مشخصات سخت افزاری Xbox Series X به صورت رسمی منتشر شد!

  • Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
شرکت مایکروسافت صبح امروز به صورت رسمی مشخصات کنسول نسل بعدی خود با نام Xbox Series X را معرفی کرد.


مایکروسافت در طول کنفرانس E3 سال ۲۰۱۹ بود که برای اولین بار کنسول نسل بعدی از خانواده Xbox را با اسم رمز «Project Scarlet» معرفی کرد. در آن زمان تنها یک تیزر کوتاه از کنسول جدید منتشر شد و در ادامه فیل اسپنر مدیر عامل بخش Xbox شرکت مایکروسافت تایید کرد که جزیئات بیشتری از کنسول جدید در طول ماه های بعد منتشر خواهد شد. هر چند در کنار معرفی کنسول، شاهد یک معرفی مهم دیگر هم بودیم. در آن زمان اعلام شد که عنوان Halo Infinite همراه با عرضه کنسول جدید عرضه خواهد شد. بعد از آن تیم Xbox به صورت کامل به سکوت خبری رفت تا تنها شاهد شنیدن شایعات مختلف در خصوص نام کنسول جدید و جزئیات سخت افزاری آن باشیم.

هر چند این سکوت خیلی طول نکشید و درست شش ماه بعد شرکت مایکروسافت تصمیم گرفت تا برای اولین‌بار در تاریخ این شرکت از طراحی ضاهری و نام کنسول جدید در طول مراسم The Game Awards پرده بردارد. مراسمی که تا آن روز بیشتر میزبان عناوین دو شرکت نیتندو و سونی بود و معرفی کنسول جدید Xbox به نحوی بمب خبری آن مراسم به حساب می‌آمد. مایکروسافت اعلام کرد کنسول جدید Xbox Series X نام خواهد داشت و شاهد عرضه آن در تعطیلات پایانی سال ۲۰۲۰ خواهیم بود. همچنین طراحی کنسول هم به نمایش درآمد. اما باز هم خبری از اطلاعات سخت افزاری کنسول جدید نبود و مایکروسافت تنها به استفاده از جمله قوی‌ترین کنسول بسنده کرد.


در نهایت در تاریخ ۲۴ ماه فبریه و در خبری غیر منتظره این شرکت اطلاعات سخت افزاری و جزئیات کنسول جدید را به صورت رسمی منتشر کرد. اطلاعاتی که از مدت‌ها قبل شایعاتی درباره آن وجود داشت و امروز مایکروسافت به صورت کامل به این شایعات پایان داد.

Xbox_ShortBullets_JPG.0.jpg


کنسول Xbox Series X دارای GPU با قدرت ۱۲ ترافلاپس خواهد بود. در مقایسه با کنسول Xbox One X، این کنسول دارای دو برابر قدرت بیشتری است و در مقایسه با کنسول Xbox One از قدرت هشت برابر بیشتر بهره می‌برد. این مقادیر موجود در کارت گرافیکی کنسول جدید، آن را بالاتر از هر کارت گرافیکی میان رده دو شرکت Nvidia و AMD قرار می‌دهد و یک جهش فوق العاده در بخش سخت افزاری کنسول‌ها به شمار می‌آید. به عبارت دیگر قدرت سخت افزاری کارت گرافیک کنسول Xbox Series X تنها به مقدار ناچیزی از قویترین کارت گرافیک دو شرکت AMD و Nvidia ضعیف تر است.

  • GeForce RTX 2080 Ti (Turing TU102)—13.45 TFLOPs
  • Radeon RX Vega 64 (Vega 10)—12.66 TFLOPs
  • Xbox Series X (Navi - RDNA 2)—12 TFLOPs
  • GeForce RTX 2080 Super (Turing TU104)—11.15 TFLOPs
  • Radeon RX Vega 56 (Vega 10)—10.54 TFLOPs
  • GeForce RTX 2080 (Turing TU104)—10.07 TFLOPs
  • Radeon RX 5700 XT (Navi 10)—9.754 TFLOPs
  • GeForce RTX 2070 Super (Turing TU104)—9.062 TFLOPs
  • Radeon RX 5700 (Navi 10 XL)—7.949 TFLOPs
  • GeForce RTX 2070 (Turing TU106)—7.465 TFLOPs
  • GeForce RTX 2060 Super (Turing TU106)—7.181 TFLOPs
  • GeForce RTX 2060 (Turing TU106)—6.451 TFLOPs
فیل اسپنسر در خصوص قدرت سخت افزاری کنسول Xbox Series X گفت:

«Xbox Series X یک جهش در ابعاد و اندازه‌های یک نسل در زمینه پردازش و قدرت گرافیک ارائه خواهد داد. تکنولژی جدید باعث خلق دنیا‌ های بزرگ و پیچیده تر در بازی‌ها، نرخ فریم بیشتر و ارائه تجربه‌ای خواهد بود که تاکنون در هیچ‌ کنسولی شاهد آن نبوده‌ایم.»

Xbox Series X شامل یک پردازنده سفارشی مبتنی بر معماری AMD Zen 2 و Radeon RDNA 2 خواهد بود. همچنین طبق گفته اسپنسر ، مایکروسافت از NVMe SSD در Xbox Series X استفاده می کند که باعث کاهش زمان بارگزاری بازی‌ها به شکل محسوسی خواهد بود. کنسول جدید از رزولوشن 8K و نرخ فریم ۱۲۰ فریم در ثانیه برای اجرای بازی‌ها پشتیبانی خواهد کرد. مایکروسافت می‌گوید با شرکت‌های سازنده TV ها و HDMI همکاری کرده‌است تا بتواند حالت Low Latency و Variable Refresh Rate را در کنسول جدید با استفاده از پورت HDMI 2.1 استفاده کند. مایکروسافت همچنین دوباره تایید کرد که Xbox Series X از قابلیت ray tracing و سایه گذاری متغیر بهره می‌برد.


کنسول جدید از قابلیت quick resume هم بهره می‌برد. این قابلیت که برای اولین بار در کنسول‌های Xbox One و PS4 از آن استفاده شد به بازیکنان اجازه می‌داد که بدون خارج شدن از بازی بتوانند کنسول خود را خاموش کنند و دوباره که به سراغ کنسول رفتند، از همان نقطه‌ای که بازی خود را متوقف کرده بودند به ادامه بازی بپردازند. همچنین قادر بودند تا بدون نیاز به اجرای دوباره بازی‌ها به داشبورد کنسول رفته و هر وقت که خواستند دوباره به ادامه بازی خود بپردازند. حال به لطف تکنولوژی جدید این قابلیت پیشرفت کرده و بازیکنان قادر خواهند تا همزمان برای اجرا و ادامه چند بازی مختلف از آن استفاده کنند.

مایکروسافت به صورت کامل از قابلیت backward compatibility بر روی Xbox Series X پشتیبانی خواهد کرد و به وسیله این قابلیت بازی‌های کنسول‌های Xbox Original، Xbox 360 و Xbox One بر روی کنسول جدید اجرا خواهد شد. البته در کنار backward compatibility کنسول جدید از قابلیت Smart Delivery هم بهره می‌برد. بدین صورت شما با خرید نسخه Xbox One یک عنوان به صورت رایگان نسخه Xbox Series X مربوط به همان بازی را با توجه به قدرت سخت افزاری کنسول جدید در اختیار خواهید داشت. به عنوان مثال هم اکنون با خرید نسخه Xbox One بازی Cyberpunk 2077 در آینده به نسخه Xbox Series X آن هم به صورت رایگان دسترسی خواهید داشت.

در نهایت مایکروسافت قول داده است تا در ماه‌های آتی اطلاعات بیشتری را از کنسول جدید خود به اشتراک بگذارد. با توجه به نزدیک بودن دو کنفرانس Game Developers در ماه آینده و E3 در تابستان امسال انتظار می‌رود که در طول این کنفرانس‌ها اطلاعات بیشتری از Xbox Series X منتشر شود.

*backward compatibility تنها شامل عناوینی خواهد بود که شرکت مایکروسافت از آن‌ها پشتیبانی کند.
* استفاده از قابلیت Smart Delivery به ناشران بستگی دارد، اما مایکروسافت به صورت کامل برای عناوین خود از آن پشتیبانی می‌کند.

منبع
 
آخرین ویرایش:
از اونجایی که تعدادی از دوستان اینجا تو این چند وقته بهم پیغام دادند و در مورد نحوه محاسبه ی TFLOPS و مقایسه GPU های مختلف با کنسول های نسل بعد سوال کردند، گفتم یه توضیح ساده و مختصری درمورد این قضیه بدم شاید بتونه جواب برخی سوالات دوستان دیگه رو هم بده.

برای محاسبه ی TFLOPS برای یک GPU معمولا از فرمول بسیار ساده و کلی زیر استفاده میکنند:

2x(Shader or GPU Cores)x(Core Clock)

به عنوان مثال کارت گرافیک خودم رو مثال میزنم چون دم دست تر هست و تمام فرکانس ها و پارامتر هاشو دقیق میدونم، ولی شما هم با توجه به همین مثال میتونید میزان ترافلاپس رو برای کارت گرافیک خودتون یا هر GPU دیگه ای محاسبه کنید.

کارت من RTX 2080 Super هست که دارای 3072 هسته پردازشی یا همون CUDA Core هست و مدل مرجع این کارت به صورت پیش فرض و بدون هیچ اورکلاکی دارای فرکانس بوست ـه 1815MHz هست. حالا اگر این اعداد رو تو فرمول بالا بذاریم میزان توان مدل مرجع این کارت (بدون اورکلاک):

2x(3072)x(1815MHz)= 11,151,360 MFLOPS = 11.15 TFLOPS

این همون عددی هست که تو اکثر وب سایت ها و منابع مختلف در مورد مدل مرجع این کارت می بینید. نکته مهم اینجاست که همونطور که تو فرمول بالا هم مشاهده میکنید میزان TFLOPS یک پردازنده رابطه مستقیم با فرکانس کاری هسته های پردازنده داره.

به عنوان مثال کارت من که اورکلاک کارخونه هست داخل بازی ها فرکانس هسته ها تا 2100MHz هم میره که با این حساب میزان قدرت کارت برابر مقدار زیر هست (!):

2x(3072)x(2100MHz) = 12,902,400 MFLOPS = 12.9 TFLOPS

نکته ای که وجود داره اینه که این عدد تنها یک عدد خام هست که یک کلیتی از توان کلی یک پردازنده رو بیان میکنه و همونطور که از فرمول هم مشخص هست فاکتور بسیار مهم و تاثیر گذار معماری تو این فرمول نقشی نداره. لذا اینکه به این عدد صرفا باید فقط به عنوان یک فاکتور خام روی کاغذ نگاه کرد و پرفورمنس نهایی یک پردازنده به معماری اون پردازنده و فاکتورهای بسیار زیاد دیگه ای مربوط هست که بحث اش واقعا از این تاپیک خارج هست. همچنین وقتی در مورد پرفورمنس یک GPU برای پردازش یک بازی صحبت میکنیم مسلما نوع کدنویسی بازی و تطابق اون با معماری و پایپ لاین پردازنده نقش بسیار کلیدی و تاثیر گذاری رو بازی میکنه...


همه اینها رو گفتم که بگم تا به اینجای کار مایکروسافت فقط یک عدد 12 ترافلاپس رو بدون ذکر هیچ فرکانس، عدد یا جزییات دیگه ای رو بیان کرده و اگر فردای روز سونی هم گفت که GPU ـی PS5 میزان 12.7 ترافلاپس قدرت داره ( یا برعکس بگه 11.7 ترافلاپس قدرت داره) یدفعه حول هممون رو ور نداره که وای فلان شرکت چه انقلابی در زمینه سخت افزار و کنسول سازی ایجاد کرده... واضح هست که این عدد با تغییر کوچیک فرکانس هسته ها به راحتی تغییر میکنه و برای مقایسه بهتر و جامع تر نیاز به دونستن دقیق نوع معماری، تعداد هسته های GPU و چندین فاکتور مهم دیگه هست تا بشه هر دو GPU رو به درستی با هم مقایسه کرد...

LiviNG D3AD@

محسن پیرو صحبت هات اینو اضافه کنم که DirectML یک API نرم افزاری هست که روی هر دو GPU ـه NVIDIA و AMD میتونه اجرا و به کار برده بشه. در حال حاضر تفاوت این هست که کارت های RTX ـه انویدیا داری هسته های سخت افزاری هوش مصنوعی و Deep Learning به نام Tensor هستند که برای DLSS به کار میرند ولی کارت های AMD در حال حاضر هیچ هسته ی سخت افزاری ندارند، حالا سوال اینجاست که:

1- آیا مایکروسافت و AMD قصد دارند که مثل انویدیا هسته های سخت افزاری رو برای استفاده از DirectML به پردازنده های کنسول اضافه کنند؟

2- یا اینکه قصد مایکروسافت این هست که از DirectML صرفا به عنوان نرم افزاری استفاده کنه؟


اگر مورد اول باشه که خب به احتمال زیاد سونی هم از AMD خواستار تعبیه این هسته ها تو GPU ـی کنسولش خواهد شد، که در اون صورت احتمالا باید از یک API ـی دیگه استفاده کنه، چون DirectML متعلق به مایکروسافت هست، مگر اینکه به نوعی این API داخل DirectX12 تلفیق و به کار برده بشه...

اگر هم مورد دوم باشه که اصلا منطقی نیست؛ چون بدون وجود هسته های سخت افزاری مختص به این کار پرفورمنس و کارایی این تکنولوژی روی هسته های معمولی ـه GPU عملا تو در و دیوار خواهد بود...

 
LiviNG D3AD@

محسن پیرو صحبت هات اینو اضافه کنم که DirectML یک API نرم افزاری هست که روی هر دو GPU ـه NVIDIA و AMD میتونه اجرا و به کار برده بشه. در حال حاضر تفاوت این هست که کارت های RTX ـه انویدیا داری هسته های سخت افزاری هوش مصنوعی و Deep Learning به نام Tensor هستند که برای DLSS به کار میرند ولی کارت های AMD در حال حاضر هیچ هسته ی سخت افزاری ندارند، حالا سوال اینجاست که:

1- آیا مایکروسافت و AMD قصد دارند که مثل انویدیا هسته های سخت افزاری رو برای استفاده از DirectML به پردازنده های کنسول اضافه کنند؟

2- یا اینکه قصد مایکروسافت این هست که از DirectML صرفا به عنوان نرم افزاری استفاده کنه؟


اگر مورد اول باشه که خب به احتمال زیاد سونی هم از AMD خواستار تعبیه این هسته ها تو GPU ـی کنسولش خواهد شد، که در اون صورت احتمالا باید از یک API ـی دیگه استفاده کنه، چون DirectML متعلق به مایکروسافت هست، مگر اینکه به نوعی این API داخل DirectX12 تلفیق و به کار برده بشه...

اگر هم مورد دوم باشه که اصلا منطقی نیست؛ چون بدون وجود هسته های سخت افزاری مختص به این کار پرفورمنس و کارایی این تکنولوژی روی هسته های معمولی ـه GPU عملا تو در و دیوار خواهد بود...


درود بر دوست و برادر خودم سیاوش عزیز :D

این که گفتم که یه حدس همینطوری هست، ولی اگر مایکروسافت بخاطر چنین قابلیتی رفته باشه سمت AMD برای ساخت احتمالا میتونه به دلیل بکارگیری چیپ سری X در بلید سرورهای Azure باشه که میتونن از همچین زیرساختی برای مصارفی غیر از بازی هم استفاده کنن. از همون اول اسپنسر گفته بود که بخاطر ماهیت این کنسول که قرار هست هم در سرورهای Azure ازش استفاده بشه هم برای کنسول میتونن هزینه‌های بیشتری کنن برای ساختش یا کارهای جدی‌تری روش انجام بدن. حالا اگر گزینه اولش باشه احتمالا هم مورد علاقه مایکروسافت و بخش گیمینگش هست هم مورد علاقه AMD که اونم دنبال حضور بهتر در سرورها و زمینه هوش مصنوعی هست. زمان معرفی اولیه مایکروسافت از اسکارلت هم AMD گفته بود که همکاری خیلی نزدیکی داره با مایکرو.

حالا شاید کار طوری باشه که نفعش به سونی هم برسه، من نمیدونم ولی اگر اینطوری نشه هم برام قابل درک هست. بستگی به این داره که این فیچر سخت افزاری رو مایکرو و AMD به صورت مشترک روش کار کردن یا اینکه کلا مایکرو تو بخش نرم افزاری دخالت داشته فقط. تست بالا هم تماما مرتبط به نسخه ای از DirectML بوده که گویا صرفا روی سخت افزار انویدیا اجرا می‌شده و هنوز هیچ خبر رسمی در مورد ویژگی سخت افزاری AMD در دست نیست. اابته شاید گزینه دیگه ای هم باشه و اون استفاده از چیپ AI جداگانه در سری X هست مثلا این خبر که مربوط به 2017 هست در مورد ساخت چیپ AI اختصاصی توسط MS و بکارگیری اون تو سخت افزارهای خودش و دادن اجازه استفاده از اون به شرکا هست:

Microsoft is working on AI chips across its different devices, top exec says

شاید در سری X باشه و شاید هم نباشه، باید منتطر موند و دید :D
 
آخرین ویرایش:
یک مدتیه کلا هر پستی فنهای مایکروسافت میدن توش روی گیم پس به طرز خفنی تاکید شده. نمیدونم تو کیفیت خود بازیهای پلتفرم، دقیقا چه تاثیری میذاره. خیلی خوبه که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باهاش میشه بازی کرد، ولی به اینم فکر کنید چطور نینتندو و سونی بدون این سرویس الان میتازن خصوص نینتندو عمرا تخفیف نمیده. بازی لانچ رو همون قیمت کامل میذاره و بازم میفروشه. این نشون میده دو تا پلتفرم دیگه مشتریهای پرو پاقرص خودشونو دارن و باید جسارتا یکمم به کیفیت بازیاش فکر کنه مایکروسافت. تهش طرف میشینه میبینه روی این پلتفرم چه بازیهایی هست نه اینکه چقدر مقرون به صرفه س. اقتصادی بودنشم مهمه ولی کیفیت بازیهای انحصاریم خیلی مهمه. این فاکتور نباشه برای هر شرکتی ضرره.
عکس صفحه پیش از منتخبین گیم اواردهای مختلف رو دیدم... واقعا اکثر افراد نمیتونن بیخیال نینتندو یا سونی شن و اون عناوین AAA رو صرفا برای بحث اقتصادی بگن گور باباشون و بازی نکنن.
به تخفیف باشه PS Vita TV هم 19 دلاره و کل بازیهای PS Classic, PSP و PS Vita روش هست. ولی با همینم نجات پیدا نکرد در برابر 3DS نینتندو که اندازه PSP شاید قدرت داشت و قیمتشم خیلی بالاتر بود.

دلیلش خیلی ساده است. ده روز دیگه دنباله یکی از خفن ترین بازیهای نسل یعنی Ori and the will of the wispe میاد و برای تجربه اش لازم نیست 450 هزارتومن هزینه کنیم! نه خیلی راحت با قیمت بشدت کم و تقریبا مفت روز اول عرضه بازی میکنیم.
یا مثلا FH4 با متای 92 که روز اول عرضه روی گیم پس امده قابل بحث نیست؟ یا حتی گیرز5! با متای 84 با اینکه خودم از این بازی اصلا راضی نیستم ولی در عین حال میبینی یک بازی ضعیف اونطرف مثل days gone با متای خیلی ضعیف تر (زرد رنگ) باید روزه اول عرضه 60 دلار براش هزینه کنی! حتی همین الان دریمز که یک اثر بشدت کامینیوتی محور هست و بشدت لازم داره به راحت ترین شکل ممکن دست مخاطبین برسه قیمت 40 دلاری خورده ولی این سمت ماینکرفت مفت و مجانی روی این سرویس دردسترس هست...

من تو تاپیک امار و فروش بازیها هم به اون دوست سونی فن مون گفتم، خیلی ها واقعا این سرویس رو تجربه نکردند و یا از نزدیک ش هم رد نشدند. بازی خوب مشخصه، همه دنبال بازی خوب هستند (در اصل عالی) ولی بازم وقتی همچین بازیهایی رو میتونی با Game Pass تجربه کنی مسله خیلی فرق میکنه

حتی بعضا یکسری بازیها هست که اصلا و ابدا یک ریال براشون خرج نمیکنی ولی به لطف این سرویس به سمت شون میری مثل lonely mountains downhill که به نظرم بشدت بازی جالبی هست و حتما ارزش تجربه داره.
 
یک مدتیه کلا هر پستی فنهای مایکروسافت میدن توش روی گیم پس به طرز خفنی تاکید شده. نمیدونم تو کیفیت خود بازیهای پلتفرم، دقیقا چه تاثیری میذاره. خیلی خوبه که از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باهاش میشه بازی کرد، ولی به اینم فکر کنید چطور نینتندو و سونی بدون این سرویس الان میتازن خصوص نینتندو عمرا تخفیف نمیده. بازی لانچ رو همون قیمت کامل میذاره و بازم میفروشه. این نشون میده دو تا پلتفرم دیگه مشتریهای پرو پاقرص خودشونو دارن و باید جسارتا یکمم به کیفیت بازیاش فکر کنه مایکروسافت. تهش طرف میشینه میبینه روی این پلتفرم چه بازیهایی هست نه اینکه چقدر مقرون به صرفه س. اقتصادی بودنشم مهمه ولی کیفیت بازیهای انحصاریم خیلی مهمه. این فاکتور نباشه برای هر شرکتی ضرره.
عکس صفحه پیش از منتخبین گیم اواردهای مختلف رو دیدم... واقعا اکثر افراد نمیتونن بیخیال نینتندو یا سونی شن و اون عناوین AAA رو صرفا برای بحث اقتصادی بگن گور باباشون و بازی نکنن.
به تخفیف باشه PS Vita TV هم 19 دلاره و کل بازیهای PS Classic, PSP و PS Vita روش هست. ولی با همینم نجات پیدا نکرد در برابر 3DS نینتندو که اندازه PSP شاید قدرت داشت و قیمتشم خیلی بالاتر بود.
تاکید میشه چون خفن ترین موضوع امروزه صنعت گیمه!
#فکت
طبیعیه کسانی ک تجربه اش نکردن، از دور بخوان ترول کنن.

ضمنا مشخصه مایکروسافت در ۲ سال اخیر به شدت وضع استودیوهاش رو از منظر کیفیت و کمیت بالا برده.
نفرات نخبه بازیسازی هم مرتب دارن به تیم های مختلفش اضافه میشن.

اگه مشکل نداره، اجازه بدید روی حس خوب تجربه day one بازی های این چهارده، پونزده استودیو( به زودی اسوبو، تکلند و یه استودیوی ژاپنی هم بهشون اضافه میشه) تاکید کنیم. :D:D:D

تازه این جدا از بازی های مولتی ای هستن که بعد از گذشت مدتی، به سیستم اضافه میشن که خیلی هاشون جزو عناوین با کیفیتی هستن که چند ماه از عرضه‌شون گذشته.
جدا از خیلی بازی های کلاسیک درجه ۱ که فرصت تجربه اش فراهم میشه

و جدا از خیلی ایندی هایی که درحالت عادی بعیده کسی سراغشون بره
 
حتی بعضا یکسری بازیها هست که اصلا و ابدا یک ریال براشون خرج نمیکنی ولی به لطف این سرویس به سمت شون میری مثل lonely mountains downhill که به نظرم بشدت بازی جالبی هست و حتما ارزش تجربه داره.
بازی Two Point Hospital رو هم تجربه کنید. بازی خوبیه از افراد قبلی استدیو LionHead خدا بیامرز!:دی
 
View attachment 130257

With 12 TF of GPU performance, Xbox Series X will deliver a true generational leap at 9.2 times the graphical raw power compared to Xbox One. The actual difference will be even bigger, given RDNA 2 works much more efficiently compared to previous generation architectures.
با این نمودار باید شاهد یک جهش در حد جهش نسل هفت باشیم البته کمی ملایم تر.جهش از نسل 6 به نسل 12،7برابر بوده و بعد از نسل 7 به 8 تقریبا 6 برابر (5.45) و الان اگر اکس باکس وان ایکس که هیچ وقت فرصت عرض اندام مناسب بهش داده نشد رو در نظر نگیریم، از نسل 8 به نسل 9 تقریبا یک جهش 9 برابری داریم.
نمیدونم واقعا مایکروسافت سر 360 چی کار کرد که اینقدر هم از نظر قدرت سخت افزاری هم از نظر شبکه گیمینگ و هم از نظر محتوا خوب عمل کرد و گیمینگ رو یک تغییر مناسب اون زمان درش ایجاد کرد ولی الان به شدت محافظه کار شده و فرمول 15 سال پیش رو هنوز داره ادامه میده بدون تغییر چشمگیر.
 
  • Like
Reactions: Love Console
با این نمودار باید شاهد یک جهش در حد جهش نسل هفت باشیم البته کمی ملایم تر.جهش از نسل 6 به نسل 12،7برابر بوده و بعد از نسل 7 به 8 تقریبا 6 برابر (5.45) و الان اگر اکس باکس وان ایکس که هیچ وقت فرصت عرض اندام مناسب بهش داده نشد رو در نظر نگیریم، از نسل 8 به نسل 9 تقریبا یک جهش 9 برابری داریم.
نمیدونم واقعا مایکروسافت سر 360 چی کار کرد که اینقدر هم از نظر قدرت سخت افزاری هم از نظر شبکه گیمینگ و هم از نظر محتوا خوب عمل کرد و گیمینگ رو یک تغییر مناسب اون زمان درش ایجاد کرد ولی الان به شدت محافظه کار شده و فرمول 15 سال پیش رو هنوز داره ادامه میده بدون تغییر چشمگیر.

قدرت وان X نسبت به وان S حدود 5 برابر بیشتر هست با اینکه بر حسب TF فقط 3.5 برابر افزایش داره و قدرت سری X هم نسبت به وان حدود 3 برابر بیشتر هست (بدون در نظر گرفتن بهبودهای RDNA 2.0) :دی یعنی همینطوری سری X حدود 15 برابر قدرتمندتر از وان هست:دی

پشتیبانی سخت افزاری از ری تریسینگ و سایر تکنیک‌ها رو هم بخوایم در نظر بگیرم جهش قابل توجهی داره نسل 9 به نسل 8 (حداقل برای ایکس باکس)

تو بخش سرویس و زیرساخت و... هم مایکرو شاید نتونه اون اقدامات انقلابی دوران 360 رو تکرار کنه ولی باز هم حرفهای زیادی برای گفتن داره :دی
 
ماكروسافت رسما اعلام كرده سري اكس از وي ار پشتيباني نميكنه!
منطق هم اينه كه كلا بازار وي ار رو به انحطاطه.
و نه بازيسازها و نه مشتريها خيلي علاقه اي بهش ندارن.
كليت حرف درسته ها اما امكانش رو ميذاشتن بد نبود ...
 
این vrss دقیقا برای vr هست دیگه پس قاعدتا از vr پشتیبانی می کنه یا بخواد می کنه هر چند vr یک چیز سوخته هست.
5D473C0E-CD6F-40E8-93AD-80827074F17D.jpeg

البته خبر ماله چند روز پيشه منتهي تاييد كرده پشتيباني از وي ار روي سري اكس نيست به اميد روزي كه استفاده از وي ار بي فكري به حساب بياد!

كلا با وجود قيمت بالاي خود ديوايس وي ار و كم بودن بازيهاش شايد رو به انقراض باشه منتهي يه اپشن بود كه ميتونست وجود داشته باشه ...
 
  • Like
Reactions: g4mer and Ali Venom
قدرت وان X نسبت به وان S حدود 5 برابر بیشتر هست با اینکه بر حسب TF فقط 3.5 برابر افزایش داره و قدرت سری X هم نسبت به وان حدود 3 برابر بیشتر هست (بدون در نظر گرفتن بهبودهای RDNA 2.0) :D یعنی همینطوری سری X حدود 15 برابر قدرتمندتر از وان هست:D

پشتیبانی سخت افزاری از ری تریسینگ و سایر تکنیک‌ها رو هم بخوایم در نظر بگیرم جهش قابل توجهی داره نسل 9 به نسل 8 (حداقل برای ایکس باکس)

تو بخش سرویس و زیرساخت و... هم مایکرو شاید نتونه اون اقدامات انقلابی دوران 360 رو تکرار کنه ولی باز هم حرفهای زیادی برای گفتن داره :D
یه طوری سری ایکس ها و وان ایکس ها رو ریختی تو وان ها که آخر نفهمیدم الان کدوم چند برابر کدوم یکیه :-":D
 
  • Like
Reactions: LiviNG D3AD
این vrss دقیقا برای vr هست دیگه پس قاعدتا از vr پشتیبانی می کنه یا بخواد می کنه هر چند vr یک چیز سوخته هست.
دوست عزیز سو تفاهم شده
چرا قیمه رو میریزی تو ماستا :D
Vr =virtual reality همین دیوایس سخت افزاریه
Vrs= نرخ متغییر سایه زنی هست که باعث میشه عملکرد یوزیج گرافیکی هرچه کالیبره تر باش و در نتیجه نرخ فریم ثابت تر و فقط تو بحث پردازش سایه زنی ۴۰% بهبود عملکرد داشته باش(یه تکنیک نرم افزاری برای بهبود عملکرد بازیهاس)
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or