مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ممنون از راهنماییتون;)
4770 رو سایتی الان میفروشه؟؟
اصلا تو بازار ایران راحت پیدا میشه؟؟؟
کجای تهران قیمت مناسب تر میده کارت گرافیک رو؟

نه من الان ندیدم که سایتی بفروشه در ضمن سایت ها هم قیمتشون بالاتر از تهرانه
والا اونطوری که گسترده پخش نشده تو سطح بازار ولی بگردی می تونی پیدا کنی.
بازار رضا و ایرانیان ولی برو از چند جا قیمت بگیر تو پاساژ من دیدم یه مغازه با بقلیش تا 20 تومن هم اختلاف قیمت داشته وقتی هم از مغازه دارها می پرسی فلان کارتو داری معمولا می پرسن چند قیمت داری ؟شما یه قیمت پایین بگو:biggrin1::idea::blink::-":-":-"

ممنون از راهنماییتون;)
4770 رو سایتی الان میفروشه؟؟
اصلا تو بازار ایران راحت پیدا میشه؟؟؟
کجای تهران قیمت مناسب تر میده کارت گرافیک رو؟
راحت که پیدا نمیشه،اگر خواستی برات پیدا میکنم.

سلام

میخواستم بدونم hd4800 از gts250 یا 9800GT قوی تره؟!:eek:;)
4800 که سری هست،یعنی شامل 4850/4870/4890 هست.
فقط کارت 4850 رو میشه همرده ی GTS 250 دونست،بقیه سریعترن.

با سلام خدمت دوستان گرامی خسته نباشید من یه کارت گرافیک خوب می خوام عالی باشه پاورش هم معرفی کنید ممنون بودجه برا گرافیک هم 250 هست ممنونو پاور را باقیمت ذکر کنید ممنون

با سلام خدمت دوستان گرامی خسته نباشید من یه کارت گرافیک خوب می خوام عالی باشه پاورش هم معرفی کنید ممنون بودجه برا گرافیک هم 250 هست ممنونو پاور را باقیمت ذکر کنید ممنون
سلام
vga:gtx 260/216 zotac 235 toman
power:green gp 535w 48 toman or
power:acable 600 w 80 toman
که به نظر من اگه اون پاور دومی رو بگیری بهتره البته اگه بودجت اجازه میده چون صرف نظر از قدرت کیفیت بهتری هم داره
;)

شما تا 250 میتونی zotac gtx260/216 رو در نظر بگیری پاور هم حداقل یه 500w میخواد که با توجه به سیستمت باید پاوری تو همین حدودا یا بالاتر در نظر بگیری.;)
سلام
vga:gtx 260/216 zotac 235 toman
power:green gp 535w 48 toman or
power:acable 600 w 80 toman
که به نظر من اگه اون پاور دومی رو بگیری بهتره البته اگه بودجت اجازه میده چون صرف نظر از قدرت کیفیت بهتری هم داره
;)
این gp535a رو کجا قیمت گرفتی ؟ اگه 48 تومن باشه من 10 تا میخوام.:-"

با سلام خدمت دوستان عزیز اگه لطف کنید مشخصات و تصاویری از کارت گرافیکvga:gtx 260/216 zotac به بنده بدید راستی منظور از این 216 چیه این دو نوع کارت هست ممنون از دوستان

با سلام خدمت دوستان عزیز اگه لطف کنید مشخصات و تصاویری از کارت گرافیکvga:gtx 260/216 zotac به بنده بدید راستی منظور از این 216 چیه این دو نوع کارت هست ممنون از دوستان
منظور از 216 نوع تراشه ی GTX 260 هست.کارتای GTX 260 دو مدل دارن:
1-کارت GTX 260/192 که 192 تا پردازشگر داره
2-کارت GTX 260/216 که 216 تا پردازشگر داره و بین 5 تا 10 درصد سریعتر از مدل قبلی هست
اینم عکس کارت Zotac GTX 260/216:
zotac-gtx260-1.jpg
بررسی کارت رو هم میتونی اینجا بخونی.

یه سوال میگم ATI 4890 برند HIS پیدا کردم ولی میگیم GTX 275 بهتره ممکن ایم برتری بخاطر درایور هاش باشه؟ یعنی در آینده ATI درایورهای جدیدی ارائه بده و کاراییش مشخص تر شه؟

یه سوال میگم ATI 4890 برند HIS پیدا کردم ولی میگیم GTX 275 بهتره ممکن ایم برتری بخاطر درایور هاش باشه؟ یعنی در آینده ATI درایورهای جدیدی ارائه بده و کاراییش مشخص تر شه؟
خب اگه از من مي شنوي شما همون كارت 275 رو بگير.
درايور خب تعيين تأثير گذاره ولي نه تا اين حد از طرفي هم توي بنچمارك هاي ارائه شده از آخرين درايور موجود استفاده شده كه مي بينيم در اكثر موارد برد با 275 هست.

با سلام خدمت دوستان کسی جایی را سراغ داره که من زنگ بزنم و کارت را بخرم در اصفهان همه جا را گشتم ولی کسی کارت اورجینال استفاده نمیکنه اگه کسی سراغ داره شماره و اسم مغازه را بده راستی باید ماله کدام کشور باشه ممنون از همگی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or