مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

دوست عزیز دارم واسه فروش همون طوری که هیچ جا phenom 2 نیست اما من دارم واسه فروش
ضمننا من از سری 5xxx خبر دادم نه از سری rv870 ضمننا توانایی پردازش در اسپایدر ای ام دی موجود هست فیوژن رو نمی دونم

خب PhenomII رو قبول دارم که اومده(همچین سرعتی هم نداره که کسی بخواد منتظر خریدش باشه و جلوی Corei7 حرفی واسه گفتن نداره) ، اما GTX 295 هیج جای دنیا توزیع نشده که کسی بخواد بفروشه!

شما متاسفانه خبرات ناقصه، وگرنه میدونستی که نسل بعدی کارتای AMD که قراره 5xxx نامگذاری بشه با همون تراشه ی RV870 ساخته میشه.
AMD Spider هم چیز جدیدی نیست و ربطی به CPGPU و اون داستان پردازش نداره، بلکه یه پکیج ترکیبی از Phenom چهار هسته ای و گرافیک سری 3800 به همراه مادربردای چیپ AMD 790FX هست که مثلا خوب با هم کار میکنن و اورکلاک میشن.

خب PhenomII رو قبول دارم که اومده(همچین سرعتی هم نداره که کسی بخواد منتظر خریدش باشه و جلوی Corei7 حرفی واسه گفتن نداره) ، اما GTX 295 هیج جای دنیا توزیع نشده که کسی بخواد بفروشه!

شما متاسفانه خبرات ناقصه، وگرنه میدونستی که نسل بعدی کارتای AMD که قراره 5xxx نامگذاری بشه با همون تراشه ی RV870 ساخته میشه.
AMD Spider هم چیز جدیدی نیست و ربطی به CPGPU و اون داستان پردازش نداره، بلکه یه پکیج ترکیبی از Phenom چهار هسته ای و گرافیک سری 3800 به همراه مادربردای چیپ AMD 790FX هست که مثلا خوب با هم کار میکنن و اورکلاک میشن.

دوست عزیز اگه قرار باشه این طوری باشه نسل بعدی هم که سری 6xxx باشه با تراشه rv980 ساخته می شه این چیزی که ای تی ای سال 2004 اعلام کرد و داره رو برنامش هم پیش میره من هم ادعای دانایی زیاد نکردم من با یکم انگلیسی که بلدم و مشا ا.. وقت نامحدود انقدر چرخ زدم تو این سایتو تو اون سایت این اطلاعات محدود رو جمع کردم

کسی نمی خواد کمکم کنه؟
من و دوستم دو تا کارت گرافیکی Gainward 9800GTX گرفتیم هیچ جوری جور در نیومد پاور 550 وات هم انتخاب کردیم تصویر میاد گیم هم بالا میاد و لی انگار داری با 6200 بازی می کنی ویستا هم نمره 1 می ده به گرافیک.:(( می تونه ایراد از کارت باشه؟ آخرین درایور رو هم نصب کردیم:confused:

کسی نمی خواد کمکم کنه؟
من و دوستم دو تا کارت گرافیکی Gainward 9800GTX گرفتیم هیچ جوری جور در نیومد پاور 550 وات هم انتخاب کردیم تصویر میاد گیم هم بالا میاد و لی انگار داری با 6200 بازی می کنی ویستا هم نمره 1 می ده به گرافیک.:(( می تونه ایراد از کارت باشه؟ آخرین درایور رو هم نصب کردیم:confused:
اول بگم تو ويستا ميخوايد نمرتونو ببينيد بايد اون دكمه ي تست سيستم (اسم دقيقشو يادم نيست) بزنيد. همونجا كه نمره رو نوشته يه گزينه داره. يه چند دقيقه طول ميكشه.
شما پاورت مدلش چيه و چند خريدي؟

اگه پاور خاصی لازم هست بگین تهیه کنیم.
ویستا رو هم بله اونو زدیم بعدش 1 رو داد
پس همونطور كه حدس ميزدم براي شما هم مثل من باگ داره.:biggrin1:
خوب شما بگو مدل پاورت چيه و از همه مهمتر چند خريدي. شايد لازم نبود عوض كني. حتما بگو چند خريدي.

جای دوتا 6 پین هست ولی داخل پک فقط یک دونه برای 6 پین بود.
یعنی باید برای هر دو تا وصل باشه؟
پاور شما نهایت خروجیش باید 250 260 باشه (اون 550 در حالت peak هستش) همینکه سیستمت بالا میاد خودش کلیه چه برسه به.....
شما باید پاورتو عوض کنی من green gp535a رو پیشنهاد میکنم.
هر دو 6 پین هم باید به کارت بخورن اگه یدونه تو پکش هست شما باید یه تبدیل molex به 6pin بگیری و هر دو رو بزنی به کارت.
حالا 6 پین ها که یکیشون رو وصل کردیم بیخیالش؟ چون داخلش هم فقط برای یکیش بود.
یعنی با تعویض پاور 100% حل میشه؟
شک نکن با تعویض پاور حل میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or