مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

این wii shop هست که باید با wad manager یا wad installer یا file manager نصب کنی(مثل بازی های wiiware )

به نظر من از همه ی اینا file manager بهتره

برای چی
ببین تو برای اینکه تو اجرا بازی های مشکلت کمتر بشه میتونی به عنوان یه مکمل هرچی ios گیرت میاد نصب کنی(هیچ مشکل بریک هم پیش نمیاد(
اما cios تا اونجایی که من میدونم تغیرش خطر ناک هست و یه چوری پدر ios هاست

دنی من WiiShop رو همونطور که گفتی نصب کردم! ولی هیچ تغییری نکرد! همونطوریه!

دنی من WiiShop رو همونطور که گفتی نصب کردم! ولی هیچ تغییری نکرد! همونطوریه!
خوب
ببین از اموزش علی برای درست کردن mii channel استفاده کن و طبق اون چیزایی که علی گفته shoping chanel رو پاک کن و بعد از اینکه مطمن شدی پاک شده اینی رو که دانلود کردی رو نصب کن 100% باید درست شه

خدا رو شکر
حالا بر SHOPING :biggrin1:
راستی اون لینک OPERA که دادم رو دان کردی
جواب داد

وای چه حالی میده این Wii Shop همه چی داره ولی هیچیشو نمیشه گرفت :cheesygri
آره دنی جون Opera عین بنز داره کار میکنه عالیه... 500 Point هست تو Wii Shop :shrewd::wow:

جه عجب اين آموزش Mii Channel ما به يه دردي خورد. :)

دستت درست! آخه این آموزش درست کردنش رو من اون موقع درست نفهمیدم! خیلی بدرد بخوره دمت گرم...:peace:

سلام دوستان
من به یه مشکل بد فرم خوردم
ببینید من بازی Okami رو نمیتونم اجرا کنم
یعنی وقتی با مودچیپ (یا همون دیسک چنل) یا سافت چیپ و یا هر املاتور دیگه ای که اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و داخل بازی نمیره
ورژن دستگاه من 3.2 جی هستش
حالا دوستم که 3.2 یوسی هست اجراش میکنه با هر املاتوری
نکته دوم در مورد بازی ایندیانا جونز من با هری برنامه ای که اجراش میکنم ( سافت چیپ و گاما) صفحه سبز میشه و میمونه اما دوستم با همین گاما راحت اجراش میکنه
فقط یه نکته به ذهن خودم رسیده , اونم اینکه وقتی گاما رو اجرا میکنیم برای من در قسمت ای او اس (Ios) که در پایین صفحه است یه شماره ای متفاوت با شماره دوستم مینویسه
همین
با تشکر
عماد

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال:
بخوام Disc Channel رو پاک کنم و دوباره بریزم دقیقا باید چیکار کنم ؟ تو تاپیک درست کردن Mii Channel من کد Disc Channel رو پیدا نکردم...

بالاخره wii sport resort رو اجرا کردم با neogamma اما چه فایده که motion plus ندارم
قیمتش خیلی بالاست مخصوصا واسه کسایی که مثل من دو تا دسته دارن

سلام دوستان
من به یه مشکل بد فرم خوردم
ببینید من بازی Okami رو نمیتونم اجرا کنم
یعنی وقتی با مودچیپ (یا همون دیسک چنل) یا سافت چیپ و یا هر املاتور دیگه ای که اجرا میکنم صفحه سیاه میشه و داخل بازی نمیره
ورژن دستگاه من 3.2 جی هستش
حالا دوستم که 3.2 یوسی هست اجراش میکنه با هر املاتوری
نکته دوم در مورد بازی ایندیانا جونز من با هری برنامه ای که اجراش میکنم ( سافت چیپ و گاما) صفحه سبز میشه و میمونه اما دوستم با همین گاما راحت اجراش میکنه
فقط یه نکته به ذهن خودم رسیده , اونم اینکه وقتی گاما رو اجرا میکنیم برای من در قسمت ای او اس (Ios) که در پایین صفحه است یه شماره ای متفاوت با شماره دوستم مینویسه
همین
با تشکر
عماد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or