مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

مرسی

در مورد قيمت شما بايد ما رو راهنمايي كنيد.:biggrin1:
شما بودجت رو براي گرافيك بگو تا راهنماييت كنم.
كارت خودتون رو فكر كنم نهايتا 35 تومن بخرن.
بودجه رو شما تا سقف 150 در نظر بگیر
اما اگر بیشتر از اینم شد چند مدل بهم پیشنهاد بده . چون اگر نتونم یه چیز خوب بگیرم اصلآ نمیگیرم.
راستی این HD جدیدا چندن ؟ Nvidia هم HD داره ؟ یا اومده تو ایران ؟

سلام.دو تا سئوال

1.GTX295 کی تو ایران میاد؟اگه بیاد اینجا چنده؟
2.الان برای گرفتن GTX280 وقت خوبیه یانه؟(گرون بودن/یکم قدیمی بودن/ریلیز شدن کارت بهتر تو همین رنج قیمت/)
GTX 295 حدودا يك هفته ديگه عرضه ميشه (تو خارج از كشور). معلوم نيست دقيقا كي بياد ولي معمولا حداكثر تا يك ماه بعد از عرضه وارد ميشن. قيمتشم باز معلوم نيست چقدر باشه.
نه. به نظر من الان اصلا وقت خوبي براي خريد 280 نيست. الان قيمتي معادل 550 تومن داره كه فكر ميكنم GTX 295 هم بياد خيلي تفاوت قيمت باهاش نداشته باشه.
اما اگر بیشتر از اینم شد چند مدل بهم پیشنهاد بده . چون اگر نتونم یه چیز خوب بگیرم اصلآ نمیگیرم.
من Zotac 9600 GT رو پيشنهاد ميدم. حدودا 155 تومنه. بالاتر هم 9800GT هست با قيمت 185 تومن. ولي اگه ميتوني تا 220 خرج كني من 4850 رو پيشنهاد ميكنم كه قدرتي معادل 9800GTX+ داره.

سلام من یه سیستم دارم با مشخصات زیر
CPU: INTEL Q6600 2.6 GH
RAM: 2*1 G BUS 800 OCZ GOLD
MAIN: ASUS P5E X38
POWER: 1030 WATT GREEN
VGA: XFX8800GT 512DDR3
خوب حالا من میخوام یه کارت قویتر بردارم نظر شما چیه یا یه خورده قویترش کنم
کارت خوبی داری و عوض کردنش تا یه کارتی تو مایه های 300 اصلا ارزش نداره.
سلام.دو تا سئوال

1.GTX295 کی تو ایران میاد؟اگه بیاد اینجا چنده؟
2.الان برای گرفتن GTX280 وقت خوبیه یانه؟(گرون بودن/یکم قدیمی بودن/ریلیز شدن کارت بهتر تو همین رنج قیمت/)
1-تا 1 یا 2 هفته ی دیگه میاد تو بازار اونور ، تو اینجا هم حداقل یه 2 ماهی طول میکشه.(البته بطور رسمی)
2-gtx280 به غیر از مدل zotac که 520 تومنه بقیه برندا بالای 600 تومن مایشونه و یه کارتی مثل 4870 که قدرتی در حد gtx280 داره (حالا یکم کمتر) با 310 تومن هم میشه پیداش کرد میتونه خرید 280 رو منتفی کنه.
شما هم قیمت 280 میتونی کارتی مثل 4870x2 رو بگیری که کاراییش به مراتب بالاتر از gtx280ـه.
شما بهترین انتخابت 9600gtـیه حالا یا inno3d یا zotac فرقی نداره.
منظورت از HD چیه ؟ بیشتر توضیح بده.
فقط اینو بگم که الان اکثر کارتا رزولوشن HD رو ساپورت میکنن.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان. من چند وقتیه قصد دارم تو این فروم یک تاپیک جدید باز کنم و تو اون اخبار مربوط به کارت های گرافیک ATI رو بزنم. متاسفانه دسترسی به این کار رو ندارم. خوشحال میشم من رو راهنمایی کنید که این اخبار رو آیا تاپیکی وجود داره که اونجا بزارم یا خیر؟!
ممنون.

سلام دوستان. من چند وقتیه قصد دارم تو این فروم یک تاپیک جدید باز کنم و تو اون اخبار مربوط به کارت های گرافیک ATI رو بزنم. متاسفانه دسترسی به این کار رو ندارم. خوشحال میشم من رو راهنمایی کنید که این اخبار رو آیا تاپیکی وجود داره که اونجا بزارم یا خیر؟!
ممنون.
البته ربطی به این تاپیک نداره ولی در هر صورت شما باید 20 روز از تاریخ عضویتتون گذشته باشه تا بتونید تاپیک بزنید/ برای اینکار هم باید تو بخش سخت اخبار تاپیک بزنید !

1.GTX295 حدودا هم نمیشه بگید چنده؟
2.برای خریدن 4870x2چی وقت خوبیه یا نه؟
مرسی/
قيمت اين كارت نزديك به 500 دلاره. ديگه خودتون حساب كنيد بياد اينجا چقدر ميشه. آخه همونطور كه ميدونيد ايران حساب كتاب نداره كه بخواد قيمت مشخصي تعيين بشه.
2. 4870X2 هم كارت بسيار قدرتمنديه. اگه تا يكي دو ماه ديگه نميتونيد صبر كنيد بهترين انتخاب همينه.

به نظر شما تاعید قیمت این دوتا کارت چقدر پایین میاد.
4870
260GTX
قیمت فعلیشون رو هم بدید لطفا.

فعلا که نه Nvidia و نه ATI برنامه ی رسمی برای کم کردن قیمت کارتاشون اعلام نکردن(بجز اینکه ATI می خواست قیمت 4870 رو به خاطر رقابت بهتر با GTX 260/216 حدود 20 دلار کمتر کنه )
تا عید هم شاید قیمتها یه کم پایین تر بیاد، اما قطعا شب عید بالاتر هم میره!(اینجا تخفیف کریسمس نمی دن به ما) ، الان 4870 حدود 340 تومن و GTX260 از 380 تومن به بالا قیمت دارن.

1.GTX295 حدودا هم نمیشه بگید چنده؟
2.برای خریدن 4870x2چی وقت خوبیه یا نه؟
مرسی/
GTX 295 قراره با قیمت 499 دلار عرضه بشه که اگه اینجا برسه قیمتش اوایل عرضه حدود 650 و هم قیمت 4870X2 میشه که خب هم سرعتش از اون بیشتره هم ایرادای درایوری اون کارت رو نداره و ارزش داره که واسه خریدش صبر کنی.

گرافیک بازها خسته نباشید.
بالاخره بعد از این همه پست زدن و مقایسه کردن کارتها ما نفهمیدیم کدوم کارت گرافیک رو انخاب کنیم
بچه ها من میخواستم یه سیستم میکس ومونتاژ جمع کنم میخواستم ببینم نظر شما در مورد این سیستم چیه؟ لطفا نظر خودتون رو بگید. ویا اگه مشکلی بین سخت افزار ها هست من رو راهنمایی کنید.ممنون.

core 2 quad Q 6600 :CPU
مادربورد: (chipset p45) ASUS P5Q PRO
کارت گرافیک: Force 3D HD 4870x2
کارت تدوین: CANOPUS NX (HD support
رم : CSX cec DDR2 1066 (4 GIG)
هارد: SAMSUNG HD502 IJ (500 GIG
GREEN GP885B (885 ) :POWER
مودم:AFLEX (4 CHIP) OR ZOLTRIX Z919 (3 CHIP
LCD: SAMSUNG T220P
GREEN OR NZXT:CASE
MOUSE & KEYBOARD: 4TECH
SPEAKER: ؟