مشخص شدن آینده Titanfall در مراسم لانچ Austin ، مایکروسافت دنبال Respawn ؟!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
titanfall_xbox_official_magazine_cover_by_vgwallpapers-d76uigx-720x405.jpg

Major Nelson اعلام کرده است که مایکروسافت آینده Titanfall را در مراسم لانچ این بازی روز دوشنبه در Austin اعلام می کند.تنها دو روز به انتشار رسمی TitanFall بر روی Xbox one و PC زمان باقی مانده است و قرار است فردا مراسم لانچ این بازی در Austin برگذار شود.

آقای Jeff Rubenstein نیز از بخش Xbox در این مورد می گوید:
در زمان اجرای مراسم زنده لانچ که برای همگان قابل روئیت است ، ما آینده TitanFall را اعلام می کنیم!
Rubenstein همچنین در صفحه تویتر شخصی خود گفته است:
ما قرار است یک همکاری باور نکردنی در مورد TitanFallبا Respawn داشته باشیم!

هرچند که در پی سوال و جوابی که از آقای Vince Zampella از Respawn در مورد Titanfall پرسیده شده بود ایشان گفته بودند که ما Titanfall را به مایکروسافت نفروخته ایم اما آیا امکان دارد این همکاری جدید در مراسم لانچ اعلام شود؟شما چه فکر می کنید؟مایکروسافت امتیاز Titanfall را می خرد؟

منبع

:)).....بگذریم که با زرنگی هر چه تمام بحث رو پیچوندین، خوش باشین ! ;)

برای بار هزارم خدمت دوستان عرض کنم که (خوب توجه کنین) وقتی یه بازی برای PC منتشر میشه ، دلیل نمیشه فقط اسم مایکروسافت بیاد وسط ! okay ؟! :) یا یکی مثل شماها بگه انحصاری (!) مایکروسافت ! :|
بعضی از دوستان فکر کردن وقتی یک بازی برای PC عرضه میشه، همه چیز در مایکروسافت خلاصه میشه ، در صورتی که اینطور نیست، اون بازی در اکثر مواقع برای سیستم عامل های دیگه ای غیر از مایکروسافت هم عرضه میشه ، تا اینجا که دوستان فکر کنم گرفتن قضیه رو دیگه ، چون فکر نکنم درکش سخت باشه ! :)
مثل میزنم تا براتون این قضیه ساده تر قابل فهمدین باشه !
________
Amnesia: The Dark Descent برای ویندوز(مایکروسافت) و OS X (اپل) و Linux عرضه شده ! :)
Metro: Last Light برای ویندوز و اپل و لینوکس عرضه شده ! :) اونوقت چون روی ویندوز عرضه شده، میشه انحصاری مایکروسافت ؟! چرا نشه انحصاری لینوکوس ؟! چرا انحصاری اپل نشه ؟!
پس میشه گفت انحصاری مایکروسافتی در کار نبوده و نیست ! یا اینکه دوستان معنی انحصار رو به درستی نمیدونن !
تمام.
اون تیکه آخر که قرمز کردم حاجی فک کنم خودت خودتو گذاشتی سر کار وقتی یه بازی برای 3 تا پلتفرم عرضه میشه یعنی اختصاصی یه پلفترم نیست به همین راحتی نه آی کیو بالا میخواد نه حفظ کردنی داره.
همونطوری که وقتی سونی یه دستگاه میسازه که مادر بردش ساخت فاکس کن یا ایسوسه و پردازندش ساخت AMD هست و رمش و هاردش ساخت سامسونگه و چیپهای خروجیش ساخت پاناسونیکه ولی روش مارک سونی داره همه میگن این پلتفرم سونیه چون سونی اون رو جمع کرده و کاری کرده که این قطعه ها در کنار هم کار کنن به همون دلیل ویندوز پی سیم پلتفرم مایکروسافته با این تفاوت که ویندوز پی سی یه پلتفرم بسته و in box نیست و یه پلتفرم صد در صد customizable توسط یوزره که میتونه سخت افزار رو خودش به صورت کیتهای آماده و بسته به نیاز و بودجش انتخاب کنه ((دلیل ساخت PC)) ، مایکروسافت ویندوزو با همکاری نزدیک amd.intel.nvidia میسازه و همه این شرکتها برای گرفتن بالاترین کارایی و هماهنگی از سخت افزارهاشون سیستم عامل ویندوزو توصیه میکنن ، فقط میلیونها میلیون نرم افزار اختصاصی برای این پلتفرم به صورت رسمی ثبت شده و میلیونها نفر تو دنیا برای کار با این پلتفرم به صورت اختصاصی آموزش دیدن و افرادی که دارای مدارک لایسنس شده از طرف مایکروسافت هستن به نوعی دارای مدرک بین المللی هستن و جزو مورد توجه ترین افراد تو صنعت کامپیوتر و نرم افزار به حساب میان.
1.2 میلیارد کاربر از این سیستم عامل استفاده میکنن و فروش Windows 8 تو کمتر از 1 سال 200 میلیون نسخه بوده.

Amnesia: The Dark Descent برای ویندوز(مایکروسافت) و OS X (اپل) و Linux عرضه شده ! :)
Metro: Last Light برای ویندوز و اپل و لینوکس عرضه شده ! :) اونوقت چون روی ویندوز عرضه شده، میشه انحصاری مایکروسافت ؟! چرا نشه انحصاری لینوکوس ؟! چرا انحصاری اپل نشه ؟!
پس میشه گفت انحصاری مایکروسافتی در کار نبوده و نیست ! یا اینکه دوستان معنی انحصار رو به درستی نمیدونن !
بعضی از دوستان فکر کردن وقتی یک بازی برای PC عرضه میشه، همه چیز در مایکروسافت خلاصه میشه ، در صورتی که اینطور نیست، اون بازی در اکثر مواقع برای سیستم عامل های دیگه ای غیر از مایکروسافت هم عرضه میشه ، تا اینجا که دوستان فکر کنم گرفتن قضیه رو دیگه ، چون فکر نکنم درکش سخت باشه ! :)

تمام این صحبت هایی که کردی درسته و کسی شکی بهشون نداره.اما داری یه اشتباه رو تکرار می کنی.ما نگفتیم Metro انحصاری مایکروسافت هست (این که روی کنسول ها هم اومده.) ما میگیم Titanfall انحصاری مایکروسافت هست.که درسته.چون فقط روی Microsoft Windows ( و دیگر پلتفرم های مایکروسافت) میاد.:dدقت کن در موردی مثل Titanfall (که موضوع تاپیک و کلا بحث هست) این بازی چون فقط روی Microsoft Windows ( و در کنارش کنسول های مایکروسافت) میاد می تونیم بگیم انحصاری مایکروسافت.

:)).....بگذریم که با زرنگی هر چه تمام بحث رو پیچوندین، خوش باشین ! ;)

برای بار هزارم خدمت دوستان عرض کنم که (خوب توجه کنین) وقتی یه بازی برای PC منتشر میشه ، دلیل نمیشه فقط اسم مایکروسافت بیاد وسط ! okay ؟! :) یا یکی مثل شماها بگه انحصاری (!) مایکروسافت ! :|
مثل میزنم تا براتون این قضیه ساده تر قابل فهمدین باشه !
________
تمام.
در کل بحث کل کل ها سره دو کنسول هست همیشه ! یعنی انحصاریه XBOX ONE یا انحصاری PS4 , بحث PC در مواقع ضروری میاد وسط از دوستان مثل جریان alan wake در نسل قبل

ببخشید یهو میام تو این بحث شیرینتون و جو رو بهم میزنم ! یه سوال گفتم از اساتیده اینجا بپرسم ! اونوقت بازی هایی که سونی ناشرشونه و فقط برا PC میان و یا هم برا PC هم PS چی میشه دقیقا ؟!

مولتی پلتفرمه.
بازیایی که مایکروسافت میسازه و برای ایکس وان و ویندوز میادم مولتی پلتفرمه ولی فرقشون اینه که همه پلتفرما ساخت مایکروسافته پس مولتی بین پلتفرمای مایکروسافته.
وقتی یه بازی سونی میسازه روی ویتا و پی اس میاد بازی مولتی پلتفرمه ولی روی پلتفرمای سونی اومده.

تمام این صحبت هایی که کردی درسته و کسی شکی بهشون نداره.اما داری یه اشتباه رو تکرار می کنی.ما نگفتیم Metro انحصاری مایکروسافت هست (این که روی کنسول ها هم اومده.) ما میگیم Titanfall انحصاری مایکروسافت هست.که درسته.چون فقط روی Microsoft Windows ( و دیگر پلتفرم های مایکروسافت) میاد.:dدقت کن در موردی مثل Titanfall (که موضوع تاپیک و کلا بحث هست) این بازی چون فقط روی Microsoft Windows ( و در کنارش کنسول های مایکروسافت) میاد می تونیم بگیم انحصاری مایکروسافت.
پس به این نتیجه رسیدی که یه استثناهایی وجود داره ! من با همین کلمه (انحصار) مخالف بودم که خودتون به این قضیه رسیدین ! دیگه حرفی ندارم ! :)

مولتی پلتفرمه.
بازیایی که مایکروسافت میسازه و برای ایکس وان و ویندوز میادم مولتی پلتفرمه ولی فرقشون اینه که همه پلتفرما ساخت مایکروسافته پس مولتی بین پلتفرمای مایکروسافته.
وقتی یه بازی سونی میسازه روی ویتا و پی اس میاد بازی مولتی پلتفرمه ولی روی پلتفرمای سونی اومده.
عزیزم دارم میگم بازی که سونی ناشرشه و فقط برا PC میاد یا فقط برا PC یا PS چی میشه ؟! میشه مولتی پلتفرم ؟! بازی که سونی میسازه و فقط برا PC میاد میشه مولتی پلتفرم ؟! نه دیگه ... با توجه به کامنت های پست این چیزی که من برداشت کردم میشه انحصاریه مایکروسافت ...

پس به این نتیجه رسیدی که یه استثناهایی وجود داره ! من با همین کلمه (انحصار) مخالف بودم که خودتون به این قضیه رسیدین ! دیگه حرفی ندارم ! :)

من بخوام درست شرحش بدم این قضیه ی Titanfall رو می تونم به مالتی پلتفرم انحصاری اشاره کنم:دی یعنی بازی که در عین مالتی پلتفرم بودن , چون فقط برای پلتفرم های یک شرکت عرضه میشن میشه بهش گفت انحصاری اون شرکت.که منم از همون اول همینو میگفتم.می گفتم انحصاری {پلتفرم های} مایکروسافت نه مثلا حالا انحصاری Xbox One یا Microsoft Windows یا Xbox 360.:دی

عزیزم دارم میگم بازی که سونی ناشرشه و فقط برا PC میاد یا فقط برا PC یا PS چی میشه ؟! میشه مولتی پلتفرم ؟! بازی که سونی میسازه و فقط برا PC میاد میشه مولتی پلتفرم ؟! نه دیگه ... با توجه به کامنت های پست این چیزی که من برداشت کردم میشه انحصاریه مایکروسافت ...
چیزی که تو بعضی پستا میگنو ول کن پست منو یه دور دیگه بخون واقعیت همونه.

چیزی که تو بعضی پستا میگنو ول کن پست منو یه دور دیگه بخون واقعیت همونه.
بله چشم !
مثال زیاده ولی مثلا این بازی ها PlanetSide 2 , Bullet Run , Clone Wars Adventures , Pirates of the Burning Sea , Vanguard: Saga of Heroes , PoxNora , The Matrix Online , Dragon's Prophet همشون ناشرشون سونی هست و فقط هم برا PC اومدن ولی با توجه به این پست ها مثل پست شما به تازگی به این نتیجه رسیدم که همشون انحصاری مایکروسافت هستند ...

همین طور که اگه سونی یه بازی انحصاری واسه ماکرو بزنه اون بازی میشه انحصاری ماکرو، اینجا هم همینطوریه. مثال دوم ه مولتی پلتفرمه! هم برای ماکرو هست هم برا سونی، میشه GTA V مثلا!
پ.ن: تا همین چند وقت پیش کسی به GEOW نمی گفت انحصاری Epic! میگفتن انحصاری ماکرو! کمتر بپیچونین PLZ.

ای فردا بگن تایتان فال برا ps هم میاد =)) اونوقت یه زد حال برا کسایی که وان خریدن =))
بس سونی کجاست سونی هم یه پول بده تر و خدا به این ریسپان)x اگه titanfall برا ps بیاد تا اواسط نسل شکست xbox تضمین شده است

همین طور که اگه سونی یه بازی انحصاری واسه ماکرو بزنه اون بازی میشه انحصاری ماکرو، اینجا هم همینطوریه. مثال دوم ه مولتی پلتفرمه! هم برای ماکرو هست هم برا سونی، میشه GTA V مثلا!
پ.ن: تا همین چند وقت پیش کسی به GEOW نمی گفت انحصاری Epic! میگفتن انحصاری ماکرو! کمتر بپیچونین PLZ.
چه ربطی به پست من داشت PLZ ؟!
من دارم میگم بازی سونیه و فقط برا PC اومده ! ناشر سونیه ! OK ! sony computer entertainment ؟ GTA V برا تیک تو و راک استاره و هم برا 360 و هم PS3 اومده و مولتی پلتفرمه ربطی نداره اصلا !!! و گیرز هم انحصاری مایکرو یا بهتر بگم انحصازی 360 بود چون فقط رو xbox 360 بود (غیر شماره ی اول) ! بیخیال ...

چه بحث فلسفی شده اینجا ، طرف وقتی میگه انحصار ماکروسافت منظورش این نیست pc در انحصار ماکروسافت هست ، منظورش سیستم عامل ویندوز هست که بازی انحصاری برای اون میاد و میشه انحصار ماکروسافت بازی . به همین راحتی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or