دوست عزیز دارم واسه فروش همون طوری که هیچ جا phenom 2 نیست اما من دارم واسه فروش
ضمننا من از سری 5xxx خبر دادم نه از سری rv870 ضمننا توانایی پردازش در اسپایدر ای ام دی موجود هست فیوژن رو نمی دونم
خب PhenomII رو قبول دارم که اومده(همچین سرعتی هم نداره که کسی بخواد منتظر خریدش باشه و جلوی Corei7 حرفی واسه گفتن نداره) ، اما GTX 295 هیج جای دنیا توزیع نشده که کسی بخواد بفروشه!
شما متاسفانه خبرات ناقصه، وگرنه میدونستی که نسل بعدی کارتای AMD که قراره 5xxx نامگذاری بشه با همون تراشه ی RV870 ساخته میشه.
AMD Spider هم چیز جدیدی نیست و ربطی به CPGPU و اون داستان پردازش نداره، بلکه یه پکیج ترکیبی از Phenom چهار هسته ای و گرافیک سری 3800 به همراه مادربردای چیپ AMD 790FX هست که مثلا خوب با هم کار میکنن و اورکلاک میشن.
می تونه ایراد از کارت باشه؟ آخرین درایور رو هم نصب کردیم:confused:اول بگم تو ويستا ميخوايد نمرتونو ببينيد بايد اون دكمه ي تست سيستم (اسم دقيقشو يادم نيست) بزنيد. همونجا كه نمره رو نوشته يه گزينه داره. يه چند دقيقه طول ميكشه.کسی نمی خواد کمکم کنه؟
من و دوستم دو تا کارت گرافیکی Gainward 9800GTX گرفتیم هیچ جوری جور در نیومد پاور 550 وات هم انتخاب کردیم تصویر میاد گیم هم بالا میاد و لی انگار داری با 6200 بازی می کنی ویستا هم نمره 1 می ده به گرافیک.می تونه ایراد از کارت باشه؟ آخرین درایور رو هم نصب کردیم:confused:
پس همونطور كه حدس ميزدم براي شما هم مثل من باگ داره.:biggrin1:اگه پاور خاصی لازم هست بگین تهیه کنیم.
ویستا رو هم بله اونو زدیم بعدش 1 رو داد
:biggrin1:پاور 550 وات GLT هستش قیمتش هم 17 تومنه.
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
پاور شما 550 وات واقعی نیست !پاور 550 وات GLT هستش قیمتش هم 17 تومنه.
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنین
به احتمال 95% از پاوره.حالا 6 پین ها که یکیشون رو وصل کردیم بیخیالش؟ چون داخلش هم فقط برای یکیش بود.
یعنی با تعویض پاور 100% حل میشه؟
پاور شما نهایت خروجیش باید 250 260 باشه (اون 550 در حالت peak هستش) همینکه سیستمت بالا میاد خودش کلیه چه برسه به.....جای دوتا 6 پین هست ولی داخل پک فقط یک دونه برای 6 پین بود.
یعنی باید برای هر دو تا وصل باشه؟
شک نکن با تعویض پاور حل میشه.حالا 6 پین ها که یکیشون رو وصل کردیم بیخیالش؟ چون داخلش هم فقط برای یکیش بود.
یعنی با تعویض پاور 100% حل میشه؟