Lord Stark
کاربر سایت
نمیدونم اصلا قیمت تو چه مایه هایی هست؟که بخوام بودجه براش مشخص کنم ولی دیگه 140-50 اخرشهبودجتون چقدر هست ؟!
چون برای بازی کردن پی اس 3هم هست بنابراین گرافیک خیلی گرونی نمیخوام
نمیدونم اصلا قیمت تو چه مایه هایی هست؟که بخوام بودجه براش مشخص کنم ولی دیگه 140-50 اخرشهبودجتون چقدر هست ؟!
وارد شده ولی 600 610 تومن به بالاس.:cheesygriدوستان gtx295 دیگه به طور رسمی وارد شده
من تا 500 تومن پول دارم برای گرافیک...چی خوبه؟در حد مانیتور t220p و کرایسس...رو high بازی کردم ارضا نشدم...میخوام بالاترش رو هم ببینم...
ممنون
شما میتونی 9600gt رو تو این رنج در نظر بگیری البته چون میگی ps3 دارم پیشنهاد میکنم یه مدل پایینترشو یعنی gso رو برداری که اختلاف کاراییشون نهایت 3 یا 4 فریم هستش که شما با یه اور ساده میتونی gso رو در حد gt کنی ولی با 30 35 تومن کمتر.نمیدونم اصلا قیمت تو چه مایه هایی هست؟که بخوام بودجه براش مشخص کنم ولی دیگه 140-50 اخرشه
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره کارته.سلام
از بین اکیاس زیر کدوم تو بازار ایران موجوده و قیمتش چنده :
RAIDMAX ECLIPSE
XCLIO Godspeed
RAIDMAX SIRIUS

همونطور که رامین گفت شما میتونی یه کارت 9600GSO بگیری ، قیمتشم حدود 100-110 هست (با برد XFX).نمیدونم اصلا قیمت تو چه مایه هایی هست؟که بخوام بودجه براش مشخص کنم ولی دیگه 140-50 اخرشه
تا 500 تومن میتونی GTX 285 رو بگیری که 455 تومن هست و به نسبت قیمت خیلی مناسبه.دوستان gtx295 دیگه به طور رسمی وارد شده
من تا 500 تومن پول دارم برای گرافیک...چی خوبه؟در حد مانیتور t220p و کرایسس...رو high بازی کردم ارضا نشدم...میخوام بالاترش رو هم ببینم...
ممنون
شما میتونی کارت 9600GT/GSO رو انتخاب کنی که بدرد بازی نه خیلی سنگین هم میخورهنمیدونم اصلا قیمت تو چه مایه هایی هست؟که بخوام بودجه براش مشخص کنم ولی دیگه 140-50 اخرشه
GTX260 با 9800GTX یا 9800GTX+ چه قدر تفاوت داره ! با 300 تومن خرید HD4870 بهتر نیست؟
کارت GTX 260/216 همرده ی 4870 هست، اما بخاطر درایورهای بهتر، قابلیت اور خیلی بیشتر و PhysX و همچنین حافظه ی بیشتر انتخاب بهتری هست.GTX260 با 9800GTX یا 9800GTX+ چه قدر تفاوت داره ! با 300 تومن خرید HD4870 بهتر نیست؟
خب سایتایی هستن که این مقایسه ها رو انجام می دن، بطور مثال میتونی این مقایسه رو که مربوط به بازی جدید HAWX که دیروز برا PC منتشر شد و اینیکی رو که برای Down of WAR II هست رو ببینی. هر دو تا بازی با کارت 280 اما با CPU های مختلف تست شدن.سلام .
کسی سایتی یا بنچمارکی سراغ داره که با یه گرافیک ، چن تا cpu رو تست کرده باشه ؟ ( منظورم اینه که عمل کرد cpu رو در بازی ها نشوون بده ! از نظر تاثیر در فریم ! ) البت اینو هم بگم که تست سایت tomshardware رو دیدم ولی معلووم نبوود چه بچیه !! :confused:
1-اگه میشد که از اول میکردن،چون کارت 448 بیت هست یا باید رمش 896 باشه یا 896*2=1792 که فک کنم یکی دو مدل هم با 1792 مگ اومده باشه اما خب بدرد نمیخوره این رم اضافی.سلام
1-چرا توی تمام برندها از 896 mb رم برای260 GTX استفاده میشه؟چرا افزایش رم نمیدن؟
2- دوست عزیزمون Farshidstar2012 گفتن کلا باید بیخیال سری 9800 شد میخواستم بدونم چرا؟
3- چرا nvida هنوز از DDR3 استفاده میکنه در حالی که ati از DDR5؟
4- امروز داشتم مجله عصر شبکه رو میخوندم که قیمت 9800GX2 Club3d با 1gig ddr3 و فرکانس استاندارد رو 330 هزار زده بود در حالی که برندهای دیگه در فرکانس استاندارد قیمتی نزدیک500 تا 600 داشتن دلیل این تفاوت چیه؟همچنین در بقیه GPU ها
5- تاثیر کارتهایی که OC شدن (توسط شرکت سازنده) با حالت استاندارد همون GPU در بازی چقدر هستش؟
میدونم خیلی پرسیدم ببخشید:biggrin1: