مشخص شدن آینده Titanfall در مراسم لانچ Austin ، مایکروسافت دنبال Respawn ؟!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
titanfall_xbox_official_magazine_cover_by_vgwallpapers-d76uigx-720x405.jpg

Major Nelson اعلام کرده است که مایکروسافت آینده Titanfall را در مراسم لانچ این بازی روز دوشنبه در Austin اعلام می کند.تنها دو روز به انتشار رسمی TitanFall بر روی Xbox one و PC زمان باقی مانده است و قرار است فردا مراسم لانچ این بازی در Austin برگذار شود.

آقای Jeff Rubenstein نیز از بخش Xbox در این مورد می گوید:
در زمان اجرای مراسم زنده لانچ که برای همگان قابل روئیت است ، ما آینده TitanFall را اعلام می کنیم!
Rubenstein همچنین در صفحه تویتر شخصی خود گفته است:
ما قرار است یک همکاری باور نکردنی در مورد TitanFallبا Respawn داشته باشیم!

هرچند که در پی سوال و جوابی که از آقای Vince Zampella از Respawn در مورد Titanfall پرسیده شده بود ایشان گفته بودند که ما Titanfall را به مایکروسافت نفروخته ایم اما آیا امکان دارد این همکاری جدید در مراسم لانچ اعلام شود؟شما چه فکر می کنید؟مایکروسافت امتیاز Titanfall را می خرد؟

منبع

اتفاقا اصلا بعيد نميدونم كه انحصاريش كنن. مايكروسافت خيلي دنبال يه هيلو جديده كه بتونه واقعا ايكس باكس رو تبديل به يه دستگاه خواستني حداقل تو آمريكاي شمالي بكنه. خوب TF هم پتانسيل تبديل شدن به يه هيلو جديد رو داره

من کاری با کل اخبار ندارم ! ولی این امکان نداره امکان نداره را جمعش کنید ! چون واقعا دیگه شور این جمله در اومده عزیز دل برادر با پول هرچی بگی امکان داره چطوری شد اپیک گیرز را یه سریه فوق محبوب را به مایکرو فروخت در حاله اینکه میتونست تا اخر عمر ازش پول کلان در بیاره با مولتی کردنش ؟! ولی پول کار خودش را کرد .
EA هم کاره ای نیست که بخواد IP را نگه دره چون IP برای RESPAWN هست و ممکنه فقط شماره اول ناشر EA باشه با این حال باز شماره اول برای مایکروسافت و پلتفورمهاش هست ! دیگه تا تهش برید !

پس این نظرات کارشناسی را جمع کنید بهتره یه راه فرار واسه خودتون بزارید که فردا بتونید از جملات در برید ! کافیه مایکرو کل RESPAWN را بخره که احتمالش هم هست !

جدیدا بازیهای PC انحصاری مایکروسافت خونده میشن!

بازی های Microsoft Windows بله انحصاری مایکروسافت خونده میشن:)
به هر در و دیواری بزنی اگر بخوای Titanfall رو انجام بدی باید با پلتفرم های مایکروسافت این کارو بکنی:دی حالا هی بیاین از این صحبت های چیپ انجام بدین.

جدیدا بازیهای PC انحصاری مایکروسافت خونده میشن! البته just in bazicenter.یعنی الان ما همه فن بیس مایکروسافتیم!

PC یعنی ویندوز و ویندوز هم مال مایکروسافته!
پس تا وقتی که Steam OS بیاد انحصاری های PC انحصاری مایکروسافت هستن!

به هر در و دیواری بزنی اگر بخوای Titanfall رو انجام بدی باید با پلتفرم های مایکروسافت این کارو بکنی:دی حالا هی بیاین از این صحبت های چیپ انجام بدین.
اونوقت برای مثال بازی هایی از قبیل Outlast و یا Daylight که هم برا ویندوز عرضه میشن و هم Playstation حکم ـشون چیه ؟! :-/:d
نکنه هم انحصاری مایکروسافت هستن ، هم انحصاری Sony ؟! ;;)

آخرین ویرایش:
اتفاقا اصلا بعيد نميدونم كه انحصاريش كنن. مايكروسافت خيلي دنبال يه هيلو جديده كه بتونه واقعا ايكس باكس رو تبديل به يه دستگاه خواستني حداقل تو آمريكاي شمالي بكنه. خوب TF هم پتانسيل تبديل شدن به يه هيلو جديد رو داره
شوخی می کنی؟!
برای چی باید احتیاج به یه هیلوی جدید داشته باشه در حالی که خودش هنوز پا برجاست؟.هیلو انقدر کمانیتی و یونیورسالش گشترده هست که هیچوقت حتی به مرض میلک شدن هم نمیرسه همونقدر که شاید Yـهایی مثل سیمسون توی آمریکا بسیار پرطرقدار هست به یقین هیلو هم پرطرقدار هست به حدی که یک نماد هست برای خیلیاشون این موضوع نه در آمریکا بلکه تو اروپا هم شایع هست! ، مطمئن باشید هیچ وقت مایکروسافت دنبال جانشین برای بازی نیست و نخواهد بود هیلو برای مایکرو دقیقا" حکم ماریو برای نینتندو رو داره ، بحث تایتنفال هم به کل از هیلو جداست تایتنفال یه شوتر MMO گونه ی آنلاینه که مشخص هست برای چی عرضه شده اصلی ترین مورد رقابت با شوترهای حال حاظر (CoD , BF) ، نجات سبک شوتر آنلاین و دیگری جذب بیشتر مشتری و به احتمال زیاد خلق IP جدید دنباله دار برای مایکروسافت.

Epic رو نسل پیش دیدیم GeoW رو هم دیدیم سر شماره ای نبود که کسی نگه بالاخره گرز برای کنسول رقیبم میاد ولی چی شد؟با شروع نسلم "هم همه" بود که آره اپیک دیگه میخواد مولتی کنه بازی رو و این حرفا ولی بازم چی شد؟ خیلی راحت مایکرو یکی از پرطرفدارترین آیپی هاش رو از اپیک خرید و به زیرمجموعش اضافه کرد.حالا همین بحث برای تایتانفال هم هست که به عقیده ی خودم تمامی این شایعات و فراز و نشیب ها بعد از برداشته شدن embargـها و بعد از فروش بازی و مقیاس فروش و مقیاس کسب رضایت مندی مشتری مشخص میشه البته دوشنبه شب هم میتونه به تمامی این صحبت ها پایان بده!.این وسط تصمیم ریسپاون مهمه و پول مایکرو تنها چیزی که میتونه خوش حالم کنه اضافه شدن ریسپاون به زیرمجموعه استودیوهای مایکروسافت هست!

جدیدا بازیهای PC انحصاری مایکروسافت خونده میشن! البته just in bazicenter.یعنی الان ما همه فن بیس مایکروسافتیم!
اونوقت برای مثال بازی هایی از قبیل Outlast و یا Daylight که هم برا ویندوز عرضه میشن و هم Playstation حکم ـشون چیه ؟! :-/:d
کلا" خیلی جالبید توجه کنید که بازی برای Xbox 360 - Xbox One - PC منتشر میشه این تا اینجا !
تا جایی که میدونم 360 برای مایکروسافت هست One هم برای مایکروسافت هست و ساخت و تولید ویندوز هم برعهده ی مایکروسافت پس بازی میشه انحصاری مایکروسافت امیدوارم فکر نکنید که انحصار مایکروسافت به معنای انجصاری بودن برای One هستش!
در ضمن منظور و ربط نقل قول دوم رو هم به کل متوجه نمیشم با کمال احترام مسخره ترین مثالی بود که تو این چندوقت دیده بودم!

PC یعنی ویندوز و ویندوز هم مال مایکروسافته!
پس تا وقتی که Steam OS بیاد انحصاری های PC انحصاری مایکروسافت هستن!
البته این بازی هیچ وقت رو steam os نمیاد چون روی کامپیوتر هم ea عرضش میکنه مثل تمام بازی های ea که روی steam os قابل بازی نیستن

Outlast بازی Microsoft Windows هست و PlayStation قائدتا انحصاری مایکروسافت نیست:-bولی وقتی بازی تنها بر روی Microsoft Windows یا فقط پلتفرم های مایکروسافت میاد بهش میگیم انحصاری مایکروسافت.نمی دونم ربطی این صحبت با صحبت شما چیه.

حرف من با نقل قولی که کردم، رابطه مستقیم داره، فکر نکنم نیازی به توضیح باشه !

براوو براوو:-bdربط این جمله :

به هر در و دیواری بزنی اگر بخوای Titanfall رو انجام بدی باید با پلتفرم های مایکروسافت این کارو بکنی
biggrin1.gif
حالا هی بیاین از این صحبت های چیپ انجام بدین.

با این چیه هر کسی تونست بیاد توضیح بده:x
این بازی هایی که مثال زدی برای پلتفرم مایکروسافت و پلتفرم سونی عرضه میشه , قائدتا انحصاری مایکروسافت نیست.ولی وقتی بازی برای Microsoft Windows (یا پلتفرم های مایکروسافت به تنهایی عرضه می شن.اون قسمت بولد شده مشخصه دیگه مگر اینکه فهم این قسمت کوچیک سخت باشه که مسلما نیست:دی درسته؟!:دی) انحصاری مایکروسافت هستن.حالا شما از کجای حرف من برداشت کردی که می تونی یه همچین مثال بی ربط و با عرض پوزش :دی چرتی بزنی نمی دونم دیگه.معادله 100 مجهولی دادی انیشتین رو بلند کنی نمی تونه بیاد حلش کنه:>

آخرین ویرایش:

به این می گن منطق البته just in bazicenter

بازی داره روی سیستم عامل مایکروسافت اجرا می شه باید بگیم انحصاری پاناسونیکه :-??

____________________!

کدخدای دهات ما بهش می گه مولتی پلتفرم حالا تو LA بهش چی می گن رو من اطلاعی ندارم

پس این نظرات کارشناسی را جمع کنید بهتره یه راه فرار واسه خودتون بزارید که فردا بتونید از جملات در برید ! کافیه مایکرو کل RESPAWN را بخره که احتمالش هم هست !

همونطور که جنابعالی برای نظرات ابر کارشناسیتون قبل عرضه کنسولا راه درو پیدا کردید بقیه هم پیدا میکنن، نگران نباش ...

:)).....بگذریم که با زرنگی هر چه تمام بحث رو پیچوندین، خوش باشین ! ;)
برای بار هزارم خدمت دوستان عرض کنم که (خوب توجه کنین) وقتی یه بازی برای PC منتشر میشه ، دلیل نمیشه فقط اسم مایکروسافت بیاد وسط ! okay ؟! :) یا یکی مثل شماها بگه انحصاری (!) مایکروسافت ! :|
بعضی از دوستان فکر کردن وقتی یک بازی برای PC عرضه میشه، همه چیز در مایکروسافت خلاصه میشه ، در صورتی که اینطور نیست، اون بازی در اکثر مواقع برای سیستم عامل های دیگه ای غیر از مایکروسافت هم عرضه میشه ، تا اینجا که دوستان فکر کنم گرفتن قضیه رو دیگه ، چون فکر نکنم درکش سخت باشه ! :)
مثل میزنم تا براتون این قضیه ساده تر قابل فهمدین باشه !
________
Amnesia: The Dark Descent برای ویندوز(مایکروسافت) و OS X (اپل) و Linux عرضه شده ! :)
Metro: Last Light برای ویندوز و اپل و لینوکس عرضه شده ! :) اونوقت چون روی ویندوز عرضه شده، میشه انحصاری مایکروسافت ؟! چرا نشه انحصاری لینوکوس ؟! چرا انحصاری اپل نشه ؟!
پس میشه گفت انحصاری مایکروسافتی در کار نبوده و نیست ! یا اینکه دوستان معنی انحصار رو به درستی نمیدونن !
تمام.

قدیما به اونا میگفتیم مولتی پلتفرم!
ببخشید یهو میام تو این بحث شیرینتون و جو رو بهم میزنم ! یه سوال گفتم از اساتیده اینجا بپرسم ! اونوقت بازی هایی که سونی ناشرشونه و فقط برا PC میان و یا هم برا PC هم PS چی میشه دقیقا ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or