مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام.
از اونجایی که اخیرا صحبت‌های زیادی درباره اجرای FS4 روی کارت‌های قدیمی‌تر AMD شده، می‌خوام فقط به دوستانی که در جریان نیستند بگم که ورژن INT8 این فناوری بار پردازشی قابل توجهی روی کارت‌های RDNA 3 و بار پردازشی وحشتناکی روی کارت‌های RDNA 2 داره. از طرفی کیفیتش هم به‌خوبی ورژن FP8 روی کارت‌های RDNA 4 نیست، اما به مراتب از همه نسخه‌های FSR 3 بهتره. به‌نظرم دوستانی که می‌خوان کارت‌های چند نسل گذشته AMD رو بخاطر وجود این قابلیت تهیه کنند، بهتره که یک نگاهی هم به مقایسه‌های performance و هم به مقایسه‌های کیفیت دو ورژن INT8 و FP8 این فناوری روی کارت‌های مختلف داشته باشند و بعد تصمیم خودشون رو بگیرند. Digital Foundry چند روز پیش به‌صورت جامع این نسخه‌های مختلف رو با همدیگه مقایسه کرده بود، اما کانال‌های معتبر دیگه‌ای هم در یوتیوب در چند هفته اخیر این مقایسه‌ها رو انجام دادند.

روی 6800xt که خودم اجرا کردم بار وحشتناکی نداشت در حد چند فرم کمتر از fsr3 بود
خب میزان تفاوت به رزولوشن و مد انتخابی برمی‌گرده. طبق بررسی DF در بازی Horizon: Forbidden West در رزولوشن 2160p و مد Performance یک کارت RDNA 2 مثل RX 6700 با استفاده از FSR4 در مقایسه با FSR3 حدود 29 درصد فریم‌ریت کمتری می‌گیره که این اختلاف در رزولوشن 1440p و مد Balance به 17 درصد می‌رسه که بازم زیاده. DF میگه که بار پردازشی استفاده از FSR4 در این حالت 2.3 میلی ثانیه علاوه بر بار پردازشی FSR3 هست (برای رسیدن به 60 فریم بر ثانیه تمام فرایند رندر یک فریم باید در 16.67 میلی ثانیه انجام بشه). به دلیل ثابت بودن این بار پردازشی، حداقل فریم‌ریت از یه حدی پایین‌تر باشه، روی کارت‌های RDNA 2 (به‌خصوص هندهلدها) استفاده از این فناوری ممکنه توجیه زیادی نداشته باشه. البته بازم این یک انتخاب شخصیه و وجود چنین انتخابی قطعا از نبودش بهتره. امیدوارم AMD در آینده نزدیک به‌صورت رسمی از FSR4 برای کارت‌های دو نسل قبلی خودش رونمایی کنه تا همه دارندگان کارت‌های RDNA 2 و RDNA 3 به‌صورت native و بدون نیاز به برنامه‌های جانبی بتونند از این قابلیت استفاده کنند.

1760882338155.png

آخرین ویرایش:
کلا برای رزولوشن Full HD (یا احایانا پایینتر) بیشتر گرافیکهای نسلهای قبل کاملا پاسخگو هستند و خودم که یه زمانی GTX 1060 داشتم عالی و با فریم قابل قبولی بیشتر گیمها رو اجرا میکرد. برای رزولوشن 1440p که از دید من استاندارد فعلی هست 6800XT واقعا بی نقصه و فکر میکنم تا چند سال آینده هم بتونه کار کنه (مگر ریتریسینگ که کلا بحث جدایی داره)

سلام.
از اونجایی که اخیرا صحبت‌های زیادی درباره اجرای FS4 روی کارت‌های قدیمی‌تر AMD شده، می‌خوام فقط به دوستانی که در جریان نیستند بگم که ورژن INT8 این فناوری بار پردازشی قابل توجهی روی کارت‌های RDNA 3 و بار پردازشی وحشتناکی روی کارت‌های RDNA 2 داره. از طرفی کیفیتش هم به‌خوبی ورژن FP8 روی کارت‌های RDNA 4 نیست، اما به مراتب از همه نسخه‌های FSR 3 بهتره. به‌نظرم دوستانی که می‌خوان کارت‌های چند نسل گذشته AMD رو بخاطر وجود این قابلیت تهیه کنند، بهتره که یک نگاهی هم به مقایسه‌های performance و هم به مقایسه‌های کیفیت دو ورژن INT8 و FP8 این فناوری روی کارت‌های مختلف داشته باشند و بعد تصمیم خودشون رو بگیرند. Digital Foundry چند روز پیش به‌صورت جامع این نسخه‌های مختلف رو با همدیگه مقایسه کرده بود، اما کانال‌های معتبر دیگه‌ای هم در یوتیوب در چند هفته اخیر این مقایسه‌ها رو انجام دادند.
روی 6800xt که خودم اجرا کردم بار وحشتناکی نداشت در حد چند فرم کمتر از fsr3 بود

دوستان بنظرتون بین 5070 و 9070 کدوم یکی بیشتر ارزش خرید داره تقریبا 5070 ایسوس پریم حدودای 70 تومنه 9070 همین مدل هم 80 تومنه
من چون خودمم تو فکرم سیستم ببندم این مدت خیلی ویدیو از 5070 و 9070 دیدم. واقعا امکانات و تجربه ای که انویدیا میده رو نمیشه از دست داد. مخصوصا تو کارتای متوسط به بالایی مثل 5070 که میشه از ری تریسینگ استفاده کرد خیلی بهینه تره. حالا جدای فریم جنریشن و آپسکیل بهتر و ساپورت بهتری که بازیا ازش میکنن.
کلا amd هم چون کمتر وارد ایران میشه یه مقدار قیمتش غیر واقعی تره وگرنه اگه ارزونتر بود اوکی بود باز.

من چون خودمم تو فکرم سیستم ببندم این مدت خیلی ویدیو از 5070 و 9070 دیدم. واقعا امکانات و تجربه ای که انویدیا میده رو نمیشه از دست داد. مخصوصا تو کارتای متوسط به بالایی مثل 5070 که میشه از ری تریسینگ استفاده کرد خیلی بهینه تره. حالا جدای فریم جنریشن و آپسکیل بهتر و ساپورت بهتری که بازیا ازش میکنن.
کلا amd هم چون کمتر وارد ایران میشه یه مقدار قیمتش غیر واقعی تره وگرنه اگه ارزونتر بود اوکی بود باز.
والا الان که دارم مقایسه ری ترسینگ 5070 رو با 9070 میبینم فرق آنچنانی با هم ندارن نهایت یکی دو فریم یکی از یکی بالاتر پایینتر میزنه
تو خیلی مقایسه های گرافیکی 9070 بدون ری ترسینگ از 5070 خیلی فریم خوبی داده تو بعضی بازیها حتی به 20 فریم هم رسیده ولی توی ری ترسینگ تقریبا مثل هم هستن
قیمتاشو نگاه میکنم مدل ایسوس پریم حدود 7 تومن 9070 گرونتره با این حال منو توی دو راهی گزاشت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: He!n3ger
والا الان که دارم مقایسه ری ترسینگ 5070 رو با 9070 میبینم فرق آنچنانی با هم ندارن نهایت یکی دو فریم یکی از یکی بالاتر پایینتر میزنه
تو خیلی مقایسه های گرافیکی 9070 بدون ری ترسینگ از 5070 خیلی فریم خوبی داده تو بعضی بازیها حتی به 20 فریم هم رسیده ولی توی ری ترسینگ تقریبا مثل هم هستن
قیمتاشو نگاه میکنم مدل ایسوس پریم حدود 7 تومن 9070 گرونتره با این حال منو توی دو راهی گزاشت
من 9070 دارم سافایر راضیم قیمتشم خیلی کمتره این اعداده. اف پی اس میانگین کمی بیشتر میده با ای ام دی بخصوص با پردازنده ا ام دی

آره تو قدرت خامش فکر کنم تو اکثر بازیا از 5070 بهتر فریم بده. ولی اینم در نظر بگیر که از نظر آپسکیل فقط FSR4 درست حسابیه و ورژنای قبلیش اصلا جالب نبودن. FSR4 هم بازیای کمی فعلا ساپورت میکنن. فریم جنریشن کاراتای انودیا هم به نظرم باعث میشه طول عمر مفیدی که میشه با کارت گذروند بره بالا. 40-45 فریم رو بتونی بگیری تا 120 ممکنه بهت فریم بده با اینپوت لگ خوب.
تو ری تریسینگ هم خیلی خوبه 9070 تو اکثر بازیا، ولی یهو شاید آدم هوس کنه رو 1080، path tracing رو هم یه تستی بزنه که اون وقته که اختلافشون فضایی میشه رسما :D

موقع فروششم فکر کنم دردسر کمتری داشته باشه 5070. البته رم 16 گیگ 9070 هم نکته خیلی مثبتیه و خاک تو سر انویدیا :D
کلا ولی این بنچمارکا آدمو بیشتر حساس و گیج میکنن. آدم به جیبش نگاه میکنه هرچی داشت میخره دیگه. همین که آدم یه چک کنه عیب و ایرادی قطعه نداشته باشه و قیمتش تو ایران حباب نداشته باشه کافیه به نظرم.

آقا 9070xt بگیرید
ببخشید مگه فقط بحث فروشه !
9070xt توی ریتریسینگ هم خیلی حرفا برای گفتن داره
من الان نینجا گیدن ۴ رو روی 2k دارم بازی میکنم با فول ریتریسینگ بشدت عالی و نرم دارم بازی میکنم
اگر دنبال رندر محیط سه بعدی برای طراحی نیستید قطعا و یقینا 9070xt
مموری ۱۲ گیگ 5070 رسما اونو زباله کرده
درایورهای amd هم جدیدا خیلی خوب شدن و اون تصور قدیم رو بریزید دور
گرافیکاش بشدت بهینه شدن

کارت‌های AMD به لطف FSR Redstone قطعا در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن خواهد داشت، اما در حال حاضر نمیشه از این موضوع چشم‌پوشی کرد که این شرکت بعد از گذشت این همه سال از فراگیر شدن Ray Tracing همچنان یک denoiser برای محصولاتش عرضه نکرده و تازه در سال جاری تونسته temporal upscaler باکیفیتی رو عرضه کنه. مشکل AMD اینه که دائما می‌خواد خودش رو به NVIDIA برسونه و تا در زمینه‌ای از این امر موفق میشه، از جای دیگه‌ای عقب می‌مونه. اما سری 9000 این شرکت کارت‌های خیلی خوبی هستند و من می‌تونم حداقل کارت‌های 16 گیگ این سری رو به بیشتر کاربران پیشنهاد بدم.

• Like
Reactions: jetalpha
درود
چرا عمکلرد 5070ti و 9070xt اینقدر تو بازی های مختلف متفاوت و تو بعضی ها هم اختلاف زیاد؟
اگر بخوام patch tracing در نظر بگیرم فقط باید برم سمت 5070ti ؟؟
یا 9070xt ممکنه با آپدیت تغییری ایجاد کنه؟
اختلاف 30-40 میلیونی دارند

درود
چرا عمکلرد 5070ti و 9070xt اینقدر تو بازی های مختلف متفاوت و تو بعضی ها هم اختلاف زیاد؟
اگر بخوام patch tracing در نظر بگیرم فقط باید برم سمت 5070ti ؟؟
یا 9070xt ممکنه با آپدیت تغییری ایجاد کنه؟
اختلاف 30-40 میلیونی دارند
بین 9070 و 5070 آدم واقعا میتونه سلیقه ای تصمیم بگیره بینشون و یکی رو بخره چون قیمت 5070 اوکیه. ولی بین 5070ti و 9070xt هر جوری آدم حساب میکنه 9070xt خیلی خوش قیمت تره. تو تست های رستر هم واقعا پا به پای ti میاد. تنها ضعفی که داره همین عملکردش تو path tracing ـه.

کلا به نظرم 5070ti نسبت به 9070xt با این حباب و اختلاف قیمتی شدیدی که تو ایران داره اصلا خریدش توجیه منطقی نداره.

سلام دوستان بین کارت 5060ti 16gb و کارت 5070 کدوم رو پیشنهاد میدین اون ۱۶ گیگ رم خیلی وسوسه کننده هست چون من دوست دارم تنظیمات آخر بازی کنم ۱۲ گیگ کم نیست به نظرتون نظرم روی مدل dual ایسوس هست کسی میدونه کارت این مدل خوب هست یا نه از نظر دما و صدای فن میگم مانیتور من رزلوشن 2k هست ۱۰۰ هرتز فقط بازی‌های داستانی میکنم خیلی قیمت‌های این گرافیکها نزدیک به هم هست ممنون میشم جواب بدین

آقا 9070xt بگیرید
ببخشید مگه فقط بحث فروشه !
9070xt توی ریتریسینگ هم خیلی حرفا برای گفتن داره
من الان نینجا گیدن ۴ رو روی 2k دارم بازی میکنم با فول ریتریسینگ بشدت عالی و نرم دارم بازی میکنم
اگر دنبال رندر محیط سه بعدی برای طراحی نیستید قطعا و یقینا 9070xt
مموری ۱۲ گیگ 5070 رسما اونو زباله کرده
درایورهای amd هم جدیدا خیلی خوب شدن و اون تصور قدیم رو بریزید دور
گرافیکاش بشدت بهینه شدن
نینجا گایدن ۴ که ری تریسینگ نداره اصلا :-??
ماد زدی؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ArefTheGreat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or