مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
میشه اساتید یه نگاهی به این سیستم بکنن
Motherboard:ASUS - M4A78T-E
VGA:ASUS - ATI RADEON EAH4670 - 1GB
CPU:AM2+ Phenom 8750 - 2.4GHZ
RAM:KINGSTON - Dual Channel 4GB - 800-(2x2GB
POWER:GREEN_GP430
اگه VGA مشکل داره یکی بهترشو پیشنهاد بدین...
ممنون...
اگر برا بازی میخوای کارت 4770 رو باید بگیری که حدود 150 تومن هست.
اما شما که نگفتی چقدر میخوای هزینه کنی.

اگر برا بازی میخوای کارت 4770 رو باید بگیری که حدود 150 تومن هست.
اما شما که نگفتی چقدر میخوای هزینه کنی.
اره واسه بازی میخوام که حداکثر بتونه 1سال اینا جواب بده...
من 4770 ندیدم میشه یکم اطلاعات بدین...
مادربورد من 170 تومه اگه معقولتر از اون هست معرفی کنین تا بتونم بیشتر رو کارت گافیک هزینه کنم...
RAM مورد نظر جواب میده اگه مارکش خوب نیس یکی بهترشو بگین...
CPU چطور؟
و اینکه گفتین چقدر میخوای هزینه کنی سیستم الان من کارت گرافیک Geforce8600 GT FATAL1TY
ram 2g
cpu:Intel Pentium3.2GHZ
mainboard:EliteGroup P965T_A
چیزی حدود 600 تومن واسه کارت گرافیک.RAM.cpuو mainboard میخوام هزینه کنم که بیشتنر رو کارت گرافیک تمرکز دارم یعنی تا حد امکان گرافیک max باشه...
بینهایت ممنون...

در ضمن من از کارت گرافیکم که Geforce8600GT FATAL1TY هستش خیلی راضیم یعنی الان که 1.5 سال میشه خریدمش جواب داده که فقط اخیرا تو بازی gta4 ضعفشو دیدم و فکر کنم از این به بعد اصلا به درد نخوره...این حرفم به این خاطر که کارت تو این سری یعنی XFX - GeForce 9600 GSO Fatal1ty - 768MB خوبه؟
اگه نه میخوام کارتی معرفی کنین که مثلا بازی مثل gta4 رو کامل بیاره...میشه؟!

Last edited by a moderator:
اره واسه بازی میخوام که حداکثر بتونه 1سال اینا جواب بده...
من 4770 ندیدم میشه یکم اطلاعات بدین...
مادربورد من 170 تومه اگه معقولتر از اون هست معرفی کنین تا بتونم بیشتر رو کارت گافیک هزینه کنم...
RAM مورد نظر جواب میده اگه مارکش خوب نیس یکی بهترشو بگین...
CPU چطور؟
و اینکه گفتین چقدر میخوای هزینه کنی سیستم الان من کارت گرافیک Geforce8600 GT FATAL1TY
ram 2g
cpu:Intel Pentium3.2GHZ
mainboard:EliteGroup P965T_A
چیزی حدود 600 تومن واسه کارت گرافیک.RAM.cpuو mainboard میخوام هزینه کنم که بیشتنر رو کارت گرافیک تمرکز دارم یعنی تا حد امکان گرافیک max باشه...
بینهایت ممنون...

در ضمن من از کارت گرافیکم که Geforce8600GT FATAL1TY هستش خیلی راضیم یعنی الان که 1.5 سال میشه خریدمش جواب داده که فقط اخیرا تو بازی gta4 ضعفشو دیدم و فکر کنم از این به بعد اصلا به درد نخوره...این حرفم به این خاطر که کارت تو این سری یعنی XFX - GeForce 9600 GSO Fatal1ty - 768MB خوبه؟
اگه نه میخوام کارتی معرفی کنین که مثلا بازی مثل gta4 رو کامل بیاره...میشه؟!
شما با خرید اون مادربرد و CPU داری بزرگترین اشتباه رو میکنی!
شما میتونی اینا رو انتخاب کنی که گرافیکت هم مناسب بشه،میتونی هم به خودم سر بزنی که ردیفشون کنم:
CPU:INTEL E7300
RAM:2GB Pattriot
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:EVGA GTX 260
اگر بتونی رم سیستم قبلی رو هم میزاری کنار این دو گیگ،مادربردت هم اگر از برند ASUS بود احتیاج به تعویض نداشت اما الان داره
این کارت گرافیک از قبلی هم 50 درصد قویتره بشرط اینکه پاورت بکشه
اینا حدود 560 تومن میشه

شما با خرید اون مادربرد و CPU داری بزرگترین اشتباه رو میکنی!
شما میتونی اینا رو انتخاب کنی که گرافیکت هم مناسب بشه،میتونی هم به خودم سر بزنی که ردیفشون کنم:
CPU:INTEL E7300
RAM:2GB Pattriot
M/B:ASUS P5Q-SE
VGA:EVGA GTX 260
اگر بتونی رم سیستم قبلی رو هم میزاری کنار این دو گیگ،مادربردت هم اگر از برند ASUS بود احتیاج به تعویض نداشت اما الان داره
این کارت گرافیک از قبلی هم 50 درصد قویتره بشرط اینکه پاورت بکشه
اینا حدود 560 تومن میشه
ممنون از راهنماییتون اگه بشه حتما...

سلام
با كسب اجازه از استايد بخش خصوصاً Farshidstar2012،
امروز براي خريد سيستم به بازار رفتم
دو مورد بسيار جالب ديدم
اول اينكه
E7300 به دليل كمياب شدن از E7400 گرونتر شده
E7500:حدود 124,000 تا 126,000 تومان
E7400:حدود 117,000 تا 119,000 تومان
دوم اينكه
ZOTAC كارتي از سري GTX260 ارائه داده كه با هزينه‌اي كمتر از 195,000تومان مي‌تونيد اون رو خريداري كنيد.(من اون رو با گارانتي معتبر 192,000تومان ديدم) البته قيمت پايين اين كارت هم وسوسه كننده است هم شك بر‌انگيز چون با اين مبلغ حتي نمي‌تونيد كارت‌هاي GTS250 رو از برندهاي نامي (ASUS,GIGABYTE,SPARKLE,MSI,EVGA,...)بخريد
بحث درباره اين موضوع رو به اساتيد واگذار مي‌كنم

گرافیک پر ماجرا....!!!!

سلام
دو مورد بسيار جالب ديدم
اول اينكه
E7300 به دليل كمياب شدن از E7400 گرونتر شده
E7500:حدود 124,000 تا 126,000 تومان
E7400:حدود 117,000 تا 119,000 تومان
دوم اينكه
ZOTAC كارتي از سري GTX260 ارائه داده كه با هزينه‌اي كمتر از 195,000تومان مي‌تونيد اون رو خريداري كنيد.(من اون رو با گارانتي معتبر 192,000تومان ديدم) البته قيمت پايين اين كارت هم وسوسه كننده است هم شك بر‌انگيز چون با اين مبلغ حتي نمي‌تونيد كارت‌هاي GTS250 رو از برندهاي نامي (ASUS,GIGABYTE,SPARKLE,MSI,EVGA,...)بخريد

سلام..من بعد از مدت ها بازم اومدم!!
این چیزی که شما گفتید واقعا جالبه,البته شاید 512 باشه..توی ایران از این اتفاق ها زیاد میفته!!
1مثال میزنم تا بدونید چرا
چندین وقت پیش من رفتم بازار رضا که چندتا قیمت بگیرم,رفتم 1جا 1دونه 4890 از برند HIS پشت ویترینش بود
گفتم برم بپرسم ببینم چنده..رفتم تو مغازه و امار کارت رو دادم و مرده خواست قیمت بده بعد از اینکه تو سیستمش چک کرد,گفت: ...... (باورتون نمیشه) 35/000 تومن!!!:eek: 35 هزار تومن..انگار یک نفر کله ی بنده رو کوبوند تو دیوار..انگار داشتم خواب میدیدم..باز گفتم مطمئنید؟ با اعتماد به نفس کامل دوباره گفت اره اقا..بازم پرسیدم اون گرافیکه 4890 برند HIS ..باز نگاه کرد و همون جواب رو بهم داد!!پول همرام نبود اصلا..حدودا 7 8 تومن داشتم وگرنه 6 7تا میخریدم همون لحظه!! باز دوباره پرسیدم که اخر پسرشو صدا کرد که دم در بود گفت اون گرافیکه چنده؟؟4890
پسره بر عکس باباش گفت 520/000 تومن و انگار باز هم یک نفر کله ی بنده رو مورد عنایت خودش قرار داد!!!!:eek: خیلی باحال بود,نه به پسره نه به باباش...بعد هم همونجا بحثشون شد و منم متعجب اومدم بیرون!!
در ضمن من کارت 4770 از برند HIS رو حدودا 2 3هفته پیش که تو اوج گرونیش بود با قیمت 140 پیدا کردم و خریدم..زیر 150 ندیده بودم...الان چنده؟؟کی امار داره؟(البته همچین ارزون هم نخریدم به قیمت بود,چون توی ایران همیشه گرونه اما خوب باز 10 15 تومن زیر قیمت بود)

سلام
مشخصات كارت كامل بود
برد مرجع nVidia به همراه خنك‌كننده استاندارد
فركانس پردازنده: 576MHz
مقدار حافظه و فركانس: 896MB GDDR3 و 1998MHz
نوع رابط: 448بيتي
تعداد واحد سايه‌زني: 192واحد
داراي گارانتي كاملاً معتبري هم بود.
**از نام بردن شركت گارانتي كننده به دليل تبليغات معذوريم**:confused::-"
جالب اينكه همين كارت با برند XFX‌ بالاي 270,000تومان و با برند sparkle نزديك به 300,000 تومان قيمت داشت.

آخرین ویرایش:
سلام
دوم اينكه
کارت 195 تومنی GTX 260 نداریم،کمترین قیمت این کارت توی بازار 270 تومن هست پس مطمئن باش اشتباه گفته

سلام..من بعد از مدت ها بازم اومدم!!
این چیزی که شما گفتید واقعا جالبه,البته شاید 512 باشه..توی ایران از این اتفاق ها زیاد میفته!!
1مثال میزنم تا بدونید چرا
چندین وقت پیش من رفتم بازار رضا که چندتا قیمت بگیرم,رفتم 1جا 1دونه 4890 از برند HIS پشت ویترینش بود
گفتم برم بپرسم ببینم چنده..رفتم تو مغازه و امار کارت رو دادم و مرده خواست قیمت بده بعد از اینکه تو سیستمش چک کرد,گفت: ...... (باورتون نمیشه) 35/000 تومن!!!:eek: 35 هزار تومن..انگار یک نفر کله ی بنده رو کوبوند تو دیوار..انگار داشتم خواب میدیدم..باز گفتم مطمئنید؟ با اعتماد به نفس کامل دوباره گفت اره اقا..بازم پرسیدم اون گرافیکه 4890 برند HIS ..باز نگاه کرد و همون جواب رو بهم داد!!پول همرام نبود اصلا..حدودا 7 8 تومن داشتم وگرنه 6 7تا میخریدم همون لحظه!! باز دوباره پرسیدم که اخر پسرشو صدا کرد که دم در بود گفت اون گرافیکه چنده؟؟4890
پسره بر عکس باباش گفت 520/000 تومن و انگار باز هم یک نفر کله ی بنده رو مورد عنایت خودش قرار داد!!!!:eek: خیلی باحال بود,نه به پسره نه به باباش...بعد هم همونجا بحثشون شد و منم متعجب اومدم بیرون!!
در ضمن من کارت 4770 از برند HIS رو حدودا 2 3هفته پیش که تو اوج گرونیش بود با قیمت 140 پیدا کردم و خریدم..زیر 150 ندیده بودم...الان چنده؟؟کی امار داره؟(البته همچین ارزون هم نخریدم به قیمت بود,چون توی ایران همیشه گرونه اما خوب باز 10 15 تومن زیر قیمت بود)
کارت 260 که نمیتونه 512 مگابایتی باشه
اینا همش از اشتباه و کم اطلاعی فروشنده هاس
ممکنه کسی اشتباه کنه و 350 تومن رو 35 تومن اعلام کنه اما بعیده که موقع فروش هم همون قیمت رو بده بری چون توی سیستم حسابداری مشخصه و کمتر اشتباه میشه
کارت 4770 هم فعلا موجود نیست

سلام
مطمئن باشید اشتباهی در کار نیست به 2 دلیل
اول اینکه
دو بازار اصلی رو کاملاً اسکن کردم و در تمام اونها قیمت کارت زیر 200,000 تومان بود
دوم اینکه
خود من شخصاً دو تا خریدم به قیمت 192,000 تومان
یه چیز جنجالی دیگه
با حدود 280,000 تومان می تونستید یه GTX275 با همین برند تهیه کنید.

سلام
اول اینکه
دو بازار اصلی رو کاملاً اسکن کردم و در تمام اونها قیمت کارت زیر 200,000 تومان بود
دوم اینکه
یه چیز جنجالی دیگه
من یه 275 xfx سفارش دادم 315 تومن ! یعنی با این تفاسیر هنوز این کارت بدستم نرسیده 35 تومن ضرر کردم؟؟؟؟:mad:

من یه 275 xfx سفارش دادم 315 تومن ! یعنی با این تفاسیر هنوز این کارت بدستم نرسیده 35 تومن ضرر کردم؟؟؟؟:mad:
سلام
بايد به برند كارت و نوعش هم توجه كنيد
مثلاً كارت GTX275 با برند sparkle مدل SXX275896D3-VM تقريباً 330,000تومان قيمت داره
قيمتي كه من گفتم با برند ZOTAC بود

سلام
اول اینکه
دوم اینکه
یه چیز جنجالی دیگه
کارتای GTX 260 که شما گرفتی همونطور که خودت گفتی از سری قدیمی 192P هستن که خیلی وقته تولید نمیشن و نمیدونم از کجا پیدا کردی ،سری جدیدشون همه 216P هستن

سلام
قیمت این دو تا تو تهران چنده؟
ZOTAC 9500 GT -- 1GB
ZOTAC 9400 GT -- 1 GB
مدل ا گیگ این کارتا از 80 تا 90 تومن هستن که البته ارزش خرید ندارن
برا این کارتا 512 مگابایت هم زیاده ،چه برسه به 1 گیگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or