مشروح کنفرانس "آینده خارق العاده PC گیمینگ" در PAX East

A.R.A.$.H

کاربر سایت
76888593979706214076.jpg


دیروز در نمایشگاه PAX East شهر بوستون کنفرانس بسیار جالبی تحت عنوان "آینده خارق العاده PC گیمینگ" برگذار شد که در آن به بحث پیرامون اینکه در آینده چه چیزهایی از PC گیمینگ می توان انتظار داشت صحبت شده است.
افرادی که سخنرانی را انجام داده اند عبارتند از:
- بنیانگذار Oculus VR آقای Palmer Luckey
- Creative Director بازی Planetside 2 آقای Matt Higby
- Creative Director بازی Star Citizen آقای Chris Roberts
- مسئول بازاریابی فنی شرکت Nvidia آقای Tom Petersen
- سردبیر تحریریه PC Gamer آقای Evan Lahti به عنوان مدیر در کنفرانس
کنفرانس با یک سری نوشته که به مانند سرود ملی PC گیمینگ است آغاز شد و در ادامه موارد مهم تری ذکر شد:
PC گیمینگ باز، قدرتمند و انعطاف پذیر است که که امکان ماد سازی هم برای آن وجود دارد. این مهم فقط به یک اندازه برای در بر گرفتن تمامی نیازها نیست این پلتفرم عظیم ترین محیط آزمایشات دنیای گیمینگ و ایده های اصیل را شامل می شود. هیچ پلتفرم دیگری وجود ندارد که قیمت، تنوع، قدرت و عملکرد PC را داشته باشد.
سخنرانی با آقای Petersen آغاز شد و ایشان معتقند که آینده PC گیمینگ بیش از پیش به سمت Cloud محور بودن خواهد آمد با این امکان که بازی هایتان را به هر جایی از طریق PC خود Steam کنید و اینطور نباشد که در زیر زمین بنشینید مگر اینکه خودتان بخواهید. آقای Petersen می گویند که آینده طوری خواهد شد که کیفیت بی نظیر PC گیمینگ را می توان بر روی هر دستگاهی آورد. آقای Luckey در پاسخ به این موضوع، با مسرت ایده های ذکر شده را خوش بینانه توصیف می کنند.از آنجایی که تقاضا در بازار موبایل بالا است، آقای Petersen گفته اند که Nvidia تلاش خواهد کرد تا PC گیمینگ را بر روی هر دستگاهی ارائه کند.
آقای Roberts دلیل علاقه خود به PC گیمینگ را دریافت بهترین تجربه ممکن اعلام می کنند و سخت افزار همیشه در حال تغییر آن کمک خواهد کرد تا کارهایی را انجام دهد که در گذشته ممکن نبوده. بدون اینکه صبر کنند تا یک کنسول به پایان عمر 6 تا 7 ساله خود برسد. او می خواهد در زیر زمین یا اداره خود به همراه قدرتمندترین ماشین ممکن باشد که البته به Cloud آن هم به خاطر مشکلات سروری زیاد باور ندارند. ایشان زیبایی Star Citizen در کیفیت 4K را می خواهند بر روی یک دستگاه با توانمند تجربه کنند در حالی که چنین چیزی بر روی موبایل و یا با Steam کردن ممکن نخواهد بود.

36193422617639061377.jpg


در رابطه با بحث رزولوشن 4K آقای Petersen گفته اند که قیمت مانیتورهایی که از این حالت پشتیبانی می کنند در حال پایین آمدن است. به همین دسترسی به چنین کیفیتی بیشتر خواهد شد و انجام آن با چندین مانیتور چیز غیر ممکنی نخواهد بود.
آقای Higby بحث را این طور ادامه می دهند که سخت افزار PC بزرگترین چالش برای بازی سازانی است که بر روی این پلتفرم مشغول هستند و تنوع بسیار بالا در شخصی سازی سخت افزار آنها را به زور وادار می کند تا به میزان دیوانه واری تنظیمات مختلف قرار دهند اما در عین حال همین مورد است که علاقه را به کار بر روی PC افزایش می دهد.
آقای Roberts می گویند که شرکت مایکروسافت راه های زیادی را در عرصه کیفیت PC گیمینگ به وجود آورده است و با وجود Mantle و DirectX 12 ایشان خرسند هستند که می شود حداکثر بهره را از سخت افزار موجود ببرند زیرا این مورد خیلی بد است که یک PC قدرتمند داشته باشید اما نتوانید از آن مانند کنسول نهایت بهره را ببرید. از طرف دیگر شما می توانید تا حد امکان به سخت افزار نزدیک باشید و به میزان کافی کار را ارتقاء دهید. PC گیمینگ همیشه بسیار بزرگ بوده و حضور داشته است و به همین دلیل ایشان درک نمی کنند که چرا یک عده آن را پلتفرم خطاب نمی کنند زیرا آقای Roberts همیشه معتقد بوده اند که PC یک پلتفرم است و آن بزرگترین پلتفرم. فقط آنطور که باید تیترهای خبری مانند کنسول ها نداشته است. بازی World of Warcraft قطعا بیشتر از هر بازی دیگری در طول تاریخ در آمد بیشتری به همراه داشته است حتی از برترین عناوین کنسولی.
آقای Higby ذکر کرده اند که استفاده از بازی ها به صورت پایرت پایین آمده و دلیل آن هم آنلاین شدن عناوین مختلف و تجارت جدید بر روی پلتفرم ها است که باعث می شود یک کمپانی بازی PC نسازد. آقای Roberts با این موضوع موافقند و از توضیع بازی ها به صورت دیجیتالی به عنوان یک نکته مثبت برای سازندگان یاد می کنند که این میان هم دست دلالان کوتاه خواهد شد هم بازار پایرت.
آقای Petersen با آمار و ارقام بحث را ادامه می دهند و می گویند که طی برآوردهای Nvidia، سالیانه 24 میلیار دلار از PC گیمینگ در آمد کسب می شود که شامل فروش، دانلود دیجیتالی، microtransaction و اشتراک ها می شود.
آقای Luckey می گویند که مشکل چند سال اخیر از این بوده که سازندگان بیش از اندازه بر روی fidelity گرافیک تمرکز می کرده اند تا اینکه latency را کاهش دهند. ایشان معتقندکه اگر یک بازی خوب ساخته شود، نیازی به یک بنچمارک جادویی نیست که 60 فریم بر ثانیه داشته باشید. بازی های بسیار زیادی وجود دارند که چنین میزان فریمی را دارا هستند اما نمانده اتفاق عجیب در آن میفتد که همراه آن صدها میلی ثانیه latency ایجاد می شود. ایشان نمی دانند که واقعا مردم چگونه این بازی ها را تحمل می کنند.
آقای Petersen باز هم بحث را به سمت مایکروسافت بردند و از آنجایی که آنها همکار دیرینه Nvidia هستند منابع زیادی را در PC گیمینگ قرار می دهند اما هنوز یک سری چیزها هستند که بایستی درست شود و DirectX 12 می خواهد همین کار را انجام دهد. با این حال کارهای بسیار زیادی حتی فراتر از DX12 می توان انجام داد.

41904299200678448137.jpg

در رابطه با کاهش فروش PC که آمار آن از شرکت هایی نظیر Dell منتشر می شود، آقای Roberts می گویند که این مورد هیچ گونه تاثیری بر PC گیمینگ ندارد و بازیکنان اکنون دارند سیستم های خود را میسازند به جای آنکه از چنین کمپانی های خرید کنند. آمار این تولید کنندگان قابل قبول نیست و فروش در قطعاتی نظیر کارت گرافیک و مادر بودر نحفته است. آقای Petersen این موضوع تایید می کنند و می گویند که Nvidia به این آمارها توجه دارد و با اینکه بازار PC تکان نمیخورد یا حتی کاهش می یابد، قسمت بازی ها به هیچ وجه آسیبی ندیده و قوی تر هم دارد می شود. PC گیمینگ از دید Nvidia یک پلتفرم تلقی می شود و هم اکنون 26 میلیون نفر از GeForce Experience بهره مند هستند.
در رابطه با SteamOS هم آقای Higby معقتند که PC می تواند یک جا در اتاق نشیمن داشته باشد اما عده ای هنوز ترجیح می دهند که پشت میز قرار گیرند. SteamOS ظرفیت بازی ها بر روی PC و اینکه چه قابلیت هایی دارند را گسترده تر خواهد کرد و آقای Higby فقط متعجب هستند که تولد یک سیستم open source مخصوص گیمینگ چرا انقدر دیر صورت گرفت.
در بخش سوال و جواب نیز نکاتی اشاره شده که نگاهی به آنها می اندازیم:
* آقای Chris Roberts آینده PC گیمینگ را 64 بیت می بینند. Star Citizen به صورت 64 بیت اجرا خواهد شد و اسطوره ای به نام 32 بیت مانع از پیشرفت سازندگان می شود.
* آقای Higby ارتقای SSD را ارزان و موثر خطاب کرده اند که در گیمینگ تاثیر بسزایی دارد.
* آقای Petersen توضیح داده اند هوش مصنوعی در بازی ها تغییرات بسیاری به خود خواهد دید و GPU ها به ماشین های یادگیری واقعی تبدیل خواهند شد و در آینده با هوش مصنوعی مبارزه خواهیم کرد که خودمان آن را تعلیم داده ایم و با دیگران متفاوت است.
* آقای Petersen مشکل Cloud را در پهنای باند downstream نمی داند و این موضوع در upstream نفهته که در مقایسه با Stream یک فیلم سینمایی متفاوت است.
در صورتی که تمایل دارید کنفراس را به صورت کامل مشاهده کنید می توانید از طریق این لینک اقدام کنید. نظر شما درباره وضعیت فعلی PC گیمینگ و آینده آن چیست؟
Dualshockers
 
من خودم دوستان اینجا خفم کردن سراغ dota و wow نرفتم. واسه منم ارزش نداره! کلا این دو تا بازی تنها چیزی نیستن که واسشون pc میخرن. من بازی های indie به طرز خفنی دوست دارم، بازی استراتژی هم همینطور، بازی adnevture هم که عشق میکنم و دلم میخواد در حد امکان با کیبرد موس بازی کنم.
تا حالا کسی اینجوری معقول نگفته از دلیل ترجیح کنسول، شما برو ببین اصلا این تاپیک رو کیا بردن قاطی باقالیا و با چه حرفایی.
حرف شما کاملا متین است.
ولی خداییش ادونچرهای PC حرف نداره. اصلا خوره ادونچر هست. اون قدیما Syberia و Post Mortem و Neverhood بود. هنوزم اینجور بازیا روی PC هست؟
 
شما neroرا باز کن برو تو قسمت dvd برات هزار یک گزینه میاد !مشخص هست خیلی شیک مجلسی می تونی رایت کنی اگه neroهم نداری با خود ویندوز هم می تونی رایت کنی !
Is it possible to master a DVD with 720HD high-definition video? - Ask Different
No, there is simply no way to encode HD resolution video onto a DVD. This is a common misconception. The DVD video format does not support HD resolution. DVD players cannot reproduce 720HD video.
The highest resolution that the DVD format can support is 720 x 480 pixels per frame, which is at best only 37.5% of the resolution of 720HD.
توی دهات ما که اینطوریه، توی Metropolis شما DVD ها 4K هم پشتیبانی میکنن احتمالا...
 
ولی از اون طرف که بحث این جور خبر ها که می شه همون ی عده که فقطwow و امسال اینجور بازیهارا را انجام می دن از قدرت pcمی زنند حالا یکی نیست بگه عمو جون طرف که میره 2000هزار دلار یا چمی دونم به پول خودمون مثلا 6میلیون خرج ی سیستم می کنه دنبال نهایت قدرت و عملکرد سخت افزاری pcهست و دوست داره ی بازی را بابالاترین جزییات ممکن در مقایسه با سایر پلتفرم ها اجرا کنه (از بتلفیلد گرفته تا کرایسیس .بتمن واچ داگ .ویچر و ......)این جور بازیها قطعا دنبال wowنیست چون اون با یک کارت 9600 و ی cpu2 هسته ای هم میشه به راحتی رفت .
نمیدونم چرا همه واسه گرافیک و اینا اینقدر دست و پا میشکونن ! هسته ی اصلی بازی گیم پلی هست همین WoW میدونی چند میلیون پلیر داره ؟ واسه هیچکدومشون هم گرافیک و اینا مهم نیست ! آره من چند میلیون خرج سیستم میکنم چند صد هزار هم میدم پای کیبورد و ماوس Razer ولی بازم همون Dota رو که رو سیستم ذغالی هم میشه بازیش کرد رو بازی میکنم ! شما هم برید 10 بار New Game بزنید آنچارتدتون رو برید که گرافیک شاهکار داره !!
یعنی استدلالی که کردین تو حلقم ! یعنی گیمر ها فقط دنبال گرافیکن و اصلا چیز های دیگه براشون مهم نیست ! اگه اینجوری بود تا الان Blizzard و Valve و Riot Games باید ورشکست میشدن ! هر روز 32 میلیون کاربر آنلاین داره LoL در مجموع بیشتر از 500 میلیون یوزر داره آره همشون دنبال گرافیکن ...
 
جالب اینجاست pc بازا نه تنها قبول نمیکنن که پلتفرمشون ( پلتفرم؟؟!! ) روبه زواله بلکه سعی میکنن با اعتماد به نفس کاذب ثابت کنن که از کنسول ها هم بهتره!!!
کل این همایش نشون دهنده بازار ضعیف pc هست. اگر بازار pc خوب و روبه پیشرفت بود دلیلی نداشت همایشی اینچنینی برگزار کنن و به خودشون تلقین کنن و امیدواری بدن که آینده ما خارق العادس!!
میدونید چیزی که منو به سمت کنسول کشونده چیه؟ جدا از بازیهای انحصاری و ده ها مزیت دیگه که همه میدونیم این بوده که با کنسول میشه به راحتی در اتاق نشیمن نشست و با یک تلویزیون 50 اینج در کمترین زمان بازی کرد.
به شخصه ترجیه میدم پولی که قراره خرج یه سیستم های اند بکنم رو به جاش یه تلویزیون های اند 50" + سینمای خانگی دالبی + کنسول بخرم و از بازی کردن در اسکرین بزرگ و صدای دیجیتال لذت ببرم.
چیزی که pc گیمرها در حالت عادی فقط میتونن آرزوشو بکنن!!
( مگر اینکه pc رو ببرن در اتاق نشیمن!!!! یا اینکه به قول آقای پترسون برید تو زیرزمین بازی کنید )
 
جالب اینجاست pc بازا نه تنها قبول نمیکنن که پلتفرمشون ( پلتفرم؟؟!! ) روبه زواله بلکه سعی میکنن با اعتماد به نفس کاذب ثابت کنن که از کنسول ها هم بهتره!!!
کل این همایش نشون دهنده بازار ضعیف pc هست. اگر بازار pc خوب و روبه پیشرفت بود دلیلی نداشت همایشی اینچنینی برگزار کنن و به خودشون تلقین کنن و امیدواری بدن که آینده ما خارق العادس!!
میدونید چیزی که منو به سمت کنسول کشونده چیه؟ جدا از بازیهای انحصاری و ده ها مزیت دیگه که همه میدونیم این بوده که با کنسول میشه به راحتی در اتاق نشیمن نشست و با یک تلویزیون 50 اینج در کمترین زمان بازی کرد.
به شخصه ترجیه میدم پولی که قراره خرج یه سیستم های اند بکنم رو به جاش یه تلویزیون های اند 50" + سینمای خانگی دالبی + کنسول بخرم و از بازی کردن در اسکرین بزرگ و صدای دیجیتال لذت ببرم.
چیزی که pc گیمرها در حالت عادی فقط میتونن آرزوشو بکنن!!
( مگر اینکه pc رو ببرن در اتاق نشیمن!!!! یا اینکه به قول آقای پترسون برید تو زیرزمین بازی کنید )

تبریک می گم ، شما لقب بی محتوا ترین پست تاریخ بازیسنتر رو از آن خودت کردی

به همین مناسبت یک عدد تروفی پلات و یک Achivement به همراه 1000G به شما داده می شه
 
تبریک می گم ، شما لقب بی محتوا ترین پست تاریخ بازیسنتر رو از آن خودت کردی

به همین مناسبت یک عدد تروفی پلات و یک Achivement به همراه 1000G به شما داده می شه

خب تروفی پلات و آشیومنتم رو به همراه 1000g رو بده میخوام برم.
راستی گفتی بزرگترین سایز مانیتور حرفه ای 1500 دلاری چنده؟ 27 ؟ 24 ؟
بعد سوالی واسه من پیش میاد اینه که روی مانتور 27 اینچ 1080 با 4k چقدر اختلاف بصری دارن؟
یا آدم بی منطقی هستی یا تاحالا روی یک تلویزیون خوب با صدای خوب بازی نکردی. فکر کنم گزینه اول در رابطه با شما بیشتر معنی میده.
 
من به شخصه کوچکترین اهمیتی ! به گرافیک و صفحه نمایش اینا نمیدم در حدی هست که بشه بازی کرد و بازی های خوب رو روی حالت نرمال یا گرافیک کم کشید.حالا بیام سره 1 picsel دعوا کنم؟
شما هیچ وقت مزه ی هد شات با موس رو نمیفهمی :D یا بازی های بزرگی مثل star craft و شاهکار های سری total war یا حتی بازی های f2p بسیار زیاده pc حالا شما هی بازی TLOU رو بیارین وسط اونم فکر کنم انقدر ازش تعریف کردین که فقط چون انحصاری هست بزرگش نشون بدین.کنسول بدرد همون فوتبال و ماشین بازی میخوره که شما میگین صفحه بزرگ خوبه که اونم برو گیم نت سر خیابون بازی کن با دوستات یا نه دسته وصل کن به pc بازی کن.
 
جالب اینجاست pc بازا نه تنها قبول نمیکنن که پلتفرمشون ( پلتفرم؟؟!! ) روبه زواله بلکه سعی میکنن با اعتماد به نفس کاذب ثابت کنن که از کنسول ها هم بهتره!!!
کل این همایش نشون دهنده بازار ضعیف pc هست. اگر بازار pc خوب و روبه پیشرفت بود دلیلی نداشت همایشی اینچنینی برگزار کنن و به خودشون تلقین کنن و امیدواری بدن که آینده ما خارق العادس!!
میدونید چیزی که منو به سمت کنسول کشونده چیه؟ جدا از بازیهای انحصاری و ده ها مزیت دیگه که همه میدونیم این بوده که با کنسول میشه به راحتی در اتاق نشیمن نشست و با یک تلویزیون 50 اینج در کمترین زمان بازی کرد.
به شخصه ترجیه میدم پولی که قراره خرج یه سیستم های اند بکنم رو به جاش یه تلویزیون های اند 50" + سینمای خانگی دالبی + کنسول بخرم و از بازی کردن در اسکرین بزرگ و صدای دیجیتال لذت ببرم.
چیزی که pc گیمرها در حالت عادی فقط میتونن آرزوشو بکنن!!
( مگر اینکه pc رو ببرن در اتاق نشیمن!!!! یا اینکه به قول آقای پترسون برید تو زیرزمین بازی کنید )

تبریک می گم ، شما لقب بی محتوا ترین پست تاریخ بازیسنتر رو از آن خودت کردی

به همین مناسبت یک عدد تروفی پلات و یک Achivement به همراه 1000G به شما داده می شه

خب تروفی پلات و آشیومنتم رو به همراه 1000g رو بده میخوام برم.
راستی گفتی بزرگترین سایز مانیتور حرفه ای 1500 دلاری چنده؟ 27 ؟ 24 ؟
بعد سوالی واسه من پیش میاد اینه که روی مانتور 27 اینچ 1080 با 4k چقدر اختلاف بصری دارن؟
یا آدم بی منطقی هستی یا تاحالا روی یک تلویزیون خوب با صدای خوب بازی نکردی. فکر کنم گزینه اول در رابطه با شما بیشتر معنی میده.

من به شخصه کوچکترین اهمیتی ! به گرافیک و صفحه نمایش اینا نمیدم در حدی هست که بشه بازی کرد و بازی های خوب رو روی حالت نرمال یا گرافیک کم کشید.حالا بیام سره 1 picsel دعوا کنم؟
شما هیچ وقت مزه ی هد شات با موس رو نمیفهمی :D یا بازی های بزرگی مثل star craft و شاهکار های سری total war یا حتی بازی های f2p بسیار زیاده pc حالا شما هی بازی TLOU رو بیارین وسط اونم فکر کنم انقدر ازش تعریف کردین که فقط چون انحصاری هست بزرگش نشون بدین.کنسول بدرد همون فوتبال و ماشین بازی میخوره که شما میگین صفحه بزرگ خوبه که اونم برو گیم نت سر خیابون بازی کن با دوستات یا نه دسته وصل کن به pc بازی کن.

از صبح تا حالا کلی تلاش کردیم که بفهمیم و بفهمونیم هر کس سلیقه ای داره و سلیقه ی هر شخصی کاملا محترم هست و جو تاپیک رو آروم کردیم ولی شما و امثال شما با این کامنت های پر ارزش خودتون دوباره تاپیک رو منحرف میکنید و همه چیزو خراب میکنید. نکنید اینجوری.
 
شما هیچ وقت مزه ی هد شات با موس رو نمیفهمی

اگه بخوام به راحتی میتونم بفهمم.
بحتره راجع به مزه کردن بحث رو همینجا تموم کنیم. چون مزه خیلی چیزا هست که pc گیمرها هیچوقت نمیتونن بفهمن!!
مثلا مزه نصب نکردن بازی :دی

hori_tactical_assault_thumb.jpg
 
آخرین ویرایش:
خب تروفی پلات و آشیومنتم رو به همراه 1000g رو بده میخوام برم.
راستی گفتی بزرگترین سایز مانیتور حرفه ای 1500 دلاری چنده؟ 27 ؟ 24 ؟
بعد سوالی واسه من پیش میاد اینه که روی مانتور 27 اینچ 1080 با 4k چقدر اختلاف بصری دارن؟
یا آدم بی منطقی هستی یا تاحالا روی یک تلویزیون خوب با صدای خوب بازی نکردی. فکر کنم گزینه اول در رابطه با شما بیشتر معنی میده.
اگه بخوام به راحتی میتونم بفهمم.
بحتره راجع به مزه کردن بحث رو همینجا تموم کنیم. چون مزه خیلی چیزا هست که pc گیمرها هیچوقت نمیتونن بفهمن!!
مثلا مزه نصب نکردن بازی :دی

PS3_keyboard.jpg

آشیومنت نداریم اچیومنت خواستی بگو ;)
نوشته های شما سرشار از منطق صوری به همراه منطق کلاسیک و منطق استلزام مادی هست
نوشته هات ارزش خوندن هم ندارن چه برسه به نقل قول ، به عنوان سخن آخر:

یه دو حالتی هم من بهت می گم که هر جفتش در موردت صدف می کنه:

آن کس که نداند و بداند که نداند - لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند - در جهل مرکب ابدالدهر بماند

حالا رو خوش باش ;)
 
آشیومنت نداریم اچیومنت خواستی بگو ;)
نوشته های شما سرشار از منطق صوری به همراه منطق کلاسیک و منطق استلزام مادی هست
نوشته هات ارزش خوندن هم ندارن چه برسه به نقل قول ، به عنوان سخن آخر:

یه دو حالتی هم من بهت می گم که هر جفتش در موردت صدف می کنه:

آن کس که نداند و بداند که نداند - لنگان خرک خویش به منزل برساند
آن کس که نداند و نداند که نداند - در جهل مرکب ابدالدهر بماند

حالا رو خوش باش ;)

از ادبیات شما معلومه که چه شخصیتی داری
من در کمال آرامش دلایلم برای برتری کنسول نسبت به pc گفتم.
اینطور که پیداست شما جواب خاصی نداری بدی. از این لحاظ منطقی هم هست که جوابی نداشته باشی.
فقط سفسطه میکنی و بحث رو به بیراهه میکشونی. شاید اگر 5،6 سال پیش بود جواب حرفات رو مثل خودت بهت میدادم. ولی بحث کردن باهات نه ارزشی داره و نه نتیجه ای و منم اعصابشو ندارم
قضاوت رو میزارم به عهده دوستان.
 
ه شخصه ترجیه میدم پولی که قراره خرج یه سیستم های اند بکنم رو به جاش یه تلویزیون های اند 50" + سینمای خانگی دالبی + کنسول بخرم
PC های اند میشه 4.5 میلیون، بعد چطور تلویزیون های اند 50 اینچ و سینمای خانگی و کنسول میشه 4.5 میلیون؟ کنسول نسل بعد ه هرکدومش 2 میلیونه، تلویزیون هم 3-4 میلیون حساب میکنم(قیمت TV دستم نیست، وگرنه TV High-End باید گرونتر هم باشه)، این دوتا میشن 5-6 میلیون، سینما خانگی هم فرض میکنیم اشانتیون میدن! چطور 5 یا 6=4.5؟
 
از کی تا حالا pc و متعلقاتش شده دارایی برای به رخ کشیدن ؟ :))
اقا فیلم اچ دی فول اچ دی بلوری رو نمیشه. روی dvd زد :))
Nero جدید اگه اومده که این کارو انجام میده معرفی کن :))
الان ی رسی ور با قابلیت شیرینگ با کارت شبکه وای فای بگیر تا یک سال از بهترین channel ها و فیلم های روز بهره ببر .
البته پشگل فول اچ دی زیاد تو نت ریخته بسته به ادمش داره چی ببینه .
در کل بحثتون بی نتیجست
کنسول محکوم به محدود بودنه .
هر وقت همه چی اونقدر ارزان و مفت شد که کنسولی با قابلیت ارتقا مثلا Gpu درست شد و مثل پشگل ریخت تو خیابونها ، اونوقت شما برو اون پشگل رو بخر طرف pc نیا .
 
PC های اند میشه 4.5 میلیون، بعد چطور تلویزیون های اند 50 اینچ و سینمای خانگی و کنسول میشه 4.5 میلیون؟ کنسول نسل بعد ه هرکدومش 2 میلیونه، تلویزیون هم 3-4 میلیون حساب میکنم(قیمت TV دستم نیست، وگرنه TV High-End باید گرونتر هم باشه)، این دوتا میشن 5-6 میلیون، سینما خانگی هم فرض میکنیم اشانتیون میدن! چطور 5 یا 6=4.5؟

مومن کدوم pc های اندی 4.5 تومنه؟ حداقل 1.5 میلیون کارت گرافیک میخوای 1.5 میلیون هم مانیتور. فقط 3 میلیون پول این دوتا میشه!! تازه کارت گرافیک 1.5 میلیونی فکر نکنم بشه بهش گفت های اند!
از طرفی شما وقتی 6 میلیون پول تی وی و سینما خانگی بدی. خیلی کارایی دیگه هم داره. تو هرخونه ای تی وی جزو اساسیه اصلی زندگی محسوب میشه. خب آدم میتونه با یکم پول بیشتر یه تی وی حرفه ای تر بخره که برای بازی و فیلم و... کارایی داشته باشه. ولی جدا 1.5 میلیون پول یه ماینتور 27 اینچ کمی غیر معقول نیست؟؟
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or