اساتید اعلام نظرنمایند:
با توجه به تفاوت قیمت حداقل 50000 تومنی (170-220) این کارت:
HIS HD 4830 Fan 512MB (256bit) GDDR3 PCIe
(که Radeon HD 4830 بدون اورکلاک با خنک کننده غیر reference است)
http://www.hisdigital.com/un/product2-386.shtml
![]()
با
Radeon HD 4850 (نوعی)
خرید 4830 پیشنهاد میشود یا بین این کارت و 4850 به اندازه تفاوت قیمت gap توانایی هم وجود دارد؟
متشکرم.
گرافیک بازها خسته نباشید.
بالاخره بعد از این همه پست زدن و مقایسه کردن کارتها ما نفهمیدیم کدوم کارت گرافیک رو انخاب کنیم
بچه ها من میخواستم یه سیستم میکس ومونتاژ جمع کنم میخواستم ببینم نظر شما در مورد این سیستم چیه؟ لطفا نظر خودتون رو بگید. ویا اگه مشکلی بین سخت افزار ها هست من رو راهنمایی کنید.ممنون.
core 2 quad Q 6600 :CPU
مادربورد: (chipset p45) ASUS P5Q PRO
کارت گرافیک: Force 3D HD 4870x2
کارت تدوین: CANOPUS NX (HD support
رم : CSX cec DDR2 1066 (4 GIG)
هارد: SAMSUNG HD502 IJ (500 GIG
GREEN GP885B (885 ) :POWER
مودم:AFLEX (4 CHIP) OR ZOLTRIX Z919 (3 CHIP
LCD: SAMSUNG T220P
GREEN OR NZXT:CASE
MOUSE & KEYBOARD: 4TECH
SPEAKER: ؟
:smile:
پیشنهادی یا نظری ؟ ممنون میشم اگه بگید واز تجربیات شما بهره ببریم.
سلام.مرسی بابت جوابها...
یه سیستم پیشنهاد بدیدحداکثر1.300.000 که یه کرافیک قوی مثل 4870X2 یا 280GTX داشته باشه.
شامل: VGA/Main/CPU/Power/HDD/RAM
2.مگه 4870x2 چه مشکلات درایوری داره؟
3.GTX295 حدودا کی تو ایران میادو یه نظر بدید من که می خوام گرافیک حدود 600 تومن بگیرم اگه تا 295 بیاد صبر نکنم خیلی ضرر می کنم؟(راهنمایی کنید
Main : Asus P5E or P5Qسلام.مرسی بابت جوابها...
یه سیستم پیشنهاد بدیدحداکثر1.300.000 که یه کرافیک قوی مثل 4870X2 یا 280GTX داشته باشه.
شامل: VGA/Main/CPU/Power/HDD/RAM
2.مگه 4870x2 چه مشکلات درایوری داره؟
3.GTX295 حدودا کی تو ایران میادو یه نظر بدید من که می خوام گرافیک حدود 600 تومن بگیرم اگه تا 295 بیاد صبر نکنم خیلی ضرر می کنم؟(راهنمایی کنید
والا من ايراد خاصي نديدم.
ولي شما بگو بودجت چقدره تا ما هم يه سيستم پيشنهاد بديم. شايد بهتر شد.
:laughing:
این گرافیکی که شما گذاشتی بیشتر واسه یه سیستم Gaming رده بالا هست تا سیستم مونتاژ،اگه بازیباز نباشی احتیاج به یه همچین کارتی نداری و یه کارت 150 تا 200 تومنی هم جواب کارتو میده.
شما میتونی اینا رو(با یه کارت 280) در نظر داشته باشی:
CPU:Q6600 OC to 3.2
FAN:Nirvana 120
RAM:4 GB G.Skill DDR 1066
HDD:500GB 32mb Maxtor
M/B:ASUS P5Q Pro
Power:600W CoolerMaster or 560W SilverStone
2-مشکلاتش متنوعه، از Lag دادن تو بازیهایی مثل Farcray 2 و Grid گرفته تا ضرورت نصب و بروز رسونی درایور ها و نصب Hotfix ها برای اجرای درست بازیهای جدید مثل GTA IV، بدون پروفایل بازی هم نمیشه از قدرت هر دو تا تراشه توی بازی استفاده کرد
3-GTX295 رو اولای اسفندماه باید منتظرش بود،ارزش صبر کردن رو داره،
شما چقدر بودجه داری ؟سلام دوستان یه سوال دلرم من میخوام یه cpu بگیرم به نظر شما cpu amd phenom 9950بگیرم یا صبر کنم phenome II بیاد فکر میکنید کی این phenome II میاید مرسی
4870 مشکل گرمایی نداره تو هر کیسی هم که بذاری چون dualـه بیشتر گرماش به بیرون کیس میره.من یه کیس پورشه دارم و میخواستم ببینم اگه یه 4870بگیرم با اور کلاک از نظر تهویه کم نمیاره یا باید عوضش کنم مرسی
میشه در مورد رم که گفتی بیشتر بگی آیا گارانتی ایرانی داره یا نه؟
توبازار پیدا میشه؟ در ثانی بالاخره بعد از کار میخواهی یه بازی خوب با گرافیک خوب انجام بدی به این کارت گرافیک احتیاج داری من هم مشکل از بابت خریدش ندارم .
فقط چیزی که هست این نوع کارت گرافیک گرمای زیادی تولید میکنه آیا کیس خوب با فنهای مختلف میتونه از حرارت این کارت گرافیک کم کنه؟ یا باید یه کارت گرافیکی رو انتخاب کنم که از لوله های مسی و فن برای خنک کردن کارت گرافیک استفاده میکنه؟
در ضمن چرا پاور GREEN استفاده نکنم؟ آیا REAL نیست؟ در ضمن قیمتش نسبت به بقیه پائین تر هستش. ممنون که راهنمایی میکنید.
:smile:
ترجیحا کیس بزرگتر بهتره، اما مهمتر پاورت هست تا کیس.من یه کیس پورشه دارم و میخواستم ببینم اگه یه 4870بگیرم با اور کلاک از نظر تهویه کم نمیاره یا باید عوضش کنم مرسی
دوست عزیز، این اسما تبلیغاتین و در کارکرد مادربرد تاثیر اونچنانی ندارن.مادر بورد های نسل سوم GIGA بهتره یا مادر بورد های ASUS؟
![]()