مشروح کنفرانس "آینده خارق العاده PC گیمینگ" در PAX East

A.R.A.$.H

کاربر سایت
76888593979706214076.jpg

دیروز در نمایشگاه PAX East شهر بوستون کنفرانس بسیار جالبی تحت عنوان "آینده خارق العاده PC گیمینگ" برگذار شد که در آن به بحث پیرامون اینکه در آینده چه چیزهایی از PC گیمینگ می توان انتظار داشت صحبت شده است.
افرادی که سخنرانی را انجام داده اند عبارتند از:
- بنیانگذار Oculus VR آقای Palmer Luckey
- Creative Director بازی Planetside 2 آقای Matt Higby
- Creative Director بازی Star Citizen آقای Chris Roberts
- مسئول بازاریابی فنی شرکت Nvidia آقای Tom Petersen
- سردبیر تحریریه PC Gamer آقای Evan Lahti به عنوان مدیر در کنفرانس
کنفرانس با یک سری نوشته که به مانند سرود ملی PC گیمینگ است آغاز شد و در ادامه موارد مهم تری ذکر شد:
PC گیمینگ باز، قدرتمند و انعطاف پذیر است که که امکان ماد سازی هم برای آن وجود دارد. این مهم فقط به یک اندازه برای در بر گرفتن تمامی نیازها نیست این پلتفرم عظیم ترین محیط آزمایشات دنیای گیمینگ و ایده های اصیل را شامل می شود. هیچ پلتفرم دیگری وجود ندارد که قیمت، تنوع، قدرت و عملکرد PC را داشته باشد.
سخنرانی با آقای Petersen آغاز شد و ایشان معتقند که آینده PC گیمینگ بیش از پیش به سمت Cloud محور بودن خواهد آمد با این امکان که بازی هایتان را به هر جایی از طریق PC خود Steam کنید و اینطور نباشد که در زیر زمین بنشینید مگر اینکه خودتان بخواهید. آقای Petersen می گویند که آینده طوری خواهد شد که کیفیت بی نظیر PC گیمینگ را می توان بر روی هر دستگاهی آورد. آقای Luckey در پاسخ به این موضوع، با مسرت ایده های ذکر شده را خوش بینانه توصیف می کنند.از آنجایی که تقاضا در بازار موبایل بالا است، آقای Petersen گفته اند که Nvidia تلاش خواهد کرد تا PC گیمینگ را بر روی هر دستگاهی ارائه کند.
آقای Roberts دلیل علاقه خود به PC گیمینگ را دریافت بهترین تجربه ممکن اعلام می کنند و سخت افزار همیشه در حال تغییر آن کمک خواهد کرد تا کارهایی را انجام دهد که در گذشته ممکن نبوده. بدون اینکه صبر کنند تا یک کنسول به پایان عمر 6 تا 7 ساله خود برسد. او می خواهد در زیر زمین یا اداره خود به همراه قدرتمندترین ماشین ممکن باشد که البته به Cloud آن هم به خاطر مشکلات سروری زیاد باور ندارند. ایشان زیبایی Star Citizen در کیفیت 4K را می خواهند بر روی یک دستگاه با توانمند تجربه کنند در حالی که چنین چیزی بر روی موبایل و یا با Steam کردن ممکن نخواهد بود.

36193422617639061377.jpg

در رابطه با بحث رزولوشن 4K آقای Petersen گفته اند که قیمت مانیتورهایی که از این حالت پشتیبانی می کنند در حال پایین آمدن است. به همین دسترسی به چنین کیفیتی بیشتر خواهد شد و انجام آن با چندین مانیتور چیز غیر ممکنی نخواهد بود.
آقای Higby بحث را این طور ادامه می دهند که سخت افزار PC بزرگترین چالش برای بازی سازانی است که بر روی این پلتفرم مشغول هستند و تنوع بسیار بالا در شخصی سازی سخت افزار آنها را به زور وادار می کند تا به میزان دیوانه واری تنظیمات مختلف قرار دهند اما در عین حال همین مورد است که علاقه را به کار بر روی PC افزایش می دهد.
آقای Roberts می گویند که شرکت مایکروسافت راه های زیادی را در عرصه کیفیت PC گیمینگ به وجود آورده است و با وجود Mantle و DirectX 12 ایشان خرسند هستند که می شود حداکثر بهره را از سخت افزار موجود ببرند زیرا این مورد خیلی بد است که یک PC قدرتمند داشته باشید اما نتوانید از آن مانند کنسول نهایت بهره را ببرید. از طرف دیگر شما می توانید تا حد امکان به سخت افزار نزدیک باشید و به میزان کافی کار را ارتقاء دهید. PC گیمینگ همیشه بسیار بزرگ بوده و حضور داشته است و به همین دلیل ایشان درک نمی کنند که چرا یک عده آن را پلتفرم خطاب نمی کنند زیرا آقای Roberts همیشه معتقد بوده اند که PC یک پلتفرم است و آن بزرگترین پلتفرم. فقط آنطور که باید تیترهای خبری مانند کنسول ها نداشته است. بازی World of Warcraft قطعا بیشتر از هر بازی دیگری در طول تاریخ در آمد بیشتری به همراه داشته است حتی از برترین عناوین کنسولی.
آقای Higby ذکر کرده اند که استفاده از بازی ها به صورت پایرت پایین آمده و دلیل آن هم آنلاین شدن عناوین مختلف و تجارت جدید بر روی پلتفرم ها است که باعث می شود یک کمپانی بازی PC نسازد. آقای Roberts با این موضوع موافقند و از توضیع بازی ها به صورت دیجیتالی به عنوان یک نکته مثبت برای سازندگان یاد می کنند که این میان هم دست دلالان کوتاه خواهد شد هم بازار پایرت.
آقای Petersen با آمار و ارقام بحث را ادامه می دهند و می گویند که طی برآوردهای Nvidia، سالیانه 24 میلیار دلار از PC گیمینگ در آمد کسب می شود که شامل فروش، دانلود دیجیتالی، microtransaction و اشتراک ها می شود.
آقای Luckey می گویند که مشکل چند سال اخیر از این بوده که سازندگان بیش از اندازه بر روی fidelity گرافیک تمرکز می کرده اند تا اینکه latency را کاهش دهند. ایشان معتقندکه اگر یک بازی خوب ساخته شود، نیازی به یک بنچمارک جادویی نیست که 60 فریم بر ثانیه داشته باشید. بازی های بسیار زیادی وجود دارند که چنین میزان فریمی را دارا هستند اما نمانده اتفاق عجیب در آن میفتد که همراه آن صدها میلی ثانیه latency ایجاد می شود. ایشان نمی دانند که واقعا مردم چگونه این بازی ها را تحمل می کنند.
آقای Petersen باز هم بحث را به سمت مایکروسافت بردند و از آنجایی که آنها همکار دیرینه Nvidia هستند منابع زیادی را در PC گیمینگ قرار می دهند اما هنوز یک سری چیزها هستند که بایستی درست شود و DirectX 12 می خواهد همین کار را انجام دهد. با این حال کارهای بسیار زیادی حتی فراتر از DX12 می توان انجام داد.

41904299200678448137.jpg

در رابطه با کاهش فروش PC که آمار آن از شرکت هایی نظیر Dell منتشر می شود، آقای Roberts می گویند که این مورد هیچ گونه تاثیری بر PC گیمینگ ندارد و بازیکنان اکنون دارند سیستم های خود را میسازند به جای آنکه از چنین کمپانی های خرید کنند. آمار این تولید کنندگان قابل قبول نیست و فروش در قطعاتی نظیر کارت گرافیک و مادر بودر نحفته است. آقای Petersen این موضوع تایید می کنند و می گویند که Nvidia به این آمارها توجه دارد و با اینکه بازار PC تکان نمیخورد یا حتی کاهش می یابد، قسمت بازی ها به هیچ وجه آسیبی ندیده و قوی تر هم دارد می شود. PC گیمینگ از دید Nvidia یک پلتفرم تلقی می شود و هم اکنون 26 میلیون نفر از GeForce Experience بهره مند هستند.
در رابطه با SteamOS هم آقای Higby معقتند که PC می تواند یک جا در اتاق نشیمن داشته باشد اما عده ای هنوز ترجیح می دهند که پشت میز قرار گیرند. SteamOS ظرفیت بازی ها بر روی PC و اینکه چه قابلیت هایی دارند را گسترده تر خواهد کرد و آقای Higby فقط متعجب هستند که تولد یک سیستم open source مخصوص گیمینگ چرا انقدر دیر صورت گرفت.
در بخش سوال و جواب نیز نکاتی اشاره شده که نگاهی به آنها می اندازیم:
* آقای Chris Roberts آینده PC گیمینگ را 64 بیت می بینند. Star Citizen به صورت 64 بیت اجرا خواهد شد و اسطوره ای به نام 32 بیت مانع از پیشرفت سازندگان می شود.
* آقای Higby ارتقای SSD را ارزان و موثر خطاب کرده اند که در گیمینگ تاثیر بسزایی دارد.
* آقای Petersen توضیح داده اند هوش مصنوعی در بازی ها تغییرات بسیاری به خود خواهد دید و GPU ها به ماشین های یادگیری واقعی تبدیل خواهند شد و در آینده با هوش مصنوعی مبارزه خواهیم کرد که خودمان آن را تعلیم داده ایم و با دیگران متفاوت است.
* آقای Petersen مشکل Cloud را در پهنای باند downstream نمی داند و این موضوع در upstream نفهته که در مقایسه با Stream یک فیلم سینمایی متفاوت است.
در صورتی که تمایل دارید کنفراس را به صورت کامل مشاهده کنید می توانید از طریق این لینک اقدام کنید. نظر شما درباره وضعیت فعلی PC گیمینگ و آینده آن چیست؟
Dualshockers

بابا کنسول عالی کنسول خدا همه بازیهاش با گرافیک وحشتناک سخت افزار از مریخ هر کی هم که داره خارجی پولدار فقط بکشید بیرون از تاپیکهای pc اینجاهارم مثل مقایسه ۲ تا کنسول به لجن نکشید

دست ما که رسید، شما هم ناراحت نباش دست شما میرسه ایشالا یه روزی.

:d ;;) ایشالله فنش برات بچرخه دوست من. به قول یکی از کاربرا، این تاپیک های PC هم شده جولانگاه بعضیا واسه به رخ کشیدن دارایی هاشون. مطمئناً من اگر هزینشو هم داشتم چنین خرجی واسه PCنمیکردم. البته نوع استفاده من با شما فرق داره. اساساً من PC رو یک Gaming Device نمیدونم :d و این نظر شخصیه منه.
@arnino : حالا 10 سال نه 7 سال. 6 سال. اصن 5 سال. به هر حال هزینه ای که میکنی کمتره و بازدهی بیشتر.
پیشی گرفتن یک Device از Device دیگه امر غیرطبیعی نیست. هدف خودتون رو مشخص کنید. اگر قراره به روز باشید باید خرج کنید اما اگر قصد لذت بردن از بازی رو دارید هیچ ارتباطی وجود نداره که فلان دستگاه از PS4 یا XBox One من طی یکی دو سال آینده پیشی میگیره. با استفاده از کنسول شما بیمه اید... مزایای استفادشو هم از گوگل جستجو کنید. ;;)
@Garret : خیلی به اعداد گیر میدید. میدونستم اینطوریه اعداد واقعی تر میگفتم!! حق با شماست. اطلاعات سخت افزاری من خوب نیست. اما تا جایی که میدونستم قیمت یک کارت گرافیک به روز دو برابر یک کنسول نسل بعده. ( به دلار ). با سرهم کردن یه سیستم فکر میکنم حداقل باید 3-4 برابر قیمت یک کنسول هزینه کنید.
و اینکه آیا شما یک TV FULL HD رو فقط برای گیم تهیه میکنی؟ نمیدونم شاید شما گیمر خفنی هستید و احترام میزارم به ماهیت گیمر بودن شما. اما از خودم مطمئنم که TV رو برای گیم خریداری نکردم!! با منطق شما، یخچال خریداری میکنیم تا از گرسنگی نمیریم!! ( دلایل حاشیه ای )

بحث رو منطقی پیش ببرید. اگر احساس میکنید منطقی در صحبت های من نیست خب ادامه ندید. در غیر این صورت از لودگی پرهیز کنید. ( البته دوستان همه خوب هستن، جهت پیشگیری گفتم )

:d ;;) ایشالله فنش برات بچرخه دوست من. به قول یکی از کاربرا، این تاپیک های PC هم شده جولانگاه بعضیا واسه به رخ کشیدن دارایی هاشون

وقتی شما میایی میگی ببینید کی دستتون میرسه به این pc ها، خوب چه انتظار داری؟ من هم بیام بگم این همه میگید کنسول بشینید تا دستتون برسه به کنسول های نسل بعد، شما که داری نمیای عکس بذاری یا هر چی ثابت کنی داری و الکی طرفداری نمیکنی؟!

@Garret : خیلی به اعداد گیر میدید. میدونستم اینطوریه اعداد واقعی تر میگفتم!! حق با شماست. اطلاعات سخت افزاری من خوب نیست. اما تا جایی که میدونستم قیمت یک کارت گرافیک به روز دو برابر یک کنسول نسل بعده. ( به دلار ). با سرهم کردن یه سیستم فکر میکنم حداقل باید 3-4 برابر قیمت یک کنسول هزینه کنید.

شما الان بخوای xbox one و PS4 رو بگیری تقریبا چیزی حدود 900 یورو پیاده میشی، من این کیس رو 980 یورو خریدم. با توجه به اینکه هر کنسول انحصاری خودش رو داره و اکثر شما کنسول فن های عزیز به گفته خودتون هر دو کنسول رو دارید، الان چه قدر فرق میکنه خرید یه کیس یا دو کنسول؟ اون هم میشه گفت با خرید بازی های ارزون تر و پول ندادن برای انلاین تا حدودی جبران میشه.

اینکه آیا شما یک TV FULL HD رو فقط برای گیم تهیه میکنی؟ نمیدونم شاید شما گیمر خفنی هستید و احترام میزارم به ماهیت گیمر بودن شما. اما از خودم مطمئنم که TV رو برای گیم خریداری نکردم!!

اولا من نمیدونم حداقل تو ایران خرید یه TV full hd چه دلیل خاصی میتونه داشته باشه، به کانال های hd که دسترسی بسیار محدوده، اکثرا هم فیلم ها رو در حد DVD میبینن و کمتر کسی به فیلم های HD دسترسی داره. خود شما چرا رفتی یه TV Full HD خریدی؟

به جز این قضیه در راستای این حرف شما بگم که پس نیاید توی هزینه PC هزینه monitor رو هم دخیل کنید، خیلی ها از جمله من از TV استفاده میکنن.

اساساً من PC رو یک Gaming Device نمیدونم

خب نمیدونی، باشه. حالا می رسیم به اینکه همه این روزا به یه PC نیاز دارن. برای همون کارهای معمولی هم نمیشه یه PC رو شونصد سال نگه داشت و کم کم نیاز به update کردنش هست. حالا شما یه PC معمولی داری، گیمر هم هستی میایی دو تا کنسول میخری. حالا فکر کن شما با بازی های PC بیشتر حال میکنی، خیلی غیر معقول هست بیایی پول دو تا کنسول رو بذاری روی PC یکی بخری که به درد بازی هم بخوره؟

مزایای استفادشو هم از گوگل جستجو کنید

شما هم جستجو کن داداش، اول بزن advantages of pc over consoles بعد برعکسش کن واسه همشون مقاله میاد با دلیل. هیچ کدوم هم نمیشه منبع برای ثابت کردن حرف چون اینا همش نسبی هست و به فرد بستگی داره.

آخرین ویرایش:
وقتی شما میایی میگی ببینید کی دستتون میرسه به این pc ها، خوب چه انتظار داری؟ من هم بیام بگم این همه میگید کنسول بشینید تا دستتون برسه به کنسول های نسل بعد، شما که داری نمیای عکس بذاری یا هر چی ثابت کنی داری و الکی طرفداری نمیکنی؟!

اینطوری که قبول نیست. وقتی صحبت از قدرت یک Device میشه و همیشه قدرت PC رو میزنید توی سر کنسول پس باید نهایت قدرت و قیمت با توجه به روز رو در نظر بگیرید. اساساً تفاوت PC و کنسول در همینه. درسته کنسول در مقابل PC از لحاظ قدرت حرفی برای گفتن نداره. اما همین کنسول در بیشترین قدرت و بازدهی قیمتی معادل 400 دلار داره. شما یک PC با بیشترین بازده رو نمیتونی به 900 یورو خریداری کنی. تا جایی که یادمه یه کارت گرافیک تایتان و این داستانا بالای 1000 دلار بود.

شما الان بخوای xbox one و PS4 رو بگیری تقریبا چیزی حدود 900 یورو پیاده میشی، من این کیس رو 980 یورو خریدم. با توجه به اینکه هر کنسول انحصاری خودش رو داره و اکثر شما کنسول فن های عزیز به گفته خودتون هر دو کنسول رو دارید، الان چه قدر فرق میکنه خرید یه کیس یا دو کنسول؟ اون هم میشه گفت با خرید بازی های ارزون تر و پول ندادن برای انلاین تا حدودی جبران میشه.

داشتن دو کنسول برای یک کنسول گیمر ایده آل ترین حالت ممکنه. ایده آل ترین حالت ممکن برای یک PC گیمر که ثانیه به ثانیه قدرتش رو به رخ کنسول میکشید چیه؟ یک کیس 900 یورو ای؟ خیر آقا.

اولا من نمیدونم حداقل تو ایران خرید یه TV full hd چه دلیل خاصی میتونه داشته باشه، به کانال های hd که دسترسی بسیار محدوده، اکثرا هم فیلم ها رو در حد DVD میبینن و کمتر کسی به فیلم های HD دسترسی داره. خود شما چرا رفتی یه TV Full HD خریدی؟

قابلیت های اسمارت TV هارو ببینید. اینارو من نباید توضیح بدم. ضمناً فیلم های HD الان توی بازار فراوونه! ضمن اینکه میشه هر PC رو بهش وصل کرد و استفاده ی روزمره انجام داد. هرچند دلیل خرید یک TV FULL HD کاملاً با خرید یک کیس گران قیمت فرق داره. توی این دوره زمونه TV شده جز لاینفک هر خونه ای. شما میخاید قیمتش رو روی قیمت تمام شده ی یک گیمر کنسوdلی حساب کنید!؟
با این حساب شما وقتی بازی میکنید و تشنه میشید میرید سر یخچال یه لیوان آب خنک میخورید. باید قیمت یخچال رو هم روی کنسول حساب کنید! انگار سونی و مایکروسافت باید همراه کنسول یک جهیزیه کامل هم تقدیم کنن!!!

به جز این قضیه در راستای این حرف شما بگم که پس نیاید توی هزینه PC هزینه monitor رو هم دخیل کنید، خیلی ها از جمله من از TV استفاده میکنن.

بدون هزینه ی مانیتور همچنان قیمت PC خیلی بالاست.

خب نمیدونی، باشه. حالا می رسیم به اینکه همه این روزا به یه PC نیاز دارن. برای همون کارهای معمولی هم نمیشه یه PC رو شونصد سال نگه داشت و کم کم نیاز به update کردنش هست. حالا شما یه PC معمولی داری، گیمر هم هستی میایی دو تا کنسول میخری. حالا فکر کن شما با بازی های PC بیشتر حال میکنی، خیلی غیر معقول هست بیایی پول دو تا کنسول رو بذاری روی PC یکی بخری که به درد بازی هم بخوره؟

من یه لپتاپ دارم که به خاطر کارهای روزمره ی خودم 6 ساله ازش استفاده میکنم. آخ نگفته. برای استفاده ی روزمره هرگز نیازی به آپدیت سخت افزاری PC ندارید. ;)

آخرین ویرایش:
من اومدم تو این تاپیک تا فقط بخونمش اما وظیفه خودم میدونم که از تمام PC GAMER های عزیز بخاطر پستهای خوبشون که تونستن خیلی عالی از جایگاه PC Gaming در مقابل کونسولهای کوچولو دفاع کنن تشکر کنم:)

PC Gamer دوست داره N میلیون خرج کیسش کنه ، دوست داره واسه فریم بیشتر و رزولوشن بالاتر را به را پول بده ، دوست داره همین بازی هایی که روی PC هست رو بازی کنه ، دوست داره را به را کارت گرافیک عوض کنه ، دوست داره خدا تومن خرج مانیتور و ماوس و کیبرد و ... بکنه ، و ....
به احد الناسی هم ربطی نداره ، بازار PC خودش رو نشون داده و ثابت کرده ، نیازی به بحث نداره اصلا

حالا هی برید تلو تلو بخورید و سر رزولوشن و فریم بالا پایین هم دیگه رو تیکه پاره کنید و افکت ها و تکنولوژی هایی که N سال پیش روی PC بودن رو بعد از مدت ها ذره ایش رو تجربه کنید ;)

اینطوری که قبول نیست. وقتی صحبت از قدرت یک Device میشه و همیشه قدرت PC رو میزنید توی سر کنسول پس باید نهایت قدرت و قیمت با توجه به روز رو در نظر بگیرید. اساساً تفاوت PC و کنسول در همینه. درسته کنسول در مقابل PC از لحاظ قدرت حرفی برای گفتن نداره. اما همین کنسول در بیشترین قدرت و بازدهی قیمتی معادل 400 دلار داره. شما یک PC با بیشترین بازده رو نمیتونی به 900 یورو خریداری کنی. تا جایی که یادمه یه کارت گرافیک تایتان و این داستانا بالای 1000 دلار بود.

والا من نمیدونم این جواب چه ربطی به این حرف من داشت...

من خواستم دلیل عکس گذاشتنم رو بگم. ولی کلا این طرز فکر رو بذار کنار که واسه PC بهترین رو بگیری، خدا این انویدیا رو بترکونه که این تایتان رو زد واسه شما ها سوژه شد . با یه گرافیک 300-400 دلاری هم میشه همه بازی ها رو به بهترین حالت بازی کرد.

داشتن دو کنسول برای یک کنسول گیمر ایده آل ترین حالت ممکنه.

این فکت ها رو از کجا صادر میکنید؟ واقعا من دوست دارم بدونم. آقای محترم شما اصلا از نظر من گیمر نیستی، باز هم میگم هر کسی که Super Mario Galaxy رو بازی نکرده و کنسول Wii دو نداشته پی گیمر نیست الکی داره ادا درمیاره، اینم فکت که من همین الان صادر کردم. کسی که الان Vita داره و 3DS نداره گیمر نیست، اینم فکت دوم. کسی هم که کنسول نسل بعد نداره الان اصلا حق نداره تو این بحث های مربوط به نسل سوم شرکت کنه و گیمر واقعی نیست، یه فکت دیگه هم بگم هر کسی کنسول هک شده داره گیمر نیست چون داره به صنعت بازی ضرر میزنه...جند تا فکت دیگه هم میتونم واست صادر کنم اگه دوست داشتی.

ایده آل ترین حالت ممکن برای یک PC گیمر که ثانیه به ثانیه قدرتش رو به رخ کنسول میکشید چیه؟ یک کیس 900 یورو ای؟ خیر آقا.

اون بابایی که واسه این PC خریده من جندین بار گفتم دست کمی از کنسول فن های سینه چاک گرافیک و فریم اینا نداره. اونی که از PC فقط همین قرمی اینا بلده مثل کنسول فن های دو آتشه هست فرقی نداره.
بعد هم یه لطفی کن، ببین فقط جندین بار اینجا همین کنسول فن ها که اصلا گرافیک واسشون مهم نیست چجور همدیگه رو سر 720 و 1080 بودن BF4 منفجر کردن و هی سند صادر میکردن که توی فلان جا xboxone اینقدر تا افت فریم داشت پس به درد نمیخوره.

قابلیت های اسمارت TV هارو ببینید. اینارو من نباید توضیح بدم. ضمناً فیلم های HD الان توی بازار فراوونه! ضمن اینکه میشه هر PC رو بهش وصل کرد و استفاده ی روزمره انجام داد. هرچند دلیل خرید یک TV FULL HD کاملاً با خرید یک کیس گران قیمت فرق داره. توی این دوره زمونه TV شده جز لاینفک هر خونه ای. شما میخاید قیمتش رو روی قیمت تمام شده ی یک گیمر کنسوdلی حساب کنید!؟
با این حساب شما وقتی بازی میکنید و تشنه میشید میرید سر یخچال یه لیوان آب خنک میخورید. باید قیمت یخچال رو هم روی کنسول حساب کنید! انگار سونی و مایکروسافت باید همراه کنسول یک جهیزیه کامل هم تقدیم کنن!!!

مثلا تو ایران از چه قابلیت های smart tv داره استفاده میشه؟! بعد فیلم full hd رو کجا می فروشن و چه قیمتی؟ وقتی شما میخوای از همه قدرت کنسولت استفاده کنی نیاز به یه TV Full HD داره که فکر نکنم همه تو خونشون داشته باشن الان. دقت کن میگم Full HD ها!

برای استفاده ی روزمره هرگز نیازی به آپدیت سخت افزاری PC نداری

این حرف رو زدی، من یکی که دیگه نمی تونم شما رو جدی بگیرم، مخصوصا این هرگز رو که گفتی. داداش موفق و موید باشی، با شما نمیشه معقول حرف زد.

مثلا تو ایران از چه قابلیت های smart tv داره استفاده میشه؟! بعد فیلم full hd رو کجا می فروشن و چه قیمتی؟ وقتی شما میخوای از همه قدرت کنسولت استفاده کنی نیاز به یه TV Full HD داره که فکر نکنم همه تو خونشون داشته باشن الان. دقت کن میگم Full HD ها!

شرمنده از اینکه نقل کردم!!! ولی
شما میخوای دفاع کنی از حرفات و نظرت قابل قیول ولی تو رو خدا از این حرفا نزن که کی میره tv فول اچ ادی بگیره!!!!!!
الان تقریبا هرکی میخواد یه tv برای خونه اش بگیره یه full HD میگیره حالا smart نبودنش زیاد مهم نیست از پایین ترین قیمت ها میتونه این کار رو بکنه و دیگه این جا افتاده . نکنه شما فکر کردید الان ملت چون کنسول ندارند میرن crt میخرند و با ورودی AV حال میکنند!!!!
بعد فیلم HD با حجم معقول تو نت ریخته . حالا نمیتوند دانلود کنند مسلما از همون جایی که DVD تهیه میکنند به راحتی میتونند HD یا Full HD رو هم تهیه کنند. برای اجراش هم فقط یه کول دیسک نیازه همین

حرفای فوق العاده جالب و خنده داری تو این تاپیک دیدم ! :دی
خواهش میکنم دوستانی که اینقدر کنسولارو به رخ میکشن برن یه سایتی به اسم Google اونجا یه تب Search کردن داره یکم بگردن بعد بیان پست بدن lol
Hardcore Gaming الان فقط رو PC ـه تعداد Esport ها و تیم های بزرگ ( که قبلا هم تو یه تاپیکی گفتم ) اصلا قابل مقایسه نیست با کنسولا !
تمامی برند های معتبر بیشترشون اسپانسر تیم های PC Gaming میشن تا Console
عزیزانی که فقط میشینن پای کنسول 3 ساعته سینگل بازی CoD رو تموم میکنن بعد میگن ترکوندم و بازی کلا فراموش میشه نیان اینجا از این مقایسه های خنده دار بکنن !
گیمینگ الان دسته PC هست DOTA , LoL , WoW , GW , Starcraft , BF4 مصداق کاملی برای نشون دادن برتری PC به کنسولاست فقط یه Hardcore Gamer میره سراغ PC و ارزشی هم برای کشتن بات و NPC و مرحله رفتن نمیزاره فقط Match و مسابقه با پلیر های دیگه هست که براش مهمه نه کشتن zeus و این حرفا ! نسل قبل خودم x360 داشتم که بشدت از این کارم پشیمونم لذتی که بردن یه تیم فایت تو بازی Dota به آدم دست میده هیچ بازی سینگلی نمیتونه برات القاش کنه

حرفای فوق العاده جالب و خنده داری تو این تاپیک دیدم ! :دی
خواهش میکنم دوستانی که اینقدر کنسولارو به رخ میکشن برن یه سایتی به اسم Google اونجا یه تب Search کردن داره یکم بگردن بعد بیان پست بدن lol
Hardcore Gaming الان فقط رو PC ـه تعداد Esport ها و تیم های بزرگ ( که قبلا هم تو یه تاپیکی گفتم ) اصلا قابل مقایسه نیست با کنسولا !
تمامی برند های معتبر بیشترشون اسپانسر تیم های PC Gaming میشن تا Console
عزیزانی که فقط میشینن پای کنسول 3 ساعته سینگل بازی CoD رو تموم میکنن بعد میگن ترکوندم و بازی کلا فراموش میشه نیان اینجا از این مقایسه های خنده دار بکنن !
گیمینگ الان دسته PC هست DOTA , LoL , WoW , GW , Starcraft , BF4 مصداق کاملی برای نشون دادن برتری PC به کنسولاست فقط یه Hardcore Gamer میره سراغ PC و ارزشی هم برای کشتن بات و NPC و مرحله رفتن نمیزاره فقط Match و مسابقه با پلیر های دیگه هست که براش مهمه نه کشتن zeus و این حرفا ! نسل قبل خودم x360 داشتم که بشدت از این کارم پشیمونم لذتی که بردن یه تیم فایت تو بازی Dota به آدم دست میده هیچ بازی سینگلی نمیتونه برات القاش کنه

حرفتون در مورد Hard*Core به نظرم غیر اصولی هست

والا من نمیدونم این جواب چه ربطی به این حرف من داشت...

من خواستم دلیل عکس گذاشتنم رو بگم. ولی کلا این طرز فکر رو بذار کنار که واسه PC بهترین رو بگیری، خدا این انویدیا رو بترکونه که این تایتان رو زد واسه شما ها سوژه شد . با یه گرافیک 300-400 دلاری هم میشه همه بازی ها رو به بهترین حالت بازی کرد.
:)

این فکت ها رو از کجا صادر میکنید؟ واقعا من دوست دارم بدونم. آقای محترم شما اصلا از نظر من گیمر نیستی، باز هم میگم هر کسی که Super Mario Galaxy رو بازی نکرده و کنسول Wii دو نداشته پی گیمر نیست الکی داره ادا درمیاره، اینم فکت که من همین الان صادر کردم. کسی که الان Vita داره و 3DS نداره گیمر نیست، اینم فکت دوم. کسی هم که کنسول نسل بعد نداره الان اصلا حق نداره تو این بحث های مربوط به نسل سوم شرکت کنه و گیمر واقعی نیست، یه فکت دیگه هم بگم هر کسی کنسول هک شده داره گیمر نیست چون داره به صنعت بازی ضرر میزنه...جند تا فکت دیگه هم میتونم واست صادر کنم اگه دوست داشتی.
این کلمه ی فکت نبود شما میخواستید چکار بکنید! :d صحبتهای این پاراگراف شما کاملاً بی معناست. آدم کنسول نسل بعد نداره اما عقل و فهم که داره. میتونه راجع به قیمت و هدف و سایر مسائل نظر بده.

اون بابایی که واسه این PC خریده من جندین بار گفتم دست کمی از کنسول فن های سینه چاک گرافیک و فریم اینا نداره. اونی که از PC فقط همین قرمی اینا بلده مثل کنسول فن های دو آتشه هست فرقی نداره.
بعد هم یه لطفی کن، ببین فقط جندین بار اینجا همین کنسول فن ها که اصلا گرافیک واسشون مهم نیست چجور همدیگه رو سر 720 و 1080 بودن BF4 منفجر کردن و هی سند صادر میکردن که توی فلان جا xboxone اینقدر تا افت فریم داشت پس به درد نمیخوره.
اینکه طرفدارای هر کنسول راجع به گرافیک بازی روی کنسول مورد علاقشون نظر میدن کاملاً منطقیه. کی گفته گرافیک مهم نیست؟ انگار شما مدام دارید به قول خودتون فکت صادر میکنید. کنسول نسل بعد یکی از اساسی ترین فاکتورهاش قدرت بیشتر گرافیکیشه. انتظار که ندارید گرافیک مهم نباشه!!

دوستمون آقای bluestar پاسخ شمارو دادن.

این حرف رو زدی، من یکی که دیگه نمی تونم شما رو جدی بگیرم، مخصوصا این هرگز رو که گفتی. داداش موفق و موید باشی، با شما نمیشه معقول حرف زد.
من 12 ساله پشت PC نشین هستم. طی این 12 سال تنها دو بار PC م رو عوض کردم. البته خریدن یک هارد اضافه و این مسائل رو اگر تغییرات بنیادین ندونید. برای استفاده ی روزمره نیازی به تغییر سخت افزار به صورت سالانه یا دو سالانه یا سه سالانه یا چهارسالانه نیست!! حداقل من از روی تجربه صحبت میکنم... .

اما از هرچی بگذریم. حق با شماست :) دیگه ادامه ندیم بهتره.

شرمنده از اینکه نقل کردم!!! ولی
شما میخوای دفاع کنی از حرفات و نظرت قابل قیول ولی تو رو خدا از این حرفا نزن که کی میره tv فول اچ ادی بگیره!!!!!!
الان تقریبا هرکی میخواد یه tv برای خونه اش بگیره یه full HD میگیره حالا smart نبودنش زیاد مهم نیست از پایین ترین قیمت ها میتونه این کار رو بکنه و دیگه این جا افتاده . نکنه شما فکر کردید الان ملت چون کنسول ندارند میرن crt میخرند و با ورودی AV حال میکنند!!!!
بعد فیلم HD با حجم معقول تو نت ریخته . حالا نمیتوند دانلود کنند مسلما از همون جایی که DVD تهیه میکنند به راحتی میتونند HD یا Full HD رو هم تهیه کنند. برای اجراش هم فقط یه کول دیسک نیازه همین

کلا اینجا همه دعوا دارن! اولا من بعید میدونم که الان با این وضعیت ارز همه تو ایران حاضر باشن بیان پول بدن واسه Smart TV. دوما همه خانواده ها فکر نکنم همیشه دارن به روز TV میگیرن...یه TV میگیرن حد اقل 10 سال اینا استفاده میکنن. شما رو نمیدونم ولی خونه ما که اینجوری بود، من که نتونستم بابام رو راضی کنم واسه Full HD راضی بشه TV مون رو عوض کنه 4 سال بعد از خریدن XBOx 360 یه TVجدید خریدیم اونم چون قبلی شانس اوردم خراب شد.
حالا کسی که یه LCD خریده 6 7 سال پیش و Full HD هم نیست چی؟ میتونه از تمام قابلیت کنسول نسل جدید استفاده کنه؟ شما فقط با Tv های جدید که قابلیت پخش MKV رو دارن برای مثال میتونید FULL HD ببینید روی کول دیسک. برای مثال همون TV که ما خریدیم اونم فقط 2-3 سال پیش فقط mpeg 4 پخش می کرد. شما یه جور برخورد میکنی که الان انگار همه تو خونشون یه TV Full HD Smart دارن که تو یکی دو سال گذاشته خریدن...
ببین، همه این بحث ها از اونجا میاد که چندین بار دوستان اومدن گفتن هزینه مانیتور باید به PC اضافه بشه، وگرنه من که تا حالا نگفتم بیاید TV رو هم جمع بزنید با کنسول. میدونی چیه؟ این بحث ها میشه مثل قضیه گرافیک، یه جا میگن گرافیک همه جیز هست و از فلان بازی کنسول تعریف میکنن، سر resolution سر کله میزنن، وقتی کسی میاد میگه PC گرافیکش از همه بالاتره یه هو همه سریع میگن همه چیز گرافیک نیست، یعنی چی پز فریم بالای PC رو میدید، همتون زندگیتون شده گرافیک...این جماعت بسته به موقعیت اولویت هاش تغییر میکنه، بعد انتظار بحث معقول هم داره...

واقعا منطق شما در گفتگو اینه؟ خیلی متاسفم
در تمام کامنت ها چه توی این تاپیک چه تاپیک های دیگه فقط با لحنی پرخاشگر ، طلبکار و گاهی اهانت آمیز با بقیه صحبت میکنید. یکم مراقب گفتارتون باشید.

پایدار باشید

داداش شما انگار معنی حرف طعنه دار رو با حرف حدی متوجه نیستی، کلا میدونم وقت گذاشتن و خوندن سخته ولی اول کامل بخون بعد جواب بده من رو ادب کن. من این رو جندین بار در جواب این ادعا که هی تکرار میکنن زدم که میکن اگه کسی گیمر هست باید کنسول داشته باشه، یا کسی که تلو بازی نکنه گیمر نیست از این حرف های بی منطق. بعد هم کسی تا حالا از دست من نارحت نشده، می تونم چندین مثال براتون بیارم که خیلی از کسانی که باهشون بحث کردم بعد از پاک شدن پستم به من پیغام دادن و گفتن که مشکلی با حرف های من نداشتن، هیچ کدوم گزارش ندادن و از اینکه پستم پاک شده ناراحتن، همه هم تاکید کردن که بحث خوبی داشتن و همه جیز خوب پیش میرفت. شما نیازی نیست کاسه داغتر از آش بشی.

آخرین ویرایش:
کلا اینجا همه دعوا دارن! اولا من بعید میدونم که الان با این وضعیت ارز همه تو ایران حاضر باشن بیان پول بدن واسه Smart TV. دوما همه خانواده ها فکر نکنم همیشه دارن به روز TV میگیرن...یه TV میگیرن حد اقل 10 سال اینا استفاده میکنن. شما رو نمیدونم ولی خونه ما که اینجوری بود، من که نتونستم بابام رو راضی کنم واسه Full HD راضی بشه TV مون رو عوض کنه 4 سال بعد از خریدن XBOx 360 یه TVجدید خریدیم اونم چون قبلی شانس اوردم خراب شد.
حالا کسی که یه LCD خریده 6 7 سال پیش و Full HD هم نیست چی؟ میتونه از تمام قابلیت کنسول نسل جدید استفاده کنه؟ شما فقط با Tv های جدید که قابلیت پخش MKV رو دارن برای مثال میتونید FULL HD ببینید روی کول دیسک. برای مثال همون TV که ما خریدیم اونم فقط 2-3 سال پیش فقط mpeg 4 پخش می کرد. شما یه جور برخورد میکنی که الان انگار همه تو خونشون یه TV Full HD Smart دارن که تو یکی دو سال گذاشته خریدن...

- - -ویرایش - - -

داداش شما انگار معنی حرف طعنه دار رو با حرف حدی متوجه نیستی، کلا میدونم وقت گذاشتن و خوندن سخته ولی اول کامل بخون بعد جواب بده من رو ادب کن. من این رو جندین بار در جواب این ادعا که هی تکرار میکنن زدم که میکن اگه کسی گیمر هست باید کنسول داشته باشه، یا کسی که تلو بازی نکنه گیمر نیست از این حرف های بی منطق. بعد هم کسی تا حالا از دست من نارحت نشده، می تونم چندین مثال براتون بیارم که خیلی از کسانی که باهشون بحث کردم بعد از پاک شدن پستم به من پیغام دادن و گفتن که مشکلی با حرف های من نداشتن، هیچ کدوم گزارش ندادن و از اینکه پستم پاک شده ناراحتن، همه هم تاکید کردن که بحث خوبی داشتن و همه جیز خوب پیش میرفت. شما نیازی نیست کاسه داغتر از آش بشی.

خودت یه نگاه به طرز حرف زدنت بنداز متوجه میشی. چرا همش گارد میگیری؟ کاسه داغتر از آش یعنی چه؟ شما همش داری با کنایه و بی احترامی حرف میزنی. نمیتونه مثل انسان متمدن صحبت کنی؟ همش باید کنایه بزنی و تیکه بندازی؟ به دلیل همین طرز حرف زدن شماست که بنده تا حالا با شما وارد گفتگو نشدم. بدم میاد یه نفر با کنایه باهام صحبت کنه.

شما توی تمام گفتگوها سلیقه ای برخورد میکنی. هر چیزی رو که با سلیقه خودتون جور درنیاد رد میکنید یا با کنایه در موردش حرف میزنید

آخرین ویرایش:
داشتم پستا رو میخوندم رسیدم به یه پست مغزم اورهیت کرد !

طرف میگه 4 سال dota بازی کردم اما آخرش پشیمون شدم و وقتم رو تلف کردم !!!!!!!!!!!!!!!

مگه تو آنلاین بازی های دیگه علاوه بر لذت بردن و وقت تلف کردن کاره دیگه ای هم میکنن ؟!

خودت یه نگاه به طرز حرف زدنت بنداز متوجه میشی. چرا همش گارد میگیری؟ کاسه داغتر از آش یعنی چه؟ شما همش داری با کنایه و بی احترامی حرف میزنی. نمیتونه مثل انسان متمدن صحبت کنی؟ همش باید کنایه بزنی و تیکه بندازی؟ به دلیل همین طرز حرف زدن شماست که بنده تا حالا با شما وارد گفتگو نشدم. بدم میاد یه نفر با کنایه باهام صحبت کنه.

شما توی تمام گفتگوها سلیقه ای برخورد میکنی. هر چیزی رو که با سلیقه خودتون جور درنیاد رد میکنید یا با کنایه در موردش حرف میزنید

والا شما تو همین دو تا پست بیشتر از هر کسی به من توهین کردی. کاسه داغتر از آش هم نمیدونستم حرف توهین آمیزه. نمیدونستم ضرب المثل هم توهین حساب میشه جدیدا. کنایه دار حرف زدن هم توهین نیست تا اونجا که من میدونم.
اینکه سلیقه ای حرف میزنم خوب طبیعیه همه هر چیزی رو با سلیقه خودشون میسنجن دربارش نظر میدن. من که منتقد نیستم بی طرف باشم! بله از نظر من فلان بازی کنسولی ارزش خرید کنسول رو نداره. ولی مثل بعضی ها نمیام بگم هر کی گیمر هست باید اینجور باشه اونجور باشه. تا حالا کسی دیده من بیام در باره کسی به این شکل نظر بدم؟ این مثال Super Mario Galaxy هم از همین جا نشات میگیره دیگه. اونی که میاد میگه گیمر واقعی کسیه که بره فلان بازی رو حتما روی کنسول بازی کنه، جوابش از نظر من همین چیزیه که در مورد بازی های Wii بهش زدم. حالا از نظر شما اینجوری جواب دادن به اون حرف مشکل داره؟
خود شما الان کاملا در کمال بی طرفی داری پست میدی دیگه؟ اون موقع که یه آقایی فرمود منم جند تا بازی با visual basic نوشتم اونا رو هم جزو بازی های PC حساب کنید یا اونی که فرمود وای وای Goat Simulator چقدر انحصاری داره PC ها ها ها ندیدم بیای درس اخلاق و منش بدی...

- - -ویرایش - - -

داشتم پستا رو میخوندم رسیدم به یه پست مغزم اورهیت کرد !

طرف میگه 4 سال dota بازی کردم اما آخرش پشیمون شدم و وقتم رو تلف کردم !!!!!!!!!!!!!!!

مگه تو آنلاین بازی های دیگه علاوه بر لذت بردن و وقت تلف کردن کاره دیگه ای هم میکنن ؟!

آخه وقتی کال اف(!) میزنی هم واسه این دنیا هم واسه اون دنیا توشه جمع میکنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or