مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

supra يا فرشيد كه سابقه بهتري دارين :biggrin1: يه سؤال :biggrin1: اين 9800GTX+ DK من كه از هفت خان گذشتم تا بهش رسيدم چيني از آب درومده. به نظرتون رو كاراييش تأثير داره؟ :confused:

یه سوال دیگه ببخشیدا:biggrin1:
اینو بگیرم512 - Connect3D HD4670 Actic Cooling
یا اینو CLUB - ATI RADEON HD 4670 - 1GB
اون دو مدل فرق زيادي ندارن و مدل 1گيگ بيشتر تو رزولوشنهاي خيلي بالا قويتره.
اولي هم سيستم كولينگش خيلي حرفه ايه. Connect3D 110 T , Club 130 T هستش.
در كل من همون Connect3D رو پيشنهاد ميكنم.
همین 4850 رو تصمیم گرفتم بگیرم منتها فرق این دوتا چیه؟
گفتم. فرقي تو كارايي ندارن. تو خارج از كشور هيچ تفاوت قيمتي هم بينشون وجود نداره و اين تفاوت قيمت فقط تو ايرانه. (به خاطر نوع گارانتي)
من Connect3D رو پيشنهاد مكينم.

یه سوال دیگه ببخشیدا:biggrin1:
اینو بگیرم512 - Connect3D HD4670 Actic Cooling
یا اینو CLUB - ATI RADEON HD 4670 - 1GB
من 512mbش رو پیشنهاد میکنم.
همین 4850 رو تصمیم گرفتم بگیرم منتها فرق این دوتا چیه؟
فرقی با هم ندارن فقط دو برند مختلف هستن همین.
يا فرشيد كه سابقه بهتري دارين :biggrin1: يه سؤال :biggrin1: اين 9800GTX+ DK من كه از هفت خان گذشتم تا بهش رسيدم چيني از آب درومده. به نظرتون رو كاراييش تأثير داره؟ :confused:
خوب مگه انتظار داشتی ، آمریکایی باشه ؟:biggrin1:
الان اکثر کارت گرافیکا رو چین میزنه هیچ تاثیری هم تو کاراییش نداره چون تحت کنترل هستش. (منظورم کیفیته کارتاس)
من اين وسط يه پرانتز باز كنم:biggrin1: بعد ميبندمش.:biggrin1:
n1 داره این پرانتز.:cheesygri

آخرین ویرایش:
الان اکثر کارت گرافیکا رو چین میزنه هیچ تاثیری هم تو کاراییش نداره چون تحت کنترل هستش. (منظورم کیفیته کارتاس)
من اين وسط يه پرانتز باز كنم:biggrin1: بعد ميبندمش.:biggrin1:
الان 90% قطعات كامپيوتري (حتي كنسولهاي بازي) تو چين توليد ميشه! البته فقط توليد ميشه ولي طراحي و كارهاي اصليش در كشورهايي مثل ژاپن و آمريكا صورت ميگيره.
دليلشم اينه كه تو چين نيروي كار ارزونه (به علت جمعيت در حال انفجار:biggrin1:) و اين شركتها به نفعشون ميبينن كه برن قطعاتشون رو اونجا توليد كنن و باعث كاهش قيمت تمام شده و ارزونتر شدن و در نهايت فروش بيشتر اون قطعه ميشه.
وگرنه اگر اين قطعاتي كه ما ميبينيم (البته نه همشون) تو آمريكا توليد ميشد الان بايد دو برابر اين پول پاي مثلا كارت گرافيك ميداديم.:biggrin1:
پ.ن: عجب پرانتزي بود.:biggrin1: لامسب بسته نميشد.:biggrin1:

خوب مگه انتظار داشتی ، آمریکایی باشه ؟:biggrin1:

آخيش خيالمو راحت كردي :love: :biggrin1: توقع نداشتم آمريكا بزنه :biggrin1: :-" ولي asus مگه مال تايوان نيست خب چرا اين چيني ها وارد همه جا ميشن :((

آخيش خيالمو راحت كردي :love: :biggrin1: توقع نداشتم آمريكا بزنه :biggrin1: :-" ولي asus مگه مال تايوان نيست خب چرا اين چيني ها وارد همه جا ميشن :((
تایوان که سرزمین مینه ، ولی خوب بخوایم کلی در نظر بگیریم (با توجه به پرانتز بابک) چین بیشتر قطعات سخت افزار رو میزنه ولی نه با اون کیفیتی که ملت یا شما فک میکنی ، در حد تایوان میزنه.:cheesygri
الان ژاپن هم دیگه یه محصولی رو که تو بازار خودش میده بیرون 100 درصد ژاپنی نیست و چینیا توش دست دارن.
سوپرا يه تشكر كلي هم ازت مي كنم بابت اين چند وقته كه سؤال هامو كامل جواب دادي. :biggrin1: :love: خيلي بهت زحمت دادم. :thanks:
خواهش.:love:

آخرین ویرایش:
تایوان که سرزمین مینه ، ولی خوب بخوایم کلی در نظر بگیریم (با توجه به پرانتز بابک) چین بیشتر قطعات سخت افزار رو میزنه ولی نه با اون کیفیتی که ملت یا شما فک میکنی ، در حد تایوان میزنه.:cheesygri
الان ژاپن هم دیگه یه محصولی رو که تو بازار خودش میده بیرون 100 درصد ژاپنی نیست و چینیا توش دست دارن.
آره راست ميگي. الآن جعبه ي مال خودم هم ديدم ايسوس هست ولي ميد اين چين نوشته. خيلي هم ازش راضي بودم. وقتي گرفتم اصلاً فكرش هم نمي كردم خيلي از بازي هاي به روز اون زمان رو very high بياره تازه اون موقع كارت هاي خيلي بهتر از اين هم بود.

سوپرا يه تشكر كلي هم ازت مي كنم بابت اين چند وقته كه سؤال هامو كامل جواب دادي. :biggrin1: :love: خيلي بهت زحمت دادم. :thanks:

supra يا فرشيد كه سابقه بهتري دارين :biggrin1: يه سؤال :biggrin1: اين 9800GTX+ DK من كه از هفت خان گذشتم تا بهش رسيدم چيني از آب درومده. به نظرتون رو كاراييش تأثير داره؟ :confused:

خیلی وقته که دیگه روی قطعات فقط Made in China رو میبینم و دیگه اثری از تایوان هم نیست، تقریبا تمام کمپانی های سازنده ی قطعات کامپیوتر خط تولیدشون رو به چین منتقل کردن ، (بدلیل تسهیلات عالی و نیروی کار ارزان،کم کردن هزینه ها)

مهم اینه که قطعه ای که میخری از برند معتبر و اصل باشه،اگه جنس چینی تحت لیسانس کمپانی اصلی هم باشه فرقی نمی کنه از نظر کیفی،چون جنسیه که واسه تمام دنیا ارسال میشه.

سلام،
درسته كه mn2 e-sli دي دي آر 3 رو ساپرت نميكنه ديگه ؟!
خب پس ؛
8800 ها فرق ddr2 با 3 شون چقدره ؟‌خيلي محسوسه ؟! (منظورم مثلا gt با gt يا ...)
از لحاظ قدرت هم ضعيف ترينشون gt است ؟‌gs كه نداره ؟
تشكر

درسته ddr3 ساپورت نیست.
8800 هم ddr2 نداره ، ضعیفترین مدلش هم gs هستش.
بارها گفته شده نوع و مدل کارت گرافیک هیچ ارتباطی به نوع و چیپ مین نداره میتونه هرچی باشه.

ببخشید دوباره سوال برام پیش اومد.از یکی پرسیدم گفت 4850 نگیر چون گرماش نسبت به کارتهای هم رده اش بالائه.به نظر شما به این خاطر ممکنه به مشکل بربخورم؟
اگر خواستی بگیری فقط مدلی رو بگیر که فن دو اسلاته داره، مثل HIS IceQ 4 .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or