مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

وضعیت درایورای AMD چطوره؟
قیمت 9070xt نسبت به پرفورمنش خوبه ولی از درایوراش و پایداریش میترسم. میدونم خیلی بهتر شده ولی داشتم ردیت چک میکردم تو AMDHelp خیلی میگفتن مشکل داره تو pcmr هم دیدم یه چنتا کامنت. موقع بتا BF6 هم کارتای AMD مشکل داشتن با بازی. حالا درسته بتا بود ولی تاثیر منفی خودشو گذاشت
نظرم رو 5070 ولی بخاطر vram دو دلم.
فروش کارتای AMD چطوره؟ تو بازار خوب برمیدارن یا سخته فروشش؟
من 7600 دارم
با اکثر بازیا مچه ولی آره بتای بتل ۶ پدرمو درآورد
فروشش طبیعتاً از انویدیا کمتره
یه موضوعی هم هست من احساس میکنم توسعه دهنده ها بازیارو برای کارت‌های انویدیا بهتر اپتیمایز میکنن
ولی با این وجود بازم میگم سر بتا بتل ۶ پدر منو درآورد

• Like
Reactions: PsychoX
اولا بستگی به کاربرد گرافیکتون داره
کارتی مثل 5070 در بازی بهتر عمل میکنه و فریم بیشتری میده بخاطر DLSS همینطور DDR7 هست ( 9070 متاسفانه DDR6 هست هنوز )
در ضمن در مورد ریتریسینگ هم که مشخصا 5070 خیلی بهتره
در مورد نرم افزار هم واقعا کارت های انویدیا بهتر عمل میکنن
در کل بعد چند موردی که AMD گرفتم و دردسر هاش رو دیدم دیگه اصلا سمتش نمیرم حالا میخواد 4 گیگ هم رم اضافه داشته باشه !!!! از نظر قیمتی هم کسی که می خواد 92 میلیون بده 9070XT بخره 15 تا روش میزاره میره 5070TI میگیره که کاملا بهتره موقع فروش هم افت قیمتش کمتره و راحت تر میخرن

• Like
Reactions: GPSY and PsychoX
قیمت 9070xt نسبت به پرفورمنش خوبه ولی از درایوراش و پایداریش میترسم. میدونم خیلی بهتر شده ولی داشتم ردیت چک میکردم تو AMDHelp خیلی میگفتن مشکل داره تو pcmr هم دیدم یه چنتا کامنت. موقع بتا BF6 هم کارتای AMD مشکل داشتن با بازی. حالا درسته بتا بود ولی تاثیر منفی خودشو گذاشت
آقا بنده خودم هم برای گیم نت هم برای خونه جدیدا amd گرفتم
فعلا توی تمام بازی های داشتم تست گرفتم بدون کوچکترین مشکلی دارم استفاده میکنم
ببین یک موضوعی هست هیچ سیستمی بدون عیب نیست فکر نکن الان 5070 بگیری بدون مشکل همه بازیا رو بازی میکنی
همین الان توی همون ردیت سرچ کن مشکلات گرافیک های انودیا هزارتا چیز عجیبو غرب میبینی
اون ایراداتی که میبینی اغلب بخاطر نابلدی های کاربر یا مشکلات نرم افزاری کاربران و کارهای خرابکاری پیش نمیاد و کم بوده که مشکلات از طرف سازنده باشه
3 ساله روی سیستم های مغازه amd دارم بهترین بازیدهی رو داشتن
اگر فقط گیم میخوای با قدرت 9070xt بگیر با خیال راحت و سمت 5070 نرو که 12 گیگ بودنش دردرسر میشه برات

اولا بستگی به کاربرد گرافیکتون داره
کارتی مثل 5070 در بازی بهتر عمل میکنه و فریم بیشتری میده بخاطر DLSS همینطور DDR7 هست ( 9070 متاسفانه DDR6 هست هنوز )
در ضمن در مورد ریتریسینگ هم که مشخصا 5070 خیلی بهتره
در مورد نرم افزار هم واقعا کارت های انویدیا بهتر عمل میکنن
در کل بعد چند موردی که AMD گرفتم و دردسر هاش رو دیدم دیگه اصلا سمتش نمیرم حالا میخواد 4 گیگ هم رم اضافه داشته باشه !!!! از نظر قیمتی هم کسی که می خواد 92 میلیون بده 9070XT بخره 15 تا روش میزاره میره 5070TI میگیره که کاملا بهتره موقع فروش هم افت قیمتش کمتره و راحت تر میخرن
الان 9070xt قیمتش 87 تومنه شما rtx5070ti با قیمت 103 با گارانتی نشونم بده برم همین الان بگیرم
ضمن اینکه الان گرافیک های amd حتی در ریتریسینگ عملکرد خوبی دارند یک سر به بنچمارک ها بزنیم مشخصه

دوستان به نظرتون تکنولوژی neural texture compression کی برای بازیهای پیاده سازی میشه؟
@Persia Tech
شما که واردی بگو :D
2 3 تکنیک فوق العاده هستن که در اینده استفاده می شن و خیلی می تونن روی گرافیک بازی ها تاثیر بذارن
استاتر هم با دایرکت جدید گویا به تاریخ می پیونده مگه انریل انجین 6 با دست پر برگرده :D
در کل انتظار می ره از 2 3 سال اینده کم کم توی بازی ها استفاده بشن اما فعلا مشکلاتی داره عین ابتدای dlss یا ری تریسینگ که تا بیاد رفع بشه بازیسازها باهاش اشنا بشن شاید بیشترم زمان ببره این 2 3 سال برای اونایی که همکاری مستقیم با انویدیا دارن

ببینید من همیشه گفتم بازنده ترین ادم ها اونایی هستن که فن یک برند می شن
اما واقعا AMD خیلی توی درایور از انویدیا عقب تره از هر لحاظ
اصلا بعضی قابلیت هاشم بگیر نگیر داره من هر کاری کردم نتونستم باهاش ارتباط بگیرم اما اگر خیلی اهل دستکاری نیستید خیلیم توان تشخیص تفاوت ها رو ندارید AMD خوبه
اما اگر گیمر حرفه ای و پی سی باز هستید هیچ انتخابی جز انویدیا نیست اما نه 5070
اگر دارید 5070 تی ای اگر ندارید 4070 تی ای سوپر بخرید با گارانتی اصلیش بین 90 تا 100 پیدا می شه
سراغ مموری زیر 16 با پهنای مموری کم نرید عاقبت نداره

من دیدم خیلیا میگن موقع خریدِ کارت گرافیک، ارزون ترین برند رو بخرید و خیلی پول اضافه خرج نکنید چون تفاوت کارایی با هم ندارن
اما خواستم بگم ارزون ترین برند شاید از نظر کارایی حتی یکی دو درصدم تفاوت نداشته باشه اما توی موارد دیگه ای مثل نویز و دما (که این مورد خودش می تونه در موارد حاد مقداری روی کارایی کارتم تاثیر بذاره) تفاوت واقعا زیاده و حتما موقع خرید بررسی کنید
من خودم دفعه قبل برای اولین بار از برند زوتک یک کارت 4070Ti Trinity گرفتم واقعا نویز و دماش فاجعه بود، توی Furmark خود GPU تا 83 میرفت که عملا یک قدمی Thermal Throttle بود و فن ها هم توی این حالت دورشون تا 2600rpm می رفت و صداشون خیلی زیاد و اعصاب خورد کن بود! البته گارانتی الماسم داشت و شاید گارانتی یه کاریش میکرد ولی خب نرفتم دنبالش
این دفعه مدل TUF 5070Ti رو خریدم و روی بایوس Quiet حداکثر دمای GPU شد 70 با دور فن نهایت 1300rpm که عملا بیصدا بود
حالا نمیخوام تبلیغ ASUS رو بکنم یا زوتک رو بگم افتضاحه، چون حتی مدل هایی از MSI مثل Vanguard و Trio در تست ها خیلی خنک تر و بیصدا ترم بودن، یا حتی بعضی مدل های زوتک هم دیدم برای فروش گذاشته بودن که فوق العاده خنک بودن
در کل منظورم اینه که قبل خرید تحقیق کنید و به نظرم صرفا نویز و دمای پایین تر قطعا ارزش پول بیشتر دادن پای یک برند رو داره

دوستان سیستمم
Cpu= i7-12700
Ram= دو عدد ۱۶ گیگ ddr4
کیس 4 عدد فن داره و کارت صدا و واتر کولر ۲۴۰ ( دو فن )
هارد = دو تا ۲ گیگ m2
Power= asus 750w Gold
روی این سیستم کارت گرافیک ASUS ۳۰۸۰Ti بندازم پاور ۷۵۰ وات جواب میده یا حتما ۸۵۰ وات نیازه؟
به نظرم 6800xt بهتره
توی تستا کلا عملکردش بهتر از 3080
الان میشه روش fsr 4 به راحتی راه اندازی کرد که خروجی خوبی داره ( کاملا بهتر از dlss 3 و کمی پایین تر از dlss4 )
خیلی خوب و راحت میشه آورکلاکش کرد و تا سطح 3090 بلکه بهتر بالا آوردش
حتی توی آندرولت هم خیلی خوبه بلکه پرفورمنس بهتر میشه
16 گیگه که خیلی تاثیر داره
قیمتش هم مناسبه الان تو بازار
پاور 750 کاملا اوکیه براش
خودمم شک داشتم بین این و 3080 که من 6800xt گرفتم و خیلی راضیم. البته فن amd هم نیستم صرفا بالانس پرفورمنس و قیمت برام مهمه

به نظرم 6800xt بهتره
الان میشه روش fsr 4 به راحتی راه اندازی کرد که خروجی خوبی داره ( کاملا بهتر از dlss 3 و کمی پایین تر از dlss4 )
خودمم شک داشتم بین این و 3080 که من 6800xt گرفتم و خیلی راضیم. البته فن amd هم نیستم صرفا بالانس پرفورمنس و قیمت برام مهمه
6800XT غولیه برای خودش تقریبا 1 سال و نیمه دارم نه یکی دو تا ازش دارم
من بدون استفاده از FSR هم اکثر بازی ها رو 165 فریم میگیرم البته رو رزولوشن 1080 وقتی FSR 2 یا 3 رو روشن میکنم تو نهایت کیفیت فن گرافیک اصلا روشن نمیشه
خیلی وقته میخوام دلیل و قانع بیارم برای خودم که ارتقا بدم ولی واقعا رو 1080 برای من اکی هست xD

به نظرم 6800xt بهتره
خودتون fsr4.0 رو کارتتون تست کردین؟ یک اموزش میذاری چجوری فعال کنیم؟
من بدون استفاده از FSR هم اکثر بازی ها رو 165 فریم میگیرم البته رو رزولوشن 1080 وقتی FSR 2 یا 3 رو روشن میکنم تو نهایت کیفیت فن گرافیک اصلا روشن نمیشه
خیلی وقته میخوام دلیل و قانع بیارم برای خودم که ارتقا بدم ولی واقعا رو 1080 برای من اکی هست xD
پلمپش هنوز هست تو بازار؟ اگه اره قیمت چند؟

• Like
Reactions: Paradise Lost
والا منم زیاد تمایلی برای ارتقا ندارم اگرم بخام ارتقا بدم نهایت 5070 یا 9070 میخرم فعلا 6800xt تو هیچ بازی دلسردم نکرده

خودتون fsr4.0 رو کارتتون تست کردین؟ یک اموزش میذاری چجوری فعال کنیم؟

پلمپش هنوز هست تو بازار؟ اگه اره قیمت چند؟
fsr 4 با نرم افزار OptiScaler اجرا میشه که خیلی سادست کافیه توی یوتیوب سرچ کنید fsr 4 6800xt. درواقع یه درایوری Amd اشتباها میده بیرون که توش fsr4 داشته که یه نفر کامپایلش می کنه و برای rdna3 و rdna2 قابل استفادش می کنه.
خیلی هم تمیز و بدون باگ و کامل جواب میده چون رسمیه. کلی تست مقایسه هم اومده.
خودمم کلا fsr4 میزنم. تا حالا هم mafia old و cronos اجرا کردم باهاش. کیفیت خروجیش خیلی بهتر از fsr3 هستش چیزی کاملا بهتر از dlss3 توی تستایی که دیدم
من پلمپ گرفتم و دماش و عملکردش با اونچه که توی تستا دیدم کاملا تطابق داره و خیلی خوب بوده.
یه چیز جالبی که در مورد 6800xt هست اینکه با آندرولت هم پرفورمنس بهتر میشه هم دما میاد پایین هم مصرف کارت 50 وات کم میشه. که باز تستاتش تا دلت بخواد هست روی یوتیوب همه هم بروز.
من خودم هم Core clock و هم memory clock آوردم بالا از طرفی هم ولتاژ کم کردم و حداکثر فن هم گذاشتم روی 75 درصد نتیجه عالی شده . 8 تا 10 درصد بهبود فریم ریت.
جالبه با optiscaler حتی میشه dlss هم اجرا کرد! البته نه همه جا مثلا توی expedition اجراش کردم که خیلی عالی بود.
من چند ماه پیش سافایر پالس خیلی تمیز توی دیوار از یه نفر خریدم 29 تومن الان دیگه فک نکنم اینقدر بدن چیزی بین 35 تا 40 باید بشه شاید هم بیشتر قیمت دقیق ندارم.
دما هم توی کارت خودم و تستایی که دیدم به طور معمول خود کارت تا 77 میره البته hotspot تا 98 هم میره که براش نرماله البته با فن 66 درصد تنظمات دیفالت کارت.
https://www.techpowerup.com/review/amd-radeon-rx-6800-xt/33.html

fsr 4 با نرم افزار OptiScaler اجرا میشه که خیلی سادست کافیه توی یوتیوب سرچ کنید fsr 4 6800xt. درواقع یه درایوری Amd اشتباها میده بیرون که توش fsr4 داشته که یه نفر کامپایلش می کنه و برای rdna3 و rdna2 قابل استفادش می کنه.
خیلی هم تمیز و بدون باگ و کامل جواب میده چون رسمیه. کلی تست مقایسه هم اومده.
خودمم کلا fsr4 میزنم. تا حالا هم mafia old و cronos اجرا کردم باهاش. کیفیت خروجیش خیلی بهتر از fsr3 هستش چیزی کاملا بهتر از dlss3 توی تستایی که دیدم
من پلمپ گرفتم و دماش و عملکردش با اونچه که توی تستا دیدم کاملا تطابق داره و خیلی خوب بوده.
یه چیز جالبی که در مورد 6800xt هست اینکه با آندرولت هم پرفورمنس بهتر میشه هم دما میاد پایین هم مصرف کارت 50 وات کم میشه. که باز تستاتش تا دلت بخواد هست روی یوتیوب همه هم بروز.
من خودم هم Core clock و هم memory clock آوردم بالا از طرفی هم ولتاژ کم کردم و حداکثر فن هم گذاشتم روی 75 درصد نتیجه عالی شده . 8 تا 10 درصد بهبود فریم ریت.
جالبه با optiscaler حتی میشه dlss هم اجرا کرد! البته نه همه جا مثلا توی expedition اجراش کردم که خیلی عالی بود.
من چند ماه پیش سافایر پالس خیلی تمیز توی دیوار از یه نفر خریدم 29 تومن الان دیگه فک نکنم اینقدر بدن چیزی بین 35 تا 40 باید بشه شاید هم بیشتر قیمت دقیق ندارم.
دما هم توی کارت خودم و تستایی که دیدم به طور معمول خود کارت تا 77 میره البته hotspot تا 98 هم میره که براش نرماله البته با فن 66 درصد تنظمات دیفالت کارت.
https://www.techpowerup.com/review/amd-radeon-rx-6800-xt/33.html
خب بازی نباید fsr 3.1 ساپورت کنه تا FSR 4 با همون اپتی اسکلیر کار کنه؟
fsr4 رو fsr 3.0 هم کار میکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or