مشكلات و سوالات شما در مورد Wii

من دارم بازی PES 2008 را برای وی دانلود می کنم ... الان 75 درصدش دانلود شده ...

می خواستم ببینم وقتی بازی دانلود شد چطوری باید رایتش کنم روی دی وی دی ؟
با چه برنامه ای ؟ باچه سرعتی ؟ روی چه دی وی دی ای ؟

ممنون !

اگه rar هستش اول Extract کنش بعد ایمیج رو با WUI چک کن مشکلی چیزی نداشته باشه.بعد با Imgburn با 2x رایت کن.من خودم رو T Gate میزدم دستگاهم هیچ مشکلی باهاش نداشت

آیا برای رایت بازی های وی فقط باید از این دی وی دی رایتر ها استفاده کنیم ؟

خیر، ولی تا اونجایی که من میدونم این مسئله مربوط به DVD-Rom خود Wii هست که میگن به این خرت و پرت های LG شبیه هست.

آیا برای رایت بازی های وی فقط باید از این دی وی دی رایتر ها استفاده کنیم ؟

* LG-8146b
* LG-8163b
* LG-8162b
* LG-8161b

نه بابا اینا همه چرت پرتن.من خودم همه بازیامو با رایتر suzuki و با دی وی دی های Princo Budget رایت می کنم .تا حالا هم نشده که مشکلی داشته باشه. :biggrin1:

یه سوال ؟

بچه ها من خودم یه سوال داشتم.می خواستم ببینم کابل Component HD برای wii تاثیری تو کیفیت تصویر داره یا نه ؟ آخه تلویزیون ما "40 هستش و wii هم که با کابل AV وصل میشه خیلی تار دیده میشه:((.می خواستم ببینم اگه تاثیر داره یه کابل براش بگیرم.

سلام بچه ها يه سوال:
Wii هم مثل 360 و پلي 3 بهتره با تلويزيون HDTV اجرا بشه؟
اگه جواب مثبته كيفيتش توي CRT و HDTV چقدر فرق مي كنه و آيا تلويزيون CRT (البته درست ترش اينه كه بگيم غير HD) كيفيت قابل قبولي ميده؟
ممنون.

سلام بچه ها يه سوال:
Wii هم مثل 360 و پلي 3 بهتره با تلويزيون HDTV اجرا بشه؟
اگه جواب مثبته كيفيتش توي CRT و HDTV چقدر فرق مي كنه و آيا تلويزيون CRT (البته درست ترش اينه كه بگيم غير HD) كيفيت قابل قبولي ميده؟
ممنون.

خب همون پست بالایی که میلاد جواب داده! ;)

----------------------

تو رزولوشن که فرقی نمیکنن ؛ فقط HDTV ها به خاطر واید (Wide) بودن تصویر میشه گفت انتخاب بهتری هستن! بیشتر بازی های Wii هم ساپورت میکنن Wide-screen رو.

مي خواستم بدونم اگه بازي رو رو يه dvd recordable رايت كنيم تو wii مشكلي كه پيش نمياد؟اگه آره ؛اگه دوباره پاك كنم و يه بازي ديگه رايت بازم مشكلي پيش نمياد؟

مي خواستم بدونم اگه بازي رو رو يه dvd recordable رايت كنيم تو wii مشكلي كه پيش نمياد؟اگه آره ؛اگه دوباره پاك كنم و يه بازي ديگه رايت بازم مشكلي پيش نمياد؟
اگه منظورت DVD RW هست هیچ مشکلی پیش نمیاد.سعی کن از دیسک های با مارک درست و حسابی استف بزنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or