مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

امروز یه چیز جالب شنیم...!
برای کارت گرافیک DDR3 حتما MAINBOARD DDR3 میخواد!!
میشه راهنمایی کنین...
به طور كل رد مي شه چرا كه براي كارت گرافيك يك اسلات PCIe مي خواد همين.

میشه راهنمایی کنین...
اونی که اینو گفته خودش خیلی آدم جالبی بوده :)

نوع حافظه کارت گرافیک هیچ ارتباطی با نوع رمی که مادربورد ساپورت میکنه نداره

اونی که اینو گفته خودش خیلی آدم جالبی بوده :)

نوع حافظه کارت گرافیک هیچ ارتباطی با نوع رمی که مادربورد ساپورت میکنه نداره
ولی همچینم بی تاثیر نیس یه 10_15% تو عملکردش ماثره...یا نه؟!
کارت GIGABYTE_GTX260 قیمت دادن 220 تومن...چجوریاس؟؟؟ارزون شده یا چی...؟
اگه اینجور باشه تا 2هفته که گفتن قطعات قیمتش میاد پاییین GTX275 رو میشه زیر 300 خرید...؟

آخرین ویرایش:
این دوستمون SUPRA برند ZOTAC رو هم پیشنهاد داد
نظر شما چیه؟؟؟
بعد شما گفتی '''خواستی بگیری بگو'''
ایا شما مغازه یا اشنا داری؟؟؟
Zotac هم خوبه،اما فعلا EVGA ارزونتره که پیشنهاد دادم

میشه راهنمایی کنین...
از نظرات جاهلانه ی بعضی آدم ناآشنا و عصبی هست،سر سوزنی وجاهت نداره،مدرکشم هست!

ولی همچینم بی تاثیر نیس یه 10_15% تو عملکردش ماثره...یا نه؟!
کارت GIGABYTE_GTX260 قیمت دادن 220 تومن...چجوریاس؟؟؟ارزون شده یا چی...؟
اگه اینجور باشه تا 2هفته که گفتن قطعات قیمتش میاد پاییین GTX275 رو میشه زیر 300 خرید...؟
گفتم که اون قضیه بی ربطه
اونی که میگن 220 تومنه کارتای قدیمی شرکته که خودشون هم گفتن 192SP هست
کی گفته تا دو هفته دیگه قطعات میاد پایین؟

خوب الان قیمتا رفته بالا اما قطعا تا 1_2هفته بنا به نیاز بازار و مشتری میاد پایین
قیمتا دو هفتس که بالا رفته و داره بالاتر هم میره،نمیشه سیر نزولی قیمتها رو با این روند پیش بینی کرد،مگر تا اواخر شهریور.

خوب الان قیمتا رفته بالا اما قطعا تا 1_2هفته بنا به نیاز بازار و مشتری میاد پایین
خب اين بالا و پايين شدن قيمت بستگي به واردات و انصاف فروشنده داره و هيچ وقت نمي شه گفت كه كِي قيمت مياد پايين ولي خب بعضي وقتها(مثل دوره ي امتحانات مدارس و دانشگاه ها)ركودي هست.

دوستان من میخوام برای بازی کردن یه کارت گرافیک XFX 4650 1GB بگیرم به درد میخوره یا نه
زياد جالب نيست شما بهتره كه دست كم براي بازي كارت گرافيك 4670 يا 4770 يا 9600GT رو در نظر بگيرين كه هر كدام به ترتيب با قيمت:95،150،115 (از چپ به راست!)به فروش مي رسند.

دوستان من میخوام برای بازی کردن یه کارت گرافیک XFX 4650 1GB بگیرم به درد میخوره یا نه
نه عزیز ،بدرد نمیخوره
شما حداقل باید کارت 9600GT DDR3 رو بخری که بشه گفت سرعت حداقل واسه اجرای بازی رو داره و قیمتش هم حدود 100 تومن هست، یا بالاتر کارت 4770 که سرعت بیشتری داره و حدود 150 هست

قیمت میخوام زیر 170 تومن باشه:smile:و بشه باهاش راحت بازی ASASSINS CREED یا PRINCE OF PERSIA 4 رو انجام داد در ضمن گرافیک 1 GB باشه
بعد این کارت گرافیک:XFX 9600GSO 1.5 GB DDR2 XBOX به در میخوره یا:GIGABYTE N9600 GT 1 GB
CPU رو هم AMD بگیرم یا INTEL ؟
توجه داشته باشید این هارو برای بازی میخوام!اگر هم توصیه میکنید این هارو نگیرم بجاش یه XBOX نو و بهتر(جاسپر)بگیرم یا همینا خوبه؟

آخرین ویرایش:
شما با 10 15 تومن بالاتر میتونی gts250 رو در نظر بگیری کاراییش به مراتب بالاتر از این دو مدل هستش (در حد 9800gtx یا یکم بالاتر) یا پایینتر میتونی همون hd4770 رو در نظر بگیری ، تا 170 میتونه انتخاب خوبی باشه.;)
توی این مدل کارتا حجم حافظه تاثیری تو کارایی کارت نمیذاره با توجه به اینکه در حالت ref بصورت ddr3 هستن ولی با افزایش حجم مثلا 1gb یا بالاتر سازنده واسه کاهش هزینه از حافظه های ddr2 استفاده میکنه یعنی کاراییشون پایینتر از مدلای 512mb میشه.;)
اگه میخوای کلی ارتقاء بدی بودجه رو بگو تا بشه نظر داد اینجوری به نتیجه نمیرسی ، واسه قطعات هم تاپیک هست میتونی اونجا مطرح و پیگیری کنی.;)
در ضمن اگه فقط بازی برات مهمه (البته من نمیدونم چقدر میخوای خرج کنی) بهتره بری سراغ 360 چون با 300 400 تومن کار خاصی نمیشه کرد.;)

شما با 10 15 تومن بالاتر میتونی gts250 رو در نظر بگیری کاراییش به مراتب بالاتر از این دو مدل هستش (در حد 9800gtx یا یکم بالاتر) یا پایینتر میتونی همون hd4770 رو در نظر بگیری ، تا 170 میتونه انتخاب خوبی باشه.;)
توی این مدل کارتا حجم حافظه تاثیری تو کارایی کارت نمیذاره با توجه به اینکه در حالت ref بصورت ddr3 هستن ولی با افزایش حجم مثلا 1gb یا بالاتر سازنده واسه کاهش هزینه از حافظه های ddr2 استفاده میکنه یعنی کاراییشون پایینتر از مدلای 512mb میشه.;)
اگه میخوای کلی ارتقاء بدی بودجه رو بگو تا بشه نظر داد اینجوری به نتیجه نمیرسی ، واسه قطعات هم تاپیک هست میتونی اونجا مطرح و پیگیری کنی.;)
در ضمن اگه فقط بازی برات مهمه (البته من نمیدونم چقدر میخوای خرج کنی) بهتره بری سراغ 360 چون با 300 400 تومن کار خاصی نمیشه کرد.;)
مرسی دوست عزیز من دیگه میرم یه 360 آرکید نو(جاسپرش)رو میگیرم و بقیه رو هم یه adsl یکساله میگیرم:punk:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or