مشاوره و راهنمایی در خرید عناوین PSVITA

سلام بچه ها امروز من یک بازی پیدا کردم با حجم 134 مگابایت و قیمت 8.99 از استور امارات برای ویتا نامرد بازیش خیلی اعتیاد آوره آرمان بازیش کردی ؟ بچه ها شما چطور ؟

ولی حتما بخریدش خیلی اغتیاد آوره خیلی خوشم اومد ازش :

Foosballl 2012

من ترایلشو رفتم رو پی اس 3 جالب نبود.
بازیای مجانیش چیه? خوبن?ساند شیپ کراس پلتفرمه?
رو ویتا از اول بازی هست?
من الان رو 3 اکانت jakbelic اروپا و یه اکانت دیگه امریکا دارم.
با ویتا میتونم با jakbelic فعال شم?
اروپا رو ویتا خوبه یا امریکا?
لیست تمام بازیای خوب امسال و سال دیگه چ منتشر شده چ نشده رو لطفا قرار بدید.
راستی جریان اینکه gta v میخواد براش بیاد چیه?
Gta china town نسخه ترایل داره? من رو پی اس پی با این خاطره دارم!!!

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام بچه ها امروز من یک بازی پیدا کردم با حجم 134 مگابایت و قیمت 8.99 از استور امارات برای ویتا نامرد بازیش خیلی اعتیاد آوره آرمان بازیش کردی ؟ بچه ها شما چطور ؟

ولی حتما بخریدش خیلی اغتیاد آوره خیلی خوشم اومد ازش :

Foosballl 2012
اره دیدم ... بدک نیست بازیش اما خوشم نیومد.
از این دانلودی دو تا خیلی خوب اومدن ... Sine More که خیلی قشنگه و Jet Set Radio هم که در واقع HD بازی قدی DreamCast هست. هر جفتشون هم دمو دارن. Sine Mora حرف نداره
من ترایلشو رفتم رو پی اس 3 جالب نبود.
بازیای مجانیش چیه? خوبن?ساند شیپ کراس پلتفرمه?
رو ویتا از اول بازی هست?
من الان رو 3 اکانت jakbelic اروپا و یه اکانت دیگه امریکا دارم.
با ویتا میتونم با jakbelic فعال شم?
اروپا رو ویتا خوبه یا امریکا?
لیست تمام بازیای خوب امسال و سال دیگه چ منتشر شده چ نشده رو لطفا قرار بدید.
راستی جریان اینکه gta v میخواد براش بیاد چیه?
Gta china town نسخه ترایل داره? من رو پی اس پی با این خاطره دارم!!!

بازی مجانی فقط Frobisher Says - Eculibirum و سه تا بازی دوربین و Tressures of montezuma blitz هستش ... عناوین مجانیش حقیقتش رو بخوای چنگی به دل نمیزنن ... یه دست میری تکراری و خسته کننده میشه . زیاد به فکر بازیهای خوب free نباش .
روی ویتا از اول هیچی نیست . اگر چیزی میخوای باید دانلود کنی یا بخری
Sound shape که فکر کنم Cross Buy هستش اما cross play نیست. Cross platform ?!?!
Jakbelic ؟ متوجه نشدم ! لول ... اما به هر حال ویتا فقط با یک اکانت در یک زمان کار میکنه
زیاد فرقی نداره . فرقش به واحد پولیش هست . امریکا ارزونتر هست فکر کنم به نسبت ریال
لیست بازیها همه خوبهاش توی قسمت بازیهای ویتا تاپیک داره میتونی ببینی ....
مجموعه بازیهای بسیار خوب امسال- Gravity Rush - Rayman - Uncharted - Mortal Kombat - Persona 4 - Littlebigplanet -
بقیه بازیهای خوب امسال هم که همه تاپیک دارن عزیز
بازیهای سال اینده هم :
souls sacrifice - tearaway - Guacamelee - dragons crown - - Sniper ghost warrior - lone survivor - bioshock - - - Killzone - Sly cooper - Zone of enders -
تاجدیدا معرفی بشه ......
GTA V ؟ هیچ خبر از تایید شدن این بازی برای ویتا نیومده
GTA نسخه DEMO نداره خیر - بازی رو باید بخری از استور ... ازه خیلی بازی زیبایی بود .. منم روی ویتام دارمش !

از این دانلودی دو تا خیلی خوب اومدن ... Sine More که خیلی قشنگه و Jet Set Radio هم که در واقع HD بازی قدی DreamCast هست. هر جفتشون هم دمو دارن. Sine Mora حرف نداره

بازی مجانی فقط Frobisher Says - Eculibirum و سه تا بازی دوربین و Tressures of montezuma blitz هستش ... عناوین مجانیش حقیقتش رو بخوای چنگی به دل نمیزنن ... یه دست میری تکراری و خسته کننده میشه . زیاد به فکر بازیهای خوب free نباش .
روی ویتا از اول هیچی نیست . اگر چیزی میخوای باید دانلود کنی یا بخری
Sound shape که فکر کنم Cross Buy هستش اما cross play نیست. Cross platform ?!?!
Jakbelic ؟ متوجه نشدم ! لول ... اما به هر حال ویتا فقط با یک اکانت در یک زمان کار میکنه
زیاد فرقی نداره . فرقش به واحد پولیش هست . امریکا ارزونتر هست فکر کنم به نسبت ریال
لیست بازیها همه خوبهاش توی قسمت بازیهای ویتا تاپیک داره میتونی ببینی ....
مجموعه بازیهای بسیار خوب امسال- Gravity Rush - Rayman - Uncharted - Mortal Kombat - Persona 4 - Littlebigplanet -
بقیه بازیهای خوب امسال هم که همه تاپیک دارن عزیز
بازیهای سال اینده هم :
souls sacrifice - tearaway - Guacamelee - dragons crown - - Sniper ghost warrior - lone survivor - bioshock - - - Killzone - Sly cooper - Zone of enders -
تاجدیدا معرفی بشه ......
GTA V ؟ هیچ خبر از تایید شدن این بازی برای ویتا نیومده
GTA نسخه DEMO نداره خیر - بازی رو باید بخری از استور ... ازه خیلی بازی زیبایی بود .. منم روی ویتام دارمش !
شوخی میکنی اینایی که بلد کردم تایید شدن ایا؟

ارمان کارت خیلی درسته (به قول خودت لول...)
Sine mora حجمش چنده?
آیا همه بازیای پی اس پی به یک قیمت قابل خریذن اند یا هرکودوم قیمتش متفاوته?gta ct چنده?

ارمان کارت خیلی درسته (به قول خودت لول...)

Sine mora حجمش چنده?
آیا همه بازیای پی اس پی به یک قیمت قابل خریذن اند یا هرکودوم قیمتش متفاوته?gta ct چنده?

اره لول :d.
Sine more حجمش فکر کنم 690 mb بود ... دانلود کن دموش رو به احتمال 90% خوشت میاد
والا بازیهای PSP کلا قیمتاشون همه با هم متفاوته بسته به سال عرضه و .... اما GTA ها کمابیش در یک حد بودن .... GTA CTW توی استوره من 14.99 هست ... حالا تو استورهای مختلف قیمتهای فرق داره ... به جز اون GTA LCS و GTA VCT تو استور من 19.99 هستش .... بعضی بازیهای هم گرونن مثل MGS PC که 24.99 بود ...اما کلا هیچ نسخه دموی از بازیهای PSP روی ویتا قابل اجرا نیستش
شوخی میکنی اینایی که بلد کردم تایید شدن ایا؟
Sly Cooper که تاپیکش هم زدیم
Bioshcok که سازنده هاش خودشون تایید کرده بود و پس از پایان ساخت نسخه Infinite سراغش میرن
Killzone هم که خوده Gueralla داره میسازه و یک تریلر به همراه بخشی کوچکی از gameplay بازی هم نشون دادن توی trailer
Sniper Ghost warrior هم که سازنده هاش پیشتر تایید کرده بودن در حال بررسی و اماده سازی اوردن بازی روی Wii U - Vita هستن ... هنوز اطلاعات تکمیلی نیامده
Sine Mora رو بازی کردی؟؟ ارزش داره بگیرم؟
اره من همون روزه اول گرفتمش ... یک دست دموش رو برو خوشت میاد . Arcade هستش به این سبک که با زدن دشمنان مقداری وقت به دست میاری ... باید کنترل زمان رو داشته باشی .... گرافیکش هم خیلی خوبه Gameplay روان و اکشنی داره انصافا ... اثلا وقت کردم یه تاپیک براش میزنم ... خیلی بازی AAA هست به نظره من ...

اره لول :d.
Sine more حجمش فکر کنم 690 mb بود ... دانلود کن دموش رو به احتمال 90% خوشت میاد
والا بازیهای PSP کلا قیمتاشون همه با هم متفاوته بسته به سال عرضه و .... اما GTA ها کمابیش در یک حد بودن .... GTA CTW توی استوره من 14.99 هست ... حالا تو استورهای مختلف قیمتهای فرق داره ... به جز اون GTA LCS و GTA VCT تو استور من 19.99 هستش .... بعضی بازیهای هم گرونن مثل MGS PC که 24.99 بود ...اما کلا هیچ نسخه دموی از بازیهای PSP روی ویتا قابل اجرا نیستش

Sly Cooper که تاپیکش هم زدیم
Bioshcok که سازنده هاش خودشون تایید کرده بود و پس از پایان ساخت نسخه Infinite سراغش میرن
Killzone هم که خوده Gueralla داره میسازه و یک تریلر به همراه بخشی کوچکی از gameplay بازی هم نشون دادن توی trailer
Sniper Ghost warrior هم که سازنده هاش پیشتر تایید کرده بودن در حال بررسی و اماده سازی اوردن بازی روی Wii U - Vita هستن ... هنوز اطلاعات تکمیلی نیامده

اره من همون روزه اول گرفتمش ... یک دست دموش رو برو خوشت میاد . Arcade هستش به این سبک که با زدن دشمنان مقداری وقت به دست میاری ... باید کنترل زمان رو داشته باشی .... گرافیکش هم خیلی خوبه Gameplay روان و اکشنی داره انصافا ... اثلا وقت کردم یه تاپیک براش میزنم ... خیلی بازی AAA هست به نظره من ...
ارمان جان شومادرس و مشق نداری صبح تا شب اینجایی:d
ولی خیلی باهات حال میکنم بچه باحالی هستی

سلام داداش ارمان ممنون از راهنماییت اون JET ... فلان رو خوشم نیومد ولی SINE MORA رو خریدم الان میذارم دان بشه پولم رسید به 5 دلار ته کشید !!! :d

راستی یک چیز در مورد SINE MORA دموش رو بازی کردم یکطورس خیلی گرافیکش زنده است انگار تمیز هست نمیتونم منظورم رو خوب بگم خوشم اومد ازش ممنون آرمان جان ;;)

ولی این فوسبال خیلی اعتیاد آوره هااا ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً

سلام داداش ارمان ممنون از راهنماییت اون JET ... فلان رو خوشم نیومد ولی SINE MORA رو خریدم الان میذارم دان بشه پولم رسید به 5 دلار ته کشید !!! :d

راستی یک چیز در مورد SINE MORA دموش رو بازی کردم یکطورس خیلی گرافیکش زنده است انگار تمیز هست نمیتونم منظورم رو خوب بگم خوشم اومد ازش ممنون آرمان جان ;;)

ولی این فوسبال خیلی اعتیاد آوره هااا ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً
خواهش ... JET رو من یک نسخه دیگش رو خیلی سالها پیش روی xbox بازی کرده بودم جالب بود اما به نظر حالا دیگه زمان اینطور بازیها مقداری گزشت ...
Sine mora خیلی خوبه ! الان براش تاپیک هم زدم بقیه هم بدونن ... هم قیمتش خوبه هم بازی عالی هستش انصافا ... اره گرافیکش خیلی زیبا و تر و تمیز هست ...

آرمان بازیای ps one هم نسخه دمو یا ترایل نداره?
استور ویتا هم مثل پی اس3 عوض شده? برای بار اول چند مگ اپدیت باید بکنم کنسولو?(اولین باری که باهاش میری نت)

آرمان بازیای ps one هم نسخه دمو یا ترایل نداره?
استور ویتا هم مثل پی اس3 عوض شده? برای بار اول چند مگ اپدیت باید بکنم کنسولو?(اولین باری که باهاش میری نت)

متاسفانه نه . بازیهای PS ONE هم فقط به صورت کامل قابل خرید و اجرا روی ویتا هستش البته تعداد بازیهای ps one ساپورت شده روی ویتا هنوز خیلی خیلی زیاد نیست اما بازیهای خوبش هست .... من خودم RE3 و SH دارم خوب جواب میده کلا

استور ویتا فعلا همین شکل قدیمی هست فقط طبقه plus بهش اضافه کردن ... البته استور ویتا رو میتونن بهترش کننا ! شاید بعدا ! لول
اپدیت هم حوالی 70-100 مگ هست معمولا ... سری میری میزنی update with wifi از توی setting ... اپدیت میشه ... ویتا داری یا خریداری حتما فریمور جدید که 2 هست رو اپگرید کن تعداد زیادی امکانات خوب و جدید اضافه میشه

هنوز ندارم . پس باید فریمور دو بریزم.
میشه لیست بازیای ps1 که توسط ویتا اجرا میشنو بدی.
فقط متال گیر سالید 1 the twin snakes باید توش باشه که من همون روز که خریدم یه 20دلاری هم همراهش بگیرم:دی
حقا باید مدیر بخش ویتا بشی:دی

اینم الان یادم اومد
بازیای ps1 که روی رجین خاصی نیست?منظورم اینه که رو همه رجینا بازیا هستن?

آخرین ویرایش:
هنوز ندارم . پس باید فریمور دو بریزم.
میشه لیست بازیای ps1 که توسط ویتا اجرا میشنو بدی.
فقط متال گیر سالید 1 the twin snakes باید توش باشه که من همون روز که خریدم یه 20دلاری هم همراهش بگیرم:دی
حقا باید مدیر بخش ویتا بشی:دی

اینم الان یادم اومد
بازیای ps1 که روی رجین خاصی نیست?منظورم اینه که رو همه رجینا بازیا هستن?
سلام ... اره حتما فریمور رو اپدیت کن ! البته option هم نداری ! اپدیت اجباریست .... نمیزاره به PSN متصل بشی کلا !
لیست بازیهای ساپورت شده این هست اما ممکنه بسته به store تعدادی بازیهای این لیست در دسترس نباشه و یا حتی بازیهای دیگه هم باشه ... چون هر استور کلا بازیهاش ممکنه فرق کنه
2 Xtreme
Alundra
Arc the Lad
Arc the Lad II
Arcade Hits: Shienryu
Arcade Hits: Sonic Wings Special
Backstreet Billiards
Bowling
Breath of Fire IV
Burst Angel
Castlevania Chronicles
Castlevania: SotN
Centipede
Championship Bass
Cho Aniki
Chrono Cross
Chrono Trigger
Cool Boarders
Coolboarders 2
Cool Boarders 3
Cyberbots: Fullmetal Madness
Darkstalkers
Darkstalkers 3
Dead in the Water
Destrega
Destruction Derby
Dino Crisis
Dino Crisis 2
Dirt Jockey
Extreme Pinball
Fighting Force
Final Fantasy Origins
Final Fantasy VI
Final Fantasy VII
Final Fantasy VIII
Final Fantasy IX
Final Fantasy Tactics
Front Mission 3
Gex
Gex 3
GaiaSeed
Grandia
Harvest Moon Back to Nature
Hi Octane: The Track Fights Back
Hot Shots Golf 2
International Track and Field
Jet Moto
Jet Moto 2
Jigsaw Madness
Jumping Flash!
Jumping Flash! 2
The King of Fighters ’99
Klonoa
Legacy of Kain: Soul Reaver
Legend of Dragoon
Legend of Mana
Magic Carpet
Mass Destruction
Medal of Honor
Medal of Honor Underground
MediEvil
Mega Man
Mega Man 2
Mega Man 3
Mega Man 4
Metal Gear Solid
Metal Slug X
Missile Command
Mobile Lightforce
Money Idol Exchanger
Monster Bass!
N20 Nitrous Oxide
Nuclear Strike
Oddworld Abe's Exxodus
Oddworld Abe's Oddysee
One
Pandemonium
Parasite Eve
Parasite Eve 2
Perfect Weapon
Pocket Fighter
Pong
Populous The Beginning
Rally Cross
Rapid Angel
Rayman
Rayman 2: The Great Escape
Reel Fishing
Reel Fishing II
Reloaded
Resident Evil: DC
Resident Evil 2
Resident Evil 3: Nemesis
Ridge Racer 4
Romance of the Three Kingdoms IV
Saiyuki: Journey West
Silent Hill
Sim City 2000
Sorcerer’s Maze
Soviet Strike
Spec Ops: Stealth Patrol
Spec Ops: Ranger Elite
Spec Ops: Covert Assault
Spec Ops: Airborne Commando
Street Fighter Alpha 1
Street Fighter Alpha 2
Street Fighter Alpha 3
Suikoden
Syphon ******
Syphon ****** 2
Syphon ****** 3
Tekken
Tekken 2
Ten Pin Alley
Theme Hospital
Threads of Fate
TNN Motorsports Hardcore 4×4
Tom Clancy's Rainbow Six
Tomba!
Tomb Raider
Tomb Raider 2
Tomb Raider 3
Tomb Raider: The Last Revelation
Toy Story 2
Toy Story Racer
Twisted Metal 2
Unjammer Lammy
Vagrant Story
Vanguard Bandits
Virtual Pool 3
Warhawk
Wild Arms
Wild Arms 2
Wing Commander IV
Wipeout
Xenogears
XS Airboat Racing
XS Junior League Football
XS Junior League Dodgeball
XS Junior League Soccer
XS Moto
تشکر ...
اره mgs 1 ساپورت میشه تو استور من هم هستش .... ولی حسش نیست ... من خودم سرم با همین MGS 3 گرم میشه زیادی !
بله همه ریجنها بخش بازیهای PS ONE رو توی Ps vita داره تنها فرق اینکه بسته به استوری که باهاش هستی ممکنه بعضی ها باشه بعضی ها نباشه که این مورد میتونه مشکلات انتشار یا اینکه هنوز پچ نشده باشن برای ویتا داشته باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or