اقایون ps vita الان عرضه شده یا هنوز فقط قیمت گزاری کردن ؟
چشم بسته غیب گفتید...:d شوخی کردم . ناراحت نشید:dبه نظر من PS vita با اين مشخصات فني بازي هاي عالي (غير از ان هايي كه معرفي كردن) حتماً براش مي ياد
دوربین عکاسی رو نمیدونم ولی طبق اطلاعات گویا vga 6ofps و qvga 120fps فیلم برداری میکنه.... امیدوارم Hd هم فیلم برداری کنهکسی می دونه دوربینش چند مگاپیکسله
کلا دو مدل داره که به نظر من 3g بگیرید... چون تا چند وقت دیگه سیستم 3g هم توی ایران راه میفتهدوستان کذوم مدل رو بخرم چون میخوام از امازون پیش خرید کنم کدوم مدل بهتره؟
خدمات موبایل نسل سوماگه 300$ باشه من 395 هزار تومن برا خودم میارم ......
این 3g چی هست ؟
خدمات موبایل نسل سوم
البته روی psp فقط میتونید از اینترنت پر سرعت استفاده کنید
حالا ببینید براتون میصرفه یا نه؟اپراتور سوم {@#$%&****$#} هم طبق برنامه تا حالا 10 بار باید شروع به کار میکرده توی ایران که نکرده ولی به زودی {!!!} شروع به کار میکنه
البته به صورت محدود هست و سرعت اینترنتش هم گویا محدود خواهد بود
خلاصه چیز خوبیه 3g ولی تو ایران اولا نیست دوما اگه بیاد همه جا نیست سوما پیلترینگ و محدودیت و هزار جور عیب و ایراد داره و....
البته من اگه خودم بخوام بخرم صد در صد با 3g میخرم....شاید یه روز به کار بیاد
چجوری آدرس امارات کس دیگه ای میدید بعد اون واستون میاره؟دلت خوشه ها به خاطر اگه یه روزی میخوای بخری اونم 50$ اختلافی که مطمئنم 100 ت رو همین ایرانیا اضافه میکنن
من اگه بخوام wifi بخرم برام 345ت در میاد شاید کمتر انوقت همینو اینجا میارن بین 400 تا 450 میفروشن حالا ببین
آقا یه چی بگم بترکید از خنده.ما یه رفیقی داریم که خیلی .....
ولی میگه همه چی حالیشه.
میگه دوستش که تو توپخونه مغازه داره گفته تا 5-6 روز دیگه میاره این حرف رو 2 هفته پیش زد.حتما الآن سری اول که اومده رو تموم کرده باید دوباره بره خرید
پیشنهاد من بهش اینه به خود سونی بگه بیاد از اینا پیش فروش کنن زود تر از این مغازه خرید کنن ببره ژاپن پخش کنن این قدر ملت منتظر نمونن
رفیقاتم مثله خودتن
برارت از امریکا میخواست بیاد خبر بده یکی واسه خودت میاره واسه ماهم بیاورد یدونه:d
نه عزیز من پسر خالم امریکاست میخره از اونجا برام پست میکنهچجوری آدرس امارات کس دیگه ای میدید بعد اون واستون میاره؟