مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای Battlefield 4 اعلام شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
256px-Battlefield_4.jpg

حداقل سیستم مورد برای بازی Battlefield 4 اعلام شد.
Is your rig Prepared4Battle? Go Digital Deluxe and get access to the Exclusive #BF4 Beta: Pre-Order Battlefield 4 (BF4) | pic.twitter.com/kHp8sY6Lq3
— Battlefield (@Battlefield) September 9, 2013

برای اجرای این بازی شوتر اول شخص که با موتور Frostbite 3 در دست ساخت است بایستی PC شما حداقل مشخصات اعلام شده را داشته باشد. تصویر منتشر شده در توئیتر:

29237640866936608388.png

در سمت چپ حداقل مشخصات و در سمت راست سیستم پیشنهادی درج شده است. Battlefield 4 در 15 اکتبر برای PS4 و در 22 نوامبر برای Xbox One عرضه خواهد شد. نسخه PC این بازی اوایل سال 2014 عرضه خواهد آمد.
حال همانطور که در متن توئیت سوال شده، سیستم شما آماده نبرد است؟
DS

recommended system که دارم اگه دروغ نگفته باشه جای نگرانی نیست اما یکی نیست بگه از کی تا حالا 660 دارای 3 گیگ رم بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اين همه ملت پست دادن يكي نگفت تاريخ انتشار بازي اشتباه زده شده :|

فقط يكي گفته !

Battlefield 4 will be released in North America on October 29th for PC, PS3 and Xbox 360, for PS4 on November 15th, for Xbox One on November 22nd.

بدبخت PC اين وسط داشت بين كار مي رفت :|:d

بابا اون 7990 که استفاده کرده بودن برای تریلرشون، رزولوشنش 3K بود. پس عجیب نیست اگه یه GTX 660Ti بتونه 1080p روی حدود تنظیمات High حدود 50 فریم بالا بیاره. حجمش هم اونقدر عجیب نیست. اگه تکسچر ها رو دیده باشین با اون کیفیت خیلی هم خوبه. وقتی Splinter Cell حجمش 25 گیگ هست:| این عالیه 30 گیگ باشه.

واقعا سیستم کمی هست اینها این همه گفتن کنسولهای نسل بعد عمرا به PC برسن و اختلاف زیاد هست گفتیم الان سیستم پیشنهادی حداقل یک تایتان یا 7990 می خواد..آخه GTX 660..!!!؟

پس شما همه چی رو غیر از X1 ترول میکنی
خوب شد اینم فهمیدیم
بعد از PS4 , VITA, PS3 حالا نوبت به PC رسیده.

من که مثل اکثر بازی های سال 2013 و اواخر 2012، اکثرا روی 35- 45 بود ... فریم میگیریم و حال می کنیم :d البته تا اون موقع شاید یه 4 گیگ رمی هم گرفتیم یه 5 6 فریمی هم اضاف کردیم خدارا چه دیدی :x

دوستان به قیمت تقریبی از سیستمی که واسه اجرای بازی روی بالاترین حد پیشنهاد شده ؛ به من میدید ؟
پ.ن : با سیستم ذکر شده دیگه تا چند سال تامینم؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or