مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوستان gtx295 دیگه به طور رسمی وارد شده;)
من تا 500 تومن پول دارم برای گرافیک...چی خوبه؟در حد مانیتور t220p و کرایسس...رو high بازی کردم ارضا نشدم...میخوام بالاترش رو هم ببینم...
ممنون
وارد شده ولی 600 610 تومن به بالاس.:cheesygri
این 280ـیی هم که بهت پیشنهاد دادم فقط مدل zotacش 430 تومنه بقیه برندا بالای 510 520 تومن هستن.
نمیدونم اصلا قیمت تو چه مایه هایی هست؟که بخوام بودجه براش مشخص کنم ولی دیگه 140-50 اخرشه
چون برای بازی کردن پی اس 3هم هست بنابراین گرافیک خیلی گرونی نمیخوام
شما میتونی 9600gt رو تو این رنج در نظر بگیری البته چون میگی ps3 دارم پیشنهاد میکنم یه مدل پایینترشو یعنی gso رو برداری که اختلاف کاراییشون نهایت 3 یا 4 فریم هستش که شما با یه اور ساده میتونی gso رو در حد gt کنی ولی با 30 35 تومن کمتر.
سلام
از بین اکیاس زیر کدوم تو بازار ایران موجوده و قیمتش چنده :
RAIDMAX ECLIPSE
XCLIO Godspeed
RAIDMAX SIRIUS
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره کارته.;)

نمیدونم اصلا قیمت تو چه مایه هایی هست؟که بخوام بودجه براش مشخص کنم ولی دیگه 140-50 اخرشه
همونطور که رامین گفت شما میتونی یه کارت 9600GSO بگیری ، قیمتشم حدود 100-110 هست (با برد XFX).

دوستان gtx295 دیگه به طور رسمی وارد شده;)
من تا 500 تومن پول دارم برای گرافیک...چی خوبه؟در حد مانیتور t220p و کرایسس...رو high بازی کردم ارضا نشدم...میخوام بالاترش رو هم ببینم...
ممنون
تا 500 تومن میتونی GTX 285 رو بگیری که 455 تومن هست و به نسبت قیمت خیلی مناسبه.

شما میتونی کارت 9600GT/GSO رو انتخاب کنی که بدرد بازی نه خیلی سنگین هم میخوره

GTX260 با 9800GTX یا 9800GTX+ چه قدر تفاوت داره ! با 300 تومن خرید HD4870 بهتر نیست؟
خوب فرقش با 9800gtx زیاده و میشه گفت با هم قابل مقایسه نیستن.
4870 هم در اکثر موارد سریعتر از 260 هستش ولی خوب اگه بخوایم کلی در نظر بگیریم 260 میتونه انتخاب خوبی باشه مثل اور ، physix , و...

GTX260 با 9800GTX یا 9800GTX+ چه قدر تفاوت داره ! با 300 تومن خرید HD4870 بهتر نیست؟
کارت GTX 260/216 همرده ی 4870 هست، اما بخاطر درایورهای بهتر، قابلیت اور خیلی بیشتر و PhysX و همچنین حافظه ی بیشتر انتخاب بهتری هست.

سلام .
کسی سایتی یا بنچمارکی سراغ داره که با یه گرافیک ، چن تا cpu رو تست کرده باشه ؟ ( منظورم اینه که عمل کرد cpu رو در بازی ها نشوون بده ! از نظر تاثیر در فریم ! ) البت اینو هم بگم که تست سایت tomshardware رو دیدم ولی معلووم نبوود چه بچیه !! :confused:

سلام .
کسی سایتی یا بنچمارکی سراغ داره که با یه گرافیک ، چن تا cpu رو تست کرده باشه ؟ ( منظورم اینه که عمل کرد cpu رو در بازی ها نشوون بده ! از نظر تاثیر در فریم ! ) البت اینو هم بگم که تست سایت tomshardware رو دیدم ولی معلووم نبوود چه بچیه !! :confused:
خب سایتایی هستن که این مقایسه ها رو انجام می دن، بطور مثال میتونی این مقایسه رو که مربوط به بازی جدید HAWX که دیروز برا PC منتشر شد و اینیکی رو که برای Down of WAR II هست رو ببینی. هر دو تا بازی با کارت 280 اما با CPU های مختلف تست شدن.

سلام
1-چرا توی تمام برندها از 896 mb رم برای260 GTX استفاده میشه؟چرا افزایش رم نمیدن؟
2- دوست عزیزمون Farshidstar2012 گفتن کلا باید بیخیال سری 9800 شد میخواستم بدونم چرا؟
3- چرا nvida هنوز از DDR3 استفاده میکنه در حالی که ati از DDR5؟
4- امروز داشتم مجله عصر شبکه رو میخوندم که قیمت 9800GX2 Club3d با 1gig ddr3 و فرکانس استاندارد رو 330 هزار زده بود در حالی که برندهای دیگه در فرکانس استاندارد قیمتی نزدیک500 تا 600 داشتن دلیل این تفاوت چیه؟همچنین در بقیه GPU ها
5- تاثیر کارتهایی که OC شدن (توسط شرکت سازنده) با حالت استاندارد همون GPU در بازی چقدر هستش؟
میدونم خیلی پرسیدم ببخشید:biggrin1:

سلام
1-چرا توی تمام برندها از 896 mb رم برای260 GTX استفاده میشه؟چرا افزایش رم نمیدن؟
2- دوست عزیزمون Farshidstar2012 گفتن کلا باید بیخیال سری 9800 شد میخواستم بدونم چرا؟
3- چرا nvida هنوز از DDR3 استفاده میکنه در حالی که ati از DDR5؟
4- امروز داشتم مجله عصر شبکه رو میخوندم که قیمت 9800GX2 Club3d با 1gig ddr3 و فرکانس استاندارد رو 330 هزار زده بود در حالی که برندهای دیگه در فرکانس استاندارد قیمتی نزدیک500 تا 600 داشتن دلیل این تفاوت چیه؟همچنین در بقیه GPU ها
5- تاثیر کارتهایی که OC شدن (توسط شرکت سازنده) با حالت استاندارد همون GPU در بازی چقدر هستش؟
میدونم خیلی پرسیدم ببخشید:biggrin1:
1-اگه میشد که از اول میکردن،چون کارت 448 بیت هست یا باید رمش 896 باشه یا 896*2=1792 که فک کنم یکی دو مدل هم با 1792 مگ اومده باشه اما خب بدرد نمیخوره این رم اضافی.

2- کجا این حرف رو زدم؟؟!!

3- حافظه ی کارتای Nvidia تا 512 بیت هست که استفاده از DDR3 همون عرض باندی رو میده که کارتای 256 بیت ATI با DDR5 میدن(مثلا مقایسه ی کارت NVIDIA GTX 280 که 141 GB/s هست با ATI 4870 که 122 GB/s هست که از این لحاظ 4870 ضعیفتره)
4-برای مقایسه ی کارتا با مدلهای مختلف فرکانس فقط یکی از معیارهای مقایسه هست، تفاوت اصلی توی معماری تراشه ها و تعداد واحدهای پردازشی هست،
5-تاثیر OC به مدل کارت بستگی داره ، بعضی جاها 5 درصد هم نیست، بعضی جاها تا 25 درصد سرعت بیشتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or