از اون سوال هايي كه شايد جاش زياد مناسب نباشه ولي ...
كسي جايي رو ميشناسه (معتبر) كه كارت گرافيك رو با يه پيش پرداخت و بقيش رو با 2تا چك بفروشه ؟!
قيمت كارت رو حداقل 200 در نظر بگيريد !
تشكر
gtx260plus ؟ :confused:ببخشید هنوز جایی gt260+ رو تو ایران نیاورده ؟ اگه جایی دیدن پلاسو قیمتش چنده ؟ تو خارج که 360 دلاره .
قیمتشو اشتباه کردم 265 دلار هستش . به نظر خیلی خوب میاد . اگه مثلا 300 هزار تومن بیاد خیلی خوب مشه . به نظرتون از 4870 1 گیگی بهتره هست یا به فکر یک گیگ باشم ؟قیمتای کجا رو داری شما؟؟ این قیمتی که داری خیلی بالاس و قیمت GTX 260 /216 خارج از کشور هم از 270 دلار تا 320 دلار هست بسته به مدل و برند، اما خب اگه اینجا باشه خیلی گرونتره.ببخشید هنوز جایی gt260+ رو تو ایران نیاورده ؟ اگه جایی دیدن پلاسو قیمتش چنده ؟ تو خارج که 360 دلاره .
این منظورم بود فکر کنم همونیه که شما میگیدقیمتشو اشتباه کردم 265 دلار هستش . به نظر خیلی خوب میاد . اگه مثلا 300 هزار تومن بیاد خیلی خوب مشه . به نظرتون از 4870 1 گیگی بهتره هست یا به فکر یک گیگ باشم ؟

والا من از این مدل connect3d بنچ ندیدم ولی حدودا در یه حد هستن.به نظرتون این از اون gt 260 pluse میتونه قوی تر باشه ؟ gt260 خیلی اختلاف داره قیمت جهانیش با اینجا
gts حدودا 115 تا 125 میشه پیدا کرد ، الان دیگه خرید gts اشتباهه.قیمت کارت گرافیک 8600gts 512 mb چند است ؟
چیزی به نام کارایی نداریم club هم برند معتبریه توی مدلای رفرنس هیچ تفاوتی از نظر کارایی بین برندا نیستش.میخواستم بدونم کارتهای Club 3D کارایشون خوب هست.(آخه قیمتهاش نسبت به برند های دیگه پاینتره)
والا من از این مدل connect3d بنچ ندیدم ولی حدودا در یه حد هستن.
gts حدودا 115 تا 125 میشه پیدا کرد ، الان دیگه خرید gts اشتباهه.
چیزی به نام کارایی نداریم club هم برند معتبریه توی مدلای رفرنس هیچ تفاوتی از نظر کارایی بین برندا نیستش.