مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

به نظر منم تفاوت حدود 40 درصد قیمت بیشتر برای 5070Ti ارزشش رو نداره و خرید خوبی کردید و مبارکتون باشه.
در مورد پورت ولی مشکل اصلی سر گرافیکی مثل 5090 هست که قرار 600 وات رد و بدل کنه و برای 5070Ti مشکل خاصی وجود نداره مگه یک فرد سر مسخره بازی و مخاطب گرفتن هدف گذاری کرده باشه.
Hyte Y70 رو اتفاقا خاطرم هست عکاساش رو تو تاپیک قرار داده بودین که خیلی هم زیبا شده بوده سیستم. در مورد رایزر ولی نگران نباشید، لینک زیر بررسی 5090 هستش روی نسل ها 3،4 و 5 از PCi-E و عملا همون طور که مشاهده میکنید برای گرافیکی مثل 5090 هم به اون صورت معنی دار نیست، 9070XT هم نباید مشکل خاصی داشته باشه.
NVIDIA RTX 5090 PCIe 5.0 vs. 4.0 vs. 3.0 x16 Scaling Benchmarks | GamersNexus
اون داستان رم ها پس بالاخره حل شد و میشه پایدار سیستم رو روی 7200 CL34 بالا بیارید؟
قدیما ناپایدار بود حتی با بروز رسانی بایوس
جدیدا amd یک آپدیت داد که امروز صبح زدم به سیستم و کاملا پایدار شد حتی تست های پرفورمنس هم گرفتم بدون مشکل پاس شد
ممنون بابت راهنمایی همه ی دوستان

قدیما ناپایدار بود حتی با بروز رسانی بایوس
جدیدا amd یک آپدیت داد که امروز صبح زدم به سیستم و کاملا پایدار شد حتی تست های پرفورمنس هم گرفتم بدون مشکل پاس شد
ممنون بابت راهنمایی همه ی دوستان
کلا بالای 32 گیگ رم برای گیم پول هدر کردنه هم پرفورمنس کمتر می شه هم پایداریش سخت تر می شه
من پارسال 8000 با 7800X3D تازه تست کردم 7600 که فول پایدار بود
64 گیگ فقط برای رندر و کار بردارید حتی 48 هم اضافه کاریه

کلا بالای 32 گیگ رم برای گیم پول هدر کردنه هم پرفورمنس کمتر می شه هم پایداریش سخت تر می شه
من پارسال 8000 با 7800X3D تازه تست کردم 7600 که فول پایدار بود
64 گیگ فقط برای رندر و کار بردارید حتی 48 هم اضافه کاریه
مفت بود خریدم الان دو برابر شده 🥲

پیرو پست‌های صفحه قبلی قیمت‌های جدید به شما سلام میکنند 😂
قیمت گرافیک الان تغییر چندانی نکرده
اتفاقا الان وقت خریده چون روی قیمت های دلار 80 تومنی ثابت مونده حتی برخی مدل ها کاهشم داشته
بعید می دونم زیاد روی این قیمت ها پایدار بمونه

دوستان بنظرتون صبر کنم سری سوپر بیاد 5070super بگیرم یا همین الان 5070 ti بخرم ؟ :دی
رزولوشن 2k بازی میکنم 12 گیگ vram بنظرم کمه از اون ور هم 5070ti خیلی گرونه تره و زورم میاد اونقد پول بدم

• Like
Reactions: Thundersky
دوستان بنظرتون صبر کنم سری سوپر بیاد 5070super بگیرم یا همین الان 5070 ti بخرم ؟ :دی
رزولوشن 2k بازی میکنم 12 گیگ vram بنظرم کمه از اون ور هم 5070ti خیلی گرونه تره و زورم میاد اونقد پول بدم
طبیعتا سری سوپر.
ولی چون اینجا ایرانه واقعا نمیدونیم حتی فردا قراره چی بشه . پس فقط پولت را نگه ندار، اگر همون ti هم خریدی بنظرم اوکیه و مشکلی نیست بعدا می‌تونی عوض کنی. فقط پول نگه ندار تو این وضعیت

بیا 4070TI SUPER منو بخر سوپریم که می خوای داره :D
برای 2K رز 16 گیگ تا پایان نسل که 2029 باشه کافیه
اما برای 4K شاید معدود بازی هایی کم بیاره
سری سوپر احتمالا اوایل بهمن بیاد اما هنوز سری 5000 قیمت هاش درست نشدن فکر کنم یک سالی باید صبر کنی که بعدشم نزدیک اومدن سری 6000 می شه و این داستان ادامه دارد :D
حقیقتشم اکثر مواقع 5080 همون 4080 هست 5070 تی ای همون 4070 تی ای سوپر هست 1 2 فریم فرقشونه خیلی جاها سری سوپرم که فقط مموری افزایش پیدا می کنه تازه اگه تعرفه ترامپ رای نیاره قیمت چیپ ها باز گرون بشه
پیشنهاد من اینکه الان خرید کنی بره اوضاع جالبی نه در ایران که در جهان نیست یک کارت 16 گیگ گارانتی دار بخرید بره تا نسل بعدی

آقا یک دونه 1660super دست دوم خرید اصلا توقع نداشتم چنین بازدهی بده
آقا بخدا پول الکی هزینه کردنه برای 5080 و 5090
بهترین گزینه ها 5070ti و 9070xt هستن برای الان
نه ماها 4k 240 هرتز داریم توخونه هامون
نه اصلا نیازه
ریسک خرابی گرافیک 300 تومنی سر پاور داغون و پورت ریسک دار
من سر ریسک پورت ها رفتم سمت 9070xt و بشدت راضیم
با 83 تومن گرافیک نزدیک 5070ti خریدم و با تفاوتش ssd حجیم خریدم با هارد اکسترنال و رم

دوستان بنظرتون یک ROG 3080TI بگیرم ارزش خرید داره یا مستقیم برم ۵۰۷۰ بگیرم ؟
اختلاف قیمت زیاده آدم وسوسه میشه
بنظرتون کارت ۴ سال پیش ۳۰۸۰ti دیگه عمرش رو کرده؟ دیگه کارت تمیزش پیدا نمیشه؟ خریدش توصیه میشه یا اشتباهه؟
پاور من هم ۷۵۰ ایسوس هست برای این ۳۰۸۰ti کم میاره؟

ممنون راهنمایی کنید

دوستان بنظرتون یک ROG 3080TI بگیرم ارزش خرید داره یا مستقیم برم ۵۰۷۰ بگیرم ؟
اختلاف قیمت زیاده آدم وسوسه میشه
بنظرتون کارت ۴ سال پیش ۳۰۸۰ti دیگه عمرش رو کرده؟ دیگه کارت تمیزش پیدا نمیشه؟ خریدش توصیه میشه یا اشتباهه؟
پاور من هم ۷۵۰ ایسوس هست برای این ۳۰۸۰ti کم میاره؟

ممنون راهنمایی کنید
۳۰۸۰ غوله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or