مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

من میخوام یه rtx 4060 بخرم ولی واقعاً برام مبهمه که سوکت ۱۶ پین میخوره یکی بی زحمت شفاف سازی کنه الآن من باید دوتا ۸ پین بزنم بهش ؟
یه تبدیل داخل جعبه هست می زنی 2 تا 8 لازم داره همین
البته پیشنهاد می کنم یک کابل یک تیکه 8 پین پاور به 12 یا 16 پین گرافیک تهیه کنید حتی از استاندارد جدید 2X6 هم بهتره

• Like
Reactions: mosiish
گرافیک که پرسیدن ندارن به این شکله
برای تارگت 4k کارت 4090 با قیمت حدودی 120
برای تارگت 2k کارت 4070ti super قیمت حدودی 60
برای تارگت 1080p کارت 4070 super قیمت حدودی 45

فقط توی سری 4000 اینا خوش قیمت هستن بقیه ش بی خیال شید
میزان vram با پهنای vram هم دقیقا با همین تارگت ها تنظیم شدن تا مشکل کمبود یا لگ و افت فریم پیش نیاد

برای رم 32 گیگ هم 6000cl36 پردازنده 7800 با مادربرد asus x670e-a استریکس
اس اس دی هم 990 پرو یا ssd های msi corsair نسل 4 بالاترین رده هاشون همگی عالی هست
آقا ممنون

• Like
Reactions: Persia Tech
گرافیک که پرسیدن ندارن به این شکله
برای تارگت 4k کارت 4090 با قیمت حدودی 120
برای تارگت 2k کارت 4070ti super قیمت حدودی 60
برای تارگت 1080p کارت 4070 super قیمت حدودی 45

فقط توی سری 4000 اینا خوش قیمت هستن بقیه ش بی خیال شید
میزان vram با پهنای vram هم دقیقا با همین تارگت ها تنظیم شدن تا مشکل کمبود یا لگ و افت فریم پیش نیاد

برای رم 32 گیگ هم 6000cl36 پردازنده 7800 با مادربرد asus x670e-a استریکس
اس اس دی هم 990 پرو یا ssd های msi corsair نسل 4 بالاترین رده هاشون همگی عالی هست
دوست عزیز 4070ti super روی 2k چند فریم می ده ؟ و به نظرتون تا چند سال جواب خواهد بود برای 120 فریم به بالا توی بازی های انلاین رقابتی مثل کالاف وارزون و غیره ؟

دوست عزیز 4070ti super روی 2k چند فریم می ده ؟ و به نظرتون تا چند سال جواب خواهد بود برای 120 فریم به بالا توی بازی های انلاین رقابتی مثل کالاف وارزون و غیره ؟
این کارت در حال حاضر حدود 25 درصد از 4070 super یا 3090 بهتر عمل می کنه حتی بالای 3090ti هم هست
16 گیگ vram ش هم تا پایان نسل تضمین می کنه
کارتی هست که توی درایورهای اخیر خیلی پیشرفت داشته قبلا فرقش با 4070super اینقدرا نبود
به نظرم تا پایان این نسل جواب می ده تا نزدیک های اومدن ps6

توی کارت های دست دوم هم سمت 3080 تی ای یا 3090 تی ای برید 3090 معمولی خرابی مموری به خاطر قرار گرفتن مموری پشتش(نصفش) زیاده
البته اینم بگم توی بازی های اخیر سری 3000 گاها خیلی تضعیف شدن حتی 3080 تی ای در حد 4070 معمولی شده که این اختلاف با اومدن نسل جدید بدترم می شه(از جمله کثیف بازی های همیشگی انویدیا هست)

آخرین ویرایش:
دوستان من یه 3080 10gb دارم.مانیتورم 1080 هست.تا الان کم نیاورده ولی دوست دارم کارتی با video ram بیشتر بگیرم.چی پیشنهاد میکنید؟فقط مشکل دما نداشته باشه وگرنه amd هم باشه مهم نیست.و اینکه قصدم اینه استوک بگیرم.

دوستان من یه 3080 10gb دارم.مانیتورم 1080 هست.تا الان کم نیاورده ولی دوست دارم کارتی با video ram بیشتر بگیرم.چی پیشنهاد میکنید؟فقط مشکل دما نداشته باشه وگرنه amd هم باشه مهم نیست.و اینکه قصدم اینه استوک بگیرم.
همون 3080 رو نگه دار کارت فوق‌العاده خوبیه
بابت vram هم خیالت راحت باشه قرار نیست رو 1080p به مشکل بخوری و اینکه خود dlss هم از میزان vram کم میکنه اگه روزی روزگاری مموری کم آوردی

• Like
Reactions: Rohshen
بنظرم برای شما از گرافیک واجبتر مانیتور هست. برای 3080 حتما مانیتور 2k بگیر با سایز 27 اینچ.

همون 3080 رو نگه دار کارت فوق‌العاده خوبیه
بابت vram هم خیالت راحت باشه قرار نیست رو 1080p به مشکل بخوری و اینکه خود dlss هم از میزان vram کم میکنه اگه روزی روزگاری مموری کم آوردی
بنظرم برای شما از گرافیک واجبتر مانیتور هست. برای 3080 حتما مانیتور 2k بگیر با سایز 27 اینچ.
ممنونم دوستان.احتمالا همینو نگه دارم پس.یکم نگران vram بودم که فک کنم این نسل جوابمو بده.بهتره رو همون مانیتور خرج کنم :D

• Like
Reactions: jetalpha and GPSY
البته شما نمی فهمی کم اورده مگر اینکه با ریوا تیونر مدام چکش کنی اگر توی محدوده بالای 9 9.5 بره یعنی کامل پر شده
چون نزدیک لیمیت که می شه بخشیش رو می فرسته روی رم دستگاه و همیشه تا اخر پرش نمی کنه به دلایلی
احتمالا با اومدن ps5 pro که 2 گیگ رم بیشتری داره با نسل 5000 انویدیا 10 برای 1080 هم کم بیاد البته همین الانم بازی های استاروارز (جفت نسخه) با warhammer با تکسچر پک هستن که بالای 10 گیگ وی رم می رن
انتخاب شما توی استوک فقط 3080ti هست اما 4070 super هم کارت خیلی خوبیه هم اک می خرید هم 3 سال گارانتی داره به هر حال از سری 3000 4 سالی می گذره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Rohshen

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or