مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام خدمت اساتید گرامی من میخواستم یه vga حوالی 250t بخرم انتخابم اینه
GIGABYTE - ATI RADEON HD 4850 - 1GB
سیستم کامپیوترم اینه
cpu:Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz
ram:4gb ddr2 kingston
hard:400gigbayte
mainboard:asus p5ad2
اگه نظری که به من در خرید یک کارت گرافیک خوب کمک کند دارید خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید در ضمن اگه جایی تو تهران میشناسین که تو این زمینه تخصص داشته باشه قیمتاشم خوب باشه معرفی کنید با سپاس قبلی
خب 250 تومن رو شما میتونی یه 10 20 تومن بزاری روش و کارت GTX 260 بخری ،از برندهای Inno3D,Zotac,Club
اون 4850 هم سرعتش پایینتر از 260 هست و خرید 1 گیگش هم معقول نیست.

با سلام خدمت اساتید گرامی من میخواستم یه vga حوالی 250t بخرم انتخابم اینه
GIGABYTE - ATI RADEON HD 4850 - 1GB
سیستم کامپیوترم اینه
cpu:Intel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz
ram:4gb ddr2 kingston
hard:400gigbayte
mainboard:asus p5ad2
اگه نظری که به من در خرید یک کارت گرافیک خوب کمک کند دارید خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید در ضمن اگه جایی تو تهران میشناسین که تو این زمینه تخصص داشته باشه قیمتاشم خوب باشه معرفی کنید با سپاس قبلی
شما تا 250 ميتوني zotac gtx260/216 يا hd4870 رو در نظر بگيري.;)
يه پاور خوبم ميخواد حالا نميدونم در نظر گرفتي يا نه.;)
4850 هم ديگه ارزش خريد نداره.;)
با سلام دوستان هنوز gtx295 حرف اول رو میزنه تو بازار؟قیمتش الان تو ایران چنده؟
دقيقا ، بين 650 تا 1 تومن متغيره.;)
SAPPHIRE HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E
قیمت این کارت چنده؟
با گارانتي فونيران در مياد 355 تومن.;)

آخرین ویرایش:
حالا اون 650 تومنیش چه برندیه؟
علت این اختلاف قیمت چیه؟
یعنی این 650 کیفیتش پایین تره؟
نخیر،همشون عین هم دیگن،سر سوزنی با هم فرق ندارن(همشون هم کولینگ استاندارد دارن)
اختلاف قیمت هم بخاطر اینکه تعداد کمه و هر کسی هم میاره قیمت خودش رو اعلام میکنه.

بچه ها من رفتم XFX 250 GTS خریدم 240 تومن به نظرتون خوبه ؟ وانتخاب خوبیه ؟
شما اگر قبل از خرید میپرسیدی میگفتم که با 20 تومن بالاتر می تونی کارت GTX 260 هست که حداقل 40 درصد از GTS 250 سریعتر هست

با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم این کارت گرافیکایی که معرفی کردید برای نصبشون بایدmainboard ام عوض کنم asus p5ad2
مادربرد رو که نه ، ولی اون CPU یی که روی مادربرد شماست هر چی باشه نمی تونه از پس قدرت کارت گرافیک بربیاد و ترمزش رو میگیره
بهتره قطعات اصلی سیستمت رو کلا عوض کنی.

شما اگر قبل از خرید میپرسیدی میگفتم که با 20 تومن بالاتر می تونی کارت GTX 260 هست که حداقل 40 درصد از GTS 250 سریعتر هست
دیگه فسمت ما همین بوده ولی مشخصاتشو میگم، فکر کنم از هم رده های حودش بالاتر باشه
gpu 738 memory clock 2200 1g ddr3

دیگه فسمت ما همین بوده ولی مشخصاتشو میگم، فکر کنم از هم رده های حودش بالاتر باشه
gpu 738 memory clock 2200 1g ddr3
نه عزیزم،مشخصاتش بالاتر نیست،فقط حافظه ی 1 گیگ داره که اونم توی سرعت تاثیر نداره مگر توی بازیهای خاص.

با سلام من حدودا 130 هزار پول دارم لطف کنید یه کارت گرافیک خوب و ردیف برای بازی معرفی کنید در ضمن پاور من الان گرین 380 وات هستش اگه کارت گرافیک جدید بگیرم باید عوضش کنم یا میشه یه جوری ردیفش کرد که مجبور نشم پاور رو عوض کنم و اگر نمیشه چه پاوری بگیرم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or