مشخصات سیستم مورد نیاز برای Need For Speed: Rivals اعلام شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
nfs-rivals-dev-asks-titanfall-and-battlefield-4-look-good-but-how-does-next-gen-c...-1101034.jpg

شرکت Electronic Arts رسما مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی Need For Speed: Rivals را اعلام کرد که به شرح زیر است:
حداقل سیستم مورد نیاز

CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo, AMD 2.6 GHz Athlon X2
RAM: At least 4 GB
DISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for istallation only
HARD DRIVE: At least 30 GB of free space
VIDEO: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better
DIRECTX: DirectX 10.1 compatible
INPUT: Keyboard and mouse
ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection

سیستم پیشنهادی

OS: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7 Recommended is Windows 8 64-bit
CPU: Intel Quad Core CPU, AMD Duo Core CPU
RAM: At least 8 GB
DISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for istallation only
HARD DRIVE: At least 30 GB of free space
VIDEO: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GT660 3Gb or better
DIRECTX: DirectX 11 compatible
INPUT: Keyboard and mouse
ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection

DSO

BF4 runs at higher resolution in PS4 than X1, EA confirmed. - NeoGAF

منابع اصلی رو هم پایین خبرش زده.
PS4 گویا بالاتر از 720p خواهد بود (مقداری بهتر از 720p)، ولی کنسول عزیزت رسماً 720p خواهد بود. اون چیزی هم که توی کنفرانس مایکرو پخش شد و 1080P بود روی یه دونه 7970 اجرا شده!
شما مثل اینکه اخبار را همینطوری میخونی و کاری با بقیه نتیجش نداری ؟! BF4 که رسما اعلام شد چنین خبری صحت نداره و کاملا شایعست و از طرف خودشون رد شد .
NFS هم کجا تائید شده 720 هست ؟!

اخبار را بخون بعد ببین از کدوم منبعی سرچشمه میگیره بعد تکذیب و تائیدش را هم ببین !

خب تو همون منبع که خط کشیده .بند اولش چی نوشته ؟! اون که سالمه ( همون نوشته ای هست که تو گذاشتی دیگه ! )
حرفم در مورد 1080p بود بیشتر
گفته رزولوشن ها مساوین ؟!
we learned that the developer aims to have the
same frame rate and resolution
کاربر LBJ4Ever گفتن روی وان 720p اجرا میشه شما هم منبع خاستی ! همه این منابع هم دارن میگن
نه ایشون گفتن روی یه کنسول خاص بالای 720p اجرا میشه ولی روی وان به صورت رسمی اعلام شده 720 ــه:dدر صورتی که به صورت رسمی هیچ رزولوشنی اعلام نشده و گفته شده رزولوشن روی دو کنسول برابر هست:d
در ضمن بقیه منابع سالمن و معتبر:d
dualshockers که روی حرفاش خط کشیده Neogaf هم که منبعش همینه pixel enemy هم که منبعش نئوگفه که منبعش dualshockers ــه:d

شما مثل اینکه اخبار را همینطوری میخونی و کاری با بقیه نتیجش نداری ؟! BF4 که رسما اعلام شد چنین خبری صحت نداره و کاملا شایعست و از طرف خودشون رد شد .
NFS هم کجا تائید شده 720 هست ؟!

اخبار را بخون بعد ببین از کدوم منبعی سرچشمه میگیره بعد تکذیب و تائیدش را هم ببین !

من کجای صحبتم گفتم NFS تایید شده که 720pـه؟!

@Eury
battlefield-4-on-xbox-one-was-definitely-at-720p-running-mostly-at-60fps
کجایه این خبر نوشته منبع دول شوکرز؟:-/

same frame rate and resolution
اینو شما چی معنی میکنی :-/همه منابع دارن رو رزولوشن وان تاکید میکنن . چرا؟ چون در مورد نسخه پلی 4 قبلا یه حرفی زده شده.

:dنمیدونم حالا دیگه سعی داری بگی نسخه کنسولی 1080p هست یا رزولوشن روی PS4 بیشتره یا چی ولی تنها چیزایی که تایید شده یکیش اون توییت بود از طرفه کارگردانه بازی( فک نکنم در مورد بازی خودش چاخان بگه)بقیش هم به قول شما از دول شوکرز کپی کردن که بازم اونجا هم روی مقایسه رزولوشن ها خط زده و 720p بودنه نسخه Xbox one هنوزم تو همه منابع سالمه

LBJ4Ever
گویا بالاتر از 720p خواهد بود (مقداری بهتر از 720p)، ولی کنسول عزیزت
رسماً 720p
خواهد بود. اون چیزی هم که توی کنفرانس مایکرو پخش شد و 1080P بود روی یه دونه 7970 اجرا شده!
منبع ؟:d​

شما اون قسمته "رسما 720p "رو Bold کردید و براش منبع خاستید. از اون طرف هم خودتون منبع میارید که رزولوشن هر دو نسخه 720pــه !

دقیقا از این پست نقل گرفتین اونی که میگین گفتن رو PS4 بالاتره یه پسته دیگه بود !

----------------

نمیدونستیم کارگردان بازی هم ممکنه در مورد بازیش شایعه سازی بکنه ! یه زمانی سره اون توییت JackfFrags روز و شب اینحا شده بود ترولستانه PS4 ! حالا که نسخه وان تایید شده 720p ــه کارگردان بازی شده شایعه ساز و حرفش الکی !

آخرین ویرایش:
این نسخه NFS رو خیلی دوست دارم MW2 که فاجعه بود........خدا کنه ماشنا به خوبی HP دریفت بکشن نه به بدی Run که بشه حال کرد با بازی که بعید میدونم....

حالا که صحبت از BF3 چرا این بازی رو حالت Ultra روی pc خودم بازی میکنم به شدت کیفیتش از دموی توی E3 که روی Xbox 360 ران شد پایینه چرا همیشه خود

بازی از دموهای بازی پایین تره وقتی بازی میکنی همه چی مدل ها تعداد Vertex هاش کمه LowPoly انقدر بی کیفیته حتی Texturs ها خیلی ظعیفه من که نفهمیدم چرا؟؟؟

جواب مارو هم بدین........)x

آخرین ویرایش:
اینو شما چی معنی میکنی
:-/
تنها تاییدی که در دست هست اینه که کارگردانه بازی گفته رزولوشن نسخه PS4 بالاتره از 720p هست . بقیه منابع هم که دارن رو رزولوشن وان تاکید میکنن . حالا بحثه چجوری اجرا کردنش که تو اون چهار تا منبع هم اومده به کنار (!)
کارگردان بازی کی و کجا گفته رزولوشن بازی روی PS4 بالاتر از 720pــه؟/:)

8-|

After the review of the product, during a Q&A session with the personnel at the DICE booth, we learned that the developer aims to have the
same frame rate and resolutionfor the Xbox One and PS4

شما اون قسمته "رسما 720p "رو Bold کردید و براش منبع خاستید. از اون طرف هم خودتون منبع میارید که رزولوشن هر دو نسخه 720pــه !
من به صورت خاص زیر "رسما" 720" خط کشیدم چون دنبال منبع رسمی بودم که یافت نشد تنها چیز رسمی اینه که رزولوشن روی دوتا کنسول برابره (عددی اعلام نشده برای رزولوشن)

ادامه ی این بحث هم از حوصله من خارجه.

واسه اون دوستی که رفته بنچمارک کارت های pc رو اورده بعد مقایسه کرده با کنسول ها متاسفم. کد نویسی بازی ها برای کنسول فرق داره تا pc !!! چون ps4 گرافیکش معادل 7870 هست پس نتیجه می گیرید که باید 30 فریم بده !!!! عجب منطقی 8-| pc کیفیتش از کنسول ها بهتره نیازی به باز گو کردن توسط شماها هم نداره ولی این که فریم ریت برای کنسول ها تعیین می کنید خیلی ستمه :d احیانا sony یا microsoft کنسول هاشون رو دادن به شما برای تست که هنوز نیومده حد و مرز براش تعیین می کنید :|

واسه اون دوستی که رفته بنچمارک کارت های pc رو اورده بعد مقایسه کرده با کنسول ها متاسفم. کد نویسی بازی ها برای کنسول فرق داره تا pc !!! چون ps4 گرافیکش معادل 7870 هست پس نتیجه می گیرید که باید 30 فریم بده !!!! عجب منطقی 8-| pc کیفیتش از کنسول ها بهتره نیازی به باز گو کردن توسط شماها هم نداره ولی این که فریم ریت برای کنسول ها تعیین می کنید خیلی ستمه :d احیانا sony یا microsoft کنسول هاشون رو دادن به شما برای تست که هنوز نیومده حد و مرز براش تعیین می کنید :|

100% روی کنسول فرم بالاتری میده..........

در مورد 8800 اصلا حرفتو قبول ندارم بهم ثابت کن مثلا بازی BF3 رو با تنظیمات 720P بیار که 30 فریم گرفته
Crysis 2 روی Hardcore(بالاترین)بدون AA و رزولوشن 720 رو که قبول داری؟http://forum.bazicenter.com/thread5278/page285/#post2742591

- - -ویرایش - - -

معماری ها که یکی شدن, میمونه اینکه موتور های بازی سازی با چه زبان برنامه نویسی ساخته شده:| اونم دیگه فکر نکنم بین دو تا بازی ه که با UE4 یا CE4 یا FB3 ساخته شدن باشن فرقی باشه!:دی

اصلا ببین اون بنده خدا چرا بنچمارک گذاشته و حرفش چی بود بعدش بیا درافشانی کن
نکته دیگه هم اینکه فرض میکنیم رو کنثول های عزیز 1080 اجرا بشه(یه فرض دور از دسترس).60 فریم هم اجرا بشه(اینم مث قبلی اون دور دوراست).الان این دوستان کنثولی عزیز واقعا فک میکنن تنظیمات گرافیکی فقط محدود به res و فریم ریت میشه.از آپشن های گرافیکی دیگه خبر ندارن که ممکنه خاموش باشن؟ البته تقصیر خودشون هم نیست.ندیدن خب:d

منظور من این بود که هر دو بازی bf4 و nfs rivals هر دو با یک انجین ساخته شدن
و این سیستم بالایی که برای nfs در نظر گرفته شده نشون دهنده اینه که Fb engine 3 همچین هم نسبت به Fb engine 2 طبق گفته قبلی خودشون اپتیمایز شده نیست .
ولی باز باید صبر کرد تا هر دو نسخه بازی بیاد
بتلفیلد 4 که مثل نسخه قبلی هر 1 الی 2 ماه یک آپدیت خواهد داد :-w
فقط امیدوارم nfs مثل نسخه قبلی افت فریم نداشته باشه و حداقل از هر 4 هسته پردازنده استفاده کنه

امروز دیگه کسی به غیر از رزولوشن 1920X1080 به رزولوشن دیگه ای فکر نمیکنه
استانداردها عوض شدن و باید همراهشون جلو رفت
شخصا کنسول نگرفتم و نمی گیرم چون هنوز قابلیت اجرای بازی رو روی full hd ندارن و فریم ریت 30 اصلا برای من قابل هضم نیست .
فقط +60 .

یه عمره دارم فیلم سینمایی 24 فریم می بینم یه بارم متوجه کندی تصویر (جوری که حس شه و اذیت کنه) نشدم یا چشمم رو اذیت کنه.
رزولوشن هم همه چیز نیست، من حاضرم یه بازی بیاد با گرافیک samaritan ولی 720p باشه. انقلاب و تحول واقعی تو چیزی مثل samaritan هست نه رزولوشن و فریم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or