سلام..من بعد از مدت ها بازم اومدم!!
این چیزی که شما گفتید واقعا جالبه,البته شاید 512 باشه..توی ایران از این اتفاق ها زیاد میفته!!
1مثال میزنم تا بدونید چرا
چندین وقت پیش من رفتم بازار رضا که چندتا قیمت بگیرم,رفتم 1جا 1دونه 4890 از برند HIS پشت ویترینش بود
گفتم برم بپرسم ببینم چنده..رفتم تو مغازه و امار کارت رو دادم و مرده خواست قیمت بده بعد از اینکه تو سیستمش چک کرد,گفت: ...... (باورتون نمیشه) 35/000 تومن!!!

35 هزار تومن..انگار یک نفر کله ی بنده رو کوبوند تو دیوار..انگار داشتم خواب میدیدم..باز گفتم مطمئنید؟ با اعتماد به نفس کامل دوباره گفت اره اقا..بازم پرسیدم اون گرافیکه 4890 برند HIS ..باز نگاه کرد و همون جواب رو بهم داد!!پول همرام نبود اصلا..حدودا 7 8 تومن داشتم وگرنه 6 7تا میخریدم همون لحظه!! باز دوباره پرسیدم که اخر پسرشو صدا کرد که دم در بود گفت اون گرافیکه چنده؟؟4890
پسره بر عکس باباش گفت 520/000 تومن و انگار باز هم یک نفر کله ی بنده رو مورد عنایت خودش قرار داد!!!!

خیلی باحال بود,نه به پسره نه به باباش...بعد هم همونجا بحثشون شد و منم متعجب اومدم بیرون!!
در ضمن من کارت 4770 از برند HIS رو حدودا 2 3هفته پیش که تو اوج گرونیش بود با قیمت 140 پیدا کردم و خریدم..زیر 150 ندیده بودم...الان چنده؟؟کی امار داره؟(البته همچین ارزون هم نخریدم به قیمت بود,چون توی ایران همیشه گرونه اما خوب باز 10 15 تومن زیر قیمت بود)