مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

... فرق سری Quardo با Geforce چیه؟ ...

سلام

خیلی از این محصولات از چیپستهای مشابه جیفورس استفاده می کنند و به دلیل پشتیبانی های نرم افزاری و خواستگاهشون با قیمت بالاتری عرضه شدن.

از اون سوال هايي كه شايد جاش زياد مناسب نباشه ولي ...

كسي جايي رو ميشناسه (معتبر) كه كارت گرافيك رو با يه پيش پرداخت و بقيش رو با 2تا چك بفروشه ؟!
قيمت كارت رو حداقل 200 در نظر بگيريد !
تشكر

باتوجه به اینکه تو بازار پول نیست! اگه خریدت به اندازه کافی قیمت داشته باشه با پرداخت یک سوم پیش و دوتا چک کارمندی معتبر (دو ماه ) معمول بدون بهره ( زیر 6 ماه ) بهت میدن.
:smile:
آشنا پیدا کنی کارت راحتتره.

اختلافشون حدودا 6 یا 7 فریم هست بنچاشونو ببینی خودت متوجه میشی.
ببخشید هنوز جایی gt260+ رو تو ایران نیاورده ؟ اگه جایی دیدن پلاسو قیمتش چنده ؟ تو خارج که 360 دلاره .
gtx260plus ؟ :confused:
احتمالا منظورت همون core 216 هستش که فک نمیکنم تو بازار باشه البته بصورت انبوه.(من که ندیدم)

آخرین ویرایش:
GeForce GTX 260+Codename: GT200 Process: 65 nm Universal Shaders: 216 Texture Units: 72 ROPs: 28 Memory Bus: 448-bit Core Speed MHz: 576 Memory Speed MHz: 999 (1,998 effective) DirectX / Shader Model DX 10 / SM 4.0

We designate the new version of the GeForce GTX 260 with a “+” symbol to differentiate it from its identically-named older sibling. Even though there is no official difference between the two cards, the new GTX 260+ has some very tangible performance increases over the original version. For example, the number of shaders have been increased from 192 to 216, which are within spitting distance of the GeForce GTX 280’s 240 shaders. ROPs have been increased from 64 to 72, once again approaching the GTX 280’s 80 ROPs.

این منظورم بود فکر کنم همونیه که شما میگید ;) قیمتشو اشتباه کردم 265 دلار هستش . به نظر خیلی خوب میاد . اگه مثلا 300 هزار تومن بیاد خیلی خوب مشه . به نظرتون از 4870 1 گیگی بهتره هست یا به فکر یک گیگ باشم ؟

ببخشید هنوز جایی gt260+ رو تو ایران نیاورده ؟ اگه جایی دیدن پلاسو قیمتش چنده ؟ تو خارج که 360 دلاره .
قیمتای کجا رو داری شما؟؟ این قیمتی که داری خیلی بالاس و قیمت GTX 260 /216 خارج از کشور هم از 270 دلار تا 320 دلار هست بسته به مدل و برند، اما خب اگه اینجا باشه خیلی گرونتره.
این منظورم بود فکر کنم همونیه که شما میگید ;) قیمتشو اشتباه کردم 265 دلار هستش . به نظر خیلی خوب میاد . اگه مثلا 300 هزار تومن بیاد خیلی خوب مشه . به نظرتون از 4870 1 گیگی بهتره هست یا به فکر یک گیگ باشم ؟

260/216 اکثر جاها از 4870 مدل 1 گیگ سریعتره، مخصوصا توی بازیهای جدیدتر ، اینم یه تست جدید برای مقایسه ی این دو تا کارت.

آخرین ویرایش:
سلام
من یه مین گبگا AGP دارم
فعلا کارتم Ati 9250 128m هست
به نظرتون ممکنه GTA4 باهاش بالا بیاد؟
اگر نه
پیشنهادتون چبه(با کمترین هزینه)
لطفا کمک کنید...............بد جوری تو کفم:biggrin1:

پیشنهادی نیست چون الان کارتای agp ساپورت تو بازار نایابن و با توجه به قیمتشون کارایی خوبی ندارن شما نهایت بتونی 7600gs رو پیدا کنی که حدودا 75 80 تومن برات آب میخوره ، از خیر اون بازی هم بگذر.:cheesygri

به نظرتون این از اون gt 260 pluse میتونه قوی تر باشه ؟ gt260 خیلی اختلاف داره قیمت جهانیش با اینجا
والا من از این مدل connect3d بنچ ندیدم ولی حدودا در یه حد هستن.
قیمت کارت گرافیک 8600gts 512 mb چند است ؟
gts حدودا 115 تا 125 میشه پیدا کرد ، الان دیگه خرید gts اشتباهه.
میخواستم بدونم کارتهای Club 3D کارایشون خوب هست.(آخه قیمتهاش نسبت به برند های دیگه پاینتره)
چیزی به نام کارایی نداریم club هم برند معتبریه توی مدلای رفرنس هیچ تفاوتی از نظر کارایی بین برندا نیستش.

والا من از این مدل connect3d بنچ ندیدم ولی حدودا در یه حد هستن.

gts حدودا 115 تا 125 میشه پیدا کرد ، الان دیگه خرید gts اشتباهه.

چیزی به نام کارایی نداریم club هم برند معتبریه توی مدلای رفرنس هیچ تفاوتی از نظر کارایی بین برندا نیستش.

یه سوال دیگه ببخشیدا:biggrin1:
اینو بگیرم512 - Connect3D HD4670 Actic Cooling
یا اینو CLUB - ATI RADEON HD 4670 - 1GB

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or