتی کالر نیست . و بازی های NTSC رو رنگی نشون نمیده
در مورد بازی ها هم برای بدون مشکل اجرا شدن این ورژن رو دانلود کن Backup_Launcher_0.3_gamma fix 002
کافیه تو گوگل سرچ کنی برای لینک . اگه فایل dol. رو گرفتی که هیچ
اگه چنلش رو دانلود کردی باید wad manager رو هم بگری بعد با این نرم افزار چنل رو نصب کنی
HBC رو میتونی از این لینک بگیری و از HBC قدیمی ورژن جدید رو مثل همه فایل های apps اجرا ونصب کنی :

برای اجرای بازی ها که صفحه سیاه میشه یا سبزمیشه باید یا تنظیمات رو عوض کنی یا رو ایمیج بازی یک کارایی رو بکنی . حالا شما بگو تو اجرای چه بازیی مشکل داری تا راهنمایت کنم
اگر سوالی بود یا لینک ها رو پیدا نکردی بگو تا برات بزارم
موفق باشی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or