مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

gtx260
:confused:
4850 رو هم باید با همرده ش مقایسه کنی و 260 هیچ رقمه با 4850 قابل مقایسه نیست.;)

بله از كارت 4850 قويتره و تقريباً با كارت 4870 برابره.

N260GTX Lightning™MSI

N260GTX Lightning™MSI

کارت EVGA یه کارت 260 معمولی هس، معلومه که از 4850 قویتره، حالا هر چقد هم اون 4850 اورکلاک شده باشه

.[/QUOTE/]

بچه ها از بابت جواب دادنتون ممنون ....

کدوم عکس مربوط به این کارت میشه ؟
8106.jpg

یا این
gtx-55nm-kutija.jpg

حالا این کارت و میشه از طریق پست سفارش داد اگه اره که لطف کنید ادرس سایت و بگین ...
اگه نه هم تو شیراز ادرسی چیزی ندارین تا من بگیرم

آخرین ویرایش:
کارت EVGA یه کارت 260 معمولی هس، معلومه که از 4850 قویتره، حالا هر چقد هم اون 4850 اورکلاک شده باشه

.[/QUOTE/]

بچه ها از بابت جواب دادنتون ممنون ....

کدوم عکس مربوط به این کارت میشه ؟

یا این
gtx-55nm-kutija.jpg

حالا این کارت و میشه از طریق پست سفارش داد اگه اره که لطف کنید ادرس سایت و بگین ...
اگه نه هم تو شیراز ادرسی چیزی ندارین تا من بگیرم
اولی که مربوط به برند Zotac بود ، کارت بالا اونی هس که البته تا آخر فروردین موجود نیس،برا سفارش دادن میتونی بخودم PM بدی.

سلام.می گم کسی تا حالا gtx 260 از برند gainward مدل sp216 رو تست کرده؟نمی دونم چرا وقتی وارد بازی میشی یه صدای نویز ریز در میاره که فکر کنم از cpu میاد.قبلا با 4870 و 4850 رو همین سیستم کار کردم ولی اینطوری نبود.اشکال از چیه؟

سلام.می گم کسی تا حالا gtx 260 از برند gainward مدل sp216 رو تست کرده؟نمی دونم چرا وقتی وارد بازی میشی یه صدای نویز ریز در میاره که فکر کنم از cpu میاد.قبلا با 4870 و 4850 رو همین سیستم کار کردم ولی اینطوری نبود.اشکال از چیه؟
اون صدا از CPU نیست ، احتمالا مربوط به یکی رگلاتورهای ولتاژ روی خود کارت یا پاور هست.گرافیک وقتی زیر بار زیاد میره اینطوری میشه.

جدیدا هر کی وارد فروم میشه میاداول اینجا شر درس کنه، اونم توی تاپیکای کامپیوتری.
آقای محترم همه ی کارتایی که توی بازار ما هستن 896 مگابایت هستن و این کارتم تازه چن روزه معرفی شده،فک کردی شما فهمیدی یه کارت جدید اومده و هنو کسی نمیدونه هنر کردی؟، بلد نیستی راحتتر حرف بزنی بدون بی ادبی؟
اینجا تاپیک مشاوره هس، نه تاپیک اخبار کامپیوتری
آقاجون این دلیل نمیشه که هرکی جدیدا عضو بشه و برای شر درست کردن تو این تاپیکاس شما میتونی نقدای تخصصی سخت افزاری ایشون رو تو فروم های دیگه ببینید و لذت ببرید،عضو جدید بودن نشانه کم اطلاع بودن فرد نیست)،فک کنم شما ایشون رو با کسایی که یه خبر رو میبین بعدترجمش میکنن تو سایت قرار و از محتوای اون هیچ اطلاعی ندارن اشتباه گرفتید اگه اینطوری فکر میکنین متاسفم چون اصلا اینطور نیست.

اون صدا از CPU نیست ، احتمالا مربوط به یکی رگلاتورهای ولتاژ روی خود کارت یا پاور هست.گرافیک وقتی زیر بار زیاد میره اینطوری میشه.
خب حالا از کجا بفهمم مال کدومشه؟پاور 580 گرین اکتیو و کارت هم آکبند بود.ولی هیچ مشکلی در حالت لود هم ایجاد نکرده.چیکار کنم؟خطریه؟

آقاجون این دلیل نمیشه که هرکی جدیدا عضو بشه و برای شر درست کردن تو این تاپیکاس شما میتونی نقدای تخصصی سخت افزاری ایشون رو تو فروم های دیگه ببینید و لذت ببرید،عضو جدید بودن نشانه کم اطلاع بودن فرد نیست)،فک کنم شما ایشون رو با کسایی که یه خبر رو میبین بعدترجمش میکنن تو سایت قرار و از محتوای اون هیچ اطلاعی ندارن اشتباه گرفتید اگه اینطوری فکر میکنین متاسفم چون اصلا اینطور نیست.
دوست عزیز،فعالیت ایشون در سایتای دیگه مبنای قضاوت من نیست، من بر اساس پستی که توی این تاپیک زد جواب دادم، ایشون یه سوال پرسیدن و دوست من هم جواب صحیح داد، اما ایشون جواب رو اشتباه متوجه شد و در عوض بدون اینکه توضیح مجدد بخواد ،با بهانه کردن مدل یه کارت جدید به دوست من با بی ادبی اتهام زد که چرا این مدل رو تو نمی شناسی و الکی جواب میدی،(البته میگم ربطی به سوال خودش نداش و خودش یه سوال پرسید و خودش هم اومد جواب خودشو داد، انگار که فقط میخواسته مچگیری کنه )بنظر شما کسی که قبلا فعالیت حرفه ای داشته وقتی توی یه فروم جدید به قصد فعالیت مثبت میاد اینجوری رفتار میکنه؟

خب حالا از کجا بفهمم مال کدومشه؟پاور 580 گرین اکتیو و کارت هم آکبند بود.ولی هیچ مشکلی در حالت لود هم ایجاد نکرده.چیکار کنم؟خطریه؟

پیدا کردن منبع صدا موقعی که سیستم زیر بار هس یه کم دقت می خواد ، باید سیستم رو زیر بار بزاری و داخل کیس دنبال منبع صدا بگردی، یا اینکه هر کدوم از این دو قطعه رو با یه مدل دیگه جابجا کنی تا ببینی صدا برطرف میشه یا نه.البته هیچ خطری نداره و صرفا برای برطرف کردن صدا دنبالش باش.

به نظرم از کارت نمیاد ولی تو لود صدا در میاد.در ضمن با 2 تا مین تست کردم و در کمال تعجب با چیپ 750 انویدیا و درگاه pcie 2 از p35 گیگا با در گاه pcie 1 بطور متوسط 5-6 فریم کمتر میده.چرا؟

به نظرم از کارت نمیاد ولی تو لود صدا در میاد.در ضمن با 2 تا مین تست کردم و در کمال تعجب با چیپ 750 انویدیا و درگاه pcie 2 از p35 گیگا با در گاه pcie 1 بطور متوسط 5-6 فریم کمتر میده.چرا؟

منم گفتم موقع لود ببین از کجاس،
این 5 6 فریم مگه چن درصد راندمان کلی میشه؟، بعدم چیپ ست های مختلف و مدلای مختلف ممکنه راندمانشون توی بازیهای فرق کنه و این عادیه(هم بخاطر تفاوت در بایوس،هم نوع چیپ ست، هم نوع ارتباط با باس گرافیک) ، اما اونی که شما دیدی ممکنه بخاطر تنظیمات مختلف حافظه توی بایوس دو تا مادربرد بوده باشه که بصورت اتوماتیک شناخته میشن،فرق نسخه ی 1 با 2 از باس PCI-Ex هنوز زیاد نیس مخصوصا واسه تک کارت. در کل چیپ ستای Intel همیشه بهترین هستن ،حتی اگه تفاوت خیلی کم باشه.

سلام
کارت hd3650 در مقايسه با 3670 خيلی ضعيف تره
ممنون:blushing:
خب کارت 3670 حدود 10 تا 15 درصد سریعتر هست، البته اگه هر دو نوع حافظه ی یکسان داشته باشن(DDR2 یا DDR3 باشن)

سلام.میگم توی rivatuner حداکثر fps معادل refresh rate مانیتور تعریف شده یا بیشتر هم میشه؟چون مال من روی 60 قفله و به هیچ وجه بالای 60 نمیره.

سلام.میگم توی rivatuner حداکثر fps معادل refresh rate مانیتور تعریف شده یا بیشتر هم میشه؟چون مال من روی 60 قفله و به هیچ وجه بالای 60 نمیره.
متوجه نشدم سوالت رو،حداکثر FPS و Refresh Rate چه ربطی به Riva Tuner دارن؟ ، اگه جایی قفل هس مربوط به تنظیمات Vsync بازی یا Control Panel درایور کارت هست.

متوجه نشدم سوالت رو،حداکثر FPS و Refresh Rate چه ربطی به Riva Tuner دارن؟ ، اگه جایی قفل هس مربوط به تنظیمات Vsync بازی یا Control Panel درایور کارت هست.
يعني وفتي با fps در rivatuner چك ميكنم بيشتر 60 نميشه.refresh rate مونيتور هم 60 هرتزه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or