fsr 4 با نرم افزار OptiScaler اجرا میشه که خیلی سادست کافیه توی یوتیوب سرچ کنید fsr 4 6800xt. درواقع یه درایوری Amd اشتباها میده بیرون که توش fsr4 داشته که یه نفر کامپایلش می کنه و برای rdna3 و rdna2 قابل استفادش می کنه.
خیلی هم تمیز و بدون باگ و کامل جواب میده چون رسمیه. کلی تست مقایسه هم اومده.
خودمم کلا fsr4 میزنم. تا حالا هم mafia old و cronos اجرا کردم باهاش. کیفیت خروجیش خیلی بهتر از fsr3 هستش چیزی کاملا بهتر از dlss3 توی تستایی که دیدم
من پلمپ گرفتم و دماش و عملکردش با اونچه که توی تستا دیدم کاملا تطابق داره و خیلی خوب بوده.
یه چیز جالبی که در مورد 6800xt هست اینکه با آندرولت هم پرفورمنس بهتر میشه هم دما میاد پایین هم مصرف کارت 50 وات کم میشه. که باز تستاتش تا دلت بخواد هست روی یوتیوب همه هم بروز.
من خودم هم Core clock و هم memory clock آوردم بالا از طرفی هم ولتاژ کم کردم و حداکثر فن هم گذاشتم روی 75 درصد نتیجه عالی شده . 8 تا 10 درصد بهبود فریم ریت.
جالبه با optiscaler حتی میشه dlss هم اجرا کرد! البته نه همه جا مثلا توی expedition اجراش کردم که خیلی عالی بود.
من چند ماه پیش سافایر پالس خیلی تمیز توی دیوار از یه نفر خریدم 29 تومن الان دیگه فک نکنم اینقدر بدن چیزی بین 35 تا 40 باید بشه شاید هم بیشتر قیمت دقیق ندارم.
دما هم توی کارت خودم و تستایی که دیدم به طور معمول خود کارت تا 77 میره البته hotspot تا 98 هم میره که براش نرماله البته با فن 66 درصد تنظمات دیفالت کارت.
https://www.techpowerup.com/review/amd-radeon-rx-6800-xt/33.html