مشخصات فنی PlayStation Vita

به نظرم از نظر گرافیکی می ترکونه!
ولی امیدوارم مثله قبلیش نشه!
من psp داشتم...وقتی دست بقیه ds می دیدم احساس پشیمونی! می کردم
چون همه ی بازی هام تکراری بودن...

وقتی بقیه تو دستم می دیدنش کف بر می شدن!:shocked:
ولی من ازش خسته شده بودم...
از بین کلی بازی که براش دارم فقط کمتر از 10 تا شونو دوست دارم

در کل اگه فقط به گرافیک گیر ندن! ngp عالی میشه
به نظرم حتما اینطورم میشه... به خاطر Touch screen و ...

الان سخت افزارش روی ورق ( کاری به بازدهی ندارم )
در چه اندازه PS2 و 360 و ps3 هست ؟

قدرت PSP (نسل اول کنسولهای پرتابل) حدودا مثل PS2 و xbox بود ...
درباره PSP2 میشه گفت نسل دوم کنسول پرتابله و قدرتش تقریبا مثل 360 و PS3ه ...

الان سخت افزارش روی ورق ( کاری به بازدهی ندارم )
در چه اندازه PS2 و 360 و ps3 هست ؟

نمیشه گفت قدرتش به اندازه ی PS3 و 360 هست...ولی با قدرت سخت افزاری که داره میتونه روی صفحه نمایش ~5 اینجی بازی هایی رو به تصویر بکشه که از لحاظ بصری به بازی های PS3 و 360 نزدیکِ..

حالا من به بازدهیش کاری ندارم ! ولی اینکه بخواهیم بگیم میتونه با 360 , ps3 برابری کنه یکم زیادی ...
ولی خب من میخوام بدون با محسابت GPU و .. حداقل روی ورق .. چه قدر این دو تا میشه ؟ !

ای بابا بیاد تموم کنه دیگه ملت تو کفن :-s :d

من الان موندم آیفن 4 بگیرم یا منتظر این یارو باشم بیاد :d

قیمت حدودیش تو ایران چند میشه به نظرتون ؟ فک نکنم زیر 400 تمون بشه خرید !

من psp مو دارم میفروشم، چون بازی های psp رو هم اجرا خواهد کرد پس دیگه نیازی به psp ندارم

فقط خدا کنه نا امیدمون نکنه،دوباره بیفتیم تو بازار دنبال psp 2000 #:-s

حالا من به بازدهیش کاری ندارم ! ولی اینکه بخواهیم بگیم میتونه با 360 , ps3 برابری کنه یکم زیادی ...
ولی خب من میخوام بدون با محسابت GPU و .. حداقل روی ورق .. چه قدر این دو تا میشه ؟ !

اصلا هم زیاد نیست.psp حدود 4 سال بعد از ps2 به بازار اومد و گرافیکش کمتر بود اما نه زیاد و در بعضی بازی ها حتی به ps2 هم میرسید مثل تیکن و میدنایت کلاب و گاد آف وار مخصوصا آخرین نسخه ای که روی این کنسول اومد از نسخه 1 کنسول ps2 خیلی بهتر بود.که دلایل اون هم نه فقط قدرت پردازش بلکه psp تکنولوژی سایه زنیش خیلی قوی تر از ps2 بود همچنین شنیده بودم نوعی از تکنیک هایی رو داره که تو ps2 نیست و تو psp هست و خیلی قوی ترش تو ps3 هست.و دلیل پا برجا بودن و زیادی کم نیاوردن گرافک در مقابل ps2 هم همن چیزها بوده.وگرنه cpu کنسول ps2 حدودا 3/ هست که 128 بیتی هست و psp هم 2x166=333 هست که 32 بیتی هستش و فقط gpu کنسول psp کمی قوی تره در مقابل ps2 گرافیکش 128 هست اما psp گرافیکش مثل یه کنسول معمولی نیست و این مقدار حافظه گرافیک رو به شیوه بسیار پیچیده پخش کرد یعنی 8 تا مستقل و دقیق یادم نیست اما به صورت 3 تا هم 6 تایی هماهنگ با رم و.... که بازده رو به اندازه گرافیک 64 یا کمی بالاتر میبرد.البته دایرکس و تکنولوژی های دیگه برتر هم داشت

حالا 1- نزدیک سال 2012 که psp2 میخواد بیاد اختلاف زمانی با ps3 حدودا میشه 6 سال یعنی یک و نیم برابر فاصله زمانی بین psp و ps2
2- شاید سخت افزار psp2 به اندازه ps3 قوی نباشه اما با توجه به این که تو این سال ها میتونن بهینه تر طراحی کنن و همچنین دایرک 9 در ps3 و 360 و الآن هم دایرکس 11 هستش و همچنین ممکنه تکنولوژی به کار برده شه که تو ps3 نباشه از جمله سایه زنی که 100 درصد از این موارده.
3- معمولا باز های اولی که برای کنسول میان نمیتونن به طور کاملا بهینه از کنسول استفاده کنن در صورتی که بازی هایی مثل آنچارتد که در حال ساخته با چیزی که به نمایش گذاشتن واقعا قابل مقایسه با نسخه ps3 بود که این خود گواه بر فوق العاده بودن این دستگاه هست.
4- معمولا با گذشت سال ها دستگاه ها پیچیده تر میشن و باعث کوچک شدن میشه اما psp 2 از psp بزرگ تر هست و حتی حجیم تر چون اگه همون psp های معمولی رو قسمت umd رو حذف کنید میبینید خیلی نازک تر از این psp در میاد خود این مسئله گواه بر این هست که با این همه پیشرفت علم و این همه سال باز هم این دستگاه رو نتونستن بیش از این کوچیک کنن.
5-بزرگ ترین اشتباه سونی تو طراحی psp این بود که تو psp نمیشد از موتور های معمول استفاده کرد و یا اگرم میشد نتیجه خیلی بدی میداد و به همین علت بعضی بازی های psp از ps2 خیلی کم میاوردن.در صورتی که این psp2 میتونه از موتورهای همین نسل کنسول های خانگی استفاده کنه.
6- psp2 رو جوری طرای کردن (آندروید و ... ) که برنامه و ... زیاد براش بیاد و فروش خوبی داشته باشه و خوب به همین اندازه هم رو بازی ها بیشتر وقت و ... میزارن.

در کل به نظر من همه چیه این کنسول عالیه به غیر از صفحه نمایشش که به نظرم در سطح خیلی خوب فرار داره نه عالی.

این هم چند تا عکس:

71a5C%2BTm50L._AA1500_.jpg
61n%2BahNhIZL._AA1500_.jpg
71zd2U2mqrL._AA1500_.jpg
61etm1VD-JL._AA1500_.jpg
81BfV9z%2BOLL._AA1500_.jpg
81nqJ2REeCL._AA1500_.jpg
715NyxT2iVL._AA1500_.jpg
71PO3Fh98YL._AA1500_.jpg
714unya%2BNOL._AA1500_.jpg
61pJ95mKzAL._AA1500_.jpg
61nTTDPFUFL._AA1500_.jpg