اون مدلش کم یاب شده (میشه گفت دیگه نیستش) من آخرین بار (1 ماه پیش) 275 تومن قیمت داشتم.دوستان قمت کارت HIS HD 4850 IceQ4 TurboX الان چنده ؟
من خیلی بنچمارک , ویدئو و..... از کارت بالا و کارت 9800gtx+ دیدم و همون 4850 رو انتخاب کردم.
حالا شما دوستان هم اگه نظری دارید بگویید.![]()
دوست عزیز اینجا تاپیک مشاوره کارت هستش نه سیستم.میشه یه سیستمی(فقط کیست) با 500 تومن پیشنهاد بدید؟
پاور
گرافیک
برد
سی پی یو
رم
ممنون.

من اگر جای شما بودم 9800GTX+ رو انتخاب می کردم (به خاطر فیزیک)دوستان قمت کارت HIS HD 4850 IceQ4 TurboX الان چنده ؟
من خیلی بنچمارک , ویدئو و..... از کارت بالا و کارت 9800gtx+ دیدم و همون 4850 رو انتخاب کردم.
حالا شما دوستان هم اگه نظری دارید بگویید.![]()
خوب حالا یه دو سه برند مناسب هم بگید واسه 4850تا 200 حالا یه 10 تومنی بالاتر فقط 4850 شک نکن.
شما میتونی Club3D,HIS,XFX رو در نظر داشته باشی، برندی که فن بهتری داره اولویتش بیشتره، چون این کارت حرارت بالایی داره.خوب حالا یه دو سه برند مناسب هم بگید واسه 4850
کاش چن تا بنچ میزاشتی(نمیدونم چرا ati زیاد حال نمیکنم . شاید چون تا حالا نداشتم ) یعنی این جور که میگی کا راییش خیلی بالا تره.....
راستی یکی یه توضیحات در باره ی nvidia phisx بده و چقدر تو گیم ها تاثیر داره
تا 200 210 دو سه تا برند بیشتر نیست مثل connect3d یا force3d و.....خوب حالا یه دو سه برند مناسب هم بگید واسه 4850
کاش چن تا بنچ میزاشتی(نمیدونم چرا ati زیاد حال نمیکنم . شاید چون تا حالا نداشتم ) یعنی این جور که میگی کا راییش خیلی بالا تره.....
راستی یکی یه توضیحات در باره ی nvidia phisx بده و چقدر تو گیم ها تاثیر داره
بدون مشکل اجرا میشه ! ولی اگه PhysX فعال بشه کارتای ATi دچار افت فریم شدیدی میشن ؛ به هرحال ، در حال حاضر تعداد بازیهایی که از PhysX پشتیبانی میکنن خیلی کمه.یعنی اصلا اجرا نمیشه (میرورز نمیتونم بازی کنم )؟؟ اگه اینجور باشه کارتای ATI که به صرفه نیستن وبهتره بریم سراغ همون انویدیا
والا نمیدونم چرا زده 1746 ولی gddr3ش 2000ـه و ddr3ش هم 1800 مال شما چیه ddr3 یا gddr3 ؟
خوب وقتی شما تبدیل به vga کردی کیفیت vga رو میگیری نه dvi.
میبخشید امروز Force3D Radeon HD 4670 512MB رو تو بازار پیدا کردم ولی فرکانس حافظهاش به جای 2000 هست 1746؟
سوالم اینه که این کاهش فرکانس چند درصد تو کارایی تاثیر داره؟
سوال دومم اینه که اگه از مبدل DVI به VGA استفاده کنم آیا کیفیت تصویر پایین نمیاد؟
یعنی اصلا اجرا نمیشه (میرورز نمیتونم بازی کنم )؟؟ اگه اینجور باشه کارتای ATI که به صرفه نیستن وبهتره بریم سراغ همون انویدیا
بدون مشکل اجرا میشه ! ولی اگه PhysX فعال بشه کارتای ATi دچار افت فریم شدیدی میشن ؛ به هرحال ، در حال حاضر تعداد بازیهایی که از PhysX پشتیبانی میکنن خیلی کمه.