مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

من می خوام یه بازی وی دانلود کنم ولی وقتی می زنم دانلود کنه یه چیزی به نام torrent دانلو می کنه چطوری دانلود کنم؟
بهترین سایت برای دانلود بازی وی کدوم سایته؟؟
تازه مثلا حجم بازی رو زده 2 گیگ و خرده ای قضیه چیه؟فشرده شده؟یا همون قضیه wii scrubber هست؟؟

من می خوام یه بازی وی دانلود کنم ولی وقتی می زنم دانلود کنه یه چیزی به نام torrent دانلو می کنه چطوری دانلود کنم؟
بهترین سایت برای دانلود بازی وی کدوم سایته؟؟
تازه مثلا حجم بازی رو زده 2 گیگ و خرده ای قضیه چیه؟فشرده شده؟یا همون قضیه wii scrubber هست؟؟
سلام علی اقا
شما برای دانلود لینک های تورنت نیاز به یکی از نرم افزارهایBitTornado یا bitloard یا bittorrent دارید
برای دانلود بازی هم از این سایت استفاده کنید http://wiiisos.info/

آخرین ویرایش:
با سلام
اقا بنده یه بازی smg ریجن j گرفتم وقتی تو دستگاهم که ریجن uc قرار میدم تو پنجره گوشه ای سمت چپ بالا لوگوی بازی میاد ولی وقتی روش کیلیک میکنم که بازی start بشه یه صفحه سیاه میاد و دستگاه گیر میکنه! مشکلش چی هست
فریم دستگاه 3.2 u
در ضمن وقتی smg رو تو دستگاه گذاشتم با اینکه فریم دستگاه u3.2 بود دستگاه رو اپدیت کرد !؟(اپدیت روی بازی 3.0 j بود)
من فکر میکنم main.dol دستکاری شده که به این مشکل صفحه مشکی بر میخوره
اگر یکی از دوستان لطف کنه main.dol smg ریجن j رو قرار بده که جایگزین کنم ببینم درست میشه یا نه ممنون میشم
چون تو اینترنت هر چی سرچ کردم فقط main.dol uc وpal این بازی وجود داشت
:(

با برنامه wii patcher ميشه بازي one piece unlimited adventure رو از ژاپني به انگليسي تبديل كرد؟

توی wiki چیزی راجع به زبونش ننوشته؛ حالا میخوای خودت با Language Patcher پچش کن ببین چی میشه...

Loads but freezes and locks up during the opening movie. Tested on 3.1J & D2Ckey. Works on 3.1J & Wiikey 1.9b/1.9g without WBB 1.3, but freezes on first part of CG, and that is skippable.

توی دموی اول بازی هم مثل اینکه گیر میکنه که میتونی ردش کنی...

من یک بازی دانلود کردم و زدم رو دی وی دی LG اما وقتی می زارم تو کنسول میگه
unable to read the disc

چکارش کنم

با چی و چه سرعتی رایت کردی؟؟
بازی رو قبل رایت با WUI چک کردی ببینی سالمه با نه ؟؟

با چی و چه سرعتی رایت کردی؟؟
با سرعت 1x
و با برنامه Imgburn

بازی رو قبل رایت با WUI چک کردی ببینی سالمه با نه ؟؟
بله ، قبل از رایت ISO را با این برنامه باز کردم و آپدیتش را برداشتم ...

منظورتون از سالم بودن همینه ؟؟؟
یا باید چیز دیگه ای را هم چک می کردم

من دیروز سه تا بازی
MiniCopter Fight Adv.
Metroid Prime 3
Deca Sports
را رایت کردم رو دی وی دی ... اما از این سه تا فقط Deca Sport اجرا شد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or