میخواستم ببینم 4670 HD کارت خوبیه نسبت به 9600 GT کدومشون نسبت به قیمتشون مناسب تره و کارایی ایشون.
به اين دليل كه اين كارتها براي كارهاي حرفه اي و نرم افزارهايي مثل Max,Maya... طراحي شدن و بدرد بازي نميخورن.یه سوال پایه ای داشتم:blushing:
فرق سری Quardo با Geforce چیه؟
چرا از سریQuardo زیاد خبری نیست ؟ و توصیه نمیشه؟ قیمتاشون با معادل Geforce شون چقدر تفاوت داره؟
چرا برای بازی توصیه نمیشه؟:confused:و ....
خوب. آره. در هر صورت اين كارتها قدرت بسيار بالايي دارن ولي قيمتشون خيلي بالائه و كارتي كه 2500 دلاره فريمي همرده ي GTX280 550 تومني ميده.ولی تو بنچ هایی که دیدم تو بازی هم خوب جواب میدادن؟! احتمالا قیمتشون بالاست.
...کارتای Fire Gl کارتای بازی نیستن که اینقدر ذوق زده شدی...
هیچ ربطی به هم ندارن ، ساپورت میکنه.اقا مگه مین بورد p5q deluxe این کارتو
XFX - GeForce 9800 GT - 512MB
ساپورت نمیکنه
اخه رو کارت زده DDR3 اما مین بورد DDR2 میخوره
این خبر درسته که 9800GTX رسیده به 200 تومن ؟
دوست عزیز ساپورت کارت گرافیک هیچ ارتباطی به مین نداره.اقا مگه مین بورد p5q deluxe این کارتو
XFX - GeForce 9800 GT - 512MB
ساپورت نمیکنه
اخه رو کارت زده DDR3 اما مین بورد DDR2 میخوره
منظورت تو کجاست ؟ (اینجا یا اونور :biggrin1این خبر درسته که 9800GTX رسیده به 200 تومن ؟
شما که 300 داری یه 25 30 تومن دیگه هم جمع کن یه 4870 بگیر کاراییش در حد gtx280 (حالا یکم کمتر) هستش ولی با 200 250 تومن کمتر.سلام من تو چند پست قبل تر هم از شما سوال کرده بودم و شما هم جوابمو دادید مرسی
ولی طی این چند روز یه پولی دستم اومد و گفتم یه کارت باحالتر بگیرم بودجم هم 300 تومنه من چشمم به این کارت خورد hd 4850 1gig به نظر شما خوبه چی پیشنهاد میکنید؟