مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

يكي ديگه از بچه ها با قيمت اينا رو ميخواد تو ايران. اگه ميشه بدين: :biggrin1:

Asus EAH4870 DK TOP/HTDI/512MD5
Asus EN9800GTX+ DK TOP/HTDI/512M

اگه سري تاپ رو قيمت داشتين كه چه بهتر نداشتين معمولي رو لطف كنين.

ممنون. :love:

کسی میدونه قیمت این کارت توی ایران چنده ؟

Zotac 9800 GT Amp

مدلهای دیگشو قیمت دارم فقط همینو میخوام.

بنچمارک هاشو که نگاه کردم کارایی در حد 9800GTX داشت و فرم ریت توی بیشتر بازیها (مثلا Stalker) کاملا برابر بود.
کارتیه که به نسبت قیمتش الان برا خرید مناسبه،Zotac هم معتبره

فقط اگر گارانتیش از برین تک باشه نگیری بهتره ، واسه یکی از دوستام 8800GT خریده بودم،خراب شد دادیم واسه گارانتی، مثل آب خوردن زدن زیرش، الکی گفتن چون با اورکلاک کردن خراب شده شامل گارانتی نیس،در صورتی که خود کارتPre-Over بود و کسی هم اورش نکرده بود اصلا!! ،بعدم حالا کیه که ثابت کنه با اور خراب شده یا نه! ،تازه صدمه فیزیکی هم نداشته.

سرعت GDDR3 بالاتره یا DDR3؟؟!!
راسته ی ولیعصر از میدون تا جمهوری میشه مرکز قطعات تو تهران مثل ایران ، ایرانیان ، پارسیان ، بازار رضا و.....
جمعه ها این بازار ها و پاساژ ها بازه؟؟

بستگی به فرکانس کاری اونا داره، ولی خب GDDR3 معمولا سریعتره و فقط توی کارتای گرافیک از GDDR3 استفاده میشه و DDR3 هم به عنوان حافظه ی اصلی مادربردهای جدید، اینا رو نباید مستقیم مقایسه کرد

پاساژ ها هم جمعه ها و تعطیلات بستن.

دم لیون گرم قیمت connect3d 4870 رو باز ارزونتر کرده:love:
تو سایتش زده 295 ولی یکی از دوستام رفت با چونه زدن 283 تومن خرید؟ً:eek::love::biggrin1:
قیمت connect3d 4850 EXTREME OC و connect3d 4870 EXTREME OC رو هم کم کرده.

هر دو تا کارت توی یک رده هستن دوست عزیز،بنچمارک ها هم ضد و نقیض نیستن، اما بعضی بازیها با کارتای ATI فریم بالاتری میدن(مثل Stalker) بعضی بازیها با Nvidia(مثل Crysis) ، این یعنی اینکه فاصله ی این دو تا کارت اونقدر زیاد نیس که یکیشون همه جا برنده باشه و اون یکی بازنده.

شما میتونی کارت 9800GTX Plus رو برداری اگر قیمت مناسبش رو پیدا کردی، اگر نه کارت 4850 فقط با یه فن قوی مثل مدل 4850 IceQ4 هم انتخاب خوبیه.

آقا بالاخره 4850(مثلا his) قویتره یا 9800gtx+؟ بنچمارک ها زد و نقیضه.یکبار برای همیشه تکلیف رو مشخص کنید لطفا.
کجاش ضد و نقیضه ؟
قدرتاشون مشخصه ، gtx plus بیشتر جاها سریعتر عمل کرده (در حد 3 یا 4 فریم) در کل شما اگه میخوای تا 260 خرج کنی من zotac 9800gtx plus رو پیشنهاد میکنم بعدا یه اور بزن تنگش و برو.....

خیلی ممنون از راهنماییهاتون
می خواستم بدونم 9600gso بهتره یا 9600gt؟کدومشونو بگیرم بهتره؟
در ضمن 9800gt هم اگه قیمت دارید بدید؟تفاوت 9800 تا 9600 چقدره؟
راستی 9600GSO هم 135 تومنه

خیلی ممنون از راهنماییهاتون
می خواستم بدونم 9600gso بهتره یا 9600gt؟کدومشونو بگیرم بهتره؟
در ضمن 9800gt هم اگه قیمت دارید بدید؟تفاوت 9800 تا 9600 چقدره؟
راستی 9600GSO هم 135 تومنه
GT قویتره .

9800GT هم با برند ZOTAC آخرین قیمتی که داشتم 180 بود !

تفاوت 9600 با 9800 خیلی زیاد نیست ولی خب 9800 قویتره

درضمن 9600GSO هم برند XFX ش 110 تومنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or