مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مرسی از توضیحت
حالا این چیز بهتری که گفتین چی هست و قیمت چیه ؟
من خودم در نظر داشتم 2تا 8800 ی که گفتم رو overclock کنم و بعد sli کنم . نمیدونم میشه یا نه ، اما فکر کنم اگر بشه خیلی خوب میشه
مثلا با 10 12 تومن بیشتر میتونی hd4850 رو در نظر بگیری که کاراییش در حد 9800gtx هستش ولی با 100 تومن اختلاف کمتر.
sli یه مین خوب میخواد یه پاور خوب میخواد همه ی اینا خرج اضافه هستش شما میتونی یه کارت خوب و قوی بگیری دیگه نیازی هم به sli نباشه sli زمانی بدرد میخوره که شما بخوای تو رزولوشن های بالا ، با تنظیمات و جزئیات بالا یه بازی رو اجرا کنی.
قیمت بالایی نداره. میتونی برای توضیحات بیشتر بهم PM بزنی...
این دوستمون میگه 8800gt بعد شما میگی gtx260 ؟ :confused:
سلام.
سئوال داشتم؟
1.کدوم بهتره؟(قیمتها شون رو هم یگید)
ّForce3d 4870 X2
XFX GTX280 XXX 1GB
2.این CPU های Corei7 کارایی شون نسبت به Q9450/Q9550 تو بازی ها خیلی زیاد متفاوته؟(بگید چند فریم بیشتر؟)
3.آیا برای این CPU ها باید از رم DDR3 استفاده کرد
ممنون میشم کامل جواب بدید/BYE:cool:
1-خوب 4870x2 سرتره قیمت او دو مدل دستم نیست ولی کلی میتونم بهت بگم hd4870x2 از 600 داره تا 700 و Gtx280 هم از 530 داره تا 670 680 تومن.
2-i7 فعلا سه مدل بیشتر نداره شما کدومش مد نظرته ؟ در کل بنچاشونو ببینی خودت متوجه میشی.
3-فعلا به غیر از چیپ x58 چیپ دیگه ای از 1366 پشتیبانی نمیکنه و این چیپ هم ddr3 ساپورت هستش.

با سلام خدمت اساتید گرامی
من تعدادی سوال دارم که فکر می کنم اینجا بهترین جا برای مطرح کردن این سوالات است الته تعداد این سوالات زیاده برای همین در دو قسمت میپرسم .
1-آیا Minهايي كه دارای کارت گرافیک onboard قدرتمندی مانند (hd3200 )يا جیفرس8300 لزوما از پردازنده های amd پشتيباني ميكنند؟
2-آیا حالت هیبرید کراس فایر در عمل هم کار آمد هست؟ مثلا قدرت یک کارت 4670 با 3200 در حالت هیبرید به اندازه ی یک hd4830 هست؟
3-آیا کارایی هیبرید کراس فایر از هیبریدsli بيشتره؟
4-آیا چیپست g790 هم وجود داره(چون790fx وجوداره !!) اگر هست کارت onboard آن چیه وقیمت مین اون چند در میاد؟
5-آیا کارایی کارت های گرافیک onboard ای تی آی از جیفرس قویترند؟آیا از 8300 کارت مجتمع قوی ترهم داریم

با سلام خدمت اساتید گرامی
من تعدادی سوال دارم که فکر می کنم اینجا بهترین جا برای مطرح کردن این سوالات است الته تعداد این سوالات زیاده برای همین در دو قسمت میپرسم .
1-آیا Minهايي كه دارای کارت گرافیک onboard قدرتمندی مانند (hd3200 )يا جیفرس8300 لزوما از پردازنده های amd پشتيباني ميكنند؟
2-آیا حالت هیبرید کراس فایر در عمل هم کار آمد هست؟ مثلا قدرت یک کارت 4670 با 3200 در حالت هیبرید به اندازه ی یک hd4830 هست؟
3-آیا کارایی هیبرید کراس فایر از هیبریدsli بيشتره؟
4-آیا چیپست g790 هم وجود داره(چون790fx وجوداره !!) اگر هست کارت onboard آن چیه وقیمت مین اون چند در میاد؟
5-آیا کارایی کارت های گرافیک onboard ای تی آی از جیفرس قویترند؟آیا از 8300 کارت مجتمع قوی ترهم داریم
1)نه لزوما تنها AMD ساپورت نیستند. به عنوان مثال مادربرد ZOTAC GeForce 9300 که هم پردازنده گرافیکی قدتمندی داره و هم از پردازنده های Intel پشتیبانی میکنه:
http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=270&Itemid=358
2)ولله کسی تا حالا تست نکرده که ببینه اندازه 4830 کارآمد هست یا نه...اما در عمل بصورت 100% هایبرید کراس فایر تاثیر داره...
3) عین این هست که بگیم آیا CF از SLI بهتر هست؟ بستگی به کارت ها و اون تراشه های گرافیکی به کار رفته شده داره...
4)تو خبر ها دیده بودم ولی اطلاع دقیقی ندارم.
5) بستگی به نوع تراشه داره. بله تراشه 9300....

اگه منظورت از کارت gtx280ـه که مشکل گرمایی نداره هیچ فن یا کیس خاصی هم نمیخواد.

نه منظورم کارتهای HD 4870x2 هستش که بعضی هاشون خیلی گرم میکنند.
البته یکی دو تاشون بخاطر فن آوریشون از بقیه خنک تر هستند. البته من این رو شنیدم وخوندم ولی از نزدیک امتحان نکردم.
:blushing:

نه منظورم کارتهای HD 4870x2 هستش که بعضی هاشون خیلی گرم میکنند.
البته یکی دو تاشون بخاطر فن آوریشون از بقیه خنک تر هستند. البته من این رو شنیدم وخوندم ولی از نزدیک امتحان نکردم.
:blushing:
4870x2 که نوع رفرنسش از نظر کولینگ فرقی با مدلای دیگه نداره و بهتر بگم مشکل گرمایی نداره.

سلام....
منظورم کارایی مدل Core i7 920 نسبت به Q9450\Q9550 هستش
وآیا برای Core i7 حتما باید رم DDR3 'bhaj(مگه مین DDR3 ساپورت DDR2 نمی خوره)
و Force 3d 4870 X2 هیچ مشکلی تو بازیهای مختلف نداره(Crash-افت فریم-مشکل درایوری-کارایی پایین) لطفا در این مورد یک توضیح کامل بدید(همین قرمزه
منظورمه
مرسی.......
;)

سلام....
و Force 3d 4870 X2 هیچ مشکلی تو بازیهای مختلف نداره(Crash-افت فریم-مشکل درایوری-کارایی پایین) لطفا در این مورد یک توضیح کامل بدید(همین قرمزه
منظورمه
مرسی.......
;)
4870 X2 چه Force3d باشه چه Connect3d چه Sapphire چه ... از نظر گرما و افت فریم و اینا مشکلی ندارند. کلا اگر شما یک کارت خوب داشته باشی و تو بازی افت فریم اون مشکل برمیگرده به مشکل نرم افزاری و مشکل از قطعه نیست...

ادامه سولات

:cheesygriسلام
با تشکر از دوست گرامی آقای (intel)كه لطف کردن وجواب سولات مارو دادن.حالا میرسیم به قسمت دوم سوالها.
1-آیا min های دارای چیپ ستهای ati وجیفرس که در دسته ی ارزان قیمت قرار می گیرند لزوما بی کیفیت و دارای عمر پایین هستند؟وخبري ازعمر بالا ىر أنها نيست ؟(البته منظور بین 100 تا 140 هزارتومان است واستفاده ازخازنهای جامد و...)
2-ارزان ترین مدل مادر بوردهای گیگابایت که مبتنی بر فناوری ultra durable3 که دارای کارتهای onboard قدرت مندی از جیفرس یاATI باشه چنده ؟ اصلا وجود داره؟
3-چرا ati در 4870 باوجود حافظه فوق سریع GDDR5 از رابط 256 بیت استفاده کرد ؟در حالی که رقیبش در gtx280 باوجود حافظه قدیمی از رابط 512 استفاده کرد؟

:cheesygriسلام
با تشکر از دوست گرامی آقای (intel)كه لطف کردن وجواب سولات مارو دادن.حالا میرسیم به قسمت دوم سوالها.
1-آیا min های دارای چیپ ستهای ati وجیفرس که در دسته ی ارزان قیمت قرار می گیرند لزوما بی کیفیت و دارای عمر پایین هستند؟وخبري ازعمر بالا ىر أنها نيست ؟(البته منظور بین 100 تا 140 هزارتومان است واستفاده ازخازنهای جامد و...)
2-ارزان ترین مدل مادر بوردهای گیگابایت که مبتنی بر فناوری ultra durable3 که دارای کارتهای onboard قدرت مندی از جیفرس یاATI باشه چنده ؟ اصلا وجود داره؟
3-چرا ati در 4870 باوجود حافظه فوق سریع GDDR5 از رابط 256 بیت استفاده کرد ؟در حالی که رقیبش در gtx280 باوجود حافظه قدیمی از رابط 512 استفاده کرد؟
1) چند بار هم من و هم دوستان تکرار کردند ولی کو گوش شنوا!!!! این ها همه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره که ما مثلا از خازن های فلان استفاده می کنیم و ... چیز های خیلی خیلی مهمتر باید تو مادربرد ها رعایت بشه...این ها همه جزئی هست اما نه خیلی جزئی!همین طول عمر مگه میخوای شما چند سال از مادربردت استفاده کنی؟ حداکثر 5 سال بعدش که آدم نمیتونه با این کامپیوتر کار کنه!!!! مادربرد هایی هم که رنج قیمتیشون بین 100 تا 140 هزار تومان هست هم خیلی خوبند. نمونه P5Q محصولی از Asus هم با کیفیت هست و هم قیمتش خیلی مناسبه...
2)تا الان اونطور که من اطلاع دارم تمامی مادربرد های گیگابایت که از تراشه گرافیکی onboard بهره می برند از تکنولوژی Ultra Durable 2 استفاده می کنند. Ultra Durable 3 تا الان من روی مادربرد های رده بالا گیگابایت یعنی مادربرد هایی با چیپست X58 و P45 دیدم...(و احتمالا P43)
گیگابایت از این تکنولوژی تو مادربرد های ارزان قیمتش استفاده نمیکنه(در اوایل بکارگیری این تکنولوژی)
3) مربوط به معماری ساخت میشه....اطلاع دقیقی ندارم...

آخرین ویرایش:
:cheesygri

چیپهای GDDR5 در فرکانس برابر پهنای باندی دو برابر GDDR3 دارند. مثلا 4870 با رابط حافظه 256 بیتی پهنای باندی برابر 112 گیگابایت بر ثانیه داره که اگر میخواست به یه همچین پهنای باندی با استفاده از GDDR3 دست پیدا کنه باید از رابط 512 بیتی استفاده میکرد.

سالم قیمت HD4870 TURBO+1GIG HIS چنده؟؟؟؟؟با 512اش مرسی ایشالا خدا شما رو از ما نگیره !!!!!!!!:love:
قیمت دقیق ندارم ولی آخرین بار 355 تومن مایش بود.
سلام....
منظورمه
مرسی.......
خوب به نسبت سریعتر از اون دو مدل هستش گفتم بهتره بنچاشو ببینی تا خودت متوجه بشی.
در مورد ddr3 هم گفتم ، ddr2 هم به ddr3 نمیخوره.
قدرت 4870x2 مشخصه برند هم هیچ تاثیری تو کاراییش نمیذاره اون مشکلات هم بیشتر نرم افزاری و بیشتر از طرف درایور هستش تا کارت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or