مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

:confused: بالاخره کندتر هست یا نیست؟
آخه طرف میگه من 1 گیگ میخوام چون الان بازیها 512 میخواد و مثلا یکسال دیگه 512 کمه!
زیاد هم بیراه نمیگه ها. میخواد نهایتا 250 بده. واقعا انتخاب دیگه ای هم وجود نداره چون 4870 که یک گیگش حداقل 350 تومنه!
پس بالاخره این یک گیگ به نحوی به معنی ساپورت بهتر در آینده هست یا نه؟!

:confused: بالاخره کندتر هست یا نیست؟
آخه طرف میگه من 1 گیگ میخوام چون الان بازیها 512 میخواد و مثلا یکسال دیگه 512 کمه!
زیاد هم بیراه نمیگه ها. میخواد نهایتا 250 بده. واقعا انتخاب دیگه ای هم وجود نداره چون 4870 که یک گیگش حداقل 350 تومنه!
خودت بنچا رو ببين. همين الان هم تو رزولوشنهاي بسيار بالا 1GB بهتر عمل ميكنه. مطمئنا در آينده مقدار حافظه ي موردنياز بازيها بيشتر ميشه. البته تفاوتشون اونقدرها هم بالا نيست. ولي تا 250 بهترين گزينه همينه.

بالاخره کندتر هست یا نیست؟
فقط و فقط به بازی بستگی داره من تو بنچایی که دیدم (میانگین) اختلافشون نهایت 4 یا 5 فریم هستش ، در کل به نظر من ارزش 35 تومن بالاتر رو نداره.

خوب مدلای مختلف 4830 بین 165 تا 200 هستش کاراییش هم که مشخصه در حد 8800gt ، بهتره این کارتو با همرده ش مقایسه کنی ، در کل با توجه به قیمتش کارایی خوبی داره.

GTX 295 تو بازار ايران اومده ؟ در ضمن 9800gx2 دسته 2 رو چند ميخرن (حدود قيمت)

مي خوام بفروشم GTX 295 بگيرم
GTX 295 توی فروشگاههای اونور آب و سایتهای فروش آنلاین هم خیلی کم شده، ظاهرا عرضه خیلی کمتر از تقاضای بازار بوده و با کمبود مواجه شدن
شما کارت خودت رو الان اگه بتونی نزدیک بقیمت GTX 280 که همردش هس بفروشی، خوب فروختی، برای فروشش بهتره توی بازارچه اقدام کنی که به خریدار نهایی بفروشی.

GTX 295 تو بازار ايران اومده ؟ در ضمن 9800gx2 دسته 2 رو چند ميخرن (حدود قيمت)

مي خوام بفروشم GTX 295 بگيرم
والا هنوز بطور رسمی وارد نشده (هرچند برین گفته بود که میخواد وارد کنه) ولی بگردی تک و توک پیدا میشه ، قیمتا هم بالای 750 هستش و بدون گارانت.
9800gx2 هم کمیاب شده (منظورم اینه که اگه بتونی الان ردش کنی یجورایی برد کردی) ، واسه فروش هم بستگی به برند داره.

سلام

تازگي ها سيستمم رو ارتقاع دادم فقط مونده گرافيكم !!؟ به نظر شما چه گرافيكي تا 100 يا 120 بخرم .

گرافيك الان من 512MB GIGABYTE 8600 GT اينو مي خوام 60 تومن بفروشمش خوبه !؟

ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد .

سلام

تازگي ها سيستمم رو ارتقاع دادم فقط مونده گرافيكم !!؟ به نظر شما چه گرافيكي تا 100 يا 120 بخرم .

گرافيك الان من 512MB GIGABYTE 8600 GT اينو مي خوام 60 تومن بفروشمش خوبه !؟

ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد .
من xfx 9600gso رو پیشنهاد میکنم.
والا 8600gt نوش 60 65 تومنه بعید میدونم با این قیمت بتونی آبش کنی.
چه ماركي بخرم من قبلا club 3d داشتم واقعا عالي بود الان چي ماركي بخرم ؟؟ چند هست حدودا؟

مرسي از جوابتون
4670 حدودا 95 100 تومن به بالا هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or