اره دیدم ... بدک نیست بازیش اما خوشم نیومد.سلام بچه ها امروز من یک بازی پیدا کردم با حجم 134 مگابایت و قیمت 8.99 از استور امارات برای ویتا نامرد بازیش خیلی اعتیاد آوره آرمان بازیش کردی ؟ بچه ها شما چطور ؟
ولی حتما بخریدش خیلی اغتیاد آوره خیلی خوشم اومد ازش :
Foosballl 2012
بازی مجانی فقط Frobisher Says - Eculibirum و سه تا بازی دوربین و Tressures of montezuma blitz هستش ... عناوین مجانیش حقیقتش رو بخوای چنگی به دل نمیزنن ... یه دست میری تکراری و خسته کننده میشه . زیاد به فکر بازیهای خوب free نباش .من ترایلشو رفتم رو پی اس 3 جالب نبود.
بازیای مجانیش چیه? خوبن?ساند شیپ کراس پلتفرمه?
رو ویتا از اول بازی هست?
من الان رو 3 اکانت jakbelic اروپا و یه اکانت دیگه امریکا دارم.
با ویتا میتونم با jakbelic فعال شم?
اروپا رو ویتا خوبه یا امریکا?
لیست تمام بازیای خوب امسال و سال دیگه چ منتشر شده چ نشده رو لطفا قرار بدید.
راستی جریان اینکه gta v میخواد براش بیاد چیه?
Gta china town نسخه ترایل داره? من رو پی اس پی با این خاطره دارم!!!
Sent from my ST18i using Tapatalk 2
شوخی میکنی اینایی که بلد کردم تایید شدن ایا؟اره دیدم ... بدک نیست بازیش اما خوشم نیومد.
از این دانلودی دو تا خیلی خوب اومدن ... Sine More که خیلی قشنگه و Jet Set Radio هم که در واقع HD بازی قدی DreamCast هست. هر جفتشون هم دمو دارن. Sine Mora حرف نداره
بازی مجانی فقط Frobisher Says - Eculibirum و سه تا بازی دوربین و Tressures of montezuma blitz هستش ... عناوین مجانیش حقیقتش رو بخوای چنگی به دل نمیزنن ... یه دست میری تکراری و خسته کننده میشه . زیاد به فکر بازیهای خوب free نباش .
روی ویتا از اول هیچی نیست . اگر چیزی میخوای باید دانلود کنی یا بخری
Sound shape که فکر کنم Cross Buy هستش اما cross play نیست. Cross platform ?!?!
Jakbelic ؟ متوجه نشدم ! لول ... اما به هر حال ویتا فقط با یک اکانت در یک زمان کار میکنه
زیاد فرقی نداره . فرقش به واحد پولیش هست . امریکا ارزونتر هست فکر کنم به نسبت ریال
لیست بازیها همه خوبهاش توی قسمت بازیهای ویتا تاپیک داره میتونی ببینی ....
مجموعه بازیهای بسیار خوب امسال- Gravity Rush - Rayman - Uncharted - Mortal Kombat - Persona 4 - Littlebigplanet -
بقیه بازیهای خوب امسال هم که همه تاپیک دارن عزیز
بازیهای سال اینده هم :
souls sacrifice - tearaway - Guacamelee - dragons crown - - Sniper ghost warrior - lone survivor - bioshock - - - Killzone - Sly cooper - Zone of enders -
تاجدیدا معرفی بشه ......
GTA V ؟ هیچ خبر از تایید شدن این بازی برای ویتا نیومده
GTA نسخه DEMO نداره خیر - بازی رو باید بخری از استور ... ازه خیلی بازی زیبایی بود .. منم روی ویتام دارمش !
اره لول :d.ارمان کارت خیلی درسته (به قول خودت لول...)
Sine mora حجمش چنده?
آیا همه بازیای پی اس پی به یک قیمت قابل خریذن اند یا هرکودوم قیمتش متفاوته?gta ct چنده?
Sly Cooper که تاپیکش هم زدیمشوخی میکنی اینایی که بلد کردم تایید شدن ایا؟
اره من همون روزه اول گرفتمش ... یک دست دموش رو برو خوشت میاد . Arcade هستش به این سبک که با زدن دشمنان مقداری وقت به دست میاری ... باید کنترل زمان رو داشته باشی .... گرافیکش هم خیلی خوبه Gameplay روان و اکشنی داره انصافا ... اثلا وقت کردم یه تاپیک براش میزنم ... خیلی بازی AAA هست به نظره من ...Sine Mora رو بازی کردی؟؟ ارزش داره بگیرم؟
ارمان جان شومادرس و مشق نداری صبح تا شب اینجایی:dاره لول :d.
Sine more حجمش فکر کنم 690 mb بود ... دانلود کن دموش رو به احتمال 90% خوشت میاد
والا بازیهای PSP کلا قیمتاشون همه با هم متفاوته بسته به سال عرضه و .... اما GTA ها کمابیش در یک حد بودن .... GTA CTW توی استوره من 14.99 هست ... حالا تو استورهای مختلف قیمتهای فرق داره ... به جز اون GTA LCS و GTA VCT تو استور من 19.99 هستش .... بعضی بازیهای هم گرونن مثل MGS PC که 24.99 بود ...اما کلا هیچ نسخه دموی از بازیهای PSP روی ویتا قابل اجرا نیستش
Sly Cooper که تاپیکش هم زدیم
Bioshcok که سازنده هاش خودشون تایید کرده بود و پس از پایان ساخت نسخه Infinite سراغش میرن
Killzone هم که خوده Gueralla داره میسازه و یک تریلر به همراه بخشی کوچکی از gameplay بازی هم نشون دادن توی trailer
Sniper Ghost warrior هم که سازنده هاش پیشتر تایید کرده بودن در حال بررسی و اماده سازی اوردن بازی روی Wii U - Vita هستن ... هنوز اطلاعات تکمیلی نیامده
اره من همون روزه اول گرفتمش ... یک دست دموش رو برو خوشت میاد . Arcade هستش به این سبک که با زدن دشمنان مقداری وقت به دست میاری ... باید کنترل زمان رو داشته باشی .... گرافیکش هم خیلی خوبه Gameplay روان و اکشنی داره انصافا ... اثلا وقت کردم یه تاپیک براش میزنم ... خیلی بازی AAA هست به نظره من ...
لول ... درس و مشق ندارم فعلا !!!!!!! :d:dارمان جان شومادرس و مشق نداری صبح تا شب اینجایی:d
ولی خیلی باهات حال میکنم بچه باحالی هستی
اره دیدم ... بدک نیست بازیش اما خوشم نیومد.
از این دانلودی دو تا خیلی خوب اومدن ... Sine More که خیلی قشنگه و Jet Set Radio هم که در واقع HD بازی قدی DreamCast هست. هر جفتشون هم دمو دارن. Sine Mora حرف نداره
خواهش ... JET رو من یک نسخه دیگش رو خیلی سالها پیش روی xbox بازی کرده بودم جالب بود اما به نظر حالا دیگه زمان اینطور بازیها مقداری گزشت ...سلام داداش ارمان ممنون از راهنماییت اون JET ... فلان رو خوشم نیومد ولی SINE MORA رو خریدم الان میذارم دان بشه پولم رسید به 5 دلار ته کشید !!! :d
راستی یک چیز در مورد SINE MORA دموش رو بازی کردم یکطورس خیلی گرافیکش زنده است انگار تمیز هست نمیتونم منظورم رو خوب بگم خوشم اومد ازش ممنون آرمان جان
ولی این فوسبال خیلی اعتیاد آوره هااا ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً
متاسفانه نه . بازیهای PS ONE هم فقط به صورت کامل قابل خرید و اجرا روی ویتا هستش البته تعداد بازیهای ps one ساپورت شده روی ویتا هنوز خیلی خیلی زیاد نیست اما بازیهای خوبش هست .... من خودم RE3 و SH دارم خوب جواب میده کلاآرمان بازیای ps one هم نسخه دمو یا ترایل نداره?
استور ویتا هم مثل پی اس3 عوض شده? برای بار اول چند مگ اپدیت باید بکنم کنسولو?(اولین باری که باهاش میری نت)
سلام ... اره حتما فریمور رو اپدیت کن ! البته option هم نداری ! اپدیت اجباریست .... نمیزاره به PSN متصل بشی کلا !هنوز ندارم . پس باید فریمور دو بریزم.
میشه لیست بازیای ps1 که توسط ویتا اجرا میشنو بدی.
فقط متال گیر سالید 1 the twin snakes باید توش باشه که من همون روز که خریدم یه 20دلاری هم همراهش بگیرم
حقا باید مدیر بخش ویتا بشی
اینم الان یادم اومد
بازیای ps1 که روی رجین خاصی نیست?منظورم اینه که رو همه رجینا بازیا هستن?