clockwork orange
کاربر سایت
اون دو مدل فرق زيادي ندارن و مدل 1گيگ بيشتر تو رزولوشنهاي خيلي بالا قويتره.یه سوال دیگه ببخشیدا:biggrin1:
اینو بگیرم512 - Connect3D HD4670 Actic Cooling
یا اینو CLUB - ATI RADEON HD 4670 - 1GB
گفتم. فرقي تو كارايي ندارن. تو خارج از كشور هيچ تفاوت قيمتي هم بينشون وجود نداره و اين تفاوت قيمت فقط تو ايرانه. (به خاطر نوع گارانتي)همین 4850 رو تصمیم گرفتم بگیرم منتها فرق این دوتا چیه؟
من 512mbش رو پیشنهاد میکنم.یه سوال دیگه ببخشیدا:biggrin1:
اینو بگیرم512 - Connect3D HD4670 Actic Cooling
یا اینو CLUB - ATI RADEON HD 4670 - 1GB
فرقی با هم ندارن فقط دو برند مختلف هستن همین.همین 4850 رو تصمیم گرفتم بگیرم منتها فرق این دوتا چیه؟
خوب مگه انتظار داشتی ، آمریکایی باشه ؟:biggrin1:يا فرشيد كه سابقه بهتري دارين :biggrin1: يه سؤال :biggrin1: اين 9800GTX+ DK من كه از هفت خان گذشتم تا بهش رسيدم چيني از آب درومده. به نظرتون رو كاراييش تأثير داره؟ :confused:
n1 داره این پرانتز.:cheesygriمن اين وسط يه پرانتز باز كنم:biggrin1: بعد ميبندمش.:biggrin1:
من اين وسط يه پرانتز باز كنم:biggrin1: بعد ميبندمش.:biggrin1:الان اکثر کارت گرافیکا رو چین میزنه هیچ تاثیری هم تو کاراییش نداره چون تحت کنترل هستش. (منظورم کیفیته کارتاس)
خوب مگه انتظار داشتی ، آمریکایی باشه ؟:biggrin1:
الان اکثر کارت گرافیکا رو چین میزنه هیچ تاثیری هم تو کاراییش نداره چون تحت کنترل هستش. (منظورم کیفیته کارتاس)
:biggrin1: توقع نداشتم آمريكا بزنه :biggrin1:
ولي asus مگه مال تايوان نيست خب چرا اين چيني ها وارد همه جا ميشن 
تایوان که سرزمین مینه ، ولی خوب بخوایم کلی در نظر بگیریم (با توجه به پرانتز بابک) چین بیشتر قطعات سخت افزار رو میزنه ولی نه با اون کیفیتی که ملت یا شما فک میکنی ، در حد تایوان میزنه.:cheesygriآخيش خيالمو راحت كردي:biggrin1: توقع نداشتم آمريكا بزنه :biggrin1:
ولي asus مگه مال تايوان نيست خب چرا اين چيني ها وارد همه جا ميشن
![]()
خواهش.سوپرا يه تشكر كلي هم ازت مي كنم بابت اين چند وقته كه سؤال هامو كامل جواب دادي. :biggrin1:خيلي بهت زحمت دادم. :thanks:

آره راست ميگي. الآن جعبه ي مال خودم هم ديدم ايسوس هست ولي ميد اين چين نوشته. خيلي هم ازش راضي بودم. وقتي گرفتم اصلاً فكرش هم نمي كردم خيلي از بازي هاي به روز اون زمان رو very high بياره تازه اون موقع كارت هاي خيلي بهتر از اين هم بود.تایوان که سرزمین مینه ، ولی خوب بخوایم کلی در نظر بگیریم (با توجه به پرانتز بابک) چین بیشتر قطعات سخت افزار رو میزنه ولی نه با اون کیفیتی که ملت یا شما فک میکنی ، در حد تایوان میزنه.:cheesygri
الان ژاپن هم دیگه یه محصولی رو که تو بازار خودش میده بیرون 100 درصد ژاپنی نیست و چینیا توش دست دارن.
خيلي بهت زحمت دادم. :thanks:supra يا فرشيد كه سابقه بهتري دارين :biggrin1: يه سؤال :biggrin1: اين 9800GTX+ DK من كه از هفت خان گذشتم تا بهش رسيدم چيني از آب درومده. به نظرتون رو كاراييش تأثير داره؟ :confused:
دماش يه مقدار بالا هست ولي مشكلي ايجاد نميكنه.ببخشید دوباره سوال برام پیش اومد.از یکی پرسیدم گفت 4850 نگیر چون گرماش نسبت به کارتهای هم رده اش بالائه.به نظر شما به این خاطر ممکنه به مشکل بربخورم؟
اگر خواستی بگیری فقط مدلی رو بگیر که فن دو اسلاته داره، مثل HIS IceQ 4 .ببخشید دوباره سوال برام پیش اومد.از یکی پرسیدم گفت 4850 نگیر چون گرماش نسبت به کارتهای هم رده اش بالائه.به نظر شما به این خاطر ممکنه به مشکل بربخورم؟