مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
تاپیک خاصی برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم ...:blushing:
کارت من 9800gtx هست.بعد از مدتی تست کردن به این نتیجه رسیدم که این کارت در موقع بازی دمای اون به 64-65 درجه و در موقع اجرای بازی های سنگین مثل کرایسیس 72-73 درجه میرسه.یعنی بالاترین دمایی که تابحال دیدم از این کارت 73 درجه بوده.
حالا سوالم اینه که این درجه حرارت بالا نیست؟یا اینکه کارت هایی هستن که بیشتر از این هم گرم بشن؟
ممنون
اين كاملا طبيعيه و هيچ مشكلي ايجاد نميكنه.
9800GTX هم اصلا مشكل گرامايي نداره و كارت بسيار خوبيه.
كارتهاي داغتر از اين هم هست مثل 4850 كه من خودم تست كردم دماش تا 84 درجه هم رسيد.

سلام
تاپیک خاصی برای پرسیدن این سوال پیدا نکردم ...:blushing:
کارت من 9800gtx هست.بعد از مدتی تست کردن به این نتیجه رسیدم که این کارت در موقع بازی دمای اون به 64-65 درجه و در موقع اجرای بازی های سنگین مثل کرایسیس 72-73 درجه میرسه.یعنی بالاترین دمایی که تابحال دیدم از این کارت 73 درجه بوده.
حالا سوالم اینه که این درجه حرارت بالا نیست؟یا اینکه کارت هایی هستن که بیشتر از این هم گرم بشن؟
ممنون
بله همونطور که بابک گفت 4850 تا 85 هم میره بالا مال شما که خوبه :)

تا 70 مشکلی ایجاد نمیکنه

رو چه حسابی این حرفو میزنی ؟
یه چنتا دلیل بیار چون حرفت منطقی نیس.
(والا تا اونجایی که ما میدونیم گیگا یکی از مارکهای خوبه بازاره)
خب دليلم اينه كه توي بازار كار ميكنم و همشون زير دستم هستن
اندازه موهاي سرم تست گرفتم ، البته منظورم نسبت قيمت به قدرته نه كيفيت و كارايي ;)
( به زوردي هم قراره يكي از رقباي ليون كامپيوتر بشيم )
پس با این حساب یه 8600gt 1gb ddr2 سریعتر از یه 8600gt 256mb ddr3 هستش درسته ؟
خير اشتباه شد ، منظور دقيقم رو اقا بابك گفت
میشه یه عکس از این 5870 بذاری ببینیم ؟
چون club روحشم از این کارت خبری نداره.
خير ، از اين كارت فقط يكي هست توي ايران اون هم داخل شركت اهتمام
فقط بعد از خريد توسط مشتري ميتونم عكسش رو براتون بزارم ;)
فكر كنم قراره سه ماه ديگه توي بازار پخش بشه

5870.html
ا
ینم 5870

آخرین ویرایش:
خير ، از اين كارت فقط يكي هست توي ايران اون هم داخل شركت اهتمام
فقط بعد از خريد توسط مشتري ميتونم عكسش رو براتون بزارم ;)
فكر كنم قراره سه ماه ديگه توي بازار پخش بشه
در کل خیلی عجیبه که هنوز این کارت یا بهتر بگم این سری از طرف ati بطور رسمی معرفی نشده ولی یکیش الان تو ایرانه.:confused:

آخرین ویرایش:
من دو روز پیش Force3D Radeon HD 4670 512MB رو خریدم 95 هزار تومن.

فرکانس حافظه رو توی ATI Overdrive و GPU-Z زده 1000 مگاهرتز.
آیا منظور همون 2000 است؟

بعد از نصب کارت گرافیک مودم از کار میفته علت چیه؟

اون 1000 فرکانس واقعیش هستش ولی چون تو تکنولوژی ddr از دو مسیر استفاده میشه این فرکانس هم به نوعی دو برابر (تو اینجا 2000) میشه یا بهتر بگم عین یه 2000 عمل میکنه.

آخرین ویرایش:
فرکانس حافظه رو توی ATI Overdrive و GPU-Z زده 1000 مگاهرتز.
آیا منظور همون 2000 است؟
همونطور كه رامين گفت Memory Clock يه ميزان واقعي داره كه ضريب دو ميشه
شركت هاي توليد كننده اكثرا تو مشخصات همون ضريب دو رو مينويسن ، چون تاثير بيشتري داره
در کل خیلی عجیبه که هنوز این کارت یا بهتر بگم این سری از طرف ati بطور رسمی معرفی نشده ولی یکیش الان تو ایرانه.
باور كن خود من هم تو كفم !! يعني چي 5870 الان تو ايرانه :eek:

سلام
من مشخصات سیستمم اینه

رم 2 گیگ ddr2 باس 800 patriot
مادربرد asus m2n-x plus
سی پی یو +4200 Am2
پاور NZXT 800
بعد گرافيكم 4870 هست خواستم ببینم چند درصد از قدرت کارت گرافیک استفاده میشه به نظر شما چی رو عوض کنم که از تمام قدرت کارت گرافیک استفاده بشه
خیلی ممنون​

خب اين سوال خيلي عجيبه ! بستگي به بازي كه انجام ميدي اگر لازم باشه تا 100% از قدرتش استفاده ميشه
منتهي بقيه قطعاتت قديمي شدن
RAM رو بايد به 4 گيگ ارتقا بدي
CPU رو هم بايد ارتقا بدي خيلي پايينه
مادربورد هم بسته به CPU جديدي كه ميگيري بايد تعويض كني

سلام
من مشخصات سیستمم اینه

مادربرد asus m2n-x plus
سی پی یو +4200 Am2
پاور NZXT 800
بعد گرافيكم 4870 هست خواستم ببینم چند درصد از قدرت کارت گرافیک استفاده میشه به نظر شما چی رو عوض کنم که از تمام قدرت کارت گرافیک استفاده بشه

خیلی ممنون​
با احترام به نظر دوستان باید بگم که سیستم شما تمامی قطعاتش خوبه بجز سی پی یو .اگر بودجه محدودی رو در نظر گرفتی بهترین گزینه تهیه سی پی یو amd X2 6000 هست که مجبور نشی مین رو هم عوض کنی با این کار اختلاف نسبتا محسوسی رو توی اجرای بازی ها خواهی دید.البته اگر محدودیت بودجه ندارید انتخاب های بیشتری خواهید داشت

سلام
من مشخصات سیستمم اینه

مادربرد asus m2n-x plus
سی پی یو +4200 Am2
پاور NZXT 800
خیلی ممنون​
به % که نمیشه گفت میتونی اختلاف فریمشو با بنچایی که تو نت هست مقایسه کنی تا حدودی دستت میاد.
ولی خوب شما با عوض کردن cpuت میتونی تا حدودی به قدرت اصلیش نزدیک بشی ، در کل پیشنهاد میکنم واسه این مین خرج اضافی نکنی جمع کن کلی ارتقاء بده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or