مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

سلام اگر بازی های رو روی سی دی بازی کرده باشیم و مثلا تا نصفش رفته باشیم و سیو شده باشه بعد اگر بریزیمش روی کول دیسک و بخواهیم با اون بازی رو ادامه بدیم باید از اول بازی کنیم یا سیوش میمونه؟

سلام اگر بازی های رو روی سی دی بازی کرده باشیم و مثلا تا نصفش رفته باشیم و سیو شده باشه بعد اگر بریزیمش روی کول دیسک و بخواهیم با اون بازی رو ادامه بدیم باید از اول بازی کنیم یا سیوش میمونه؟
نه ادامش رو میری. سیو بازی ها روی خود حافظه ی وی نصب میشه.

من تموم كردم اما احتمالا 50 جاي ديگش گير مي كني اگه حوصله داري بگردي رد مي كني اگه نداري هم پس برو راهنماي بازي رو بگير اگه زبانت خوبه

گيم پلي بازي هم حدود 15 ساعت هست اما واقعا ارزش بازي كردن داره

با سلام خدمت تمام دوستان انجمنی
من تویه یه قسمت از بازی metroid prime3 corruption گیر کردم کسی هست کامل بازی کرده باشه و بتونه کمک کنه:biggrin1:
سلام.
کجاش موندی حالا؟
معمولا بازی هر جا یه چیزی بهت میده تو همون مرحله هم باید ازش استفاده کنی.

سلام پیشنهاد میشه یه تاپیک برای معرفی بازی های دوبعدی وی گذاشته بشه و همچنین بازی هایی که قرار بیاین
و همین تاپیک برای بازی های سه بعدی
ممنون

تو اینجا گیر کردم
وقتی میرم پایین 2 تا حیوون میان اونا رو که میکشم ماهیه میره عقب و یه راهی باز میشه و اینجا 2 تا مشکل هست نه میتونم این غول سنگی رو راه بندازم نه میتونم از در کنار ماهی یه فاصله ی بلندی رو بپرم
http://aks98.com/images/3sh6uso2eanylbylt22.jpg
http://aks98.com/images/tf0zd2tgz1atgqkqcdp.jpg

با این عکسا واضح نیست. اسم مرحله ای چیزی بده.

من همه بازيهام تو Cut-sceneاشون تيك دارم ولي تو گيم پلي همه چي خوبه.
مشكل از چي ميتونه باشه؟
2.كابلي كه تو جعبه Wiiواصه اتصال به تلويزيون ازش استفاده ميشه با كيفيت ترش هم تو بازار موجود هست؟
مرسي

من همه بازيهام تو Cut-sceneاشون تيك دارم ولي تو گيم پلي همه چي خوبه.
مشكل از چي ميتونه باشه؟
2.كابلي كه تو جعبه Wiiواصه اتصال به تلويزيون ازش استفاده ميشه با كيفيت ترش هم تو بازار موجود هست؟
مرسي
ورژن نئوگاماتون چیه؟
CIos هم بگو. اصلا با نرم افزار میاری یا مدچیپ؟

آره همونطور که دوستمون گفتن کامپوننت هست که تو تلویزیون های LCD کیفیت رو واقعا زیاد میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or