مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

میشه آدرس و به خصوص شماره تلفن جایی که با این قیمت میده رو بفرمایید.

می دونم این جا جاش نیست ولی میشه یکی از دوستان در مورد اینActive and Passive PFC یه توضیحی بده؟
این بحث تخصصی الکترونیک هست و اینجا جاش نیست اما بطور خلاصه چیزی که من می تونم بگم اینه:

PFC بطور کلی یکی از مولفه های منابع تغذیه ی قدرتمند و گران قیمت هست و استفاده از اون باعث صرفه جویی هر چه بیشتر در مصرف انرژی و بالا رفتن بهره وری در پاور میشه...

مثلا در پاور های ارزون قیمت میزان بازدهی شاید حدود 60 تا 70 درصد باشه یعنی فقط 60 درصد برق ورودی به پاور به سیستم رسونده میشه و توان واقعی خروجی 60 درصد مقدار اسمی اون هست و بقیه توسط خود پاور مصرف میشه یا در مدارات تلف میشه.

روشهای Active و Passive دو راهی هستند که میشه با اونها مدارات PFC-Power Factor Correction رو پیاده سازی کرد یا میزان بازدهی پاور رو بالا برد که در Passive بازدهی 60 تا 70 درصد و در Active با استفاده از دیودها و IC ها تا سقف 90 درصد-بصورت تئوریک- بازدهی در نظر گرفته میشه و البته گرون تر تموم میشه..

بهترین پاور ها بازدهی 80 تا 85 درصد دارند.

آخرین ویرایش:
می دونم این جا جاش نیست ولی میشه یکی از دوستان در مورد اینActive and Passive PFC یه توضیحی بده؟
هارمونیک ها تاثیرات بدی روی پاور و قطعات داخل اون میذارن و معمولا از بارهای غیر خطی بوجود میان که از برق شهر جریان هایی با راندمان بالا میکشن بارهای ایجاد شده از ماشینهای الکترونیکی ، یکسو کننده های کنترل شده و.... رو میشه به عنوان منابع بوجود آورنده ابن تاثیر نام برد.
مثل دستگاه های فتوکپی ، پرینترهای لیزری و.... هارمونیک ها باعث افزایش نامناسب جریان میشن و این افزایش تاثیر خودش رو تو دماهای بالاتر نشون میده و باعث خرابی قطعات پاور و همینطور افزایش دمای داخلی پاور میشن. pfc یا power factor correction وظیفش اینه که ایجاد محدودیت هارمونیکی تو ورودی ولتاژ کنه و همینطور جلوگیری از خروج هارمونیک های ایجاد شده توسط پاور که به سه صورت اعمال میشه passive , active و auto active که passive به این صورته که یه سلف پرقدرت (یعنی استفاده از سیم های با قطر رشته های بالاتر برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی و ایجاد مقاومت تو مسیر) در یک لاین ورودی از ورود و خروج هارمونیک ها جلوگیری کنه که این سلف passive تو پاور های پر قدرت تر از 450 (دقیق نمیدونم) امکان پذیر نیست.
تو active هارمونیک توسط یه مدار الکترونیکی نه تنها مهار میشه بلکه تبدیل به انرژی کاری تو دامنه فرکانس تعیین شده پاور میشه که این خودش یجورایی مصرف انرژی رو کاهش میده.
و auto active هم از اسمش معلومه که هر موقع هارمونیک ها حارج از استاندارد تعیین شده باشن درگیر میشه و اونارو تحت کنترل قرار میده.

با سلام و تشکر از دوستان بخاطر پاسخ هاشون

والا اینطور که من توی این لینک که لینک مربوط به پاورم هست خوندم توی قسمت Compatibility نوشته این پاور کارت تکی 8800GT یا X1900/HD3870 رو ساپورت میکنه اونجا هم بهم میگفتن که اگه میخوای یدونه 3870 بردار تا پاورت هم کافی باشه.(خب ولی حرف شما هم درسته که اونجا کسی دلش به حال من نمیسوزه و بیشتر به فکر انداختن جنسشون هستن ولی متقابلا توی بازار ایران باید اول مطمئن شد و بعد خرید کرد چون اگه خرید کنی دیگه به هیچ وجه نمیتونی پس بدی.)

با سلام و تشکر از دوستان بخاطر پاسخ هاشون

والا اینطور که من توی این لینک که لینک مربوط به پاورم هست خوندم توی قسمت Compatibility نوشته این پاور کارت تکی 8800GT یا X1900/HD3870 رو ساپورت میکنه اونجا هم بهم میگفتن که اگه میخوای یدونه 3870 بردار تا پاورت هم کافی باشه.(خب ولی حرف شما هم درسته که اونجا کسی دلش به حال من نمیسوزه و بیشتر به فکر انداختن جنسشون هستن ولی متقابلا توی بازار ایران باید اول مطمئن شد و بعد خرید کرد چون اگه خرید کنی دیگه به هیچ وجه نمیتونی پس بدی.)
شما 35A روی 12 ولت میگیری با این پاور که برای کارت 4850 کافی هست.

خرید کارت 3870 هم البته اگر خریدار دیگه ای نداشته باشه-که نداره-برای فروشنده خوبه ولی اصلا به درد شما نمی خوره چون راندمانش اصلا خوب نیست.

برای اطمینان بیشتر و اینکه بعده ها خیالت راحت باشه بهتره پاورت رو عوض کنی و یک برند مطمئن-ترجیحا بجز Green -بگیری، چرا قطعات رو می خوای فدای پاور کنی؟؟

آخرین ویرایش:
شما 35A روی 12 ولت میگیری با این پاور که برای کارت 4850 کافی هست.

خرید کارت 3870 هم البته اگر خریدار دیگه ای نداشته باشه-که نداره-برای فروشنده خوبه ولی اصلا به درد شما نمی خوره چون راندمانش اصلا خوب نیست.

برای اطمینان بیشتر و اینکه بعده ها خیالت راحت باشه بهتره پاورت رو عوض کنی و یک برند مطمئن-ترجیحا بجز Green -بگیری، چرا قطعات رو می خوای فدای پاور کنی؟؟

نکته مبهمش برای من اینه که توی همین سایت چند نفر رو دیدم که همین پاور رو داشتن همراه با کارت 4850 ولی از اینکه سیستمشون مشکل پیدا کرده یا نه بی خبرم!
حالا شما چه پاوری رو با توجه به سیستمم + کارت 4850 پیشنهاد میکنید؟

AMD Athlon 64 X2 5200
Asus M2A-VM
رم هم دو تا 1 گیگ Patriot

با تشکر

آخرین ویرایش:
با سلام

یک چیزی رو همین الان دیدم که گفتم اینجا بگم بد نیست:
توی System Requirements کارت SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E نوشته به 450 وات یا بیشتر پاور احتیاج داره و همچنین توی System Requirements کارت SAPPHIRE ULTIMATE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E نوشته به 450 وات یا بیشتر پاور احتیاج داره حالا با توجه به اینکه پاور من HD3870 رو ساپورت میکنه امکان داره HD4850 رو هم ساپورت کنه؟!

SAPPHIRE ULTIMATE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E
SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E

با تشکر

با سلام

توی System Requirements کارت SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E نوشته به 450 وات یا بیشتر پاور احتیاج داره و همچنین توی System Requirements کارت SAPPHIRE ULTIMATE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E نوشته به 450 وات یا بیشتر پاور احتیاج داره حالا با توجه به اینکه پاور من HD3870 رو ساپورت میکنه امکان داره HD4850 رو هم ساپورت کنه؟!

SAPPHIRE ULTIMATE HD 3870 512MB GDDR4 PCI-E
SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E

با تشکر
شما اگر می خوای پاور جدیدی بخری می تونی از برندهای ACbel ،Icute,ThermalTake ،CoolerMaster یه پاور 500 وات به بالا رو انتخاب کنی.

در پست قبلی هم گفتم که پاور شما با 4850 مشکلی نداره،

با سلام

دوست عزیز الان green پاور 1230 هم داره که حدودا 1 1.5 سال میشه که اومده ولی تو قسمت ساپورت کارت حرفی از gtx280 یا gtx260 یا کارتای جدید نزده به نظرت این یعنی این کارتا رو ساپورت نمیکنه ؟
هیچ ربطی نداره پاور یه توان خروجی ثابت داره یا همون real که این توان واقعی پاور رو نشون میده شما تو خود سایت ati هم برید 4850 رو زده حداقل یه 450 میخواد من گفتم سیستم شما با یه 480 هم بخوبی ران میشه دیگه نمیدونم مشکل چیه چه tt 500 بگیری چه cooler master 500 بگیری فرقی نداره (البته به غیر از تفاوت های فنی) همشون یه توان real دارن.(دیگه خود دانی)

سلام
مقدار مصرف برق 4850 چقدره؟؟؟؟؟؟؟
من پاور 400 وات واقعی redMAX دارم .
سیستمم هم اینه
مادربرد :P5LD2 DELUX
رم: 2G کینگستون 667
سی پیو: 3 فول
یه سی دی رم و یه دی وی دی رم و یه دی وی دی رایتر
هارد: 80 ساتا . البته یکی دیگه مخوام اضاف کنم
مانیتور: ال جی 17
کیبرد: فراسو ::: و موس گیگا
گرافیک هم 4850 بگیرم .
پاورم مناسبه یا نه . اگه نیست بهم بگید تا برم عوضش کنم. چون با فروشنده توافق کردم اگه جواب نداد عوض کنه
ممنون

همین بالا هم چندبار گفته شده 4850 حداقل یه 450 میخواد (مصرف خود کارت در حالت پر کار حدودا 268 269 وات هستش) که پاور شما از حداقل هم کمتره ممکنه تو ران شدن سیستم مشکلی پیش نیاد ولی تو بازی مخصوصا صحنه های شلوغ به مشکل میخوری شک نکن پیشنهاد میکنم پاور رو عوض کنی.

سلام
مقدار مصرف برق 4850 چقدره؟؟؟؟؟؟؟
من پاور 400 وات واقعی redMAX دارم .
سیستمم هم اینه
مادربرد :P5LD2 DELUX
رم: 2G کینگستون 667
سی پیو: 3 فول
یه سی دی رم و یه دی وی دی رم و یه دی وی دی رایتر
هارد: 80 ساتا . البته یکی دیگه مخوام اضاف کنم
مانیتور: ال جی 17
کیبرد: فراسو ::: و موس گیگا
گرافیک هم 4850 بگیرم .
پاورم مناسبه یا نه . اگه نیست بهم بگید تا برم عوضش کنم. چون با فروشنده توافق کردم اگه جواب نداد عوض کنه
ممنون
نه. 400 وات اصلا جواب نمیده.
4850 حداقل یه 450 وات میخواد که من پیشنهادم GP535A هستش بره این که دیگه مشکلی نداشته باشی و حتی 4870 هم جواب بده. قیمتشم حدودا 55 تومنه.

9800gx2 or radeon 4850

ببینید دوستان رادئون در حالت cf میتونه 9800 جی ایکس تو رو بگیره اما در حالت singe حرفی واسه گفتن نداره . واسه این که بحث رو جدی تر کنم میگم که قیمت 9800الان تو بازار رضا 403تومان هستش(قیمت دیروز) . رادئون ارزون تره اما درایورش هنوز هم بتا هستش و ضمنا انویدئا همیشه بهتر بوده . حالا شما باز هم با در نظر گرفتن قیمت ، قدرت و آینده ی نا معلوم 4850 کدوم رو تایید می کنید ؟
یه مقدار هم در مورد مشخصات اش توضیح بدید و انقدر برای تعیین قدرت کارت ها از بازی هاا استفاده نکنید . راندمان آنها رو تو انیمشن هم مقایسه کنید . همه چیز بازی نیست .

http://my.ocworkbench.com/2008/amd/PowerColor_HD4850/3dmark06.jpg

نکته مبهمش برای من اینه که توی همین سایت چند نفر رو دیدم که همین پاور رو داشتن همراه با کارت 4850 ولی از اینکه سیستمشون مشکل پیدا کرده یا نه بی خبرم!

AMD Athlon 64 X2 5200
Asus M2A-VM

با تشکر
دوست عزیز من خودم الان یه 530 گرین گرفتم و کارتم هم 4850 هستش.هیچ مشکلی هم ندارم.شما هم میتونی با یه 530 وات راحت از کارت 4850 استفاده کنی.
در ضمن اینجا بهترین و مطمئن ترین مکان برا دسترسی به اطلاعات دقیق,درست و به روز هست.به حرف فروشنده ها هم اصلا توجه نکن و کار خودت رو بکن:biggrin1:
حرف فروشنده=مزخرف ترین سخن شنیده شده در عالم:biggrin1:
من اگه میخواستم به حرف فروشنده ها گوش کنم الان به جای 4850 باید یه 8600gt:sick: میگرفتم.
الان سیستمم اینه:
cpu:3.2 full
main:px945pl
vga:hd 4850 club3d
ram:2*1gig bus 667
power:green 530 real
my problem:NOTHING

AMD Athlon 64 X2 5200
Asus M2A-VM

با تشکر
دوست عزیز من خودم الان یه 530 گرین گرفتم و کارتم هم 4850 هستش.هیچ مشکلی هم ندارم.شما هم میتونی با یه 530 وات راحت از کارت 4850 استفاده کنی.
در ضمن اینجا بهترین و مطمئن ترین مکان برا دسترسی به اطلاعات دقیق,درست و به روز هست.به حرف فروشنده ها هم اصلا توجه نکن و کار خودت رو بکن:biggrin1:
حرف فروشنده=مزخرف ترین سخن شنیده شده در عالم:biggrin1:
من اگه میخواستم به حرف فروشنده ها گوش کنم الان به جای 4850 باید یه 8600gt:sick: میگرفتم.
الان سیستمم اینه:
cpu:3.2 full
main: px945pl
vga:hd 4850 club3d
ram:2*1gig bus 667
power:green 530 real
my problem:NOTHING

ببینید دوستان رادئون در حالت cf میتونه 9800 جی ایکس تو رو بگیره اما در حالت singe حرفی واسه گفتن نداره . واسه این که بحث رو جدی تر کنم میگم که قیمت 9800الان تو بازار رضا 403تومان هستش(قیمت دیروز) . رادئون ارزون تره اما درایورش هنوز هم بتا هستش و ضمنا انویدئا همیشه بهتر بوده . حالا شما باز هم با در نظر گرفتن قیمت ، قدرت و آینده ی نا معلوم 4850 کدوم رو تایید می کنید ؟
یه مقدار هم در مورد مشخصات اش توضیح بدید و انقدر برای تعیین قدرت کارت ها از بازی هاا استفاده نکنید . راندمان آنها رو تو انیمشن هم مقایسه کنید . همه چیز بازی نیست .

http://my.ocworkbench.com/2008/amd/PowerColor_HD4850/3dmark06.jpg
در حالت تكي هم 9800GTX رو رد ميكنه اين چيز كميه ؟ كدوم درايور بتا ؟ الان خيلي وقته درايورهاي اصلي عرضه شدن ؛ از نظر درايور مشكلي نيست. nVidia هميشه برتر بوده درسته ، ولي الان ديگه برتر نيست !

9800GX2 با قيمت 403 هم ارزش خريد نداره ، 4870 با قيمت 350 تومن همون كارايي GX2 رو ميده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or