مشخصات سیستم مورد نیاز برای اجرای Battlefield 4 اعلام شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
256px-Battlefield_4.jpg

حداقل سیستم مورد برای بازی Battlefield 4 اعلام شد.
Is your rig Prepared4Battle? Go Digital Deluxe and get access to the Exclusive #BF4 Beta: Pre-Order Battlefield 4 (BF4) | pic.twitter.com/kHp8sY6Lq3
— Battlefield (@Battlefield) September 9, 2013

برای اجرای این بازی شوتر اول شخص که با موتور Frostbite 3 در دست ساخت است بایستی PC شما حداقل مشخصات اعلام شده را داشته باشد. تصویر منتشر شده در توئیتر:

29237640866936608388.png

در سمت چپ حداقل مشخصات و در سمت راست سیستم پیشنهادی درج شده است. Battlefield 4 در 15 اکتبر برای PS4 و در 22 نوامبر برای Xbox One عرضه خواهد شد. نسخه PC این بازی اوایل سال 2014 عرضه خواهد آمد.
حال همانطور که در متن توئیت سوال شده، سیستم شما آماده نبرد است؟
DS

به خدا منم جدی پرسیدم فقط 2k , 4k الکی بود :d GTX480 کارت گردن کلفتیه فقط میخواستم بدونم تو چه رزولوشنی 60 فریم اجرا کرده بود ؟
اون جریان win 8 و اینارو من جایی ندیدم احتمالا یه بازی دیگه بوده!

اولا بیش از 60 فریم گرفته :دی دوما درسته که گردن کلفته ولی دیگه تا این حد؟ :دی
همه چیز الترا های بوده حتما اینم 1080 بوده دیگه :دی

ولی یادمه ویندوز 8 یه جایی خونده بودم ,جریانی داشت:دی

حالا شما بزارید بازی بیاد بعدا قضاوت کنید.شاید همین کارت 660gtx تونست خیلی بهتر از 720p کنسول اجرا کنه بازی رو:d

برای من فقط جزئیات مهمه و نه رزلوشن بالا و یا msaa بالا.
من همیشه رو 1360در768 بازی میکنم و انتی fxaa
کرایسیز3 با جزئیات اخر رو همین رزلوشن و انتی خیلی جاها 60 فریم میگیرم با 2 تا 560 sli
اینم فکر نکنم سنگین تر کرایسیز3 باشه .بازم هر چی باشه 1360در768 بهتر از 1280در 720 کنسوله اونم خدا میدونم ایا جزئیات اخره یا نه:d

بلی این ویندوز 8 مربوط به نسخه الفا بازی بود
Battlefield 4 Alpha Doesn't List Support for Windows 8

نسخه ویندوز8 بازی از DX 11.1 پشتیبانی میکنه و همچنین بهینه سازی بهتری برای CPU داره.

Battlefield 4 on Windows 8 will have better CPU optimization

Battlefield 4 Will Support Windows 8's Exclusive DX11.1

- - -ویرایش - - -

حالا شما بزارید بازی بیاد بعدا قضاوت کنید.شاید همین کارت 660gtx تونست خیلی بهتر از 720p کنسول اجرا کنه بازی رو:d

کرایسیز3 با جزئیات اخر رو همین رزلوشن و انتی خیلی جاها 60 فریم میگیرم با 2 تا 560 sli
اینم فکر نکنم سنگین تر کرایسیز3 باشه .بازم هر چی باشه 1360در768 بهتر از 1280در 720 کنسوله اونم خدا میدونم ایا جزئیات اخره یا نه:d

رو لپ تاپ بازی میکنی؟ :دی
تفاوت خیلیه از نزدیک :دی

بازی با رزولوشن زیر 1080 خیلی ستمه :d
وقتشه مانیتورو عوض کنی، اون کانفیگی هم که داری واسه 1080 و اوایل نسل بعد جواب میده. تفاوت 1080 با اون رزولوشنی که داری بازی میکنی خیلی خیلی زیاده.

واقعا سیستم کمی هست اینها این همه گفتن کنسولهای نسل بعد عمرا به PC برسن و اختلاف زیاد هست گفتیم الان سیستم پیشنهادی حداقل یک تایتان یا 7990 می خواد..آخه GTX 660..!!!؟

تو فقط گرافیک رو نبین! مثلا 8 گیگ رم برا cpu میخواد 3 تا gpu که هیچکدوم از کنسولا ندارن!

بازی با رزولوشن زیر 1080 خیلی ستمه :d
وقتشه مانیتورو عوض کنی، اون کانفیگی هم که داری واسه 1080 و اوایل نسل بعد جواب میده. تفاوت 1080 با اون رزولوشنی که داری بازی میکنی خیلی خیلی زیاده.

پول دستم بیاد اولین کاری که میکنم یه مانیتور خوب میگیرم.

شاید باورت نشه ولی رو lcd من با اینکه سری4 سامسونگه 22 اینچ ولی رزلوشن 1360 در768 شفافتر از 1680در1050 هست=))
1920در1080 که کلا میره رو hd tv اصلا معلوم نیست تصویر چی میشه:d
ولی یه مسئله دیگه هم هست ویدیو رمم 1 گیگ بیشتر نیست رزلوشن بالاتر از 1680 در 1050 میبرم بازی کمی لگ میزنه و من از لگ بسیار متنفرم مگه اینکه فریم بازی رو 40 قفل کنم که دیگه لگی نباشه.

البته سر BF3 هم اگه یادتون باشه بحث سره سیستم اجرایی بازی زیاد بود اما موتور بازی به نظر بهینه بود و خودم شخصا بازی را رو یه سیستم دو هسته ای با گرافیک 5770
تست کردم راحت رو تنظیمات مدیوم رو به های 35-40 فریم میداد
این شماره هم موتورش باید بهینه شده باشه به شخصه هیچ وقت به این پنچمارمک ها اعتماد نداشتم چون اکثر مواقع وقتی بازی توسط کاربرا تست شده با چیزی که تو بنچمارک ها نشون داده تفاوت داشته

آخرین ویرایش:
1% امکان نداره با پیشنهادی که داده بشه فول تنظیمات - 1080p گرفت ....

کلی برنامه خواهیم داشت سر اجرای این بازی حالا حالا ها ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or