مشخصات سیستم مورد نیاز برای Need For Speed: Rivals اعلام شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
nfs-rivals-dev-asks-titanfall-and-battlefield-4-look-good-but-how-does-next-gen-c...-1101034.jpg

شرکت Electronic Arts رسما مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای بازی Need For Speed: Rivals را اعلام کرد که به شرح زیر است:
حداقل سیستم مورد نیاز

CPU: Intel 2.4 GHz Core 2 Duo, AMD 2.6 GHz Athlon X2
RAM: At least 4 GB
DISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for istallation only
HARD DRIVE: At least 30 GB of free space
VIDEO: AMD Radeon 3870 512Mb or better, NVIDIA GeForce 8800 GT 512 Mb or better, IntelHD 4000 integrated 512Mb or better
DIRECTX: DirectX 10.1 compatible
INPUT: Keyboard and mouse
ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection

سیستم پیشنهادی

OS: Windows XP, Windows Vista (SP2), Windows 7 Recommended is Windows 8 64-bit
CPU: Intel Quad Core CPU, AMD Duo Core CPU
RAM: At least 8 GB
DISC DRIVE: CD/DVD ROM drive required for istallation only
HARD DRIVE: At least 30 GB of free space
VIDEO: AMD Radeon 7870 3Gb or better, NVIDIA GeForce GT660 3Gb or better
DIRECTX: DirectX 11 compatible
INPUT: Keyboard and mouse
ONLINE CONNECTION REQUIREMENTS: 512 Kbps or faster internet connection

DSO

تو کشور عزیزمون هنوز خیلی ها اینُ ندارن :| :دی

فکر کنم 3 رو میگی :-"

نه، نسخه بتا رو می‎گم. خودم شخصاً تست کردم.

BF4 کی عرضه شد..؟
BF4 اگر روی 7870 ده فریم هم داد من از ارواحم رفع براعت می کنم

در ضمن این NFS یک بازی ضعیف از لحاظ گرافیکی ، دو نسلی ، ریسینگ و اول نسلی هست قطعا بازی های یکی دو سال آینده سیستم بسیار خفنی رو می خواد

برادر من، من خودم روی نسخه بتا تست کردم و با این کارت کاملاً فریم خوبی گرفتم. روی تنظیمات کنسولی و با رزولوشن 720 که کاملاً روی 60 فیکس بود. توی تاپیک‎های قبلی هم این حرفا رو زدی، ولی اینو بدون کسی که نسل قبل کارت 8800 رو به سری 400 و 500 ارتقا داده، در ازاش گرافیک بهتر و بهتر رو تجربه کرده، وگرنه همون 8800 از اول نسل تا همین جا، بازی‎ها رو بهتر از 360/PS3 اجرا می‎کنه. واسه کسی که نمی‎خواد پول خرج کنه و کیفیت بهتر رو تجربه کنه، PC گزینه مناسبی نیست.

@ آخر کیفیت

اولا بتا هست دوما مولتی هست

برادر من، من خودم روی نسخه بتا تست کردم و با این کارت کاملاً فریم خوبی گرفتم. روی تنظیمات کنسولی و با رزولوشن 720 که کاملاً روی 60 فیکس بود. توی تاپیک‎های قبلی هم این حرفا رو زدی، ولی اینو بدون کسی که نسل قبل کارت 8800 رو به سری 400 و 500 ارتقا داده، در ازاش گرافیک بهتر و بهتر رو تجربه کرده، وگرنه همون 8800 از اول نسل تا همین جا، بازی‎ها رو بهتر از 360/PS3 اجرا می‎کنه. واسه کسی که نمی‎خواد پول خرج کنه و کیفیت بهتر رو تجربه کنه، PC گزینه مناسبی نیست.

این تنظیمات کنسولی رو از کجا اوردی شما..؟ بازی گفتن روی XBOX ONE با رزولیشن 1080 و 60 فریم اجرا میشه..

بعد شما میگی مثلا بازی تلوو یا هیلو 4 رو با یک کارت 8800 میشه اجرا کرد..؟

@ آخر کیفیت

اولا بتا هست دوما مولتی هست

برادر من دیگه حاشا نکن، نسخه کنسولی قراره همین مالتی رو، با کیفیت پایین‌‎تر (720P) اجرا کنه، اونم با گرافیک پایین‌تر از Ultra/4XMSAAـه PC. پس اگه یه کارت 7870 مالتی رو بهتر از مالتی کنسولی اجرا می‌کنه، همین کارت توی بخش سینگل هم بهتر از کنسول عمل می‌‎کنه.
اگر هم ما دو سال دیگه سری 800/900 رو تهیه می‎کنیم، دلیلش اینه که کیفیت بهتر رو می‌‎خوایم تجربه کنیم. شما نمی‌خوای؟ نخر.

این تنظیمات کنسولی رو از کجا اوردی شما..؟ بازی گفتن روی XBOX ONE با رزولیشن 1080 و 60 فریم اجرا میشه..

بعد شما میگی مثلا بازی تلوو یا هیلو 4 رو با یک کارت 8800 میشه اجرا کرد..؟

خیر، بازی روی XBox One با رزولوشن 720 اجرا می‎شه! خودشون تایید کردن این رو.

بله، 8800 همون TLOU و Halo 4 رو بهتر از کنسول اجرا می‎کنه. وقتی تمام بازی‎ها مالتی‎پلتفرم رو بهتر از نسخه کنسولی اجرا می‎کنه، دیگه جای بحثی باقی نمی‎مونه.

در ضمن، یادت باشه که گفتی 7870 حتی 10 فریم هم نمی‎ده روی بالاترین تنظیمات! دیدی که با تنظیمات Ultra + 4XMSAA +HBAO متوسط 42 فریم می‎داد! تنظیمات گرافیکی به مراتب بالاتر از کنسول!

آخرین ویرایش:
برادر من دیگه حاشا نکن، نسخه کنسولی قراره همین مالتی رو، با کیفیت پایین‌‎تر (720P) اجرا کنه، اونم با گرافیک پایین‌تر از Ultra/4XMSAAـه PC. پس اگه یه کارت 7870 مالتی رو بهتر از مالتی کنسولی اجرا می‌کنه، همین کارت توی بخش سینگل هم بهتر از کنسول عمل می‌‎کنه.
اگر هم ما دو سال دیگه سری 800/900 رو تهیه می‎کنیم، دلیلش اینه که کیفیت بهتر رو می‌‎خوایم تجربه کنیم. شما نمی‌خوای؟ نخر.

خیر، بازی روی XBox One با رزولوشن 720 اجرا می‎شه! خودشون تایید کردن این رو.

بله، 8800 همون TLOU و Halo 4 رو بهتر از کنسول اجرا می‎کنه. وقتی تمام بازی‎ها مالتی‎پلتفرم رو بهتر از نسخه کنسولی اجرا می‎کنه، دیگه جای بحثی باقی نمی‎مونه.

در ضمن، یادت باشه که گفتی 7870 حتی 10 فریم هم نمی‎ده روی بالاترین تنظیمات! دیدی که با تنظیمات Ultra + 4XMSAA +HBAO متوسط 42 فریم می‎داد! تنظیمات گرافیکی به مراتب بالاتر از کنسول!

در مورد 8800 اصلا حرفتو قبول ندارم بهم ثابت کن مثلا بازی BF3 رو با تنظیمات 720P بیار که 30 فریم گرفته

در مورد BF4 هم خودت می گی بتا هست و مولتی باید کیفیت اصلیش بیاد که بشه مقایسه کرد

در مورد XBOX ONE هم که تو کنفرانس ماکرو گفتن 1080P و هنوز حرف دیگری رو تایید نکردن

همچین سیستمی برا این پیشنهاد میده بعد میگه Fifa 14 نمیشه مثل نسخه نسل بعد باشه،چون همه پی سی خوب ندارن.ازاون ور هم BF4 میده با اون نیاز سیستم.!!!
خودتو رنگ کن جهانخوار،خودتی.

در مورد 8800 اصلا حرفتو قبول ندارم بهم ثابت کن مثلا بازی BF3 رو با تنظیمات 720P بیار که 30 فریم گرفته

در مورد BF4 هم خودت می گی بتا هست و مولتی باید کیفیت اصلیش بیاد که بشه مقایسه کرد

در مورد XBOX ONE هم که تو کنفرانس ماکرو گفتن 1080P و هنوز حرف دیگری رو تایید نکردن

ببین بری بالا، بیای پایین، 7870 بهتر از نسخه کنسولی بازی رو اجرا می‌کنه. فکر کردی اوضاع خیلی خرابه، ولی وقتی بنچمارک رو دیدی خودت به اشتباهت پی بردی، دیگه ادامش نده. این از این.

8800 هم BF3 رو با اون گرافیک آشغال کنسولی به راحتی با 30 فریم اجرا می‎کنه، برای بار هزارم می‌گم، اگه می‌بینی PC Gamerـها میرن ارتقا می‌دن، واسه اینه که می‌خوان گرافیک بهتر رو تجربه کنن. اصلاً اگه هدفشون این بود از اول نسل تا آخر نسل رو با یه سیستم سپری کنن، دیگه PC جمع نمی‌کردن! کنسول می‌خریدن. حال و حوصله سرچ کردن هم ندارم، شما خودت سرچ کن، هزار تا ویدئو توی Youtube هست که با تنظیمات Medium که باز هم بهتر از نسخه کنسولی هست، فریم بیشتر از 30 گرفتن.

PS4/XBone versions of BF4 to run at 720p. (Update: runs above 720p but not 1080) - GameSpot

PS4 گویا بالاتر از 720p خواهد بود (مقداری بهتر از 720p)، ولی کنسول عزیزت رسماً 720p خواهد بود. اون چیزی هم که توی کنفرانس مایکرو پخش شد و 1080P بود روی یه دونه 7970 اجرا شده!

گویا بالاتر از 720p خواهد بود (مقداری بهتر از 720p)، ولی کنسول عزیزت رسماً 720p خواهد بود. اون چیزی هم که توی کنفرانس مایکرو پخش شد و 1080P بود روی یه دونه 7970 اجرا شده!
منبع ؟:d

منبع ؟:d

1- battlefield-4-on-xbox-one-was-definitely-at-720p-running-mostly-at-60fps

2- -on-Xbone-720p-60-ps4-probably-too

3- BF4 runs at higher resolution in PS4 than X1, EA confirmed. - NeoGAF

4- Xbox One Retail Version of Battlefield 4 Will Still Run at 720p, 60 FPS, EA Representative Confirms

در مورد ورژن PS4

95346916650025782724.png

نمایشی که تو E3 اجرا شده بود روی PC قوی بود نه کنسول

نوشته شده توسط Terova

گفتن روی XBOX ONE با رزولیشن 1080 و 60 فریم اجرا میشه..

LOL

آخرین ویرایش:
BF4 runs at higher resolution in PS4 than X1, EA confirmed. - NeoGAF

منابع اصلی رو هم پایین خبرش زده.
البته رسما" تایید شده روی دو کنسول یه رزولوشن هست :d

After the review of the product, during a Q&A session with the personnel at the DICE booth, we learned that the developer aims to have the same frame rate and resolution for the Xbox One and PS4 retail versions. We modified the contents of the article to match. Final specifications are unknown until officially published by EA DICE.
Xbox One Retail Version of Battlefield 4 Will Still Run at 720p, 60 FPS, EA Representative Confirms (UPDATED) | DualShockers

توییتر jackfrags (یه کاربر یوتوب)
To clarify: BF4 running at a higher resolution than 720p in the PS4 dev environment. Final resolution when the game is optimised at launch!

توییت johan andersson :
False:
To clarify: BF4 running at a higher resolution than 720p in the PS4 dev environment. Final resolution when the game is optimised at launch!

@Matin Nasiri
منبعت رو حرفاش خط کشیده :d

آخرین ویرایش:
@Matin Nasiri
منبعت رو حرفاش خط کشیده :d
خب تو همون منبع که خط کشیده .بند اولش چی نوشته ؟! اون که سالمه ( همون نوشته ای هست که تو گذاشتی دیگه ! ) در ضمن بقیه منابع سالمن و معتبر:d
حرفم در مورد 1080p بود بیشتر

کاربر LBJ4Ever گفتن روی وان 720p اجرا میشه شما هم منبع خاستی ! همه این منابع هم دارن جواب میدن ! در مورد نسخه PS4 اگر هم رزولوشن نهایی برابر با نسخه وان باشه حداقل قبلا DICE یه اشاره ای کرده که نسخه PS4 رزولوشنش بالاتر از 720p هست ! ولی در مورد وان همون 720p چسبیده:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or