مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

راستی تو ایران ATI FireGL V8650 پیدا میشه؟ خریدار داره؟ قیمتش فقط 2453 دلاره! یکی مایه دار بود خواست بخره. مگه چیه؟!
14-195-055-03.jpg

دستگیره تهش منو کشته! حالا این رو ببینید:
crysis.png

انتظار داشتین با این قیمت بیشتر از اینا ازش بر بیاد ولی...؟!
اینم بررسیش:
http://hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=1138

آخرین ویرایش:
سلام ب همه:
یه کارت لطفا پیشنهاد کنین که مثلا crysis رو روی High بتونم بازی کنم
2.ati hd 4870 برای این امر ضعیفه؟
3.club بهتره به نظرتون یا ati?>
4.ممنون;)

شما بودجتو بگو تا بشه نظر داد.
در کل میشه با 9800gtx یا 4870 crysis رو ، رو high بازی کرد.
club or ati ؟ :confused:
ati که برند نیست خودش سازنده ی چیپه این 4870 که میگن gpuش ساخت ati هست و club یا هر برند دیگه ای اون gpu رو گذاشته تو یه کارت و داده بیرون همین.
راستی تو ایران ATI FireGL V8650 پیدا میشه؟ خریدار داره؟ قیمتش فقط 2453 دلاره! یکی مایه دار بود خواست بخره. مگه چیه؟!
خوب اسمش روشه دیگه firegl یعنی بدرد جماعت گیم باز نمیخوره.:biggrin1:

دوستان عزیز بلاخره بعد از 9 ماه! تصمیم رو گرفتم! اولش میخواستم 8600 جی تی بگیرم ( برج 12 پارسال) بعد شنیدم 9600 داره میاد کولاکه تا بعد از تعطیلات عید صبر کردم دیدم نه فایده نداره گیگاش بود 360 تومن! یعنی از 8800 جی تی گرونتر! بعد گفتم صبرکنم ارزون شه. 38xx اومد باز دلم غنج زد 3870 ولی گرون بود. تا اینکه 48xx اومد و خلاصه الان میخام برم سفارش بدم:
Zotac nVidia 9800 GTX (+) plus 512 MB DDR3 مدل پایش ( نه AMP یا Zone) با گارانتی یونیکام از نماینده مشهدش به 250 هزار تومن.

از همه دوستان ممنونم که من رو راهنمایی کردند بخصوص عضو فعال و عزیزم supra ی بزرگ :love: که آی دیش منو یاد ویدیوهای سوپرای 20 سال پیش میندازه... و...

البته اینو بگم! دلم 4870 میخواد اونم یک گیگا دیدیآرپنج تا باهاش برم فضا و از منظونه شمسی که هیچ از کهکشان راه شیری هم برم بیرون ....ولی پول ندارم.

قلمان جان منم تومشهد هر چی گشتم 9800GTX+کمتر از 370پیدا نکردم.لطفا ادرس یا شماره تلفن نمایندگی رو بزار.:love::love::biggrin1:

کسی جواب نداد
صدای 9600 یکمی از 8600 بالاتر عادی گفتید مدل پاور رو بگو گفتم این پاور مناسبه؟؟؟؟؟؟
من تو پست 5318 جواب سوال شما رو دادم.
قلمان جان منم تومشهد هر چی گشتم 9800GTX+کمتر از 370پیدا نکردم.لطفا ادرس یا شماره تلفن نمایندگی رو بزار.:love::love::biggrin1:
9800gtx فقط با برد zotac که لیون میده بیرون 260 تومنه بقیه برندا بالای 310 تومن هستن.
این شماره تلفن لیون : 8-88947927-021

دستگیره تهش منو کشته! حالا این رو ببینید:

انتظار داشتین با این قیمت بیشتر از اینا ازش بر بیاد ولی...؟!
اینم بررسیش:
http://hothardware.com/printarticle.aspx?articleid=1138

دوست عزیز،کارتای Fire Gl کارتای بازی نیستن که اینقدر ذوق زده شدی،اینا کارتای حرفه ای و مختص نرم افزارای 3D MAX,Maya,CAD و ... هستن و توی بازیها ضعیفتر عمل می کنن.

سلام ب همه:
یه کارت لطفا پیشنهاد کنین که مثلا crysis رو روی High بتونم بازی کنم
2.ati hd 4870 برای این امر ضعیفه؟
3.club بهتره به نظرتون یا ati?>
4.ممنون;)
برای Crysis کارتای Nvidia Geforce فریم بالاتری می دن،می تونی GTX 260 رو در نظر داشته باشی.

دوستان به نظر شما کدوم یکی از گرافیک های زیر بهتره؟
GTX260 CLUB3D
saphier HD4870 toxic
HD 4870 OC Club3D
در یه سطحن، اختلافشون زیاد نیس که بشه یکو قطعی برنده کرد، اما خوب اینطوری بگم که کارتای GTX 260 /216sp توی بازیهای جدیدتر سریعتر عمل می کنن،4870 هم در بقیه ی بازیها، در کل کارت 4870 هم فقط مدل 1 گیگ بگیر اگر می خوای بگیری.

یک سوال : 3870 نسبت به 9600gt برتری داره ؟ بغیر از قیمت !
3870 قیمتش چقدره ؟ ( میدونم نیست و کمه )!! در حد همین 9600 هست ؟ یا بهتره ؟
مشکل دمای زیاد رو که ندارند ؟ چون توی سایتی دیدم دماش 88 درجه و در حالت oc 91 درجه بود !!! مشکلی توی دراز مدت ندارند ؟ راه حل نداره ؟

ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or