مشاوره در امر خرید کارت گرافیک (VGA)

با سلام

سیستم من اینه:

AMD Athlon 64 X2 5200
Asus M2A-VM
BFG 8600GT OC 256MB
رم هم دو تا 1 گیگ Patriot

پاور سیستم من Green GP530AB هست میخواستم ببینم اگه Sapphire HD4850 512MB بگیرم سیستمم مشکلی پیدا نمیکنه؟!(یعنی پاورم کافیه یا مادربردم با این کارت مشکلی پیدا نمیکنه با توجه به اینکه این کارت PCI Express 2 هست و مادربرد من PCI Express 1 رو ساپورت میکنه.)

با تشکر

پاورت مناسبه .

آخه من همین الان بازار رصا بودم و اونجا میگفتن که پاورت باید Active PFC داشته باشه و Real باشه و از اینجور صحبتا و نمیتونی این کارت رو بگیری!

در اين مورد هم ، مشكلي نيست ، كارتهاي PCI E 2.0 بدون هيچ تفاوتي روي اسلات PCI E 1.0 به خوبي كار ميكنند.

در مورد مادربرد هم اونا گفتن که مادربردت این کارت رو بخوبی ساپورت نمیکنه یعنی باید مادربرد PCI-Ex 2 داشته باشه تا از حداکثر کارایی گرافیکت استفاده کنی و اگه این کارت رو بخری بدلیل ضعف مادربردت نمیتونی از حداکثر کاراییش استفاده کنی!

آخه من همین الان بازار رصا بودم و اونجا میگفتن که پاورت باید Active PFC داشته باشه و Real باشه و از اینجور صحبتا و نمیتونی این کارت رو بگیری!

در مورد مادربرد هم اونا گفتن که مادربردت این کارت رو بخوبی ساپورت نمیکنه یعنی باید مادربرد PCI-Ex 2 داشته باشه تا از حداکثر کارایی گرافیکت استفاده کنی و اگه این کارت رو بخری بدلیل ضعف مادربردت نمیتونی از حداکثر کاراییش استفاده کنی!
دوست عزیز،

برای گرفتن اطلاعات دقیق هیچ جایی بهتر از این فروم پیدا نمی کنی، پس لطفا اظهارات فروشندگان محترم رو نشنیده بگیر! ...بجز چند نفری که من می شناسمشون ، بقیه اصلا از جنبه های فنی فقط می تونند حدس و گمانهای خودشون رو بیان کنند و اصلا سر از مباحث فنی در نمی آرند.

مادربرد شما کارتهای PCI-Ex 2 رو هم ساپورت می کنه و اصولا نسخه های جدیدتر کاملا با قدیمی تر ها سازگاری دارند.

فقط اگر CPU ی خیلی قوی نداشته باشی یا رم سیستمت پایین باشه ،ممکنه کارتت حداکثر فریم رو نده که شما سیستمت خوب هست ،اما این ربطی به مادربرد یا Active و Passive بودن پاور(فقط قلمبه سلمبه می گن که خریدار ندونه چیه) نداره، اون آقایون می خوان جنسای بیشتری رو به این بهانه بفروشن.

یکی یه توضیح کامل بده ممنون میشم ... .
آقا من 4 5 تا پست بالاتر از پست خودت گفتم ، بار 200م نوع و چیپ کارت ارتباطی به نوع , چیپ و قطعات روی مین نداره.
بچه ها كسي 4870 asus تو بازار ديده
اگه كسي جايي رو ميشناسه كه داشته باشه ممنون ميشم آدرس بده
شما زنگ بزن آلبالو ازشون بپرس من 4850ش رو دیدم 4870 رو دقیق نمیدونم.
با 100 تومن کارت ATI چی پیشنهاد میکنید؟
میتونی 3650 رو در نظر بگیری حدودا هم 80 تا 90 هستش.(قیمت دقیقشو ندارم)
با 400 تومن یه کیس برای گیم نت چی پیشنهاد میکنید؟
بهتر بود سوالت رو تو تاپیک مشاوره میپرسیدی در کل میتونی اینو در نظر بگیری :

CPU : intel e7200 or e4700
RAM : patriot or kingstone 2gb 800
MAIN : asus p5k-epu or ecs p45t-a
VGA : xfx or inno3d 8600gt 256mb
HDD : samsung or maxtor 250gb 8mb
POWER : green gp480a

حدودا 435 440 تومن در میاد.
پاور سیستم من Green GP530AB هست میخواستم ببینم اگه Sapphire HD4850 512MB بگیرم سیستمم مشکلی پیدا نمیکنه؟!(یعنی پاورم کافیه یا مادربردم با این کارت مشکلی پیدا نمیکنه با توجه به اینکه این کارت PCI Express 2 هست و مادربرد من PCI Express 1 رو ساپورت میکنه.)
پاور شما 530 real هستش و نیازی هم به active یا passive بودن نداره (کارت رو میگم) 4850 هم حداقل یه 450 میخواد سیستم شما با یه 480w هم بخوبی ران میشه این 530 هم براش زیاده ، اکثر کارتای تو بازار که pcie 2.0 ساپورت هستن با pcie 1.0 هم بخوبی کار میکنن و پهنای باند کافی در اختیارشون هستش اون فروشنده رو هم ول کن کلا چیزی بارش نبوده.

آخرین ویرایش:

:lol: !

چرت گفته پاور شما 530W Real هست هم Active PFC

PCI E 2.0 با يك هيچ فرقي نداره ، Tomshardware يه مقايسه در اين مورد انجام داده تو اكثرا تست هاي انجام شده هيچ تفاوتي ديده نشده حداكثر 2-3 فريم و نه بيشتر !

اقایون اگه یه فروشگاهی sapphire 4850 512mb gddr3 رو بده 235 تومان.قیمتش خوبه؟ گارانتیش هم که معلومه چیه.فونیران.ازش پرسیدم.امروز هم supra جان یاداوری کردم اسم گارانتی رو.حالا خوبه یا نه؟

با سلام من یه کارت 4850 اسوس داشتم دمای اون در حالت عادی 80 و در بازی 82 هست
میخواستم بدونم برای کارن ضرر داره یا نه بعدش با smart doc سرعت فن رو چقدر بالا ببرم
که هم کارت خنک شه هم فن عمرش کم نشه

اقایون اگه یه فروشگاهی sapphire 4850 512mb gddr3 رو بده 235 تومان.قیمتش خوبه؟ گارانتیش هم که معلومه چیه.فونیران.ازش پرسیدم.امروز هم supra جان یاداوری کردم اسم گارانتی رو.حالا خوبه یا نه؟
235 یکم عجیبه ولی قیمت خیلی خوبیه.
با سلام من یه کارت 4850 اسوس داشتم دمای اون در حالت عادی 80 و در بازی 82 هست
میخواستم بدونم برای کارن ضرر داره یا نه بعدش با smart doc سرعت فن رو چقدر بالا ببرم
که هم کارت خنک شه هم فن عمرش کم نشه
تا اونجایی که من اطلاع دارم مشکلی برای کارت پیش نمیاد واسه دماش هم از امیر بپرس البته با آپدیت بایوس کارت هم مثل اینکه دماش کاهش پیدا میکنه یا همون دور فنش تنظیم میشه.

235 خيلي خوبه ، كمتر از اين ديگه فك نكنم پيدا كني من خودم 250 قيمت دارم .

یکی جواب مارو هم بده

شما بايوس كارتت رو عوض كن دماش مياد پايين :arrowd:

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16757

میشه آدرس و به خصوص شماره تلفن جایی که با این قیمت میده رو بفرمایید.

می دونم این جا جاش نیست ولی میشه یکی از دوستان در مورد اینActive and Passive PFC یه توضیحی بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or