مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

سلام
من بازی کرایسیس 1 را نصب کردم و میخوام روی قسمت high 8x بازی بکنم توی اکثر جاها ریپ میزنه آیا شما میدونید مشکل از کجاست؟
سیستم..
win xp service pack 2
cpu 3.2 full
ram 2*2gb
vga ...his 4850 iceq4
p5ld2 deluxe
اين بازي رو شما بدون AA هم روون بازي كني جاي شكر داره چه برسه به 8X.:biggrin1:
در ضمن CPU شما هم بره اين بازي يه مقدار ضعيفه.

سلام
من بازی کرایسیس 1 را نصب کردم و میخوام روی قسمت high 8x بازی بکنم توی اکثر جاها ریپ میزنه آیا شما میدونید مشکل از کجاست؟
سیستم..
win xp service pack 2
cpu 3.2 full
ram 2*2gb
vga ...his 4850 iceq4
p5ld2 deluxe
می خوای چیکار کنی؟؟!
منظورت که 8X AA نیست؟؟:eek:

تو این بازی معمولا کسی نمی تونه AA رو فعال کنه اصلا-مگر در رزولوشنهای خیلی پایین یا کارتهایی مثل 280 یا SLI، حالا شما می خوای با 8X بازی کنی؟

AA بار سنگینی روی کارت می زاره و باید با آگاهی از تاثیرش روی سرعت فعال بشه.

دوستان فروشنده یکی از بزرگترین فروشگاه های بازی و نرم افزارمشهد یه حرفی بهم زد حیفم میاد شما هم بهره مند نشین:
پرسیدیم Devil May Cry 4 چند گفت 2 تا DVD فلان تومن. با هم حرف میزدیم گفتیم دیگه همه بازیهای PC هم داره 2 دی وی دی میشه. گفت آره چون بازیهای جدید طولانیتر شده تو یه DVD جا نمیشه! براما هم مشکل درست کرده چون مردم BIOS سای کامپیوتراشون رو آپدیت نمیکنن! نمیتونن اجراش کنن پس میارن!

از شوخی بگذریم بازارکامپیوترایران واقعا غیرحرفه ایه. یه چیزایی بعضی وقتا میشنوم که عصبانی میشم و دلم میخواد طرف رو ... چند بار هم کارم به دعوا کشیده، طرف گیرداده بود که 7200 از 6600 قویتره، هرچی گفتم که عزیزم 6200 رو با 7200 و 7300 مقایسه کن، 6600 رو هم با 7600 جی تی و جی اس... یکبار دیگه شم که بافروشنده مادربردهای Intel دست به یخه شدم طرف مادربرد اینتل 975 رو 320 هزارتومن میداد، درحالیکه گیگای مشابهش با همین چیپست 975 فقط 248 هزارتومن بود، هرچی من میگفتم بابا مادربردهای مارک اینتل رو فاکسکان میزنه و تو دنیا جزو مادربردهای ارزونه و... تو کتش نمی رفت و میگفت چون مادربرد اینتل با سی پی یو اینتل خوب مچ میشه برا همین باید گرونتر باشه!...پس خوب حواستون جمع باشه!

آخرین ویرایش:
باز ايول به اينايي كه ميگي. انقدر حاليشونه!!!
با دوستم رفتيم 4870 بخريم طرف نداشت گير داده بود به جاش 8800Ultra بردار. ميگفتم اصلا اينا قابل مقايسه نيستن. گفت نه. گفتم چرا؟ گفت اين 8800Ultra بزرگتره پس بهتره!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek:
انقدر خنديدم نزديك بود وسط مغازه ي يارو ولو شم!:biggrin1:
واقعا پنگوئن از بعضياشون بيشتر ميفهمه!:biggrin1:

اصولا آي كيو فروشنده ها با واحدي به اسم جلبك در سيستم si و بقيه سيستم ها با مرغ معرفي ميشه! جلبك ميارن چند تا سؤال ميكنه ازشون امتياز ميگيرن! مثلا ميگن فلان فروشنده 1.3 جلبك آي كيو داره!

1 مرغ = 2.5 جلبك!

NVIDIA GeForce GTX 280 ياATI Radeon HD 4870 X2

من يه كارت گرافيك قدرتمند ميخوام كه بازيهايي مثل crysis,crysiswarhead,farcry2 رو high quality و با رزوليشن بالا روان اجرا كنه حداقل تا سه سال ديگه هم عوضش نكنم ازاين دو تا كدوم بهتره ؟NVIDIA GeForce GTX 280 ياATI Radeon HD 4870 X2

کسی از 4850 و 9800gtx استفاده کرده ؟
کراییشون در مقابل هم در چه حده . لطفا" از روی تعصب نباشه . . .

هر دو در یه ردن،4850 یه کم سریعتره ، اما 9800 خنکتره و با قابلیت اورکلاک بیشتر.

من يه كارت گرافيك قدرتمند ميخوام كه بازيهايي مثل crysis,crysiswarhead,farcry2 رو high quality و با رزوليشن بالا روان اجرا كنه حداقل تا سه سال ديگه هم عوضش نكنم ازاين دو تا كدوم بهتره ؟NVIDIA GeForce GTX 280 ياATI Radeon HD 4870 X2

با این حساب 4870X2 که خیلی قویتره، اما فک نکن که چون این کارت دو هسته ای هست همیشه سرعتش از 280 خیلی بالاتر هست،این کارتا به درایورشون وابستن که بعضی وقتا خوب عمل نمی کنه و باید تا برطرف شدن مشکل تا آپدیت بعدی صبر کنی.

همین الان هم راندمان درایورش توی Crysis Warhead از 280 فقط یه کم پایین تره، در صورتی که باید خیلی بالاتر باشه.

کسی تازگیا از 4670خبری نداره ؟چقدر مونده بیاد؟

به همین زودیا پیداش میشه،چون کارت خوبیه خیلی شرکتها سفارش خریدش رو دادن که وارد کنن.

بازم ببخشید معذرت میخوام...
این Albatron 9600 GT کارت خوبیه به نسبت 9600 های دیگه؟ یا اینکه ضعیفه؟

خیلی وقته این برند رو توی بازار ندیدم،اما نباید فرقی با بقیه ی 9600 ها داشته باشه، اگه گارانتیش معتبر هست بگیر

بازم ببخشید معذرت میخوام...
این Albatron 9600 GT کارت خوبیه به نسبت 9600 های دیگه؟ یا اینکه ضعیفه؟
نه. چرا بايد ضعيف باشه؟
كلا برندها در حالت Stock هيچ تفاوتي با هم ندارن. اينم مشخصات كارتت.
http://www.legitreviews.com/article/707/1/
گفته شركت ساكتيه ولي محصولاتش خوبه.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or