مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

اگه میشه قیمت EVGA GTX 275 را بگید و بگید در اصفهان کجا میتونم با قیمت مناسب بخرم ؟
لطفا
قيمتش 320 تا 350 متغييره.
خب ما كه در اصفهان نيستيم بگيم از كجا بخرين تنها مي توانيم بگوييم كه به صورت اينترنتي و از كولينگ سيس بخرين!

قيمتش 320 تا 350 متغييره.
خب ما كه در اصفهان نيستيم بگيم از كجا بخرين تنها مي توانيم بگوييم كه به صورت اينترنتي و از كولينگ سيس بخرين!
عباس جان میشه لطف کنی آدرس این سایت کولینگ سیس و همچنین آدرس سایتهایی که در کار فروش اینترنتی قطعات کامپیوتر هستن رو بذاری
ممنون

گذاشتن لينك سايت كه خلاف قوانين و مقرارته ولي شما براي خريد از كولينگ سيس بايد با كيوان صحبت بكنين چون سايتش كار نمي كنه و چيز خاصي توش پيدا نمي شه.
كه خود آقا كيوان هم مدتي هست كه ديگه پيداش نيست!

اما دومين سايت، سايت ليون كامپيوتر هستش كه با جستجو در گوگل پيدا مي كنيد.
عين كلمه ضخيم شده را در گوگل جستجو نماييد.
و اما مشكلي كه هست اينه كه سايت ليون هم كارت 275 نداره!
مگر اينكه به آقاي حسيني مدير و فروشنده اونجا سفارش بدين و ببينين كه چي مي گه.

میشه لطف کنی آدرس این سایت کولینگ سیس و همچنین آدرس سایتهایی که در کار فروش اینترنتی قطعات کامپیوتر هستن رو بذاری
ممنون
میتونی به سایت پیشرونت هم سر بزنی و درخواست خرید بدی یا به خودم PM بدی.

گذاشتن لينك سايت كه خلاف قوانين و مقرارته ولي شما براي خريد از كولينگ سيس بايد با كيوان صحبت بكنين چون سايتش كار نمي كنه و چيز خاصي توش پيدا نمي شه.
كه خود آقا كيوان هم مدتي هست كه ديگه پيداش نيست!

اما دومين سايت، سايت ليون كامپيوتر هستش كه با جستجو در گوگل پيدا مي كنيد.
عين كلمه ضخيم شده را در گوگل جستجو نماييد.
و اما مشكلي كه هست اينه كه سايت ليون هم كارت 275 نداره!
مگر اينكه به آقاي حسيني مدير و فروشنده اونجا سفارش بدين و ببينين كه چي مي گه.
عباس جان لیون کامپیوتر رو میشناسم و خیلیای دیگه ولی گفتم سایتای بیشتری هم باشه
میتونی به سایت پیشرونت هم سر بزنی و درخواست خرید بدی یا به خودم PM بدی.
فرشید جان سایت شما واقعا تعداد قطعاتی که تو لیستتون دارید واقعا کم هست امیدوارم زودتر گسترشش بدید!

فرشید جان سایت شما واقعا تعداد قطعاتی که تو لیستتون دارید واقعا کم هست امیدوارم زودتر گسترشش بدید!
بخاطر برخی از محدودیتها نمیشه همهی قطعات رو در سایت قرار داد ولی شما هر قطعه ی دیگه ای رو هم که بخوای میتونی درخواست بدی،ایمیل بزنی یا PM بدی.

من یک گرافیگ HD4870 512MB برند Asus دارم میخواستم با یک گرافیک HD4890 برند sapphire معامله کنم به نظر شما من چند باید سر بدم؟
گرافیک HD4870من فقط 5 ماه که دارم و تا 3 سال گارانتی داره

خوب sapphire hd4890 الان 360 365 تومن مایشه ، با این وضع یه 100 110 تومنی باید سر بدی. (در بهترین شرایط)
خوب واسه چی میخوای عوض کنی ؟ به نظر من کارت خودت خوبه اختلافش با 4890 چندان قابل توجه نیست که این همه بخوای پاش پول بدی.;)

خوب sapphire hd4890 الان 360 365 تومن مایشه ، با این وضع یه 100 110 تومنی باید سر بدی. (در بهترین شرایط)
خوب واسه چی میخوای عوض کنی ؟ به نظر من کارت خودت خوبه اختلافش با 4890 چندان قابل توجه نیست که این همه بخوای پاش پول بدی.;)

یکی از دلایلش اینه که 4890 رم 1GB داره ولی من 512 رم دارم

خوب این دلیل چندان مهمی نیست نهایت فرقش 5 یا 6 فریم باشه اونم تو بازیهای خاص.:-"
5 یا 6 فریم ارزش 100 110 تومن بالاتر رو نداره دیگه خود دانی.:-"

دوستان سلام

آقا ما چند ماه که می خوایم سیستم بگیریم اما پولش نمی رسه . آخه می خوام سیستم ببندم حرفه ای . خوب سوال این هست که در حال حاظر 4870x2هنوز موجود هست؟ اگه هست قیمتش چنده و آیا دیگه الان به وجود پیشزفت بازی ها و برنامه های گرافیکی و امدن directxهای متفاوت و.... هنوز هم کارایی داره؟ اگه نه که یه کارت خوب معرفی کنید البته نه به گرونی gtx 295
یا علی

خوب این دلیل چندان مهمی نیست نهایت فرقش 5 یا 6 فریم باشه اونم تو بازیهای خاص.:-"
5 یا 6 فریم ارزش 100 110 تومن بالاتر رو نداره دیگه خود دانی.:-"
خیلی ممنون با توصیه شما من همین گرافیک را نگه میدارم
ولی یک سوال داشتم اونم اینکه فکر می کنی این گرافیک تا 2012 برام کافیه یعنی تا شروع نسل بعد کنسول ها؟

آخرین ویرایش:
دوستان سلام

آقا ما چند ماه که می خوایم سیستم بگیریم اما پولش نمی رسه . آخه می خوام سیستم ببندم حرفه ای . خوب سوال این هست که در حال حاظر 4870x2هنوز موجود هست؟ اگه هست قیمتش چنده و آیا دیگه الان به وجود پیشزفت بازی ها و برنامه های گرافیکی و امدن directxهای متفاوت و.... هنوز هم کارایی داره؟ اگه نه که یه کارت خوب معرفی کنید البته نه به گرونی gtx 295
یا علی
در حال حاضر خرید 4870X2 دیگه با قیمتای فعلی بصرفه نیست،کارت GTX 295 هم اینجا گرونه هر چند که انتخاب بهتریه اما بهترین انتخاب خرید GTX 275 هست تا نسل بعدی کارتا که آخر سال میاد بالاترین کارایی رو بنسبت قیمت داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or