مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

ببینید دوستان رادئون در حالت cf میتونه 9800 جی ایکس تو رو بگیره اما در حالت singe حرفی واسه گفتن نداره . واسه این که بحث رو جدی تر کنم میگم که قیمت 9800الان تو بازار رضا 403تومان هستش(قیمت دیروز) . رادئون ارزون تره اما درایورش هنوز هم بتا هستش و ضمنا انویدئا همیشه بهتر بوده . حالا شما باز هم با در نظر گرفتن قیمت ، قدرت و آینده ی نا معلوم 4850 کدوم رو تایید می کنید ؟
یه مقدار هم در مورد مشخصات اش توضیح بدید و انقدر برای تعیین قدرت کارت ها از بازی هاا استفاده نکنید . راندمان آنها رو تو انیمشن هم مقایسه کنید . همه چیز بازی نیست .
4850 کجا 9800gx2 کجا اصلا ربطی به هم ندارن 9800gx2 هم 400 نیس بالای 540 550 مایشه البته من متوجه نشدم شما با 9800gtx مقایسه کردی یا 9800gx2 ؟
در کل 4850 در حالت عادی 9800gtx پلاس رو هم رد میکنه چه برسه به 9800gtx از نظر قیمت هم که کاملا مشخصه حداقل 100 t اختلاف قیمت دارن بدون شک 4850 سرتره.

این پیشنهاد جدید Toms برای خرید کارت گرافیک به تفکیک قیمت در مقاله ی امروزش هست:
e71ox5.jpg

10y2zhz.jpg

آخرین ویرایش:
مقایسه

دوباره سلام
از بین کارت های 9800جی تی ایکس پلاس و 9800جی ایکس تو و radeon hd 4870کدوم را می پسندید ؟ لطفا با دلیل جواب بدید و برای4870 بهترین برند رو که فکر میکنید بگید.
بنچ مارک ها معمولا فرق دارند و یادتون نره که شتاب زده جواب ندید . با دلیل کافی . ضمنا اگه کسی مشخصات فنی کامل 4870 رو داره بگه . مثه کور کلاک و.....

دوباره سلام
از بین کارت های 9800جی تی ایکس پلاس و 9800جی ایکس تو و radeon hd 4870کدوم را می پسندید ؟ لطفا با دلیل جواب بدید و برای4870 بهترین برند رو که فکر میکنید بگید.
بنچ مارک ها معمولا فرق دارند و یادتون نره که شتاب زده جواب ندید . با دلیل کافی . ضمنا اگه کسی مشخصات فنی کامل 4870 رو داره بگه . مثه کور کلاک و.....
دوست عزیز،

مشخصات فنی کارتها تو همه ی سایتها هستند و من و دوستانم هم تا حالا 100 ها بار اونا رو توضیح دادیم و بررسی کردیم،منم دقیقا 2 تا پست بالاتر مشخصات فنی 4870 رو گذاشتم، اگه زحمتی نیست بخونید

4870 هم هم رده ی 9800GTX نیست که بخوایم مقایسشون بکنیم، هم رده ی GTX260 و GTX280 هست و بنابراین خیلی از 9800 سریعتر هست

4870 هم اور کلاکش جالب نیست(فرکانس تراشه تا 790 و فرکانس حافظه تا 1100 اور میشن با فن استوک)، اما GTX 260 تا حد سرعت GTX 280 اور کلاک میشه.

دوباره سلام
بین اینا 9800gx2 سریعتره و 9800gtx هم با اون دو تا قابل مقایسه نیست 4870 هم کاراییش بین gtx280 و gtx260 هستش و بهترین انتخاب بین اینا 4870 هستش هم از نظر کارایی هم از نظر قیمت.

سلام دوستان.ميخواستم يك كمكي به من درباره خريد سيستم بكنيد.

من خودم در نظر دارم يك كارت 4850 بخرم.cpu هم خودم بين Q6600وE8500 گير كردم و نميدونم

كدو م بهتره.لطف كنيد در اين مورد و يكي هم اينكه يه مادربرد مناسب براي اينا حول 100 تومان

معرفي كنيد.اگر هم كسي تجربه استفاده از قطعات بالا رو داره يه توضيح بده كه راضي هست يا نه.ممنون

من خودم در نظر دارم يك كارت 4850 بخرم.cpu هم خودم بين Q6600وE8500 گير كردم و نميدونم

كدو م بهتره.لطف كنيد در اين مورد و يكي هم اينكه يه مادربرد مناسب براي اينا حول 100 تومان

معرفي كنيد.اگر هم كسي تجربه استفاده از قطعات بالا رو داره يه توضيح بده كه راضي هست يا نه.ممنون
E8500 بره بازی خیلی بهتره. اصلا کلا از هر نظر بهتره.

مرسی .من یه سوالی ازت دارم Farshidstar2012 جان.این سیستمی که پایین نوشتی؟ سیستم خودته؟ یا فقط یه امضا هستش؟:oops:
مگه تو امضا مشخصات سیستم دیگران رو میزارن؟؟!

بله،سیستم خودم هست،روی لینک CPU-Z اگر کلیک کنی،مشخصات همینه

در آلبوم پروفایلم هم چند تا عکس از سیستمم دارم.

بهتر بود سوالت رو تو تاپیک مشاوره قطعات میپرسیدی.
در حالت عادی e8500 سریعتر از q6600 هستش (اختلافشون کمه) ولی تو بازیها e8500 و کلا دو هسته ای ها سریعتر عمل میکنن البته همون q6600 اگه اور بشه و هم فرکانس e8500 کاراییش به مراتب بالاتر از دو هسته ای ها میشه.
مین هم میتونی ecs p45t-a یا یکم بالاتر (حدودا 10 15 تومن) asus p5k-epu رو در نظر بگیری.

هر دو CPU خوب هستن،اما چون فرکانس 8500 بالاتر تو بازیها فریم بالاتری میده،هنوزم که اکثر بازیها بیشتر از 2 هسته رو استفاده نمی کنن

اما Q6600 رو هم میشه با یه مادربرد خوب راحت تا3200 یا حتی 3400 اورکلاک کرد.

برای مادربرد هم می تونی Asus P5K-SE یا P5B رو بخری.

CMP

درست هست که شاید نمیشه دو تا کارت رو با هم مقایسه کنی . چون که خیلی فرق دارند اما من یه بنچ مارک میزارم که مقایسه هم شده اند . کار نشد نداره .
من منظورم این بود که از بین 9800gtx+ 9800gx2 radeon hd 4870کدوم رو برای بازی و کار گرافیکی بهتر پیشنهاد میکنید ؟ نمیشه هر بار 276 صفحه رو خوند که . بحث باید از یه جایی برای نتیجه گیری بهتر دنبال بشه . اورکلاک هم هر چند که خوبه اما به نظر من زمان مقایسه نباید منظور بشه . من خیلی از پست ها رو خوندم اما باز هم حرف ها دو پهلو بود و کسی با دلیل خوب نظر نداده بود .
ضمنا تا 1000000اگه میتونید یه سیستم خوب واسه انیمیشن و بازی معرفی کنید :biggrin1:
http://www.dvhardware.net/news/ati_radeon_hd_4870_benchmark.jpg

سلام
اول با عرض معذرت از اينكه سوالم مربوط به اين بخش نيست.
بچه ها يكي از دوستام داره يه سيستم جمع مي كنه كه حتما ميخواد AMD باشه. CPU رو هم خريده: Phenom 9950
حالا توي خريد مادربرد كه با اين CPU عالي جواب بده مونديم. چون هر چي توي اينترنت ميگردم نميتونم چيزي پيدا كنم. ميخواستم ببينم پيشنهاد شما چيه؟ قيمت اصلا مهم نيست. ترجيحا اگه يه مادربرد ASUS باشه بهتره اما اگه مارك ديگه اي هم بود فرقي نداره.
راستي با عرض معذرت يه سوال ديگه: چه فرقي بين چيپست AMD و NVIDIA هستش؟ من خودم به دوستم پيشنهاد كردم چون سيستمش رو AMD جمع مي كنه و كارت گرافيكشم ATI هستش، احتمالا چيپست AMD هماهنگي بيشتري با سيستمش داره. حالا اين درسته يا نه؟
واقعا ممنونم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or