دوست عزیز بارها توی همین تاپیک گفته شده،اولین انتخاب GTX 275 هست که سریعتر از 4890 هستآخر من 4890 بخرم یا gtx275
اگه میشه یکم من را راهنمایی کنید
خوب این فقط و فقط به بودجه ی شما بستگی داره در کل به نظر من الان gtx285 تا 400 انتخاب خوبیه.دوستان سلام
آقا ما چند ماه که می خوایم سیستم بگیریم اما پولش نمی رسه . آخه می خوام سیستم ببندم حرفه ای . خوب سوال این هست که در حال حاظر 4870x2هنوز موجود هست؟ اگه هست قیمتش چنده و آیا دیگه الان به وجود پیشزفت بازی ها و برنامه های گرافیکی و امدن directxهای متفاوت و.... هنوز هم کارایی داره؟ اگه نه که یه کارت خوب معرفی کنید البته نه به گرونی gtx 295
یا علی

این کافی بودن خودش داستان داره ، اینکه جواب بده یا نده بستگی به شما و مد نظر بودنت داره مثلا اگه فقط اجرای بازی برات مهمه فک میکنم تا 2010 مشکلی نداشته باشی ولی واسه درست و حسابی بازی کردن نمیشه نظر قطعی داد ، با این وضع نهایت رو 1 یا 1.5 سال شما فک کن.خیلی ممنون با توصیه شما من همین گرافیک را نگه میدارم
ولی یک سوال داشتم اونم اینکه فکر می کنی این گرافیک تا 2012 برام کافیه یعنی تا شروع نسل بعد کنسول ها؟

بهترین انتخاب با توجه به قیمت و کارایی gtx275 هستش بدون شک.آخر من 4890 بخرم یا gtx275
اگه میشه یکم من را راهنمایی کنید

خب هر دو تا برند خوبن،اما شما مدل دقیقشون رو نگفتی گه بشخ گفت کدوم بهترهسلام می خولستم یه کارت گرافیگ بخرم به نظر شما کدوم بهتره giga 9600 یا asus 9600 راستی geforce - gts250 کارت خوبیه
برای مقایسه ی دو تا کارت گرافیک فاکتورهای خیلی بیشتری نسبت به این دو مورد رو باید در نظر داشت و این دو تا بتنهایی اصلا جوابگو نیست.من راستش را بخواهید اطلاعات مثل شما ندارم می خواستم بدونم در مقایسه دو تا کارت گرافیک
CORE SPEED اهمیت بیشتری داره یا Memory speed؟
دوست عزیز تهران هم بسختی میشه پیدا کرد چه برسه به زاهدانامروز رفتم hd 4770 بخرم اصلا نبود(زاهدان) از دوستان کسی فروشگاه انترنتی می شناشه که این کارتو داشته باشه؟(البت اطمینان)
سلام می خولستم یه کارت گرافیگ بخرم به نظر شما کدوم بهتره giga 9600 یا asus 9600 راستی geforce - gts250 کارت خوبیه
خب بین این دو سری کارتی که نام بردی GTS 250 قویتره ! در مورد برند GainWard برند خیلی شناخته شده ای نیست به شخصه خرابی از این برند زیاد دیدممدل دقیقشون اینه gigabayte- geforce-9600gt-1GB -----ASUS - GeForce EN9600GT - 1GB کدوم رو انتخاب کنم نظرتون در مورد برند gainward چیه برند خوبییه مدل GTS250 مدل خوبیه؟
سوال اصلیم این بود که بین اون دو تا 9600 کدوم رو انتخاب کنمخب بین این دو سری کارتی که نام بردی GTS 250 قویتره ! در مورد برند GainWard برند خیلی شناخته شده ای نیست به شخصه خرابی از این برند زیاد دیدم
به نظر کیفیت Giga و Asus یکسانه هر کدوم که ارزونتر بود را تهیه کنسوال اصلیم این بود که بین اون دو تا 9600 کدوم رو انتخاب کنم
مشخصات فعلی رو بی خیال :biggrin1:مشخصات سیستم فعلیت چیه ؟ power+cpu+main و دیگر هیچ :biggrin1:
و بگو چقدر میخوای هزینه کنی تا بشه نظر داد.![]()